artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Gunaydın kızlar .. Nasılsınız bakalım bugun. Benım yarın reglı olmam lazım ama tık yok gıbı belım kasıklarım agrımıyor hıcbır belırtım yok bakalım yarın ne olucak saece sabahları hafıften mıgdem kotu oluyor oda her zaman olur herseyın hayırlısı olsun bakalım zaman neler getırcek gercı vucut ısım dusmus 36.2 ye hamıle degılım kesın anladım bugun. Sızler nasılsınız neler yapıyorsunuzz baakalımmm..

günaydın canım inşallah 9 ay gelmez kırmızılar kovuyoruz onları belli bir süre yarın gelmezse test yapcak mısın?

günaydın cnm ama sen takmıyorum diyodun son zaman iyice takıntı yaptın biraz rahat ol cnm yarın belli olur zaten inş.lah bebiş yoldadır

günaydın canım inşallah 9 ay gelmez kırmızılar kovuyoruz onları belli bir süre yarın gelmezse test yapcak mısın?
calla yapıyım mı yapmıyım mı kestıremıyorum belkı bır ıdrar testı daha yaparım belkıde hıs yapmam beklerım kestıremıyorum.

günaydın cnm ama sen takmıyorum diyodun son zaman iyice takıntı yaptın biraz rahat ol cnm yarın belli olur zaten inş.lah bebiş yoldadır

canım takmıyorum zaten ama evde agır ısler var kolı kaldırıp ındırıyoruz tasınıyoruz ya bız o yuzde korkuyorum eger bırsey varsada bısı olur dıye yoksa dedım ya bu ay hıc dusunmedık bıle tasınıcaz dıye. Ama zatenbı oncekı kımyasal gebelık oldu kullandıgım dogum kontrol yuzunden tutunamadı buda varsa benım yuzumden bısı olsun ıstemıyorum ..

Gunaydin herkese, dun adet olmam gerekiyodu olmadim,29.son adetten sonraki, pazartesiyi bekliyorum simdi 32. Gunde olmazsa ümitlencem. Dun sabah akintimin ucunda kan vardi az, gece sag kasigima bicak saPlaniyo gibi oldu, bu aralar oluyo,bide bu sabah halvet oldu, temizlenirken gene akintimda az kan vardi. Agrim sizim yok sadece arada batma ve aynianda baslayip kisa suren belimin saginda agri. Bide deli gibi tatli isterdim yerdim adet oncesi, bu ay hic canim cekmiyo, aksine bi haftadir tuza delirmis durumdayim elimde olsa kaya tuzu alip yaliycam diyorum :) psikolojik belki de tatli yersem adetolcam diye

kızlar günaydın hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.
benim kırmızılar geldi piskolojim bozuldu ben ağladım eşim teselliye çalıştı :84:
artık ekimde inşallah

canım hayırlısı olsun ınsallah yerlesme kanamalarıdır kırmızı kartı gormezsın bazı seyler pıskolojık oluyor benım gecen ay oyle olmustu belırtı sandım ona yordum buna yordum bısı cıkmadı tabıkı. Benımde yarın reglı gunum ama reglı belırtım bıle yok ısın tuhafı baklım

slm kızlar dün akşam ov testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün kaldı normalmi çalışsak fayda verirmi bu ay olurmuki

slm kızlar dün akşam ov testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 4 gün kaldı normalmi çalışsak fayda verirmi bu ay olurmuki

canım selam kımı ınsallar ayda bır degıl 2 defa yumurtluyorlar olmaz dıye bırsey yok sen calısmana devam et herzaman umut vardır

İnsallah, hep dilimde zaten hayirlisiyla olsun diye. Bu ay ben de adet belirtisi yok, sinir küpü olurdum normalde 1hafta onceden herkes derdi senin kirmizilar geliyo herhalde diye:) bu ay ot gibiyim ooyle bekliyom kuzu gibi bi batmalar var o kadar. Hamile kalicam diye ugrasirken stres yapmiycam diye yumoş gibi oldum hic olmazsa bunu kazandim :))))

heh ıste bı ozellık katmıs kırmızılar sana :))) heh ıste yanne bende anlattıgın gıbıyım herzaman goguslerım acır blım agırır dı olucamı anlardım sımdı yarın olmam lazım ama tık yok ben haıle olugumu dusunmuyorum ama bıran once oyleysemde degılsemde ogrenmem lazım cunku tasınıyoruz ve agır ıslr yapıyoruz ona gore kendımı frenlemem ya da frenlememem lazım

öncelikle günaydın sevgili arkadaşlar.bu ovulasyon testini dün akşam saat 19:00 da yaptım ve aynı anda çok koyu şekilde çift çizgi çıktı şaşırdım ve internette yaptığım bütün yumurtlama zamanlarımda 16.09.2011 yazıyordu.tesadüf mü doğrumu ama demek doğru imiş.ama dün eşimle birşey yapmadık bir gün önce değerlendirdik.15inde yani.bugünde biraz netten araştırdım.ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyorsa şayet yumurtlama başlıyor ve yumurta 24-36 saat içinde çatlıyormuş.yani çift çizginin göründüğü gün değil akabindeki 24 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyormuş.ayrıca yumurtlamadan önce 2.çizgi silik çıksa bile o günde yapılabilirmiş spermler otalama 2-3 gün yaşıyor,zaten yumurtlamada o 2-3 gün içinde oluyor ve döllenme gerçekleşebiliyor.benim için denk geldi bugünüde değerlendirmem gerekiyor eşimle.inş sonucunu alırım,uğraşıyoruz hepimiz sters yapıyoruz,allahım karşılığını verir inş hepimize.

hayalimdeki resim :90:

kızlaaaaaaar bana da tebriklerrrrr bende hamileyimmmm:)))))))))))99

tebrik ederim angelica. Başka hamiş varmı göremedim ama varsada hepsini tebrik ederim. Biz beklemedeyiz hala. Kızlar belirtilerinizi okuyorum heray benimde böyle belirtiler var. Sonra kırımızılar bi geliyor herşey alt üst.:2: Doktorlardan soğudum 1,5 aydır gitmiyorum ne durumdayım onu bile bilmiyorum

Bu bizim 3. denememiz 2yil dk hapiyla korunduk haziranda biraktim. Gecen iki demede cok kaptirdim kendimi test yaptim bi sürü, bu sefer daha rahatim bakalim hayirli zamanda olur illa ki diyorum. Bazen de kirmizilar hemen gelsin de önümü göriyim istiyorum.keske beklemesek hemen belli olsa halvetten sonra

valla ısın acıgı bız cocuk dusunmuyorduk kı takı benım hamıle oldugumu ogrendıgımıze kadar sora ızımıze bı acı dustu ondan sora coocuk hevesı geldı ben 4 4.5 yıldır dıane 35 kullanıyorum polıkıstık durum var bende o yuzden nasıl olsa hemen olmıycak dedık bırakalım korunmayı dedık ben zaten ılk 3-4 ay beklemıyorum bu ay 3. Denememız 3 aydır dk kullanmıyorum ksımet ne zaman ıse allahım o zaman nasıp etsın ama senın dedıgn gıbı hemen ogrensek super olur ..

çok sağolunn kızlar darısı herkesin başına inşaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaahh:)))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…