artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

slm listeyi bastan beri okuyorum allah insallah herkezin duasini kabul eder biran önce hepiniz anne olursunuz,yazdigin rüya yi okuyunca gözlerim doldu icim sizladi senin icin tüm ictenligimle dua etdim arkadasim,simdi anne olmanin kiymetini daha iyi anladim..

Amin canım inşallah Allah her isteyene versin yarabbim kucağımızı boş bırakmasın..Benim umutlar ekime kalmıştı ama dün gittiğim salak doktor bebeğin olması bi mucize çok zor dedi nası ağladım o hastane kapısından çıkınca anlatamam doktorun dediklerini unuttum yeni doktorlara gidicem o doktora da Allah biraz vicdan versin die dua ettim..Hamile kalan arkadaşlara o kadar çok seviniyorum ki inşallah sağ sağlim bebişlerini alırlar kucaklarına onların dualarıyla da bize nasip etsin Allahım...

Benim bir arkadaşımın da 3 yıl olmadı doktor %98 olmaz dedi..tedavisiz hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi

Benim bir arkadaşımın da 3 yıl olmadı doktor %98 olmaz dedi..tedavisiz hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi

ağzına sağlık valla canım benimle aynı sorunu olan arkadaşlarım hamile kaldı çikolata kistim var benim..doktora da söledim bunları demek ki o arkadaşın çok şanslıymış bakalım sen o kadar şanslı mısın dedi bide yüzsüz..eşim de daha önce varikosel ameliyatı oldu ama sayımları iyi çıktı yaptırdığın da dedim ah vah iki taraftan da sorunlusunuz yanii çok zor çoook dedi salak adam basiretim bağlandı neden ağzının payını vermediysem o adam bozmasının

emoşderin yap bence testi ne bekliyorsun 17 si bat bugün yap bi şey yoksa pazartesi bidaha yaparsın .... Ben meraktan çatlıyorum .....benim bat 21 ama 19 da yapcam:)

Ya aslinda 16 snda yaptim ama negatif olunca umudum kirildi biraz o yuzden pazartesyı bekliyorum.hala adet olmadim bılmem cokda heycanlı degılm olursa supruz olcak yanı :) umarm guzel haber vermek banada kısmet olur

üzülme canim bitek allah dan umut kesilmez sen yeterki iste,hayatda hersey mucize degilmi ins en kisa zaman da güzel haberlerini aliriz allah isteyen herkeze versin..

üzülme canim bitek allah dan umut kesilmez sen yeterki iste,hayatda hersey mucize degilmi ins en kisa zaman da güzel haberlerini aliriz allah isteyen herkeze versin..

amin canım ben inanıyorum zaten elbet bende birgün Anne olucam:)))isteyen herkes bu duyguyu en yakın zamanda yaşasın inşallah....

yaa bide bişey sorucam agustosun 21 adett olmuştum bu ay kaçıında olurum hesaplayamadımm

internetten hesaplayabilirsin "yumurtlama günü hesaplama" yazarsan çıkar oradan da istenen son 3 adet tarihini yazarsan ne zaman adet olacağını görebilirsin...ben öyle hesaplıyorum pek yanılmıyor...

İyi geceler kızlar
Benim kırmızılar az da olsa kendini göstermeye başladı, batmalardan şüphelenmiştim ama kısme değilmiş
Artık ümidim ekim ayı hamişi olmak:) bu ay nedense zaten içim pek rahattı, kuzu kuzu kırmıları bekledim,onlar da beni bekletmedi çok sağolsunlar. Artık ekim hesaplarına başladım:) adetim bitsin hemen halvetlere başlıycaz gün aşırı diğer adete kadar Allah sabır güç versin :78:

