ARTIK YETİŞEMİYORUM.. FİKRİ OLAN :(

--Eda

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
184
55
13
Merhaba Kızlar,
Dün eşimle yine kavga ettik. 19 aylık evliyiz 8 aylık bir oğlumuz var. Ben evimin temiz olmasına çok dikkat ediyorum.Eşimden de biraz olsun yardım bekliyorum hadi yapmadın bırak bari ben yapayım. Dün eve gittim mutfak dağınık fırında yemek yapmış taşmış her yer yağ.. (eşim kaptan olduğu için ayda 13 gün çalışıyor) neyse sesimi çıkarmadım çöpten yağ damlamış mutfakta yerler yağ olmuş. öylemi kalsın tabiki temizlemem lazım. ocağı fırını yerleri temizledim 45 dk aldı. bir yandan da oğlum emekleyip ayaklarımda.. işten geldim oğluma bile zaman ayıramadım.banyoya gittim wc rezil hergün yıkıyorum. Banyoyuda temizledim saat oldu 22.00 artık sinirlerim tepemde. tv bakıyor bari oğlumuzla ilgilen. sonra ben sinirlendim hem günün yorgunluğu hem eve geldim oğlumla ilgilenemedim zaten çok özlüyorum hemde onun bu rahatlığıı.. üff bıktım artık yaa bende insanım az vicdan yaa saat 10 oldu daha oturamadım dedim vay efendim bunu diyen sen misin '' yeter yaa dır dır dııırr '' dedi yapma kalsın dedi eeee mutfak öylemi kalsın yağlı banyo wc öyle mi kalsın bıktım yaa yetişemiyorum. Beraber bir çay bile içemiyoruz dedi. Bende sinirden git başkasıyla iç dedim.oğlumu da çok özlüyorum.Yardımcı alamam kredi borcumuz var anca yetiyor para.Aslınca eşim anlayışlıdır ama şu temizlik konusunda sıfır sıfır sıfır .6 gün çalışıyorum hafta sonu çamaşırdı yemekti evi süpür gün bitiyor. ee oğlumda var onunla da ilgileniyorum kii en kıymetlim o.. kendime zaman ayıramıyorum hiç çok yoruldum.. annem de çalışıyor onunda kendine göre işleri oluyor. kayınvalidem de zaten yapamaz hem kilolu hem kendi evine zor yetişiyor. Şimdi eşimle kavgalıyız yine ya temizlikten ya görümcemden hep tartışmalıyız zaten

çamaşırı eşine astır bulaşığı o boşaltsın.

baktın yapmıyo firmalarla anlaş yıkama ütü için, plastik tabakta işini görür

İşte siz kendinizi harap etseniz de yaranamıyorsunuz.
Bırakın dağınık kalsın. Ortalık yağ içindeyken değil tabiki, misal bulaşıklar kalsın evi süpürmek kalsın yapın iki kahve çok yorgunum deyin oturun için.
Oda tam gün çalışsa anlarım yorgundur vs ama adam 13 gün çalışıyor diğer günler evde, işin ucundan tutsun bir zahmet.

çamaşırı eşine astır bulaşığı o boşaltsın.

baktın yapmıyo firmalarla anlaş yıkama ütü için, plastik tabakta işini görür
çamaşırları ben pazar günü katladım ayrı ayrı. boş odam var orda peteğin üzerine koydum az nemi varsa bile kurusun diye. canım sen yarın bunları dolaba koyarsın dedim. dolaba koymuş muu fırlatmışş mı çözemedim yanii.. uff

Biraz boşlamazsan yetişemezsiniz işlerinize..
Eşiniz ile bir kahve içerken en sakin sessiz anınızda , bu konuda ona vakit ayırmak istediğinizi ancak işler sebebi ile yetişemediğinizi anlatır iseniz,yardımcı olmaya çalışacaktır.Sadece uygun zamanı belirleyerek çözebilirsiniz....

Turkish kovboylar zor gelmiş paşamıza... keşke biz de erkek olsaydık temizliği yemeği yapan bir kadınla evlenirdik... üstelik çalışıp para da kazansın çocuğuda baksın misafirimi de pişpişlesin ne güzel olurdu....

Mal Malesef canım hep gelişi güzel yapıyorlar.Şöyle diyerek gösterseniz tatlım böyle katlayabilirmisin bir daha kine diye...
Çünkü en azından yapmaya çalışmış.
Hem bebek hem iş hayatı hem ev zor canım benim ...
Yardımcı olmazsa çok yıpranırsın ama bi de bunu dene ..Nitekim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...

En azından yemek yapmış eşin
Herşey de sinir küpü olma potansiyelin var gibi geldi bana okurken
Herşey temizlik demek değil
Eşine verseydin bi bez şuraya yağları damlatmışsın ben işten yeni geldik bebeğimizle ilgileneceğim deseydin
Hem yapıp hem söylenince bi kıymeti olmamış
Wc banyo da hergün temizlemiyorum ben, domestos dök gel çocuğunla ilgilen biraz beklesin eşine de git durula de bari ne bileyim

Adam 'beraber çay bile içemiyoruz demiş' bunu genelde kadınlar dile getirir
Demek ki o derece yani
Kulak asmak yerine hala olayı büyütüyosun git başkasıyla iç demek te fena bi cümle

Yani adamda hakli. Tum gun iş yerinde ne stresler cekiyoruz. Aksam evde de stres cekmek istemez. Ben de ayni yani. Ev işini bırakırım bir kenara. Eşimle sohbet ederim once.

Farkındayım ama o an sinirden ağzımdan çıktı. ona gel sil desem silmesi bulaştırmaktır..domestos döküp mutfağı hallettim o arada. eşim wc ben mi temizleyeceğim daha neler dediği için teklif etmedim.

Yani adamda hakli. Tum gun iş yerinde ne stresler cekiyoruz. Aksam evde de stres cekmek istemez. Ben de ayni yani. Ev işini bırakırım bir kenara. Eşimle sohbet ederim once.
canım eşim ayda 13 gün çalışıyor. diğer günler evde bende istemezmiyim oturayım ohh dinleneyim ama bu kez birikiyor işler. oğlum emeklediği için yerlerin temiz olmasına dikkat ediyorum

Dilin kemiği yok
Gerekirse yardımcı al ama yapma böyle
Kaptan yardım etmiyo madem yardımcı parasını ödesin haftada 1 en azından
Bebeğe kim bakıyo sen işteyken ?

aynen katiliyorum

Dilin kemiği yok
Gerekirse yardımcı al ama yapma böyle
Kaptan yardım etmiyo madem yardımcı parasını ödesin haftada 1 en azından
Bebeğe kim bakıyo sen işteyken ?
ah canıımm ahh :) kredi ödüyoruz yardımcı alamam. anca yetiyor paramız. bravo kaptan olduğunu nasıl anladın bebeğime karşı komşum bakıyor. benim annem çalıyor kv de bakamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…