artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Kelebeklerim şansım ol lütfen.... senle belirtilrimiz çok uyuyo 5 gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor karnım patlıycakk kadar çok şişti geceleri üşüyorum ....

ayy canim insallah ,allah isteyen herkese versin,geceleri tuvalete cok uyaniyomusun bende bu cok fazlaydi 4 kez uyandigim bile oluyodu,bide bel agrisi tam kalcanin ustundeydi ,insallah bekliyorum guzel haberini fistik

canim eger ilgisizse bosanmayi dusunuyorsan yapma belkide hayirlisi boyledir,senin anne olma duygunu anliyorum ama belliki o haketmiyor

Regl tarihi 21 Eylül olan arkadaşlar belirti var mı?Test yaptınız mı veya ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

benim 20 eylül ama hiç belirtim tyok hafif bi kasık ağrıısı sadece yiycem galiba yine kırmızıları sende varmı belirti ..he bu arada iştahsızlık var ::S adetime yakıncdönemde normalde tatlı şeyler isterdi canım hiç iştahım yok kilo vermişim hatta

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
benimde adetime 3 gün kaldı bugünde bitti sayılır iki gün kaldı diyelim

Regl tarihi 21 Eylül olan arkadaşlar belirti var mı?Test yaptınız mı veya ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

bebek bekleyen arkadaşlar tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
canım benimde bat 21 eylül herhangibir belirtim yok hamileliğe dair üstelik pazar günü tatile gidecez ama negatif sonuçla karşılaşırsam diye çok korktuğumdan test ysptırmak istemiyorum korkunun ecele faydası yok biliyorum ama ne bileyim işte ..

belirtin falan varmı canım yada değişiklik....

Belirtilerle kafayı bozmak istemiyorum geçen ay bir sürü belirti yarattım çünkü kendime sonrasında olmayınca çok üzüldüm tabi
Bu ay sağ kasığımda ağrı var belime de arada sancı giriyor ama gazdandır diyorum geçiyorum.
İşte enteresan olarak yoğun akıntım var hala adet günüm yaklaştı ama bi de göğüslerim bu ay 2 hafta önceden şiştiler normalde 1 hafta kala şişer hassaslaşır adet olunca normale dönerdi. Böyle işte :44:

merhaba canlarim benim benim adet tarihim yarin ama hic belirtim yok.biraz sag kasigima arada sanci giriyor bicak gibi geciyo.bugun test yaptim ama negatif cikti.diyorum ki pazartesiye kadar hastalanmazsam yine test yapim.yaaa nolur dua edin kizlarcim gelmesin kirmizilarim gelmesinler istemiyorum hic mujdeli haber istiyorum nolur nolur nolur melegim gel annene nolur

Selam arkadaşlar beimde adet tarihim 21 i ama midem kötü gibi bulantı var ama kusma yok birde kasıklarımda belimde ağrım var, aradada karnımda seğirme oluyo bakalım ilk bebeğimde hiçbirşey anlamamıştım sadece çok acıkıyordum doymuyordum,şimdi böyle değil bakalım ksmet haber veririm gebelik varsa allah isteyen herkese verir inşalllah

slm cnm inşallah bendede kasıkta batma oluyo bakalım 21 de olucam ben gün bekliyorum ama günün 6-7 gün geçsin ben ilk bebeğimde 7. gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama şükür kızım büyüdü hayırlısı olur inşallah haberlerini bekliyorum

canım inş. hepimiz hamileyizdir allahım yardımet bize nolur kucaklarımızı boş evlaTSIZ BIRAKMA

Bende de belirti falan yok.GEçen aylarla aynı. dAha önceki aylarda her belirtiyi hamileliğe yorduğum için bu ay hiç umutlanmıyorum.AMaaaaaaaaaa yine de merak ediyorum.

Son düzenleme:
İnş.hamilesindir canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…