Teşekkür ederim.ben beklemeye geçeyim en iyisi.Ayrıca seni de tebrik ederim.UMarım hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olursun.
ıcequen iyiyim tatlım sen nasılsın ? nasıl gidiyo hamilelik umarım iyidir :)
bizde iyiyiz çok şükür cnm halsizlik var sadece bide uyku halicnm haftaya cuma ya aldım randevuyu daha öncesine yoktu çatlıyorum yaa keşke daha önce gidebilseydim cnm tahmini 5.ci haftanın içindeyim bende bakalım dokotra gidince belli olur
kızlarr hepinize günaydın..
ıcequen canım senın doğum tarihin 20 mayıs .şuanda 4 hafta 5 günlük hamilesin:) benden bigün küçüksün:)
Günaydın kızlar...BUrada bir arkadaşın onularımı testini gebelik testi olarak kullandığını okumuştum.BEnim de regl günüm Çarşamba.ELinde bir tane ovulasyon testi vardı onu uyguladım ve çift çizgi çıktı.BUgün gebelik testi alıp yapsam çok mü erken?OVulasyon testi ile gebelik öğrenmek ne kadar güvenilir?FAzla ümitlenmek istemiyorum.:18:
sağol canımm :) Sizde görürsünüz nice 5 yılları inşallah..
ya benim şöyle ilk gittim 1 yıla kadar olmaması normal dedi doktor hiç bişey vermedi. Doğal yolla 1 sene denedik olmadı, sonra tekrar gittim . Çikolata kisti çıktı.
Onu n kontrolleri ve tedavisi oldu.. SOnra kistimden tamamen kurtuldum. Halaaaa bebeğimiz olmuyordu. Bu sefer de Klomen verdi işte. Yeni başladım bu ay..
Yarın doktora gidicem ama bu akşam bi test daha yapsam mı acaba ?
4 günlük gecikme sonuçta olsaydı çıkardı ama dimi?
bizde iyiyiz çok şükür cnm halsizlik var sadece bide uyku halicnm haftaya cuma ya aldım randevuyu daha öncesine yoktu çatlıyorum yaa keşke daha önce gidebilseydim cnm tahmini 5.ci haftanın içindeyim bende bakalım dokotra gidince belli olur
canım ben öğrendim hemde adete 2 gün kala çift çizgi çıktı şaşırdım..sonra gebelik testi yaptım ondada çıktı en son kanda baktırdım kesinleşti umarım hamilesindir
bende acayip uyku hali var işyerindekiler artık erken yatıyosun hergün halen nasıl uykun var diyolar:))daha söylemedim kimseye bebeğimizi görünce söylicem herkese 5 ekim bizim ikinci kontrolümüz bebeğimizi görmeye gitcez.sen şimdi keseyi görmeye gitceksin inşallah görünür onu görünce bile insan nasıl mutlu oluyor anlatamam.ben bile sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum sen benden daha heycanlısındır şimdi ilk göreceğin için.Umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçiririz tatlım bebişlerimiz bizlere tutunur annelerini üzmez inşallah...
ıcequen canım senın doğum tarihin 20 mayıs .şuanda 4 hafta 5 günlük hamilesin:) benden bigün küçüksün:)
hem heycanlıyım hemde korkuyorum umarım bi sorun olmaz sağ salim alırız kucağımıza canm
saolun kızlar allah sizede nasip etsin valla iyi gidiyo biraz halsizlik biraz uyku hali başka bişey yok öğrendikten sonra rahatlık geliyor belirti falan kalmıyo pek en azından bende böle
canım arada bel ağrısı var başka bi belirtim yok halsizlik işte devam edior benim ilk randevum cumartesi inşallah görürüz kesemizi yaaagünaydın selincim sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?sen kontrole gittin mii
canım benim direk 2 çizgi koyuydu inşallah hamilesindirselıncım cızgılerın koyumuydu yanı ıkısıde koyumuydu ovuls.testınde
bende yapmayı dusunuyorumda
saol tatlım ay ay ayyy 1 gün küçükmüyüm ama bakarsın senden önce doğururumTatlım ya şu çizelgeyinin tarih ayarını yapamadım gitti ya
canım arada bel ağrısı var başka bi belirtim yok halsizlik işte devam edior benim ilk randevum cumartesi inşallah görürüz kesemizi yaaa
canım benim direk 2 çizgi koyuydu inşallah hamilesindir
tamam cnm ben yaparım şimdi
yaptım sımdı ovulas.testını 2.cızgı sılıktı gözukuyordu ama sılıktı
6-7 gun var adetıme
yınede olsa cıkardı dımı
allahım bu ayda olmazsa cok üzülecegım
tmm cnm okuduğumu bile anlamıyorum yaa bi şaşkınlık var iki gündür kızlar ateş basması gibi bişey var bende dünden beri sizdede var mı
yaptım sımdı ovulas.testını 2.cızgı sılıktı gözukuyordu ama sılıktı
6-7 gun var adetıme
yınede olsa cıkardı dımı
allahım bu ayda olmazsa cok üzülecegım
canım bence çok erken daha bu kadar stres yapma oluruna bırak başka şeylerle uğraş.stres yaparsanda olmuyor biliyorsun.adet gününü bekle bence..
tatlım bende bir üşüme oluyor bir ateş basması tam denge yok yani.
selincim inşallah görürsün keseciğini.Allah sizlerede o mutluluğu yaşatsın
bı hamıle olayım her gun test yapıp bakacagım
canım bence çok erken daha bu kadar stres yapma oluruna bırak başka şeylerle uğraş.stres yaparsanda olmuyor biliyorsun.adet gününü bekle bence..
cok kötu oldum keske yapmasaydım sabah sabah nerden aklıma geldıyse
hıc cıkmıyor gercı aklımdan
ne bılıyım böle okuyunca gebelık testı degıl nasılsa dedım
selınınde cıkmıs
yıne hamıle degılım ben yaoffffff
ovulasyon testıde herseyemı cıkıyor bu sılık cızgı bılmıyorumkı barı oda cıkmasaydı.
ben cıkıyorum kızlar okul benı beklıyor...
görusmek uzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?