sevgili granada,çok çok taze hatta 10 günlük bir mevzu benimkide ama paylaşıp hafifletmek istedim yüreğimi...
2 yıldır beraberdik...daha başlarken aileler vb nedenlerden dolayı olmayacağını olursa da zor olacağını söylemiştim oysa.O inadına olacak dedi,herşey çok güzel olacak...Peki bile demeden bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.Sonrası çok güzeldi.El üstünde tutuluyorum,sürekli ilgi gösteriyor,5 dk için beni görmeye geliyor vs vs...Sonra benden beklentileri(giyim,hareket vb) çıktı ortaya ve elimden geldiği kadar onu kırmamaya çalıştım.Lafının ağır olduğunu bilsin saygı duyduğumu görsün diye.Zaman içinde tartışmalarımızda alttan alan taraf oldum.Sorunu kim çıkarmış diye bakmaksızın toparlamaya çalıştım ve... sonuç mu? Yaptıklarım,tavizlerim feragat ettiklerim tabiri caizse karşımdaki insanı tembelleştirdi.Öyle bir hal aldı ki; herşeyimi eleştirir,yaptığım hiçbirşeyi beğenmez biri oldu.En ufak kıvılcımları kırıldığım halde büyümesin diye söndürmeye çalışırken,o küçücük kıvılcımları yangınlara çevirip herşeyi bir kalemde yakar oldu.Sevgimden öylesine emindi ki yapmadığını bırakmadı bu yüzden.Dediğin gibi ben karşıma dünyaları almaya hazırken,o dünyaları bana tercih etmeye başladı...
En son geçen hafta yine bir telefon konuşmamızda karşılıklı şakalaşırken nolduğunu bile anlamadan olayı tartışma boyutuna getirdi,bense hala biryandan yumuşatmaya,bir yandan da şaka yaptığımı anlaması için çalışıyordum.Ama boşuna uğraşmışım telefonda kızgın vaziyette söyleyeceklerini söyledi hadi görüşürüz dedi ve kapattı.O gün son oldu.Normalde her halükarda arardım,dayanamazdım şimdiye kadar...Ama inan öylesine canım yanıyorki artık geri dönmesini bile sadece çektiklerimi çeksin diye istiyorum....Unutmak istiyorum ve Allah'a dua ediyorum içimdeki bu sevgiyi söküp alsın diye:Saruboceq:
kendi yaşadıklarımı gördüm yazdıklarında canım,sanırım biz çok kaptırıyoruz kendimizi onlar ''bakayım olursa oldu olmazsa yolu açık olsun'' modundayken biz çoktaaaannn pembe panjurlu ev hayallerine girmiş oluyoruz çünkü onlar için evlilik özgürlüğünün elinden alınması bizim içinse yuva,çocuk,huzur demek.bu yüzden belkide biz ayrılınca bu kadar yıkılıyoruz onlar kaldıkları yerden devam ediyolar yaşayarak edindiğimiz bu tecrübeler doğruyu yanlışı ayırt etme becerimizi arttıracak inanıyorum ve Rabb'im karşımıza kıymet bilen adam gibi adamlar çıkaracak inşallah canım:Saruboceq:sevgili granada,çok çok taze hatta 10 günlük bir mevzu benimkide ama paylaşıp hafifletmek istedim yüreğimi...
2 yıldır beraberdik...daha başlarken aileler vb nedenlerden dolayı olmayacağını olursa da zor olacağını söylemiştim oysa.O inadına olacak dedi,herşey çok güzel olacak...Peki bile demeden bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.Sonrası çok güzeldi.El üstünde tutuluyorum,sürekli ilgi gösteriyor,5 dk için beni görmeye geliyor vs vs...Sonra benden beklentileri(giyim,hareket vb) çıktı ortaya ve elimden geldiği kadar onu kırmamaya çalıştım.Lafının ağır olduğunu bilsin saygı duyduğumu görsün diye.Zaman içinde tartışmalarımızda alttan alan taraf oldum.Sorunu kim çıkarmış diye bakmaksızın toparlamaya çalıştım ve... sonuç mu? Yaptıklarım,tavizlerim feragat ettiklerim tabiri caizse karşımdaki insanı tembelleştirdi.Öyle bir hal aldı ki; herşeyimi eleştirir,yaptığım hiçbirşeyi beğenmez biri oldu.En ufak kıvılcımları kırıldığım halde büyümesin diye söndürmeye çalışırken,o küçücük kıvılcımları yangınlara çevirip herşeyi bir kalemde yakar oldu.Sevgimden öylesine emindi ki yapmadığını bırakmadı bu yüzden.Dediğin gibi ben karşıma dünyaları almaya hazırken,o dünyaları bana tercih etmeye başladı...
En son geçen hafta yine bir telefon konuşmamızda karşılıklı şakalaşırken nolduğunu bile anlamadan olayı tartışma boyutuna getirdi,bense hala biryandan yumuşatmaya,bir yandan da şaka yaptığımı anlaması için çalışıyordum.Ama boşuna uğraşmışım telefonda kızgın vaziyette söyleyeceklerini söyledi hadi görüşürüz dedi ve kapattı.O gün son oldu.Normalde her halükarda arardım,dayanamazdım şimdiye kadar...Ama inan öylesine canım yanıyorki artık geri dönmesini bile sadece çektiklerimi çeksin diye istiyorum....Unutmak istiyorum ve Allah'a dua ediyorum içimdeki bu sevgiyi söküp alsın diye:Saruboceq:
aynen katılıyorum canım boşuna dememişler 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen döner o kalan iki kuruşa seni satarkaydirigubbakcemile3:roflol:Seni çok iyi anlıyorum deydey yaşadıklarının bi kısmını bende yaşadım ama şuna inan eğer senin sevgini haketmiyosa üsteleme insanların alışkanlıklarından vazgecmesi kolay değildir.Bildiğim birşey varsa oda zaman herşeyin ilacı 4 ay gecti içimdeki sızı eskisi kadar değil artık inan buna döktüğün gözyaşları üzüldüğün kahrolduğun günler umurlarında bile değil ..Biz daha geniş ve ince ayrıntılarla düşündüğümüz için incilip kırılıyoruz hayatı onlardan ibaret sanıyoruz ve ömrümüzün sonuna kadar sadık kalacağımıza dair and içiyoruz çoğu tercihlerimizden sırf onlar istediği için vazgeciyoruz peki ya onlar...?Bizim için ne yapıyolar koskoca bi hiç ...
