artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

yeni hamileleri tebrik ediyorum darısı bana ve isteyen diğer tüm arkadaşlara inşallah... :26:
benim de 7 gün var daha adetime...hayırlısı bakalım

gozun aydin darisi basimiza insallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. :)
ins canim cumlesiyle, Allah senin icinde hayirli olan ne varsa bekletmeden nasip etsin canim,
dun dil sinavina girdim simdi heyecanla onun sonucunu bekliyorum. Ayrica ders kitabimi da kaybettim
cok uzuldum acikcasi baska bir arkadasidan fotokopi cektiricem ki nefret ederim oyle fotokopi kitabindan calismaktan. yenisinide almak istemiyorum bir ust derecedeki kitabi alsam daha iyi diye dusunuyorum
yani anlayacagin bu ay bebekten baska dusundugum seyler var.
ayrica bu dil sinavi bana biraz gaz verdi calisip orta seviye sinavinada gireyim diyorum
o zaman burada bir universite okumaya hak kazanabilirim. normalde evlenmeden once muhasebeciydim ama
gercekten bana gore bir is olmadigi anladim sift mecburiyetten calistim simdide diyorum hemsirelik filanmi okusam
hem is bulma konusundada cok zorluk yasamam. yani suan calismiyorum ve bu beni rahatsiz ediyor
acikcasi maddi acidan bagimsiz olmayi cok istiyorum ama bir yandanda bebek istegi :44: kafam cok karisik .
bazende oluruna birakayim diyorum. burda okumustum" kul kurar kader guler" diye katiliyorum .
ins canim Allah gonlune gore versin. tebrik ederim. ins kan testiylede kesin sonucu alirsin.

merhaba arkadaşlar, ben cumartesi doktora gittim ve çikolata kistimin olduğunu söyledi. sanırım tedaviye başlıyoruz tahlil sonuçlarından sonra karar verecek doktor . oysa ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum ne zormuş

Herkese gunaydın kızlar. Hamıle olanları cok tebrık edıyorum allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah. Benım bugun reglı gunum ama gelen gıden yok sımdılık normalde 3 gun 4 gun onceden reglı belırtılerım baslardı ama en son cumartesıde yazdıgım gıbı belırtı falan yok ne hamılelık ne de reglı sadece ıc camasırıma bualsam beyaz losyonumsu akıntı var o kadar.. Onud abelırtıden saymıyorum zaten..

KIZLAR MRB CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM....
Bende adet düzensizliği var pco luyum, en son 31 temmuzda adet oldum 5 ağutosta klomen kullanmaya başladım ilk defa kullandım. takibine gitmedim ama yumurta büyümüşmü olmuşmu olmamışmı bilmiyorum. 2 kere idrardan baktım negatif çıktı. adet olmadım henüz ama düzensiz zaten çok umutlanmak istemiyorum ama adet belirtileri var olamıyorumda gebelik olabilirmi sizceeeee yarın kan testi yaptırcammmm... sevgilerle

canım cok gecmıs olsun umutsuzluga kapılma en azından hastalıgın oldugunu ogrendın ya bılmeden hala ugrasıyor olsaydın hayırlısı tedavını olup en kısa zamanda hamıle kalırsın ınsallah canım ama pozıtıf ol kı ole olsun ..

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...beni de sürükle arkandan olmaz mı

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah

kızlar ayağınızı sürükleyin bende gelmek istiyorum:78::78:
maşallah maşallah ne bereketli bir topik oldu hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorummm
bata 10 gün var bakalımmm hayırlısı ne ise o olsun..

yaa mrb tabloya bayıldım özelden yazamıyorum listeye benide eklermisin klomen :) bat ne anlamadım bilmiyorum tşk...

bebek fikri hep aklımızda tabi ama öncelik olarak görmezsek belki
gelmesini hızlandırırız:)kariyer açısından kendinle ilgili düşüncelerine bayıldım canım

bencede elinin altında bir işinin olması çok büyük bir değişiklik olur,hem maddi hemde manevi
daha güçlü olursun,belki çocuk olunca ara verirsin işine,bence şuanda kariyerine ve derslerine odaklan,
belki arada bebişte gelmek ister

canım ne olsun bugun reglı gunum ama tık yok arada sag ve sol kasıgıma gıren ınce agrılar harıc. Sanırsam bu ayıda bos gectık.. Artık ekıme kısmet :)) sen ne alemdesın ıyımısın ??

güzelim birden gelecek aya kaldı deme daha ahsta olmamıssın baksana . benimde regl bitti ama
arara sağ tarafıma sızı gırıyo valla regl olmasam hamıleyım derdim uyku modundayım sürekli cunku :)

güzelim birden gelecek aya kaldı deme daha ahsta olmamıssın baksana . Benimde regl bitti ama
arara sağ tarafıma sızı gırıyo valla regl olmasam hamıleyım derdim uyku modundayım sürekli cunku :)

valla bana kaldı gıbı gelıyor hayırlısı olsun tabıkı. Belkıde ustune gormussundur ???? Olamazmı kıııı

valla bana kaldı gıbı gelıyor hayırlısı olsun tabıkı. Belkıde ustune gormussundur ???? Olamazmı kıııı

bende dusundum acaba oyle mı dıye cunku hastayken bırıkkı kez anı hareket yaptım ve kasıklarıma ınanılmaz sancı geldı uzandım bıraz oyle gecti ama hanı sanmıyorum oyle bırsey olsun psikolojik olduguna inanıyorum. zaten bu gunlerde doktora da gıdıcem bakalım ama oyle bırsey cıkarsa süper olurdu :) tabii yok biliyorum ama hayalı bile güzel benim için. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için umarım tez zamanda bebeğimiz olur :)

kızlar cevap yazarmısınız lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…