Ona göre ne yapilmali? Erkekler genelde böyle seylere ilk karsi cikar
Daha neler. İncileri mi dökülürmüş? Sadece bir tarafın çabasıyla olmaz. İlla ki karşılıklı hatalar vardır. Objektif bir bakış açısı olmadan fark etmiyoruz hatalarımızı. Kabul etmezse çözüm üretsin madem.Çift terapisini eşim kabul etmiyor. Haklısınız aslında kabul ettirmek için belki son bir kez konuşmayı denerim.
Tabiki olmaz olur mu.. hergun ayrı bir tartışma ve gerginlikSevgi hala varsa şans verilmeli. Eşiniz gidişatın farkında mı acaba? Durumun iyiye gitmediğinin ?
Nasil yani neden ki ?Acaba zamanında birinizden biri başka bir ilişkide birini çok mu kırdı? Ben buna bazen inanıyorum çünkü. Bu arada sadece fikir belirttim başka bişey yok
Tabiki olmaz olur mu.. hergun ayrı bir tartışma ve gerginlik
Küçücük şeylerden bile çıkıyor. Evet çok basit konular hemde. Bazen soguyorum .Genellikle tartışmalar neden çıkıyor. Yani basit konulardan mı? İnatlaşıyor musunuz bunlarda önemli. Tartışınca soğuma oluyor mu sizde?
Biraz uzaklaşıp bi bakın durumunuza. Salim kafayla düşünüp öyle karar verin. Eşiniz hiç boşanmaktan bahsettimi
çocuk var mı, üstelik bütün evlilikler böyle ama bir şekilde yürüyor.boşan yua da boşanma diyemem ama şiddet, kadın, suç eğilimi olmadıkça boşanmaya karşıyım...boşanınca şöyle bir düşün maddi manevi neler bekliyorsun, neler olacak.olmazsa bir süre ayrı yaşayın.boşandıktan sonra pişman olmamak adına diyorumArkadaşlar merhaba, sanırım biz eşimle artık boşanma aşamasına geldik. Artık çok yorduk birbirimizi, çok ugrastik, çok sevdik ama anlaşamıyoruz. Çok tuhaf değil mi başkası dese inanmazdim ortada hiç bir şey yok ama biz sürekli kavga veya tartışma halindeyiz. Çok fedakarlıklar yaptık birbirimiz için ama ne ben onu ne de o beni anlayamiyor. Nedenini de bilmiyorum ama bittigimizi ve sona geldiğimizi hissediyorum. Resmen yıllardır bir yerde çalışmış ve tükenmiş gibi hissediyorum. Sizlerle sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim
çocuk var mı, üstelik bütün evlilikler böyle ama bir şekilde yürüyor.boşan yua da boşanma diyemem ama şiddet, kadın, suç eğilimi olmadıkça boşanmaya karşıyım...boşanınca şöyle bir düşün maddi manevi neler bekliyorsun, neler olacak.olmazsa bir süre ayrı yaşayın.boşandıktan sonra pişman olmamak adına diyorum
günah be yavruya, yapmayın.Evet dünden beri dusundum halen düşünüyorum. Tüm yazılanları okudum sizin vesilenizle herkese teşekkür ediyorum. Konuşmayı deneyeceğim şuan çözüm yok ama konuşmadan cozemeyecegiz. Zaman gösterecek artık ben elimden geleni yapacağım. Evet bebeğimiz var. Yaşına girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?