- 28 Mart 2020
- 4.102
- 16.736
- 208
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Ya niye düşünüyorsun demekki senin onu yakın gördüğün kadar o seni görmüyor sevmiyor. Neden sevmeyenlerin peşinden koşuyoruz biz insanoğlu anlamam.Eğer değer verdiğim biri olmasaydı bu kadar düşünmezdim ama sürekli bişey mi yaptım niye cevap vermiyor diye düşünüyorum sanki hayatında ben yokmuşum gibi davranıyor artık kavga da etmedik sorun ne anlamiyorum cevapta vermiyor
Kent kart konusundan da hatırlıyorum sizi, baya hassas birisiniz bence. Ben mesela bana artık canım deme diyen birine hayırdır diye sorarım. Siz hemen olur demem demişsiniz. Bu kadar iyi niyetli olmayın sizi çok üzerler. O arkadaşım dediğiniz şahsı da arayıp sormayın o sizi arayana kadar. Biraz uzak durun kıymetinizi anlasınAlttan aldım olur demem dedim anladım dedim sonra konuyu değiştirdim nasılsın dedim oda isim var dedi yazmadi
Bir tarafı kalkmış benceBir anda soğumasi cevap vermemesi birseyinizimi duydu gördü acaba bu kadar değişmesi bir anda hayatın doğal akışına ters..
Normalde hep birbirimize iltifat ederdik artık kiskaniyormusun beni diye ima etmeye başladı dalgayla karışık güldü bende ben şu hayatta kimseyi kiskanmam seni neden kiskaniyim dedim oda ciddiye alma yahu dedi sürekli böyle böyle şeyler söylüyordu başarılarından bahsediyordu bende onu overdim oda beni overdi ama artık bana iltifat etmemeye başladı ben edincede garipsedi istemedi sanki ben çocuk o olgun oldu içime oturdu kirmakta istemediğim için takılmadim çünkü hiç beklemedigim bir insandıbana şöyle davranan insana bir daha yazmazdım ben.
kimsin ki sen kraliyet ailesinden misin ki böyle azarlıyorsun beni çocuk gibi. varsa bir derdi, insan gibi konuşmuşsunuz siz, söylesin düzgünce. nedir yani böyle azarlayıp kendini üstte görmeler.
bir kişinin karakterini kavga anında anlarsınız, size çok değer verseydi böyle iğrenir gibi konuşmazdı sizinle. tamam kızmış-kırılmış olabilir bir şeylere,bundan dolayı soğuk da konuşabilr,hepimiz insanız sonuçta.
ama o ne öyle kedi kovalar gibi çemkirmeler? ben olsam burnunu daha fazla kaldırmazdım, kendimi de ezdirmezdim. karşısına geçip ezilip büzülerek noldu diye sormayın ısrarla. olgun biri olsaydı derdini insanca belli ederdi zaten.
sormuşsunuz ne oldu diye sana ne demiş terslemiş,evham yapıyorsun demiş ,yol verin gitsin. kimsenin kum torbası veya psikoloğu olmaya gelmediniz bu dünyaya.
Çok sacma davranmış.Bu tepkılerının sebebını sormslısınızBenimle konuşmayı kesen yakın bir arkadaşım var , aramız kötü değil ama bir iki haftadır yazmayı kesti . Nasılsın dediğimde işim var diyip meşgul olduğunu söylemişti normalde canimli konuşan insanlardık ama bana artık canım deme dedi resmi konuşmaya basladi sanane demeye başladı sürekli beni küçümser gibi hissettiriyordu önceden böyle değildi ne değiştirdi onu bilemiyorum sorsam cevap vermiyor hayatında başkalarına yer verdiğini gördüm. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyor ve artık bana yazmaması kalbimi kırıyor. Bana yazmamasından soğudum iyi bir insan ama artık sanki yakın biri degilmisiz gibi hissettiriyor ? Sizce benden soğumuş mudur? 5 - 6 Senedir arkadaşız universiteden sevdiğim bir arkadaşımdı bayağı iyiliğini gördüm güvendim bu yüzden üzülüyorum , aramı kötü bitirmek istemiyorum ama artık yazmaması oldukça kırıyor sizce ne yapabilirim o yazmadan yazmak aramak içimden gelmiyor?
Evet hassas bir insanım çok fazla sorunların vardı artık sorunlarımi aşmak için alttan almaya başladım herşeyi fazla düşünüyordum bunu asamamaya başladım hiç beklemedigim arkadaşımdı öyle soyliyim hayal kırıklığına ugradimKent kart konusundan da hatırlıyorum sizi, baya hassas birisiniz bence. Ben mesela bana artık canım deme diyen birine hayırdır diye sorarım. Siz hemen olur demem demişsiniz. Bu kadar iyi niyetli olmayın sizi çok üzerler. O arkadaşım dediğiniz şahsı da arayıp sormayın o sizi arayana kadar. Biraz uzak durun kıymetinizi anlasın
İnsanız işte değer verdiklerimiz değişiyor maalesef hep hayal kırıklığı sormak soramiyorsunuzYa niye düşünüyorsun demekki senin onu yakın gördüğün kadar o seni görmüyor sevmiyor. Neden sevmeyenlerin peşinden koşuyoruz biz insanoğlu anlamam.
