- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
KadınBayan arkadasiniz mi erkek arkadşiniz mi
Evham yaptığımı alakasız düşündüğümü söylüyor bu yüzden soramiyorum kavga etmekte istemiyorum beni yok sayması incitiyorBir sorun olup olmadığını sorun. Varsa çözmek istediğinizi söyleyin. Mırın kırın ederse de yoksayın geçin.
Kırmaktan hep kacinirdim onu oda o şekilde davranırdı şu son zamanlar değişti sürekli meşgul olduğunu söylüyor başkalarıyla buluşuyor sanki arkadaş değiliz artık sogudugum için aramak sormak istemiyorum çok düşündüm belki dediğinizi yaparım biraz vakit veriyorum kendimeYazın ama davranışının nedenini sorun bunca zamandır böyleydik bir hatam mı oldu veya bilmeden seni kırdım mı sebebi nedir bu tavrının derim ben olsam. Arkadaşlık yapmak istemiyorsan anlayışla karşılarım ama böyle davranıp kafamda soru işareti bırakmazsan sevinirim diyebilirsin.
İncinmeyin olur bazen öyle.Evham yaptığımı alakasız düşündüğümü söylüyor bu yüzden soramiyorum kavga etmekte istemiyorum beni yok sayması incitiyor
Sorun var mı diye sormuştum evham yaptığımı söylemişti sonra meşgulüm dedi önceden sabah akşam konustugum bir insandı arar sorardı bı anda kesmesi çok düşündürüyorHmmm belki hosuna gtmeyen bi davranişinizi gormustur yoksa neden bi anda bana canim deme flan desin ki .bence direk sorun bi sorun mu oldu hayrdir ne iş diye
Alttan aldım olur demem dedim anladım dedim sonra konuyu değiştirdim nasılsın dedim oda isim var dedi yazmadiBana artık canım deme dediğinde ne cevap verdiniz çok merak ettim
Kafanda kurmaktansa at mesajı kurtul. İnan kimse değmiyor çekinme hiç kimse senden önemli değilKırmaktan hep kacinirdim onu oda o şekilde davranırdı şu son zamanlar değişti sürekli meşgul olduğunu söylüyor başkalarıyla buluşuyor sanki arkadaş değiliz artık sogudugum için aramak sormak istemiyorum çok düşündüm belki dediğinizi yaparım biraz vakit veriyorum kendime
6 yıllık arkadaş güvendiğim birisidir böyle yapması oldukça kırıyor maalesef değer vermesem bu kadar düşünmezdim silerdim ama öyle olmuyor içime oturduİncinmeyin olur bazen öyle.
Teşekkür ederim biraz daha bekleyip atmayı düşünüyorum artık çok düşündüm üzerinde ama artık sogudumKafanda kurmaktansa at mesajı kurtul. İnan kimse değmiyor çekinme hiç kimse senden önemli değil
Bosverin yol verin gtsin insanlara deger vere vere tepemize cikardik valla kendilerini halt sanmaya basladilar.uzaklaşin sizde istemiyosa kendi bilirTeşekkür ederim biraz daha bekleyip atmayı düşünüyorum artık çok düşündüm üzerinde ama artık sogudum
bana şöyle davranan insana bir daha yazmazdım ben.bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum
Eğer değer verdiğim biri olmasaydı bu kadar düşünmezdim ama sürekli bişey mi yaptım niye cevap vermiyor diye düşünüyorum sanki hayatında ben yokmuşum gibi davranıyor artık kavga da etmedik sorun ne anlamiyorum cevapta vermiyorBana böyle davranan her kim olursa olsun yüzüne bile bakmam bırak yazmayı. Defolsun gitsin ne öyle gotubaşı ayrı oynuyor bende vah ben bişey mi yaptım diye düşüncem. Yürüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?