Artık yolun sonuna geldik...

Bence aldatılma şiddet hakaret boyutunda bir olayınız yoksa yuvanızı hemen gözden çıkarmayın. Sabretmeyi deneyin. İlişkinizi bir süre canlandırmaya ona beklemediği şekilde iyi davranmaya çalışın. En azından sizin ona saygı duyduğunuzu anlamasını sağlayın. Eften püften sebeplerle boşanmayı düşünmeyin.

Biraz uzaklaşsanız birbirinizden.Kendinizi dinleseniz ve tekrar deneseniz.

Ortada affedilmeyecek birşey yok.İkinizin de kabahati yok.

Yazık yuvanıza belki toparlarsınız.Sonra son kararınızı verin.

Çift terapisini eşim kabul etmiyor. Haklısınız aslında kabul ettirmek için belki son bir kez konuşmayı denerim.
Daha neler. İncileri mi dökülürmüş? Sadece bir tarafın çabasıyla olmaz. İlla ki karşılıklı hatalar vardır. Objektif bir bakış açısı olmadan fark etmiyoruz hatalarımızı. Kabul etmezse çözüm üretsin madem.

Sevgi hala varsa şans verilmeli. Eşiniz gidişatın farkında mı acaba? Durumun iyiye gitmediğinin ?

Acaba zamanında birinizden biri başka bir ilişkide birini çok mu kırdı? Ben buna bazen inanıyorum çünkü. Bu arada sadece fikir belirttim başka bişey yok

Acaba zamanında birinizden biri başka bir ilişkide birini çok mu kırdı? Ben buna bazen inanıyorum çünkü. Bu arada sadece fikir belirttim başka bişey yok
Nasil yani neden ki ?

Aile terapistine gidin , ortada karşılıklı sevgi ve fedakarlık varsa hemen bitirmeyin

Genellikle tartışmalar neden çıkıyor. Yani basit konulardan mı? İnatlaşıyor musunuz bunlarda önemli. Tartışınca soğuma oluyor mu sizde?
Küçücük şeylerden bile çıkıyor. Evet çok basit konular hemde. Bazen soguyorum .

İnatlaşmayın gurur yapmayın hoşgörülü olup alttan alın. Bence bir taraf bunu yapmaya başlarsa diğeri de uyum sağlayacaktır
Evlilik bir mücadele değil, güç savaşı değil.
Aynı yolda elele yürümek. Tabiki bazen biri önden biri arkadan gitmeye kalkabilir. Birbirinizin temposunu tutturmanız lazım.
Ama ikiniz de ayrı yönlere gidiyorsanız o zaman boşanmak en mantıklısı

Minimum 1 hafta uzaklasin birbirinizden bence. Annenize gidin ya da bi tatile cikip kafa dinleyin. Gorusmeyin bu sure zarfinda. Ayriligin provasini yapin yani bir nevi. Bakalim ohh dunya varmis mi diyeceksiniz yoksa gozunuzde buyuttugunuz seylerin basitligini mi farkedeceksiniz.. Bana biraz bogulmussunuz gibi geldi. Rutine binen seyler mi sıktı da birbirinize sarmaya basladiniz acaba? Hakkinizda hayirlisi olsun ben ayrilmanizi hic istemedim.

bizde de buna benzer durumlar yaşanıyor bazen 6 aylık evliyim sevgi saygı birbirimize özenimiz çok, ancak ufacık bir kelime alıyor başını gidiyor ben surat asıyorum o susuyor kabız bir duruma giriyoruz sonra 1 saat en fazla öpüşüp barışıp toparlıyoruz ama olmadık yerden sorun çıkması insanın sinirlerini yıpratıyor, ortada anlat desen anlatcak sorun yok okadar boş yere yani.

Biraz uzaklaşıp bi bakın durumunuza. Salim kafayla düşünüp öyle karar verin. Eşiniz hiç boşanmaktan bahsettimi

Neden bu kadar zor acaba evlilik, Herkes birbirini suistimal etmeye başladı, bizler mi zorlaştırıyoruz yoksa, Çok mu benci olduk, biz olamamak ta sorun galiba...
Genel olarak bu böyle maalesef. Allah yardımcınız olssun..

çocuk var mı, üstelik bütün evlilikler böyle ama bir şekilde yürüyor.boşan yua da boşanma diyemem ama şiddet, kadın, suç eğilimi olmadıkça boşanmaya karşıyım...boşanınca şöyle bir düşün maddi manevi neler bekliyorsun, neler olacak.olmazsa bir süre ayrı yaşayın.boşandıktan sonra pişman olmamak adına diyorum

Evet dünden beri dusundum halen düşünüyorum. Tüm yazılanları okudum sizin vesilenizle herkese teşekkür ediyorum. Konuşmayı deneyeceğim şuan çözüm yok ama konuşmadan cozemeyecegiz. Zaman gösterecek artık ben elimden geleni yapacağım. Evet bebeğimiz var. Yaşına girecek.

günah be yavruya, yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…