- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
Dırdır edebilse buraya yazmak zorunda kalmazdı sanırımYa şu temizliği böyle aşırı aşırı abartıp, kendini perişan eden kadınlara çok üzülüyorum + anlam veremiyorum.
Her gun yıkamayıver wc yi banyoyu. Yarım saat de olsa cocugunla ilgilenmiş olurdun.
Eşine hak verdim. Bana da dırdırcı gelip böyle kadınlar.
Dırdır edebilse buraya yazmak zorunda kalmazdı sanırım.
öyle mutfağa gel deyince gelmiyorlar ki, televizyon,cep telefonu,facebook, dinlenmek istiyorum llafları ohoo bahane gırla yaniçoluk yok çocuk yok yine yetişmiyo işler aman napim.. bende eşime böyle çıkışsam o da yapma madem derdi eminim. ama ben olsam mutfağı temizlerken eşimi de çağırırdım muhabbet edelim gel diye çocukla da o ilgilenirdi sohbet muhabbet biterdi iş. onlarla birlikte olunca da o kadar yorulduğunuzu hissetmezdiniz
İçini rahatça kocasına dökebilseydi, yani sizin deyişinizle dırdır edebilseydi, buraya yazma gereği duymazdı. İçini döker rahatlardı.Alaka?
İçini rahatça kocasına dökebilseydi, yani sizin deyişinizle dırdır edebilseydi, buraya yazma gereği duymazdı. İçini döker rahatlardı.
ayda 13 gün çalışıyor. haftada 2 günde işe gidebiliyor bazen 10 günde üst üste gidiyor.yani ayda 13 günü tamamlaması lazım. Bu ay 12 gündür evde hala..Kim batırdıysa o temizleyecek bi zahmet!! ıyy arkasına baksın, temiz kullanamıyorsa.
Ben size hakverdim şahsen.
Benim anlamadığım 13 gün evde yok mu eşiniz?
ben baştan alıştırmışım demekkiöyle mutfağa gel deyince gelmiyorlar ki, televizyon,cep telefonu,facebook, dinlenmek istiyorum llafları ohoo bahane gırla yani
hayırr onun tepesinde konuşmamıştım banyoda üffleyince söyledi. yoruldum üfledim sonunda n yapım istem dışı.. o da bağırınca bende sinirlendimDemek ki kocasına içini dökebiliyormuş ki kocası 'yeter ya hep dırdır hep dırdır' diye tepki göstermiş. Kafamdan dırdır yapıyorsun demedim kadına. Kocasının verdiği tepkiyi yorumladım.
hayırr onun tepesinde konuşmamıştım banyoda üffleyince söyledi. yoruldum üfledim sonunda n yapım istem dışı.. o da bağırınca bende sinirlendim
Akşamları eve geliyor yani? Ben de acaba sitemi size hasret olmasından mı dedim.ayda 13 gün çalışıyor. haftada 2 günde işe gidebiliyor bazen 10 günde üst üste gidiyor.yani ayda 13 günü tamamlaması lazım. Bu ay 12 gündür evde hala..
Bence esinizle hafta ici her gün oturup , cay icin. Eşinizi dinleyin. Sohbet edin. Eşiniz kivama gelir. Cunku erkekler sever boyle ilgiyi. Sonra yavas yavas işleyin. Ev işlerine yetisemediginizi yardim etmesi gerektigini soyleyin. Yuzde yuz garanti. Sonucu yazin.
Şu tv nin önünden kalkabilse..çoluk yok çocuk yok yine yetişmiyo işler aman napim.. bende eşime böyle çıkışsam o da yapma madem derdi eminim. ama ben olsam mutfağı temizlerken eşimi de çağırırdım muhabbet edelim gel diye çocukla da o ilgilenirdi sohbet muhabbet biterdi iş. onlarla birlikte olunca da o kadar yorulduğunuzu hissetmezdiniz
evet o bağırınca bende söylendimüff bıktım artık yaa bende insanım az vicdan yaa saat 10 oldu daha oturamadım dedim vay efendim bunu diyen sen misin '' yeter yaa dır dır dııırr '' dedi
Böyle yazmışsın ama.
tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış tv de ne var ki saçma sapan diziler falan önce eşinizi tatlı dille kandırın muhabbet edin güzel şeyler söyleyin, bak çocuğunuz da var beraber oyunlar oynayın sonra gelir yanınıza zaten sizin muhabbetinizin tvdeki şeylerden daha güzel olduğuna inansın ki sizin yanınızda dursun. işe çok yardım etmese de size iş yapmak bu kadar zor gelmezŞu tv nin önünden kalkabilse..
Cok sevdim bu yöntemi evlenince uygulayacagim
Eger bu işe yaramazsa gemileri yakın ve cinnet getirin. Bu daha da garanti.
Eger bu işe yaramazsa gemileri yakın ve cinnet getirin. Bu daha da garanti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?