5-6 yıl falan tanıştık 3 yıl olacak evliyizKac yil oldu evleneli
AminHakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bazı şeyleri çabuk tüketiyoruz sanırım ama mutsuz olduğunuz bir evliliği de sürdürmek sizi daha çok mutsuz eder
Bazı şeyleri çabuk tüketiyoruz sanırım ama mutsuz olduğunuz bir evliliği de sürdürmek sizi daha çok mutsuz eder
Neden ama? Sevgi mi bitti? Çok mu inişli çıkışlı zamanlarınız oldu da bu raddeye geldi sonunda ?
Yok tek bitmeyen şey sevgi. Sanırım bizde saygı bitti başka bir açıklaması yok cunku.
Ne kadar evliliğin öncesinde tanisilsada aynı evde yaşamak tamamen farklı tecrube ve ozellikle ilk yil baya zor gecio alışma süreci aşılamayacak bi sorununuz yoksa (aldatma şiddet vs) sabırlı olun eğer sevgi ve saygı varsa evlilik bi sabır imtihan her kotu günün iyi gunude olur hakkınızda hayirlisi olsun ins
İnsallah. Yok aldatma şiddet vs. Bende o yüzden anlayamiyorum nasıl bitiyoruz bu duruma geldik hiç bilmiyorum
Fevri cikmalar saygisiz konusmalar illaki oluo onemli olan gercekten sevgi var mi sevginin ustesinden gelemicek hicbisey yok bence zaman gelio geçmişteki kavgaları gulerek hatirlar hale geliosunuz( bende 4 yillik evliyim durum bu:))İnsallah. Yok aldatma şiddet vs. Bende o yüzden anlayamiyorum nasıl bitiyoruz bu duruma geldik hiç bilmiyorum
Soylemistim eşim kabul etmiyor. Bir ara tamam dedi iş randevu vs.ye gelince vazgeçiyorProfesyonel yardim almaya deneseniz. Belki sorunlar o kadar da büyük degil. Bazen biz ayni seylere takilip kaliriz. Halbuki bakis acisini degistirmek faydali olabilir
Çift terapisini denediniz mi? Çok ciddi bir şey yoksa evliliği sürdürmek için her yol denenmeli. Terapiyi deneyin bir süre belki faydası olur. Bosanmayi sonra düşünürsünüz.
Soylemistim eşim kabul etmiyor. Bir ara tamam dedi iş randevu vs.ye gelince vazgeçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?