gozun aydinslm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
ins canim cumlesiyle, Allah senin icinde hayirli olan ne varsa bekletmeden nasip etsin canim,Yeşimcim mesajın için teşekkürler:)
yeni bir yol çizme fikrine katılıyorum...
onunla bu şekilde asla bir çocuğa sahip olamayacağımızı biliyorum,hele ki destek de göremediğim için
gerçekten eskisi gibi değilim yoruldum artık..hayırlısı diyelim..
bebiş olayını aklından nasıl atacaksın bilmiyorum ama bişkilde unut bu fikri,ve işte o ay hamiş kalacaksın canım..
bana çok sık söylenen bir cümledir bu
inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun
ins canim Allah gonlune gore versin. tebrik ederim. ins kan testiylede kesin sonucu alirsin.Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....
bbal şekerim durumun ne ?
merhaba arkadaşlar, ben cumartesi doktora gittim ve çikolata kistimin olduğunu söyledi. Sanırım tedaviye başlıyoruz tahlil sonuçlarından sonra karar verecek doktor . Oysa ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum ne zormuş
canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahslm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....
İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 EylülTEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
mhtp_ 9 EylülTEBRİKLER
deryaertas 11 EylülKlomen
ulten33 12 EylülTEBRİKLER
selin7 13 EylülTEBRİKLER
icequen 14 EylülTEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 EylülTEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
emosderin 17 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül
BBAL 19 EylülDoğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 EylülKlomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 EylülEş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
CosMo 29 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 EkimKlomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...
gozun aydindarisi basimiza insallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. :)
ins canim cumlesiyle, Allah senin icinde hayirli olan ne varsa bekletmeden nasip etsin canim,
dun dil sinavina girdim simdi heyecanla onun sonucunu bekliyorum. Ayrica ders kitabimi da kaybettim
cok uzuldum acikcasi baska bir arkadasidan fotokopi cektiricem ki nefret ederim oyle fotokopi kitabindan calismaktan. yenisinide almak istemiyorum bir ust derecedeki kitabi alsam daha iyi diye dusunuyorum
yani anlayacagin bu ay bebekten baska dusundugum seyler var.
ayrica bu dil sinavi bana biraz gaz verdi calisip orta seviye sinavinada gireyim diyorum
o zaman burada bir universite okumaya hak kazanabilirim. normalde evlenmeden once muhasebeciydim ama
gercekten bana gore bir is olmadigi anladim sift mecburiyetten calistim simdide diyorum hemsirelik filanmi okusam
hem is bulma konusundada cok zorluk yasamam. yani suan calismiyorum ve bu beni rahatsiz ediyor
acikcasi maddi acidan bagimsiz olmayi cok istiyorum ama bir yandanda bebek istegi :44: kafam cok karisik .
bazende oluruna birakayim diyorum. burda okumustum" kul kurar kader guler" diye katiliyorum .
ins canim Allah gonlune gore versin. tebrik ederim. ins kan testiylede kesin sonucu alirsin.
canım ne olsun bugun reglı gunum ama tık yok arada sag ve sol kasıgıma gıren ınce agrılar harıc. Sanırsam bu ayıda bos gectık.. Artık ekıme kısmet :)) sen ne alemdesın ıyımısın ??
yaa mrb tabloya bayıldım özelden yazamıyorum listeye benide eklermisin klomen :) bat ne anlamadım bilmiyorum tşk...
güzelim birden gelecek aya kaldı deme daha ahsta olmamıssın baksana . Benimde regl bitti ama
arara sağ tarafıma sızı gırıyo valla regl olmasam hamıleyım derdim uyku modundayım sürekli cunku :)
BAT : Beklenen Adet Tarihi demek
yazarsan eklerim listeye
valla bana kaldı gıbı gelıyor hayırlısı olsun tabıkı. Belkıde ustune gormussundur ???? Olamazmı kıııı
gerçi düzensiz benim ama yine de söyleyim 31 ağustos tu :)))))
kızlar mrb cvp yazarsanız sevinirim....
Bende adet düzensizliği var pco luyum, en son 31 temmuzda adet oldum 5 ağutosta klomen kullanmaya başladım ilk defa kullandım. Takibine gitmedim ama yumurta büyümüşmü olmuşmu olmamışmı bilmiyorum. 2 kere idrardan baktım negatif çıktı. Adet olmadım henüz ama düzensiz zaten çok umutlanmak istemiyorum ama adet belirtileri var olamıyorumda gebelik olabilirmi sizceeeee yarın kan testi yaptırcammmm... Sevgilerle
Son adet tarihin (SAT) : 31 Ağustos
Bat: ?
kızlar cevap yazarmısınız lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?