Ve şunu çok iyi anladım hayatta kimseye hakettiğinden çok değer vermiyeceksin hele erkek milletine versende belli etmiyeceksin aradaki mesafeyi herzaman koruyacaksın birde var olan saygıyı hiç kaybetmiyeceksin saygı olduktan sonra aşk sevgi zaten geliyor ...
Umarım bundan sonra mutlu olursun ...
ben 2 gündür iyiyim kızlar.
bittiğini kabullendim.artık hayırlısı diyorum.
rabbim bana acıyı verdiyse vardır bi bildiği.hayırlı değilmiş.rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ben 2 gündür iyiyim kızlar.
bittiğini kabullendim.artık hayırlısı diyorum.
rabbim bana acıyı verdiyse vardır bi bildiği.hayırlı değilmiş.rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
daha ne denir ki canım arkadaşım çok güzel ifade etmişsinvereliniortak,bunlar acı maalesef ama gerçek,anlamak zaman alsada insan kabullenmek istemese de gerçek bu,biran önce idrak edip toparlanmak ne için kimin için gözyaşı döktüğünü farketmek lazım...
değmez gerçekten değmez bırakıp gidebilen içinlmaz:
silkelen ve kendine gel dimi canımcım:)..hayat çok kısa hadi bakalım
...Biz diğer kızlara moral verelim.granadacım..Umutlu olalım hadi ama
ıÇıMDEN GELDı bi dua edim:Saruboceq:
günün birinde bırakıp gitmeyecek kadar seven ve yürekli ++++
..Bizi sonuna kadar sevecek ve bizimde sevebileceğimiz+++ kadir kıymet bilecek
birini bulmamız dileğiyle ..Tez zamanda ınşallahhhhhhhhhhh
Tüm bu başlıktaki dertli kızlar için
YARABBıM......duamızı kabul et
AMııııııııııııııııııııııııN :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden:lepi::Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn tatlım amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:
harikasın sen maaşallah çok güçlüsün
psiko da atlatacak en önemli safha bence kabullenmek sonrası kolay zatenkaydirigubbakcemile2
kızlar iyiki varsınız.hepinizin allah gönlüne göre versin.
şükürler olsun rabbim dualarımı kabul etti.içimdeki acıyı bitirdi.
inanın çok iyiyim.bu acı güçlendirdi beni.
bitirdim içimde.dün herşeyi aldım yaktım.hiçbirşey kalmadı ona dair.
buarada kendi topiğimde de bahsettim biraz.nişanlısından ayrılanlarda.ordanda bakabilirsiniz:)inanın şaka değil:)ben bile inanamıom.
ben bitirip iyiki bitmiş diyebiliosam bunu herkes yapar:)sizi seviyorummmmmmmmmm
silkelen ve kendine gel dimi canımcım:)..hayat çok kısa hadi bakalım
...Biz diğer kızlara moral verelim.granadacım..Umutlu olalım hadi ama
İÇİMDEN GELDİ bi dua edim:Saruboceq:
günün birinde bırakıp gitmeyecek kadar seven ve yürekli ++++
..Bizi sonuna kadar sevecek ve bizimde sevebileceğimiz+++ kadir kıymet bilecek
birini bulmamız dileğiyle ..Tez zamanda İnşallahhhhhhhhhhh
Tüm bu başlıktaki dertli kızlar için
YARABBİM......duamızı kabul et
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden:lepi::Saruboceq:
psiqom da atlatmış sayılır büyük yol katetmiş.....ohhhhh ohhh maşallah...birer birer güçlenip çoğalıyoruzzz harika..elele verip bizi unutanları unutuyoruz YAŞASIN
darısı aşk acısı çeken ve kurtulmak isteyenlerin başına inş...:lepi::Saruboceq:
psiko ne güzel unutabilmişsiniz... ben aylarca unuturum dedim ama... demek ki zamana ihtiyacım varmış...ama buna dur demenin zamanı gelmiş de geçiyor bile...ne için, kim için, bir ümit diye diye günlerimi tüketiyorum...şu da bir gerçek artık hayatıma normal bir şekilde devam etmeliyim zaten bir geç,ş döneminin içerisinde omzumda onca yük... birinden kurtulmalıyım artık(en ağır olanından)ama nereden başlamalıyım acaba...bilmiyorumkismile
evet kuzum.rabbime sığınanı rabbim geri çevirmiyor.
yeterki isteyelim.
herkese elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.
biz unuttuk sıra sizde.
biz unuttuysak herkes unutabilir.:1hug:
boşver be ahestecim.
bilsen nolcak bilmesen nolcak bitmiş adam gitmiş.evet çok acı ama.hepimizin başına gelen bu.
yapcak olduğun rabbine sığınmak
kim ondan daha iyi yar olur sana.
bırak ya değimcek insanlar için ağlayıp üzülceğimize rabbime dua edelim.
hiçç merak etme unutcaksınnnnn.
biz varız burda.
allahım tez zamanda acılarını dindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?