Allah dileyeme dilediği zaman dilediği kadar evlat versin inşallah

merhaba hanimlar
bugun sinavim vardi cok yorgunum su anda umarim gecmisimdir.
sanirim ben gecen ay yumurtlamami yanlis hesapladim. 28 gune gore hesapladim ama 26. gunde oldu.
Ates olcme yontemiyle deneyecektim bu ay ama firsat bulup alamadim. ustelik onuda
becerecegimi pek sanmiyorum. o yuzden birazda oluruna biraktim geri bu ay daha yogun calismayi dusunuyorum

cosmo yazilarin gozume takildi.
bazi kocalar maalesef anlayissiz oluyorlar benim bebek istedigimide kocam gozardi etti
ustelik kaybimdan sonra ne kadar aci cektigimi gore gore.
hazir degiliz dedi baska birsey demedi. cocuk cok zor biliyorum ama zor diyede surekli kacilmazki.
esinde bu sorumluluktan kacmak istiyor olabilir, simdiki hayati rahat geliyordur,
ama anne olma hakkini elinden almamali. ustelikte bunun bir zamani var o zamani kacirdinmi daha
dunyayi yaksan olmuyor biz bunlarin keyfini beklersek cok bekleriz, eger esinin seni sevdiginden gercekten eminsen
gecinmenizde bir sorun yoksa kararli ol bebek konusnda. ins hamile kalip bebek dunyaya gelince eminim
fikri degisecektir. ama yok zaten siz kendi icinizde gecinemiyorsaniz bebek yapmaya ugrasma yeni bir yol ciz bence.
bu nazicane fikrim. cunku seni cok iyi anliyorum. Allah hakkinda hayirlisini versin canim
bende calismalara devam edicem bu ay, esim hap kullandigimi saniyor. onuda bu sekilde
aldatmak istemezdim ama insani mecbur ediyor,
dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum ama diyorum ben adet oldum nasil olur. sonra dr. gidiyorum dustumu
kaybettimmi diyorum cok uzuldum. sonra karnimin icinde bebek eliyle bastiriyor ve aynada onun elinin izini goruyorum
boyle korkuyla uyandim ki bu aralar bebek hic dusunmuyordum sinavdan sira gelmemisti. demmekki bilincaltna yerlesmis iyice. coook uzun oldu yaw

Son düzenleme:

Amin canım teşekkürler..Umarım ekim ayı sana uğurlu gelir..

Bu arada ben 14 eylülde kırmızıları görmem gerekiyordu hala gelmediler
Aslında üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum çünkü dün idrar testim negatif çıktı
Acaba bebeğim geldimi yoksa kist falanmı var AllahKorusun
Ama bi yandan da şöyle düşünüyorum ilk bebeğiimi adetimin zamanından 1 hafta geçtikten sonra idrarda görmüştüm..inş yine öyledir ve bi kaç gün sonra yapacağım testte pozitifi görürüm

slm kızlar tam umudumu kesmiştim doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve şu an hamileyim ne yapmam gerek bilmiyorum çok korkuyorum

hayırlısı olur inş.bende de kist var.dediğin gibi gecikmesine sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.bu durum yani bu bekleyiş zor allah yardımcımız olsun

kızlar adetıne 10 gun az kalanlar durumlarda varmı bısıler yerlesme kanaması olanlar oldumu bakalım bugun 9 kaldı benım hayırlısı bakalım dun kahverengı bısey geldı benden ama tam emın olamıyorum ılk hamılelıgımde 10 gun varken 1 damla kanamam olmustu sımdı yok ınsallah vardır degısıklık olan varsa yazsın bakalım kendınde bırde akıntı normalmı acaba ya :2:

Hayırlısı olsun canım.Demek ki daha zamanı değilmiş,bebişin hayırlı zamanı bekliyor.Kendimi de böyle avutuyorum.Her ay yeni bir umut.Benim regl günüm de 21 eylül.Bakalım ne olacak.Ne zamandır bebek istiyorsunuz?Biz şubatta başladık , her ay hüsran.Halbuki ben hemen olur sanmıştım.Çevremdeki herkes hemen hamile kaldı.Bebek için çalışmaya beraber başladığımız arkadaşlarım şimdi 4-5 aylık hamile.Onları gördükçe içim acıyor.Zaten artık bana da sormaktan vazgeçtiler.ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VER.BİZE BU ŞEKİLDE İMTİHAN ETME...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…