- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Konunda yazmışsın kaptan diye ayda 13 gün çalışıyo diye, yoksa nerden bileyimah canıımm ahh :) kredi ödüyoruz yardımcı alamam. anca yetiyor paramız. bravo kaptan olduğunu nasıl anladınbebeğime karşı komşum bakıyor. benim annem çalıyor kv de bakamam dedi
çok haklısın bu huyumdan vazgeçmeliyim elimde değil işte. belki de annemden böyle gördüğüm için istemeden bende öyle davranıyorum. evin sorumluluğu hep annemdeydi.. şimdi bende hep yettirme peşindeyimKonunda yazmışsın kaptan diye ayda 13 gün çalışıyo diye, yoksa nerden bileyim
Ama neden borcu da temizliği de tek sen düşünesin
Elleme gerekirse pis kalsın, ya yardım etsin ya çözüm bulsun bir zahmet artık
Ama hem yapıp hem söylenirsen sadece kendine edersin
:) :) uff wc pis görünce... n yapım duramıyorum ..Ya şu temizliği böyle aşırı aşırı abartıp, kendini perişan eden kadınlara çok üzülüyorum + anlam veremiyorum.
Her gun yıkamayıver wc yi banyoyu. Yarım saat de olsa cocugunla ilgilenmiş olurdun.
Eşine hak verdim. Bana da dırdırcı gelip böyle kadınlar.
Eşiniz anladığım kadarıyla siz işteyken çocuğa bakıyor degil mi? 8 aylık diyorsunuz zor dönemi bebeginizin,ek gıdası,alt değiştirmesi,uyutması zaman alır,o hengamede yemek bile yapmış eşiniz,siz fazla tepki vermişsiniz. Benim kızım o kadarlıkken,mutfağım darmadağın oluyordu,yetişemiyordum ,yaktığım yemeğin,tencerenin,tavanın haddi hesabı yok ki erkekler bizim kadar düzenli,titiz olmuyorlar. Camaşırları kaldır demişsiniz yapmış,beğenmemişsiniz. Beğenmesenizde belli etmeyin,tatlılıkla söyleyin ki bir dahakine "nede olsa beğenmiyor,laf ediyor,yapmasamda olur"demesin.Farkındayım ama o an sinirden ağzımdan çıktı. ona gel sil desem silmesi bulaştırmaktır..domestos döküp mutfağı hallettim o arada. eşim wc ben mi temizleyeceğim daha neler dediği için teklif etmedim.
hayır canım bebeğime karşı komşum bakıyor. ben azda olsa dikkat istiyorumEşiniz anladığım kadarıyla siz işteyken çocuğa bakıyor degil mi? 8 aylık diyorsunuz zor dönemi bebeginizin,ek gıdası,alt değiştirmesi,uyutması zaman alır,o hengamede yemek bile yapmış eşiniz,siz fazla tepki vermişsiniz. Benim kızım o kadarlıkken,mutfağım darmadağın oluyordu,yetişemiyordum ,yaktığım yemeğin,tencerenin,tavanın haddi hesabı yok ki erkekler bizim kadar düzenli,titiz olmuyorlar. Camaşırları kaldır demişsiniz yapmış,beğenmemişsiniz. Beğenmesenizde belli etmeyin,tatlılıkla söyleyin ki bir dahakine "nede olsa beğenmiyor,laf ediyor,yapmasamda olur"demesin.
Ayrıca siz evde olsanız,çocuğa baksanız eşiniz işten gelip"burası kirli,çamaşırlari düzgün koymamıssın vs"dese,emek verip yaptığınız yemeğe fırina sıçradı diye laf etse sizde bozulursunuz.
ben işten gelince yada ben gelmeden 30 dk once eşim alıyorhayır canım bebeğime karşı komşum bakıyor. ben azda olsa dikkat istiyorum
O zaman haklısınız ama tatlılikla söyleyin yinede siz.hayır canım bebeğime karşı komşum bakıyor. ben azda olsa dikkat istiyorum
Saol : ) aslında onu da yaptım önceden.. bana bir kere dedi ki böyle yapıyorum ki bir daha isteme.. ilk zamanlar da ben ütü yapacaksam niye evlendim ki .. amaann ne yapayım söylenip söylenip yapıyorum işte yineO zaman haklısınız ama tatlılikla söyleyin yinede siz.
