- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Ne geliyorsa değer vermekten geliyor iyi biri gerçekten çok eğleniyordum onunlayken herşeyi beraber yaptık onunda beni sevdiğini düşünürdüm ama değişti işte bu kırıyor beni o kadar sene onca arkadaşlık emek neden böyle oldukiSizde de peygamber sabrı varmış maşallah. Daha ne diye peşinde dolanıyorsunuz şunun yahu? Ben tanımadığım halde sinirlendim siz bir de üzülüp dert edinmissiniz. Biri bana oyle konusacak arkadaş markadas demem. Boşverin baska arkadaşlar bulursunuz
Teşekkür ederim yoruldugumla kalıyorum sadece :')Konu sahibi dün kent kartini kaybettiğinde de cok düşünüyordu. Bence genel olarak cok düşünen biriama iyi biri bence temiz kalpli
Kinci bir insanda değilim genellikle takılmıyordum söylediklerine ama şimdi yazınca farkettim cidden kırıciSizde de peygamber sabrı varmış maşallah. Daha ne diye peşinde dolanıyorsunuz şunun yahu? Ben tanımadığım halde sinirlendim siz bir de üzülüp dert edinmissiniz. Biri bana oyle konusacak arkadaş markadas demem. Boşverin baska arkadaşlar bulursunuz
Hahaaa tamam o zaman kent karttan sonra sözün bittiği yerdeyimKonu sahibi dün kent kartini kaybettiğinde de cok düşünüyordu. Bence genel olarak cok düşünen biriama iyi biri bence temiz kalpli
Kimbilir neden oldu boşverin. Dün kent kart için de calindi mi diye çok düşündünüz siz takacak sey arıyorsunuz resmenKinci bir insanda değilim genellikle takılmıyordum söylediklerine ama şimdi yazınca farkettim cidden kırıci
Yani hiç aramamaliyim :')Aradigi kadar arayin.Yazdigi kadar yazin.
Teşekkürler çok düşünüyorum şu zamanlar düşen igneye bile takıyorum çünkü mutsuzum :) önceden mutluyken düşünmezdim eksiklik hissediyorum herşeyin farkına varıyorum meğer ne çok yoruluyormusum isim varken bile yazıyordum ama o ise hal hatır bile sormuyor artık beni suçlamasından korkuyorum çünkü bişey yapmadım sordum bekledim ama yok yazmıyor daha ne yapabilirdim ki :') dediğinizi uygulayacağım özür dilerse ararsa içten bı şekilde konusursa düşünürümKimbilir neden oldu boşverin. Dün kent kart için de calindi mi diye çok düşündünüz siz takacak sey arıyorsunuz resmenAllah başka dert vermesin. Nankör insanlar hepimizin hayatina denk geliyor. Yolunuzu ayırın zamanla unutursunuz. Dinleyin siz beni. Bir daha aramayın sormayın. O pişman olup aranızı düzeltmek isterse düşünürsünüz. O zamana kadar hayatınıza bakın yeni arkadaşlar edinin
Kıyamam onu bile nasıl takmış kafasınaHahaaa tamam o zaman kent karttan sonra sözün bittiği yerdeyim
Siz elinizden geleni yapmışsiniz boşverin içinizi rahat tutun. Bakın burada ne dertler var. Düşündüğünüz şey nankör birini hayatınızdan çıkartmak olsunTes
Teşekkürler çok düşünüyorum şu zamanlar düşen igneye bile takıyorum çünkü mutsuzum :) önceden mutluyken düşünmezdim eksiklik hissediyorum herşeyin farkına varıyorum meğer ne çok yoruluyormusum isim varken bile yazıyordum ama o ise hal hatır bile sormuyor artık beni suçlamasından korkuyorum çünkü bişey yapmadım sordum bekledim ama yok yazmıyor daha ne yapabilirdim ki :') dediğinizi uygulayacağım özür dilerse ararsa içten bı şekilde konusursa düşünürüm
Allah bana cidden kolaylık versin :')Kıyamam onu bile nasıl takmış kafasınaAllah yardımcısı olsun bu kadar hassas olmak zor
Umarım teşekkürler tekrardan :)Siz elinizden geleni yapmışsiniz boşverin içinizi rahat tutun. Bakın burada ne dertler var. Düşündüğünüz şey nankör birini hayatınızdan çıkartmak olsunyerini kıymet bilen iyi insanlarla doldurursunuz inşallah
Benim eşimde çok takıyon kafaya der görse şükretcek bana konu sahibiniKıyamam onu bile nasıl takmış kafasınaAllah yardımcısı olsun bu kadar hassas olmak zor
Başak burcu musun? Başak burcu çok takıntılı olur derler. Merak ettim konu sahibi de başak mi acaba @Uzunincebiryol25Benim eşimde çok takıyon kafaya der görse şükretcek bana konu sahibini
Teraziyim ben hayatta hep dengeli olmaya çalışan bir dengesizimBaşak burcu musun? Başak burcu çok takıntılı olur derler. Merak ettim konu sahibi de başak mi acaba @Uzunincebiryol25
Oğlağım siz :')Başak burcu musun? Başak burcu çok takıntılı olur derler. Merak ettim konu sahibi de başak mi acaba @Uzunincebiryol25
Teraziyim ben hayatta hep dengeli olmaya çalışan bir dengesizim
Dengeyle uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir ikizlerimOğlağım siz :')
Oğlağım siz :')
En korktuğum burç ikizler yukseleniniz teraziymisDengeyle uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir ikizlerimama gel gelelim yükselenim terazi
Aslan burcu en korkunctu rastlarsanız uzaklaşınEn korktuğum burç ikizler yukseleniniz teraziymiskonu sahibide burcunun hakkını veriyor oglakta zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?