artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Ya aslinda 16 snda yaptim ama negatif olunca umudum kirildi biraz o yuzden pazartesyı bekliyorum.hala adet olmadim bılmem cokda heycanlı degılm olursa supruz olcak yanı :) umarm guzel haber vermek banada kısmet olur

Umarım yarın bize çoooook güzel haberler verirsin. Sİzlerin hamile kaldığını duymak bana umut veriyor.Çarşamba da eni rel günüm.Veeee sanırım yine kırmızılar beni yalnız bırakmayacak.Çünkü her zamanki gibi kasıklarımsa ağrı var, çok duygusalım, sinirliyim.Bir de regl döneminiz yaklaşınca sizlerde de oluyor mu bilmem kaşlarım(söylemesi ayıp diğer kıllarım)çok çabuk uzuyor.Bir an önce kırmızlar gelecekse gelse de bu bekleyişten kurtulsam.DOKtor 1 yıl olmazsa gel dedi. Ne olacaksa olsa artık.Beklemekten çok sıkıldım.

kızlar netten hesapladığım batım 15 iydi.ama geçen ay 18 inde olduğum için bu ayda bat olarak 18 ini baz aldım.ama hala gelen giden yok.birde herhangi bir adet belirtisi de yok.göğüs uçlarım acıyordu 3-4 gündür onlarda azaldı.uff beklemek çok zor.olcaksada olsun artık.2-3 güne gelmesse test yapim diyorum ama beklemek insanı cidden yoruyoo

merhaba kizlar ben hala adet olmadm ya bu iyimi kotumu anlayamadim sabah ilk isim test almak olucak bilmiyorum adet oluckmisim gibi belirtim yok hc sag kasigmda agrim var baya hic olmazdi karnim agrirdi direk.yine negatif cikacak biliyorum niye merak ediyorum anlamadim kendimide :/ of inanin bende duyunca sizin haberlerinizi umutlaniyorum ama o tek cızgiyi gorunce saclarim diken diken oluyor herseyi atip kirasim geliyor sonra geciyo ama gecene kadar beni yiyip bitiriyo neyse artik yarin haberveririm

slm kızlar,, bende hamileyimmmmmmm çok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.

tebrikler canım umarım rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın :) darısı tüm isteyenlerin başına :)

günaydın kızlar iyi haftalar........bol hamişli haberler..........

tebrikler ultencim çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül Klomen
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
emosderin 17 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
CosMo 29 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

Son düzenleme:
Yeşimcim mesajın için teşekkürler:)
yeni bir yol çizme fikrine katılıyorum...

onunla bu şekilde asla bir çocuğa sahip olamayacağımızı biliyorum,hele ki destek de göremediğim için
gerçekten eskisi gibi değilim yoruldum artık..hayırlısı diyelim..

bebiş olayını aklından nasıl atacaksın bilmiyorum ama bişkilde unut bu fikri,ve işte o ay hamiş kalacaksın canım..

bana çok sık söylenen bir cümledir bu

inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun

Canım süper Tebrik ederim Bakalım arkandan kimi sürükliyceksin... :)

Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....

seni sürüklicem arkamdan işte canım benimde aynı oldu ilk yaptığımda 10 15 dk içinde bişi yoktu bikaç saat sonra 2. çizgi silikti sonra 3 kez daha yaptım onlarda sonra çıktı ama çok siliklerdi sonradan belirginleşio ama genede silikti. hastanede idrar testi verdim ordada şüpheli çıktı aynı olay olmuş ama bana gebesin çünkü gebelik olmayanda asla silikte olsa 2. çizgi çıkmaz dendi. kanla kesinleşti tabi. inş sendende güzel haber alcaz canım inanıyorum ben icequenden güç aldım test yaptım sende benden güç al yarına bii kan ver eğer günün biraz geçtiyse.. gü<el haberler bekliyorum senden

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül Klomen
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
emosderin 17 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

tebrikk ederimm canımmmm gözünaydınnnnn sağlıkla kucağına alırsın nşallahhh aramıza hoşgeldim mayıs annelerine gel

canım senıde tebrik ederim büük ihtimalle sende hamilesindir inşallahhh kanda kesinleşirr

İnşallah canım yaaa ama daha bat 21 yani ben erken davrandım testi yapmakta bakalım bence 2 gün öncesinden bu kadar silikte olsa çıktıysa yarın ve ertesi günü yapcaklarım daha belirginleşebilir... yada tamamen tek çizgi çıkabilir bakalım bu 2 gün nasıl geçecek eğer çarşamba hastalanmazsam iş çıkışı direk teste giderim valla...Bakkalım bu hafta kaç hamilemiz olacak:)

ozamn sana içini serinletcek bi haber daha, icequen de aynı adete 2 gün kala yapmıştı testi onunda silikti neden olmasın tatlım inş olcak merak etme

hadi inşlhh hayırlı güzel haberler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…