beklediği gibi övememişsiniz,taa arşa çıkaracaktınız egosunu,olmaz. kendince buna kinlenmiş işte.Normalde hep birbirimize iltifat ederdik artık kiskaniyormusun beni diye ima etmeye başladı dalgayla karışık güldü bende ben şu hayatta kimseyi kiskanmam seni neden kiskaniyim dedim oda ciddiye alma yahu dedi sürekli böyle böyle şeyler söylüyordu başarılarından bahsediyordu bende onu overdim oda beni overdi ama artık bana iltifat etmemeye başladı ben edincede garipsedi istemedi sanki ben çocuk o olgun oldu içime oturdu kirmakta istemediğim için takılmadim çünkü hiç beklemedigim bir insandı
Aslında alakalida olabilir değinmemisim öğrenim kredisine başvurmuştu aylık parasi yatıyordu para yatmaya başladıktan sonra değişti ama çok üzerinde düşünmedim belki alakalı değildir diye ama şimdi aklıma yattı biti biraz kanlaninca insan degisebiliyor belki geçen ay doğum günü için hediye düşünüyordum bana dediki ihtiyacım yok almana dedi zevksizsin dedi falan ama gene alttan aldım tabi dedikodusunu yapıyor gibi de hissediyorum kötü hissettiriyor ama artık için daraldiBir tarafı kalkmış bence
Çok teşekkür ederim bende takıldım buna uyuyamiyordum duygusallastim kaybetme korkusu yaşadım ama artık bişe ifade etmemeye başladı muhtemelen beni düşünmüyor uyuyordurbeklediği gibi övememişsiniz,taa arşa çıkaracaktınız egosunu,olmaz. kendince buna kinlenmiş işte.
yol verin. kendinize değer verin. bakın gecenin şu saatinde bu konuyu açmışsınız.
size bir tavsiye vereyim, bana da başka bir dostum söylemişti ve inanılmaz bir aydınlanmaya neden oldu bende,iyi ki de oldu:
husumetinizin olduğu kişi, sizin gibi bunu önemseyip, bu mesele yüzünden uykusunu bölüp,kafasına takıyor mu?
cevap evetse, o kişi uykusuz gecelere değen bir insandır, ama cevap hayırsa, uykusuz kalmanıza değmeyen bir insandır. aynısını sizin için yapmıyorsa,aranız bozuldu diye bu kadar üzülmüyorsa, sizin kadar değer vermiyor demektir; ve kafaya bu denli takılmayı hak etmiyordur.
güzel gözleriniz ve beyninize yazık, sizi önemsemeyen biri için yormaya değmez onları. yatın mışıl mışıl uyun :)
OlabilirBir tarafı kalkmış bence
Hiç bilmiyorum para almaya başladıktan sonra başladı ama böyle düşünmek istemedim hiçBir anda soğumasi cevap vermemesi birseyinizimi duydu gördü acaba bu kadar değişmesi bir anda hayatın doğal akışına ters..
Her zamanki konuştuğumuz şeylerden konuştuk ama yazmayınca yazmadığını gordumOlabilirkonu sahibide bu kadar düşündüğüne göre birseymi dedi ayacaba diye geçirmiyor değilim aklımdan
Herkesin başına geliyor merak etmeyin. Bugün forumda okuduğum kaçıncı arkadaş kazıklı konu bilmiyorum. Daha demin başka bir topige yazıyordum arkadaşımdan yediğim kazığıEvet hassas bir insanım çok fazla sorunların vardı artık sorunlarımi aşmak için alttan almaya başladım herşeyi fazla düşünüyordum bunu asamamaya başladım hiç beklemedigim arkadaşımdı öyle soyliyim hayal kırıklığına ugradim
Parayla sizin ilişkinizin ne mantığı olabilirki iyi düşünün birşey olmuş onu uzaklastiran sizden...Hiç bilmiyorum para almaya başladıktan sonra başladı ama böyle düşünmek istemedim hiç
Öyleyse sallayın gittsin yazmayan üstüne trip atan arkadaşı ne yapacaksınız ..Her zamanki konuştuğumuz şeylerden konuştuk ama yazmayınca yazmadığını gordum
Sizde de peygamber sabrı varmış maşallah. Daha ne diye peşinde dolanıyorsunuz şunun yahu? Ben tanımadığım halde sinirlendim siz bir de üzülüp dert edinmissiniz. Biri bana oyle konusacak arkadaş markadas demem. Boşverin baska arkadaşlar bulursunuzAslında alakalida olabilir değinmemisim öğrenim kredisine başvurmuştu aylık parasi yatıyordu para yatmaya başladıktan sonra değişti ama çok üzerinde düşünmedim belki alakalı değildir diye ama şimdi aklıma yattı biti biraz kanlaninca insan degisebiliyor belki geçen ay doğum günü için hediye düşünüyordum bana dediki ihtiyacım yok almana dedi zevksizsin dedi falan ama gene alttan aldım tabi dedikodusunu yapıyor gibi de hissediyorum kötü hissettiriyor ama artık için daraldi
Bana simarmaya başlamış gibi geldi bende hali vakti yerinde bir insanım ama hediye almak istediğimde resimlerini attım zevksizsin dedi almana gerek yok beğenmedim dedi kırıldım buna açıkçası Parayla bagdastirdim çünkü önceden böyle değildiParayla sizin ilişkinizin ne mantığı olabilirki iyi düşünün birşey olmuş onu uzaklastiran sizden...
Konu sahibi dün kent kartini kaybettiğinde de cok düşünüyordu. Bence genel olarak cok düşünen biriOlabilirkonu sahibide bu kadar düşündüğüne göre birseymi dedi ayacaba diye geçirmiyor değilim aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?