Anne olmak dışında seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de günde 14- 15 saat kadar ayaktayım. Bazen daha da fazla. Uyumadığım süre içerisinde sürekli işler haldeyim. Rüyalarımda bile rahat yokMerhaba Kızlar,
Dün eşimle yine kavga ettik. 19 aylık evliyiz 8 aylık bir oğlumuz var. Ben evimin temiz olmasına çok dikkat ediyorum.Eşimden de biraz olsun yardım bekliyorum hadi yapmadın bırak bari ben yapayım. Dün eve gittim mutfak dağınık fırında yemek yapmış taşmış her yer yağ.. (eşim kaptan olduğu için ayda 13 gün çalışıyor) neyse sesimi çıkarmadım çöpten yağ damlamış mutfakta yerler yağ olmuş. öylemi kalsın tabiki temizlemem lazım. ocağı fırını yerleri temizledim 45 dk aldı. bir yandan da oğlum emekleyip ayaklarımda.. işten geldim oğluma bile zaman ayıramadım.banyoya gittim wc rezilhergün yıkıyorum. Banyoyuda temizledim saat oldu 22.00 artık sinirlerim tepemde. tv bakıyor bari oğlumuzla ilgilen. sonra ben sinirlendim hem günün yorgunluğu hem eve geldim oğlumla ilgilenemedim zaten çok özlüyorum hemde onun bu rahatlığıı.. üff bıktım artık yaa bende insanım az vicdan yaa saat 10 oldu daha oturamadım dedim vay efendim bunu diyen sen misin '' yeter yaa dır dır dııırr '' dedi yapma kalsın dedi eeee mutfak öylemi kalsın yağlı banyo wc öyle mi kalsın bıktım yaa yetişemiyorum. Beraber bir çay bile içemiyoruz dedi. Bende sinirden git başkasıyla iç dedim.oğlumu da çok özlüyorum.Yardımcı alamam kredi borcumuz var anca yetiyor para.Aslınca eşim anlayışlıdır ama şu temizlik konusunda sıfır sıfır sıfır .6 gün çalışıyorum hafta sonu çamaşırdı yemekti evi süpür gün bitiyor. ee oğlumda var onunla da ilgileniyorum kii en kıymetlim o.. kendime zaman ayıramıyorum hiç çok yoruldum.. annem de çalışıyor onunda kendine göre işleri oluyor. kayınvalidem de zaten yapamaz hem kilolu hem kendi evine zor yetişiyor. Şimdi eşimle kavgalıyız yine ya temizlikten ya görümcemden hep tartışmalıyız zaten
Evet bendee geceleri uyandığımda bazen dişlerimi sıkarken kendimi yakalıyorumAnne olmak dışında seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de günde 14- 15 saat kadar ayaktayım. Bazen daha da fazla. Uyumadığım süre içerisinde sürekli işler haldeyim. Rüyalarımda bile rahat yok
ayy seni yerim yaa valla tepeden tırnağa haklısın.. ayneenn o kadar uğraşıyorum akşamları saat olmuş 10-11 bide bana diyorki ( af edersin )hadi üzerine şöyleeee seksi birşeyler giy.. zaten pestilim çıkmış tüm gün. kadınlık yapasım gelmiyor ki ..Demis ya ben gomlek utuleyeceksem niye evlendim diye. Erkekler kadinlari , sevisilecek, utusunu , yemwgini yapacak, evini temizleyecek kadin gibi goruyorlar. Itiraz edince de dirdirci oluyorsun. Ben esime hdi bi saatte su evi sil supur yapalim diyorum. Yarin yapsak. Haftaya yapsak. Temizlik imandandi hani? Ev kokuyor arkadaslar tuvaleti temizlemeyince. Hergun ovalayin demiyorum ama arkadaslar insaf. Erkekler evlenince hizmet edip gece de sevisecek kadin aldiklarini saniyorlar. Evlilik-iliski-ozveri-emek??? Bunlar yok tabi.. bi de bunlari kendi parasini kazanan kadindan istemiyorlar mi? Erkeksen calistirm eve tonla para getir. E o da yok. Ve galiba biraz sinirliyim ben
Bu benim eşimin cümlesi yaaaaaDemis ya ben gomlek utuleyeceksem niye evlendim diye.
Kim batırdıysa o temizleyecek bi zahmet!! ıyy arkasına baksın, temiz kullanamıyorsa.Farkındayım ama o an sinirden ağzımdan çıktı. ona gel sil desem silmesi bulaştırmaktır..domestos döküp mutfağı hallettim o arada. eşim wc ben mi temizleyeceğim daha neler dediği için teklif etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?