- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Kelebeklerim şansım ol lütfen.... senle belirtilrimiz çok uyuyo 5 gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor karnım patlıycakk kadar çok şişti geceleri üşüyorum ....
inşallah bu ay kalırsın hamiş:)
benim artık ekime kaldı umudum..
eşim biliyor ya yumurtlama günüm..çok ağırdan alıyor..altın tepsilerde sunmaktan bıktım..
zaten kavgalıyızda..bu ayda böylece eliboş geçecek..
bir dahaki aya boşanmazsak deneriz artık..
Regl tarihi 21 Eylül olan arkadaşlar belirti var mı?Test yaptınız mı veya ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
kelebeklerım başka nasıl belırtler oluyo bu arada tebrkler:)
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
benimde adetime 3 gün kaldı bugünde bitti sayılır iki gün kaldı diyelim
Regl tarihi 21 Eylül olan arkadaşlar belirti var mı?Test yaptınız mı veya ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
belirtin falan varmı canım yada değişiklik....
Belirtilerle kafayı bozmak istemiyorum geçen ay bir sürü belirti yarattım çünkü kendime sonrasında olmayınca çok üzüldüm tabi
Bu ay sağ kasığımda ağrı var belime de arada sancı giriyor ama gazdandır diyorum geçiyorum.
İşte enteresan olarak yoğun akıntım var hala adet günüm yaklaştı ama bi de göğüslerim bu ay 2 hafta önceden şiştiler normalde 1 hafta kala şişer hassaslaşır adet olunca normale dönerdi. Böyle işte :44:[/QUOTE
canım aynen geçen ay bende ağlaya ağlaya bi hal oldum kadar belirtim vardı ki ...akıntının kesilmesi lazım ama üşüttünmü acaba:97: kendini umarım hamileyizdir:84:
merhaba canlarim benim benim adet tarihim yarin ama hic belirtim yok.biraz sag kasigima arada sanci giriyor bicak gibi geciyo.bugun test yaptim ama negatif cikti.diyorum ki pazartesiye kadar hastalanmazsam yine test yapim.yaaa nolur dua edin kizlarcim gelmesin kirmizilarimgelmesinler istemiyorum hic mujdeli haber istiyorum nolur nolur nolur melegim gel annene nolur
Belirtilerle kafayı bozmak istemiyorum geçen ay bir sürü belirti yarattım çünkü kendime sonrasında olmayınca çok üzüldüm tabi
Bu ay sağ kasığımda ağrı var belime de arada sancı giriyor ama gazdandır diyorum geçiyorum.
İşte enteresan olarak yoğun akıntım var hala adet günüm yaklaştı ama bi de göğüslerim bu ay 2 hafta önceden şiştiler normalde 1 hafta kala şişer hassaslaşır adet olunca normale dönerdi. Böyle işte :44:[/QUOTE
canım aynen geçen ay bende ağlaya ağlaya bi hal oldum kadar belirtim vardı ki ...akıntının kesilmesi lazım ama üşüttünmü acaba:97: kendini umarım hamileyizdir:84:
Yoo üşütmüş olamam ki bu aralar hep evdeydim öyle havuz deniz olayı geçen aydı ama orda da üşütmedim hep değiştim bikinimi. Bilmiyorum işte az kaldı zaten yaa kırmızıları görücem ya da
merhaba canlarim benim benim adet tarihim yarin ama hic belirtim yok.biraz sag kasigima arada sanci giriyor bicak gibi geciyo.bugun test yaptim ama negatif cikti.diyorum ki pazartesiye kadar hastalanmazsam yine test yapim.yaaa nolur dua edin kizlarcim gelmesin kirmizilarimgelmesinler istemiyorum hic mujdeli haber istiyorum nolur nolur nolur melegim gel annene nolur
benim 20 eylül ama hiç belirtim tyok hafif bi kasık ağrıısı sadece yiycem galiba yine kırmızıları sende varmı belirti ..he bu arada iştahsızlık var ::S adetime yakıncdönemde normalde tatlı şeyler isterdi canım hiç iştahım yok kilo vermişim hatta
İnş.hamilesindir canım....Selam arkadaşlar beimde adet tarihim 21 i ama midem kötü gibi bulantı var ama kusma yok birde kasıklarımda belimde ağrım var, aradada karnımda seğirme oluyo bakalım ilk bebeğimde hiçbirşey anlamamıştım sadece çok acıkıyordum doymuyordum,şimdi böyle değil bakalım ksmet haber veririm gebelik varsa allah isteyen herkese verir inşalllah
kızlaaaaaaar bana da tebriklerrrrr bende hamileyimmmm:)))))))))))99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?