Artık yaşamak istemiyorum

senin bu kafanın içindeki ne zaman büyüyecek kızım? yaş ilerliyo ama hiç

Insanin yaşama amaci erkek olmamali
Hayattan gitmek istemesine sebep de erkeksizlik olmamali.
Erkeklerden ve baska insanlardan bagimsiz kendinizle ilgili hiçbir hobinizin ugraşinizin olmamasi şaşirtici.
Insan bu kadar boş yaşamamali.

vanessa hoşgeldin. Özledik kız seni:)

ben 40 yaşımda evlendim yani ne olmuş o zaman ben ölem

Sosyalleşmek için kurslara katılma gibi bir durumunuz var mı? Bulunduğunuz halk eğitim merkezlerinde açılan kurslara da gidebilirsiniz kafanız dağılır. Zumba yaparak zayıflayabilirsiniz bile önce kendinizi siz sevin siz sevmezseniz başkasından da sizi sevmesini beklemeyin.

vanessa konuya gelmiş bakmışsın bu akşam.tüm gün yurtta otur okula gitme ders çalışma.aklın fikrin sevgili bulmakta olsunn.sonra da ben ölmek istiyorum de.nasıl iş bulacak donanım edinirim deme amannnn dil öğrenme amannn ailene hayat boyu yük ol.o netten bulduğun saçma adamlar ya da asla ulaşamayacağın adamlar kurtarır seni bekle.

Dün burada 20 yaşında bir başka genç kız konu açmıştı ailevi problemleri ile ilgili, “intiharı düşünüyorum artık” diyecek kadar çaresizdi gerçektende çünkü öz ailesi tarafından gördüğü haksızlıklar yetmemiş gibi bir de üvey aile bireylerinden haksızlıklar görüyordu…Bir onun konusunu okuyun bir de dönün kendinize bakın,çünkü sürekli kendinizi başkalarıyla kıyaslama çabası içindesiniz ya bu sefer de o konuyla kendinizinkini kıyaslayın. Sizin ciddi bir yardım almanız lazım.

Kaç yaşındasın güzelim sen ?

Çok büyük dertlerim var deyince
Sokakta kaldın ailen evden attı aynı zamanda amansız bir hastalığın var zannettim.

Kendinden daha çok etrafındakilerin ne yapıp ettiğiyle ilgilenirsen yolun sonu çabuk görünür elbet. Kendini geliştir, olgunlaştır önce. Senden daha iyi potansiyele sahip insanlarla kendini kıyaslarsan kafayı yersin. Senden daha kötü olanlara bakıp şükret ki sahip olduklarının bir lütuf olduğunu kavrayabilesin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok özür dilerim tabiri caizse gamlı baykuş gibi yaşayan birini görünce ağzına kürekle vurasım geliyo. Bu ne ya bir yaşam bahşedilmiş sana altı üstü yaşayıp gideceksin. Hayatı kendine zindan etmek nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…