Ya aslinda 16 snda yaptim ama negatif olunca umudum kirildi biraz o yuzden pazartesyı bekliyorum.hala adet olmadim bılmem cokda heycanlı degılmolursa supruz olcak yanı :) umarm guzel haber vermek banada kısmet olur
slm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
tebrikler canım umarım rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın :) darısı tüm isteyenlerin başına :)
slm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
günaydın kızlar iyi haftalar........bol hamişli haberler..........
tebrikler ultencim çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
merhaba hanimlar
bugun sinavim vardi cok yorgunum su anda umarim gecmisimdir.
sanirim ben gecen ay yumurtlamami yanlis hesapladim. 28 gune gore hesapladim ama 26. gunde oldu.
Ates olcme yontemiyle deneyecektim bu ay ama firsat bulup alamadim. ustelik onuda
becerecegimi pek sanmiyorum. o yuzden birazda oluruna biraktim geri bu ay daha yogun calismayi dusunuyorum
cosmo yazilarin gozume takildi.
bazi kocalar maalesef anlayissiz oluyorlar benim bebek istedigimide kocam gozardi etti
ustelik kaybimdan sonra ne kadar aci cektigimi gore gore.
hazir degiliz dedi baska birsey demedi. cocuk cok zor biliyorum ama zor diyede surekli kacilmazki.
esinde bu sorumluluktan kacmak istiyor olabilir, simdiki hayati rahat geliyordur,
ama anne olma hakkini elinden almamali. ustelikte bunun bir zamani var o zamani kacirdinmi daha
dunyayi yaksan olmuyor biz bunlarin keyfini beklersek cok bekleriz, eger esinin seni sevdiginden gercekten eminsen
gecinmenizde bir sorun yoksa kararli ol bebek konusnda. ins hamile kalip bebek dunyaya gelince eminim
fikri degisecektir. ama yok zaten siz kendi icinizde gecinemiyorsaniz bebek yapmaya ugrasma yeni bir yol ciz bence.
bu nazicane fikrim. cunku seni cok iyi anliyorum. Allah hakkinda hayirlisini versin canim
bende calismalara devam edicem bu ay, esim hap kullandigimi saniyor. onuda bu sekilde
aldatmak istemezdim ama insani mecbur ediyor,
dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum ama diyorum ben adet oldum nasil olur. sonra dr. gidiyorum dustumu
kaybettimmi diyorum cok uzuldum. sonra karnimin icinde bebek eliyle bastiriyor ve aynada onun elinin izini goruyorum
boyle korkuyla uyandim ki bu aralar bebek hic dusunmuyordum sinavdan sira gelmemisti. demmekki bilincaltna yerlesmis iyice. coook uzun oldu yaw
Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....
tebrikk ederimm canımmmm gözünaydınnnnn sağlıkla kucağına alırsın nşallahhh aramıza hoşgeldim mayıs annelerine gelslm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. Eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. Hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
Inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. Bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... Ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... Bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???nolur dua edin kızlar ....
seni sürüklicem arkamdan iştecanım benimde aynı oldu ilk yaptığımda 10 15 dk içinde bişi yoktu bikaç saat sonra 2. çizgi silikti sonra 3 kez daha yaptım onlarda sonra çıktı ama çok siliklerdi sonradan belirginleşio ama genede silikti. hastanede idrar testi verdim ordada şüpheli çıktı aynı olay olmuş ama bana gebesin çünkü gebelik olmayanda asla silikte olsa 2. çizgi çıkmaz dendi. kanla kesinleşti tabi. inş sendende güzel haber alcaz canım inanıyorum ben icequenden güç aldım test yaptım sende benden güç al yarına bii kan ver eğer günün biraz geçtiyse.. gü<el haberler bekliyorum senden
İnşallah canım yaaa ama daha bat 21 yani ben erken davrandım testi yapmakta bakalım bence 2 gün öncesinden bu kadar silikte olsa çıktıysa yarın ve ertesi günü yapcaklarım daha belirginleşebilir... yada tamamen tek çizgi çıkabilirbakalım bu 2 gün nasıl geçecek eğer çarşamba hastalanmazsam iş çıkışı direk teste giderim valla...Bakkalım bu hafta kaç hamilemiz olacak:)
Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?