:)) çok tatlısın yaa plasık tabakçamaşırı eşine astır bulaşığı o boşaltsın.
baktın yapmıyo firmalarla anlaş yıkama ütü için, plastik tabakta işini görür
çamaşırları ben pazar günü katladım ayrı ayrı. boş odam var orda peteğin üzerine koydum az nemi varsa bile kurusun diye. canım sen yarın bunları dolaba koyarsın dedim. dolaba koymuş muu fırlatmışş mı çözemedim yanii.. uffçamaşırı eşine astır bulaşığı o boşaltsın.
baktın yapmıyo firmalarla anlaş yıkama ütü için, plastik tabakta işini görür
çamaşırları ben pazar günü katladım ayrı ayrı. boş odam var orda peteğin üzerine koydum az nemi varsa bile kurusun diye. canım sen yarın bunları dolaba koyarsın dedim. dolaba koymuş muu fırlatmışş mı çözemedim yanii.. uff
Malesef canım hep gelişi güzel yapıyorlar.Şöyle diyerek gösterseniz tatlım böyle katlayabilirmisin bir daha kine diye...çamaşırları ben pazar günü katladım ayrı ayrı. boş odam var orda peteğin üzerine koydum az nemi varsa bile kurusun diye. canım sen yarın bunları dolaba koyarsın dedim. dolaba koymuş muu fırlatmışş mı çözemedim yanii.. uff
Farkındayım ama o an sinirden ağzımdan çıktı. ona gel sil desem silmesi bulaştırmaktır..domestos döküp mutfağı hallettim o arada. eşim wc ben mi temizleyeceğim daha neler dediği için teklif etmedim.En azından yemek yapmış eşin
Herşey de sinir küpü olma potansiyelin var gibi geldi bana okurken
Herşey temizlik demek değil
Eşine verseydin bi bez şuraya yağları damlatmışsın ben işten yeni geldik bebeğimizle ilgileneceğim deseydin
Hem yapıp hem söylenince bi kıymeti olmamış
Wc banyo da hergün temizlemiyorum ben, domestos dök gel çocuğunla ilgilen biraz beklesin eşine de git durula de bari ne bileyim
Adam 'beraber çay bile içemiyoruz demiş' bunu genelde kadınlar dile getirir
Demek ki o derece yani
Kulak asmak yerine hala olayı büyütüyosun git başkasıyla iç demek te fena bi cümle
canım eşim ayda 13 gün çalışıyor. diğer günler evdeYani adamda hakli. Tum gun iş yerinde ne stresler cekiyoruz. Aksam evde de stres cekmek istemez. Ben de ayni yani. Ev işini bırakırım bir kenara. Eşimle sohbet ederim once.
Dilin kemiği yokFarkındayım ama o an sinirden ağzımdan çıktı. ona gel sil desem silmesi bulaştırmaktır..domestos döküp mutfağı hallettim o arada. eşim wc ben mi temizleyeceğim daha neler dediği için teklif etmedim.
aynen katiliyorumBence esinizle hafta ici her gün oturup , cay icin. Eşinizi dinleyin. Sohbet edin. Eşiniz kivama gelir. Cunku erkekler sever boyle ilgiyi. Sonra yavas yavas işleyin. Ev işlerine yetisemediginizi yardim etmesi gerektigini soyleyin. Yuzde yuz garanti. Sonucu yazin.
canım eşim ayda 13 gün çalışıyor. diğer günler evdebende istemezmiyim oturayım ohh dinleneyim ama bu kez birikiyor işler. oğlum emeklediği için yerlerin temiz olmasına dikkat ediyorum
ah canıımm ahh :) kredi ödüyoruz yardımcı alamam. anca yetiyor paramız. bravo kaptan olduğunu nasıl anladınDilin kemiği yok
Gerekirse yardımcı al ama yapma böyle
Kaptan yardım etmiyo madem yardımcı parasını ödesin haftada 1 en azından
Bebeğe kim bakıyo sen işteyken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?