artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

dün yazdığımda belim ağrıyodu kasıklarımda ağrı vardı bu ağrılara bugün birde göğüs sancılarım ve şişlik eklendi batım 26 geçen ay 28inde olmuştum. sizce bu belirtiler için erken mi?

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim alah isteyen herkese versin inşaaalaha:))))))) canım ben adet olmam gerekn günde yaptım yani dün çıktı öyle yap bence beklemek zor biliorum ama napalım kesin sonuç için:)

Ben beklemeyi düşünüyordum ama ben de mi yapsam acabaaaaa?Pazartesi sen yap da belki bana da cesaret gelir.21 Eylül batını sen ilk hamile olarak aç, arkandan da ben geleyim canımmm.

kızlar hissettiğiniz bir belirti var mı peki?

Vallahi duramıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Eşim ayda bir tane test hakkın var diyor. Onu da ya şimdi yaparsın ya gecikince diyor. Adam bıktı artık

Vallahi duramıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Eşim ayda bir tane test hakkın var diyor. Onu da ya şimdi yaparsın ya gecikince diyor. Adam bıktı artık

valla bazıları pek çaktırmasa da bizden çok merak edip negatif çıkınca da bizim kadar yıkılıyo, bi de onlar biz üzülünce bize de üzülüyo
kıyamam kocişimeee

kızlar hissettiğiniz bir belirti var mı peki?

Arkadaşım sen bu soruyu sordun ya ben şimdi uydurmaya başlarım:) Sadece göğüs ucum hassaslaştı o da sağ göğüs. Önceki gebeliğimden böyle bir tecrübem kaldı o kadar. Diğer kasık ağrısı falan durumları da var ama her şey olabilir umutlanmak istemiyorum.

hadi bakalımm hayırlısı o zaman inşallah hepimiz hamileyizdir kızlar yaa bak heyecanlandım şimdikk

valla bazıları pek çaktırmasa da bizden çok merak edip negatif çıkınca da bizim kadar yıkılıyo, bi de onlar biz üzülünce bize de üzülüyo
kıyamam kocişimeee

evet aslında o da merak ediyor. bazen ağzından da kaçırıyor.hatta bu sabah ağır kaldırma bebişimize bir şey olmasın dedi deli. sanırım o da hayal kırıklığına uğramak istemiyor.

evet aslında o da merak ediyor. bazen ağzından da kaçırıyor.hatta bu sabah ağır kaldırma bebişimize bir şey olmasın dedi deli. sanırım o da hayal kırıklığına uğramak istemiyor.

bak ya kaçmış ağzından dediğin gibi

benimki de dün akşam işten gelince sarıldı karnımı öptü, nooldu bebeğimizi mi öptün dedim evet dedi, deli ya, bazen de gece yatarken karnımı sıvazlıyo,
inşallah hamiş olsak da mutluluğumuza mutluluk katsak

merhabalar arkadaslar.agustos da adet görerek bebis umudumu eylüle tasiyorum.biraz buruk ama eskisinden umutlu birsekilde. Inaniyorum eylül ugur getirecek hepimize. Varmi benim gibi eylüle umudunu tasiyanlar?

merhaba cnm dilerim allahtan tüm bebiş isteyenleree allahım versinn...inşllh hamiş kalırızzsaglıklı eli ayagı düzgün vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip etsin allah.........canım ben bir soru sorucam sanaa ...adet günümüzü hesaplarken başlangıç tarihindenmi sayıyoruz adetin bitiş tarihindenmi beni aydınlatırsan sevinirimm

ben de ovu testi yapsam diyorum sonra da zor bi iş gibi geliyo, çalışıyorum, akşam 7 buçuğa doğru evde oluyorum, o testi yaparken yok su içilmiycek, yok tuvalete gidilmiycek vs. diye duymuştum da daha kolay olanı yok mu ki markadan markaya değişiyomu bilen var mı

başlangıç tarihinden sayıyoruz canımm.

slm kızlar bu adet tarihleri nasıl hesaplanıyor başlangıç tarihindenmi yoksa adetin bitiş tarihindenmi üzerine sayılıyorr lütfen beni aydınlatınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…