- 5 Ekim 2020
- 18
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi Enkazlardan
-
Çok üzüldğm inanınMerabalar öncelikle. 5 senelik evliyim bişeyleri içine ata ata en son hasta olucam. Bi kızım var dünyalar güzeli. Eşim eve gelmiyor. İse gitmiyor. Eve gelmesi ya karnı acıkmıştır yada herhangi bi zorunluluk için. Eve gelir. Sabah 8 veya 9 veya hiç gelmez. Iki gün gelmediğini bilirim. Gelir kafa trilyon. O sadece ve sadece içmek ister o içsin arkadaşlarının yanında sabah etsin evde karısı mi çocuğumu var umrunda olmaz. Gelir ve ben dayanamam acarim ağzımı evet bu erkek dilinde dırdır olur ama nasıl dayaniyim. Evden çıkmak yasak izin almadan markete gitmek yok. Arkadaş yok. Hicbir sosyalnedya kullanımı yok. Insan kendi annesine gitmek için bike mi izin alır. Herneyse. Eve gelir ben artık baslarm bağırırım nerdesin ne bu gel yeter vs vs o pek umursamaz onun umursamamasi ve o kafasının güzelliğinden saçma gülüşleri beni iyice delirtir ben iyice konusurum en son büyük buluşma. Kalkar beniöldürene kadar döver. Sonra geri çıkar dışarı. Aramaz sormaz oldun mu kaldın mı demez. Çocuk korkuyo demez. Çocuğunun gözünün önünde döver. Mahalleye çıkmaya yüzüm yok . Bundan 2 ay öncesine kadar çalışıyordu yaptıklarını gene yapıyordu ama ben onla kusemiyodum. Çünkü küsersen en ufak bi ekmek almaya bile izin yok kapıdan bakmaya bile. Üstüne gelir evi arar sen beni aldatıyorsun diye..ben çok yoruldum. Artık inanın gücüm kalmadı. Boşanmak için gittim babamın evine uzaklaştırma ve darp raporu aldim sonra duzekcem dedi bi şekilde beni ikna etti. Bende çocuğum için. Aksine kızımda babasına öyle düşkün ki. Ben bu adamdan boşanamam. Beni sürekli ölümle tehtit ediyo. Ve yapabilecek biri. Ya bu deveyi guducem diye uğraşıyorum bende mecbur. Eve gelse sokaktan arkadaslarindan uzak dursa içmese aslında gerçekten seviyodum ben onu. Ama artık tek başıma yapayanliz sağlıklı düşünüp bi şekilde biseyler yapmalıyım.
Polise git savcılığa bildir korunma talep et. Olmaz böyle. Hiç de birşey yapamaz. Ondan önce adım at ve kurtul.Ölümle ve çocuğumla tehtit ediyo ve inan yapabilecek biri. Ya çocuğu benden kaçırır yada beni ve ailemi öldürür 5 senedir çok denedim ama deli cesareti bile bana gelse bu adamla baş edemem ben.
Yarın birgün kız çocuğu diye ne eziyetler eder,kıskanır,onada eziyet eder. kızın için kaç kurtul al evladını bir halt yiyemez. Uzaklaştırmanı alıp boşan gitsin bundan daha kötü ne yaşayabilirsin ki. Bir cinnet geçirse evladına birşey yapsa nasıl karşı duracaksın.İçkili senin canını yakmak için kızına zarar verebilir.Merabalar öncelikle. 5 senelik evliyim bişeyleri içine ata ata en son hasta olucam. Bi kızım var dünyalar güzeli. Eşim eve gelmiyor. İse gitmiyor. Eve gelmesi ya karnı acıkmıştır yada herhangi bi zorunluluk için. Eve gelir. Sabah 8 veya 9 veya hiç gelmez. Iki gün gelmediğini bilirim. Gelir kafa trilyon. O sadece ve sadece içmek ister o içsin arkadaşlarının yanında sabah etsin evde karısı mi çocuğumu var umrunda olmaz. Gelir ve ben dayanamam acarim ağzımı evet bu erkek dilinde dırdır olur ama nasıl dayaniyim. Evden çıkmak yasak izin almadan markete gitmek yok. Arkadaş yok. Hicbir sosyalnedya kullanımı yok. Insan kendi annesine gitmek için bike mi izin alır. Herneyse. Eve gelir ben artık baslarm bağırırım nerdesin ne bu gel yeter vs vs o pek umursamaz onun umursamamasi ve o kafasının güzelliğinden saçma gülüşleri beni iyice delirtir ben iyice konusurum en son büyük buluşma. Kalkar beniöldürene kadar döver. Sonra geri çıkar dışarı. Aramaz sormaz oldun mu kaldın mı demez. Çocuk korkuyo demez. Çocuğunun gözünün önünde döver. Mahalleye çıkmaya yüzüm yok . Bundan 2 ay öncesine kadar çalışıyordu yaptıklarını gene yapıyordu ama ben onla kusemiyodum. Çünkü küsersen en ufak bi ekmek almaya bile izin yok kapıdan bakmaya bile. Üstüne gelir evi arar sen beni aldatıyorsun diye..ben çok yoruldum. Artık inanın gücüm kalmadı. Boşanmak için gittim babamın evine uzaklaştırma ve darp raporu aldim sonra duzekcem dedi bi şekilde beni ikna etti. Bende çocuğum için. Aksine kızımda babasına öyle düşkün ki. Ben bu adamdan boşanamam. Beni sürekli ölümle tehtit ediyo. Ve yapabilecek biri. Ya bu deveyi guducem diye uğraşıyorum bende mecbur. Eve gelse sokaktan arkadaslarindan uzak dursa içmese aslında gerçekten seviyodum ben onu. Ama artık tek başıma yapayanliz sağlıklı düşünüp bi şekilde biseyler yapmalıyım.
