artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Teşekkür ederim.ben beklemeye geçeyim en iyisi.Ayrıca seni de tebrik ederim.UMarım hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olursun.

ıcequen iyiyim tatlım sen nasılsın ? nasıl gidiyo hamilelik umarım iyidir :)

saolun kızlar allah sizede nasip etsin valla iyi gidiyo biraz halsizlik biraz uyku hali başka bişey yok öğrendikten sonra rahatlık geliyor belirti falan kalmıyo pek en azından bende böle

kızlarr hepinize günaydın..
ıcequen canım senın doğum tarihin 20 mayıs .şuanda 4 hafta 5 günlük hamilesin:) benden bigün küçüksün:)

bende acayip uyku hali var işyerindekiler artık erken yatıyosun hergün halen nasıl uykun var diyolar:))daha söylemedim kimseye bebeğimizi görünce söylicem herkese 5 ekim bizim ikinci kontrolümüz bebeğimizi görmeye gitcez.sen şimdi keseyi görmeye gitceksin inşallah görünür onu görünce bile insan nasıl mutlu oluyor anlatamam.ben bile sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum sen benden daha heycanlısındır şimdi ilk göreceğin için.Umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçiririz tatlım bebişlerimiz bizlere tutunur annelerini üzmez inşallah...

canım ya bende aynı seyı sormak ıstıyordum senın cızgının ıkısıde koyumuydu yoksa sılıklık varmıydı?

Günaydıınnn annişleeer:)herkes iyidir inşallah???

Canım bende de çikolata kisti var dün tahlillerimi yaptırdım bugün gitçem yine sonuçlarımı göstermeye doktorun nasıl bi tedavi izledi de gitti kistlerin anlatır mısın bana da fikir olur..benim doktor bana doğum kontrol hapı kullan olmadı dedi...

Canım senin çizelgen varya orda ''yeni bebeğiniz kutlu olsun'' dio yani doğurmuşsun gibi görünüo..onu sitesinden gir de kaç haftalıksa o yaz kuzu

canım ben öğrendim hemde adete 2 gün kala çift çizgi çıktı şaşırdım..sonra gebelik testi yaptım ondada çıktı en son kanda baktırdım kesinleşti umarım hamilesindir

selıncım cızgılerın koyumuydu yanı ıkısıde koyumuydu ovuls.testınde
bende yapmayı dusunuyorumda

hem heycanlıyım hemde korkuyorum umarım bi sorun olmaz sağ salim alırız kucağımıza canm

ıcequen canım senın doğum tarihin 20 mayıs .şuanda 4 hafta 5 günlük hamilesin:) benden bigün küçüksün:)

saol tatlım ay ay ayyy 1 gün küçükmüyüm ama bakarsın senden önce doğururum tatlım ya şu çizelgeyinin tarih ayarını yapamadım gitti ya

günaydin lar

ya süper demek hamilesin çok mutlu oldum allah kucağında görmeyi nasip etsin

hem heycanlıyım hemde korkuyorum umarım bi sorun olmaz sağ salim alırız kucağımıza canm

amin inşallah çok tebrik ediyorum nazar değmesin hamile olan hiç bir anne adayına

saolun kızlar allah sizede nasip etsin valla iyi gidiyo biraz halsizlik biraz uyku hali başka bişey yok öğrendikten sonra rahatlık geliyor belirti falan kalmıyo pek en azından bende böle

amin güzelim isteyen herkese bu duguyu yaşar umarım :)

günaydın selincim sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?sen kontrole gittin mii
canım arada bel ağrısı var başka bi belirtim yok halsizlik işte devam edior benim ilk randevum cumartesi inşallah görürüz kesemizi yaaa
selıncım cızgılerın koyumuydu yanı ıkısıde koyumuydu ovuls.testınde
bende yapmayı dusunuyorumda
canım benim direk 2 çizgi koyuydu inşallah hamilesindir
saol tatlım ay ay ayyy 1 gün küçükmüyüm ama bakarsın senden önce doğururum Tatlım ya şu çizelgeyinin tarih ayarını yapamadım gitti ya

tamam cnm ben yaparım şimdi

tmm cnm okuduğumu bile anlamıyorum yaa bi şaşkınlık var iki gündür kızlar ateş basması gibi bişey var bende dünden beri sizdede var mı

tmm cnm okuduğumu bile anlamıyorum yaa bi şaşkınlık var iki gündür kızlar ateş basması gibi bişey var bende dünden beri sizdede var mı

tatlım bende bir üşüme oluyor bir ateş basması tam denge yok yani.

selincim inşallah görürsün keseciğini.Allah sizlerede o mutluluğu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…