Artık yardıma ihtiyacım var gibi.

Kız çocuğu varmış , boşanmazsa büyüdüğünde içgüdüsel olarak o da babası gibi birisini bulacak.

Kendinin ve çocuğunun can güvenliğini emniyetten sağlamaları için talep et. Bu çocuk büyüdükçe daha kötü şeylere şahit olacak. Ölümle tehdit edildiğini belirt. Zaten alkolik adama mahkeme çocuğu vermez. Kendine ve çocuğuna sahip çıkmak için dik dur. Kaçırır demeyeceksin. Kaçırtmayacaksın. Bu acıyı çekme lütfen. Ailenle konuş. İmkan varsa şehir değiştirin vs. Yani çözüm bu adama boyun eğmek olmamalı.

Kızınız babasını seviyor çünkü tam anlamıyla anlamıyor olanları. Belki de tüm babaları böyle sanıyor çocuk. Ama büyüyüp baba nasıl olur gördüğünde babasından soğuyacağı gibi sizden de soğuyacak haberiniz olsun. O kızın için muhabbetini bırakın yani. Kızınız için boşanmanız lazım asıl.

Öldürülmekten korkmanız çok daha normal kim korkmaz ki. Ben bu tür konularda hep diyorum sizin sesiniz onu bastırınca pısıyor bu adamlar. Darp raporu alın komşularınızdan size şahitlik etmelerini isteyin. Ve bunlar sosyal medyada paylaşın. Bu konularda kadınlar olarak hakkımızı sosyal medyadan alıyoruz malesef. Polis de bakanlık da yapması gerekeni yapmak zorunda kalıyor o eş müsveddeleri de yapacagını yapamıyor. Ayrıca böyle de her an öldürebilir sizi farkında değil misiniz? Lütfen akıllıca mücadele edin. Gerekirse destek isteyin. Ama bu adamı çekmeyin en önemlisi kızınıza bunları yaşatmayın.

Ya kaldırsa ne kaldırmasa ne farkı bana ızah edwbılır mısınız?adam karısını kızının onunde öldüresiye dövüyor eve kılıtlıyor gun gelıyor ekmek parası vermıyır eve 2 gunde bır falan gelıyor yasanılan bu şiddetin farkı ne ki bu yaraları travmaları ne gecırecek

Kiminiz çok güzel destek amaclı akıl vermiş kiminizse karsisindakini düşman gibi görüp sanki kadın değilmiş gibi ters cevapla ağız payı vermeye çalışmış. Anlamış değilim öyle yazanları. 22 yaşındayım çocuğum 2.5 yaşında 18 yaşında evlendim ve kendi rızamla. Bunları sormak öyle terslemekle olmaz. Amacım terslenmek olsaydı amacım yardim olmasaydı buraya tek kelime yazmazdim. Darp raporda aldim uzaklaştırmada aldim daha önce. Insan yaşamayınca bilmiyo ve o ağızdan çıkan ters kelimeler kadarda kolay olmuyo. Biseyler yapmaya çabaladım. Sığınma evine gitsem anne babama zarar verir şehit değiştirsem tek başıma nasıl? Annem babam gelsin hadi benimle diyelim bu kadar bencil olamam kendim için onların yuvasını nasıl taşıyım ? Yapmam gerekenlerin farkındayım ama yapabilicek durumda olsamda karşılığında yasicaklarim tahmin bile edilemez. Adliyeye baş savcılığa kadar çıktım çarem olmadi. Dönmekmiydi çare tabiki değil ama kendim için ana babamı nasıl riske atiyim. Babam kanser hastası. Kardeşimse epilepsi. Ben üzüntümü onlara yansitamazken nasıl yapıyım?

Zor. Burda görüyorum çok farklı hayatlar var Allah yardımcınız olsun. Bence iyi bir baba değilse zorlamayın ayrılın

Eşiniz kaç yaşında 22 değildir umarım 22 yaşında bir erkek için evlilik çok büyük bir sorumluluk ah keşkeler sizin için bile çok zor yani siz daha gezip tozmak yaşındasınız.

Kızlarımız okul da okumasanız lütfen 25 den önce evlenmeyinnn, insan o yaşta kendini anca tanıyor

O 24 yaşında ben 22 yaşındayım. Haklisin çok haklısın

O 24 yaşında ben 22 yaşındayım. Haklisin çok haklısın

Yani 24de çok küçük, içip gezmek istiyordur, sorun şu ama neden evlendiniz hadi evlendin beraber yaşamak için neden bebek? Minik bebekler valla yazık günah ama hep aynısı geçmişte kaldı artık yapacak bir şey yok, benim önerim iş bulmaya gayret et. Bu hayat böyle geçmez, düzelmezse ailene git,

Okuduğumda geçmişim filim şeridi oldu resmen alkol evden çıkamamak şiddet korkunun verdiği pasiflik ama ben çocuğum için direndim ailem bile korktuğu için çekinirken boşanma kararı verdim boşandım 3 yıl başımdan atamadım hep dikkat ettim tedirgin yaşadım babamın bile önünü kesti arabasının camlarını sopalarla kırdı yani direnmek sakince bu tip insanlara mazlumu oynayarak ilerlemek gerekiyor ben şikayetimi geri almadım kamu davası olmuş elimden birşey gelmiyor dedim karseşimle ailemle tehdit etti onları seviyorum ama ne yapayım kamu davası sonuçta gibi yaklaşımlarda bulundum çocuğum 2.5 yaşındaydı şimdi 14 onca yıl içinde 30 kez anca görmüştür nafakayı zaten ödemedi bende istemedim daha çok çalışıp çocugumada baktım yani senin için milad olur boşanmak ve bu yolda yalnız olduğunu unutma Rabbim seni ve kızını korusun

Allah razı olsun aminnn

Ailen belki istemeye bilir yuvana dön der benim babam çok yaptı boşanıncada ayrı ev tut dedi ben yüzsüzlük ederek maddi durumum olmasına rağmen asla onlardan ayrılmadım yani çocuğu olunca insan çoğu şeyi arkasına atıyor ağır sözleri duymazdan geliyor o babaya o çocuk fazla neden o ortamlara maruz kalsın çocuğum benim seçtiğim bi adamın kahrını ona neden cektireyim diyerek cesaretlendim ve çocuğuna hala laf ettirmem o Rabbimin bana emaneti

Bilmiyorum ve inanın çok korkuyorum böyle yaşamak artık acizlik oldu bana. Alıştım belki belkide kendimi kandırıyorum ama çocuğum benim herşeyim o benim arkadaşım ama onu benden kaçırır korkusu düşüyor içime

Babane bakarmı çocuğa benimki bakmazdı ve aldı götürdü babası ağlamaktan güçsüz düştüm saatlerce sabahına dedesi geri getirdi erkekler genelde koz olarak böyle acizce hareketler yapıyor kendi çocuğunu düşünen adam bu travmayı zaten yaşatmaz

Bilmiyorum bakar mi bakmaz mi. Onlarda kimi zaman benden yana kimi zaman ondan . Yani kesin net bisey diyemem

((((

Darp raporunla karakolda şikayetçi olduğunda gerçekten kamu davası oluyor ve mahkemeye çıkıyor hapse atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…