Kızın babasına düşkün falan değil sadece korkunun ona verdıgı bir baglılık bu gücten cekinmek. Neden düşkün olsun? 5 yasında olması hıc bırseyı degıstırmez annesini öldüresiye döven evinden esınden evladından bi haber insanlıktan bi haber bu adamı niye düşkünlük seviyesınde sevsın?Acizliğnize kulp buşmayın. Yavrunuzda nasıl ızler bıraktıgnızın fsrkında mısınız?Merabalar öncelikle. 5 senelik evliyim bişeyleri içine ata ata en son hasta olucam. Bi kızım var dünyalar güzeli. Eşim eve gelmiyor. İse gitmiyor. Eve gelmesi ya karnı acıkmıştır yada herhangi bi zorunluluk için. Eve gelir. Sabah 8 veya 9 veya hiç gelmez. Iki gün gelmediğini bilirim. Gelir kafa trilyon. O sadece ve sadece içmek ister o içsin arkadaşlarının yanında sabah etsin evde karısı mi çocuğumu var umrunda olmaz. Gelir ve ben dayanamam acarim ağzımı evet bu erkek dilinde dırdır olur ama nasıl dayaniyim. Evden çıkmak yasak izin almadan markete gitmek yok. Arkadaş yok. Hicbir sosyalnedya kullanımı yok. Insan kendi annesine gitmek için bike mi izin alır. Herneyse. Eve gelir ben artık baslarm bağırırım nerdesin ne bu gel yeter vs vs o pek umursamaz onun umursamamasi ve o kafasının güzelliğinden saçma gülüşleri beni iyice delirtir ben iyice konusurum en son büyük buluşma. Kalkar beniöldürene kadar döver. Sonra geri çıkar dışarı. Aramaz sormaz oldun mu kaldın mı demez. Çocuk korkuyo demez. Çocuğunun gözünün önünde döver. Mahalleye çıkmaya yüzüm yok . Bundan 2 ay öncesine kadar çalışıyordu yaptıklarını gene yapıyordu ama ben onla kusemiyodum. Çünkü küsersen en ufak bi ekmek almaya bile izin yok kapıdan bakmaya bile. Üstüne gelir evi arar sen beni aldatıyorsun diye..ben çok yoruldum. Artık inanın gücüm kalmadı. Boşanmak için gittim babamın evine uzaklaştırma ve darp raporu aldim sonra duzekcem dedi bi şekilde beni ikna etti. Bende çocuğum için. Aksine kızımda babasına öyle düşkün ki. Ben bu adamdan boşanamam. Beni sürekli ölümle tehtit ediyo. Ve yapabilecek biri. Ya bu deveyi guducem diye uğraşıyorum bende mecbur. Eve gelse sokaktan arkadaslarindan uzak dursa içmese aslında gerçekten seviyodum ben onu. Ama artık tek başıma yapayanliz sağlıklı düşünüp bi şekilde biseyler yapmalıyım.
Zaten en buyuk sorun burada başlamıyor mu?22 yaşında nasıl 5 yıllık evlisiniz onu anlamadım ben.
Allah senin kocanın canını alsın gebersinMerabalar öncelikle. 5 senelik evliyim bişeyleri içine ata ata en son hasta olucam. Bi kızım var dünyalar güzeli. Eşim eve gelmiyor. İse gitmiyor. Eve gelmesi ya karnı acıkmıştır yada herhangi bi zorunluluk için. Eve gelir. Sabah 8 veya 9 veya hiç gelmez. Iki gün gelmediğini bilirim. Gelir kafa trilyon. O sadece ve sadece içmek ister o içsin arkadaşlarının yanında sabah etsin evde karısı mi çocuğumu var umrunda olmaz. Gelir ve ben dayanamam acarim ağzımı evet bu erkek dilinde dırdır olur ama nasıl dayaniyim. Evden çıkmak yasak izin almadan markete gitmek yok. Arkadaş yok. Hicbir sosyalnedya kullanımı yok. Insan kendi annesine gitmek için bike mi izin alır. Herneyse. Eve gelir ben artık baslarm bağırırım nerdesin ne bu gel yeter vs vs o pek umursamaz onun umursamamasi ve o kafasının güzelliğinden saçma gülüşleri beni iyice delirtir ben iyice konusurum en son büyük buluşma. Kalkar beniöldürene kadar döver. Sonra geri çıkar dışarı. Aramaz sormaz oldun mu kaldın mı demez. Çocuk korkuyo demez. Çocuğunun gözünün önünde döver. Mahalleye çıkmaya yüzüm yok . Bundan 2 ay öncesine kadar çalışıyordu yaptıklarını gene yapıyordu ama ben onla kusemiyodum. Çünkü küsersen en ufak bi ekmek almaya bile izin yok kapıdan bakmaya bile. Üstüne gelir evi arar sen beni aldatıyorsun diye..ben çok yoruldum. Artık inanın gücüm kalmadı. Boşanmak için gittim babamın evine uzaklaştırma ve darp raporu aldim sonra duzekcem dedi bi şekilde beni ikna etti. Bende çocuğum için. Aksine kızımda babasına öyle düşkün ki. Ben bu adamdan boşanamam. Beni sürekli ölümle tehtit ediyo. Ve yapabilecek biri. Ya bu deveyi guducem diye uğraşıyorum bende mecbur. Eve gelse sokaktan arkadaslarindan uzak dursa içmese aslında gerçekten seviyodum ben onu. Ama artık tek başıma yapayanliz sağlıklı düşünüp bi şekilde biseyler yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?