- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
yok canım çok sık uyanmıyorum ama uyanıyorum normalde hiç uyanmam ama geceleri çok acıkıyorum onun için uyanıyorum normalde hiç öle bi alışkanlığım yok ama artık kalkıyorum bide entresan bi şekilde canım tuhaf şeyler istiyo bunun için erkekn ama hormon dengeleri değişti diede olabilirmi acaba bakalım işte bat 21 ama ben 19 unda test yapıp pazartesi sabah testin nedediğini yazacağım ama olmazsada üzülmüycem 21 ini bekliycem napayım ....
Gebe olan arkadaşlara sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirmesini dilerim. Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım bu ay daha çoooookkk müjdeler alırız. İdrarla yapılan testler en erken ne zaman sonuç verir. Benim bir haftam var daha ama duramıyorum. Erken yapıp pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar?
canım benim 21 ama ben 19 unda yapmaya başlıycam...:)
Ben beklemeyi düşünüyordum ama ben de mi yapsam acabaaaaa?Pazartesi sen yap da belki bana da cesaret gelir.21 Eylül batını sen ilk hamile olarak aç, arkandan da ben geleyim canımmm.
Gebe olan arkadaşlara sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirmesini dilerim. Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım bu ay daha çoooookkk müjdeler alırız. İdrarla yapılan testler en erken ne zaman sonuç verir. Benim bir haftam var daha ama duramıyorum. Erken yapıp pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar?
Vallahi duramıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Eşim ayda bir tane test hakkın var diyor. Onu da ya şimdi yaparsın ya gecikince diyor. Adam bıktı artık
kızlar hissettiğiniz bir belirti var mı peki?
Arkadaşım sen bu soruyu sordun ya ben şimdi uydurmaya başlarım:) Sadece göğüs ucum hassaslaştı o da sağ göğüs. Önceki gebeliğimden böyle bir tecrübem kaldı o kadar. Diğer kasık ağrısı falan durumları da var ama her şey olabilir umutlanmak istemiyorum.
valla bazıları pek çaktırmasa da bizden çok merak edip negatif çıkınca da bizim kadar yıkılıyo, bi de onlar biz üzülünce bize de üzülüyo
kıyamam kocişimeee
evet aslında o da merak ediyor. bazen ağzından da kaçırıyor.hatta bu sabah ağır kaldırma bebişimize bir şey olmasın dedi deli. sanırım o da hayal kırıklığına uğramak istemiyor.
inşallah. her gün bir müjde
merhabalar arkadaslar.agustos da adet görerek bebis umudumu eylüle tasiyorum.biraz buruk ama eskisinden umutlu birsekilde. Inaniyorum eylül ugur getirecek hepimize. Varmi benim gibi eylüle umudunu tasiyanlar?
merhaba cnm dilerim allahtan tüm bebiş isteyenleree allahım versinn...inşllh hamiş kalırızzsaglıklı eli ayagı düzgün vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip etsin allah.........canım ben bir soru sorucam sanaa ...adet günümüzü hesaplarken başlangıç tarihindenmi sayıyoruz adetin bitiş tarihindenmi beni aydınlatırsan sevinirimm
yaa bide bişey sorucam agustosun 21 adett olmuştum bu ay kaçıında olurum hesaplayamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?