Kızlar bu arada sabah uzandım eşim gittikten sonra rüya gördüm size anlatayım dedim
bi tane beşik almışım ama bebeğime küçük gelmiş diyorum ki eşime yenisini almak lazım..bide anakucağı var bi tane salonun ortasında mavi aslında ama üstüne kırmızı örtü sermişim kızmış bebeğim sonra kucağımdaydı kızım bi sol göğsümden bi sağ göğsümden emiyor.ondan sonra bana bakıp güldü ve göğsümü bi ısırdı onun acısıyla uyandım
rüya bile olsa o kadar güzel bi duyguydu ki Allahım inşallah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın..kimseye eksikliğini göstermesin aratmadan versin yarabbim
slm listeyi bastan beri okuyorum allah insallah herkezin duasini kabul eder biran önce hepiniz anne olursunuz,yazdigin rüya yi okuyunca gözlerim doldu icim sizladi senin icin tüm ictenligimle dua etdim arkadasim,simdi anne olmanin kiymetini daha iyi anladim..
Amin canım inşallah Allah her isteyene versin yarabbim kucağımızı boş bırakmasın..Benim umutlar ekime kalmıştı ama dün gittiğim salak doktor bebeğin olması bi mucize çok zor dedi nası ağladım o hastane kapısından çıkınca anlatamam doktorun dediklerini unuttum yeni doktorlara gidicem o doktora da Allah biraz vicdan versin die dua ettim..Hamile kalan arkadaşlara o kadar çok seviniyorum ki inşallah sağ sağlim bebişlerini alırlar kucaklarına onların dualarıyla da bize nasip etsin Allahım...
Benim bir arkadaşımın da 3 yıl olmadı doktor %98 olmaz dedi..tedavisiz hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi
emoşderin yap bence testi ne bekliyorsun 17 si bat bugün yap bi şey yoksa pazartesi bidaha yaparsın .... Ben meraktan çatlıyorum .....benim bat 21 ama 19 da yapcam:)
Ya aslinda 16 snda yaptim ama negatif olunca umudum kirildi biraz o yuzden pazartesyı bekliyorum.hala adet olmadim bılmem cokda heycanlı degılmolursa supruz olcak yanı :) umarm guzel haber vermek banada kısmet olur
Amin canım inşallah Allah her isteyene versin yarabbim kucağımızı boş bırakmasın..Benim umutlar ekime kalmıştı ama dün gittiğim salak doktor bebeğin olması bi mucize çok zor dedi nası ağladım o hastane kapısından çıkınca anlatamam doktorun dediklerini unuttum yeni doktorlara gidicem o doktora da Allah biraz vicdan versin die dua ettim..Hamile kalan arkadaşlara o kadar çok seviniyorum ki inşallah sağ sağlim bebişlerini alırlar kucaklarına onların dualarıyla da bize nasip etsin Allahım...
Ya aslinda 16 snda yaptim ama negatif olunca umudum kirildi biraz o yuzden pazartesyı bekliyorum.hala adet olmadim bılmem cokda heycanlı degılmolursa supruz olcak yanı :) umarm guzel haber vermek banada kısmet olur
üzülme canim bitek allah dan umut kesilmez sen yeterki iste,hayatda hersey mucize degilmi ins en kisa zaman da güzel haberlerini aliriz allah isteyen herkeze versin..
yaa bide bişey sorucam agustosun 21 adett olmuştum bu ay kaçıında olurum hesaplayamadımm
İyi geceler kızlar
Benim kırmızılar az da olsa kendini göstermeye başladı, batmalardan şüphelenmiştim ama kısme değilmiş
Artık ümidim ekim ayı hamişi olmak:) bu ay nedense zaten içim pek rahattı, kuzu kuzu kırmıları bekledim,onlar da beni bekletmedi çok sağolsunlar. Artık ekim hesaplarına başladım:) adetim bitsin hemen halvetlere başlıycaz gün aşırı diğer adete kadarAllah sabır güç versin :78:
Allah dileyeme dilediği zaman dilediği kadar evlat versin inşallah
Bu arada ben 14 eylülde kırmızıları görmem gerekiyordu hala gelmediler
Aslında üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum çünkü dün idrar testim negatif çıktı
Acaba bebeğim geldimi yoksa kist falanmı var AllahKorusun
Ama bi yandan da şöyle düşünüyorum ilk bebeğiimi adetimin zamanından 1 hafta geçtikten sonra idrarda görmüştüm..inş yine öyledir ve bi kaç gün sonra yapacağım testte pozitifi görürüm
İyi geceler kızlar
Benim kırmızılar az da olsa kendini göstermeye başladı, batmalardan şüphelenmiştim ama kısme değilmiş
Artık ümidim ekim ayı hamişi olmak:) bu ay nedense zaten içim pek rahattı, kuzu kuzu kırmıları bekledim,onlar da beni bekletmedi çok sağolsunlar. Artık ekim hesaplarına başladım:) adetim bitsin hemen halvetlere başlıycaz gün aşırı diğer adete kadarAllah sabır güç versin :78:
Allah dileyeme dilediği zaman dilediği kadar evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?