• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Her söylenene inanmayın bence

Böyle insanlar için neden yaptı etti diye düşünmek anlamsız. Sebebi neyi değiştirecek? Hala seviyorum dese, bir anlık dese, zor zamanlardayım cart curt dese yine bir şey değişmez. Ayrılın yolunuza bakın. Kurtuldum diye de oturun şükredin, böyle bir adam evlense neler yapardı kim bilir.

gerçekten evlenmek istiyor ve seviyor ama
Evlenmek isteyebilir, evliliğe uygun görüyordur kız arkadaşını,diğer kadın ise erkeğin çizdigi sahte profile uymayan ama aslında asıl arzulanan taraftır.
Her anlamda hayatındaki kisiyi seven insan başkasını arzulamaz tabi ki. Seviyor demeniz komik olmuş.

sen evlenilecek evine bakacak, cocukları ile olacak, görünürde sadık bi kadınsın..
lifely olmaz filiyle olur ne farkeder ..

evlendikten sonra buraya
eşimi eski sevgilis ile mesajlaşırken yakalım diye konu açabilirsin...

ii düşün tart..

Asıl konu siz onun eski sevgilisini arzuladığını nasıl anladınız... adama arzu ölçer takmadiysaniz muhtemelen kuruntudur. Yok adam kendisi itiraf ettiyse nasıl saçma bir ilişki ki bu, bunu rahatça dile getiriyor...

Evlenmek isteyebilir, evliliğe uygun görüyordur kız arkadaşını, diğer kadın ise erkeğib çizdigi sahte profile uymayan ama aslında asıl arzulanan taraftır.
Her anlamda hayatındaki kisiyi seven insan başkasının arzulamaz tabi ki. Seviyor demeniz komik olmuş.
sahte profile uymayan derken ne demek istediniz anlamadım o kısmı

gerçekten evlenmek istiyor ve seviyor ama
Sen seviyorsun o sadece senin sevdiğini biliyor bunu kullanıyor
Her halti yapma cesareti alıyor kendin de

Seviyor af eder bende iki kıvırır canım cicim derim diyor

Seven kısının aklında başkaları olmaz

Peki bir adam evlenince neden aldatır? Aynı cevap aslında. Mesela karısı aldatıldığını öğrendiğinde boşanmak isterken adam istemiyor neden? Evde boklu donlarıyla, yemeği ve çocuğu ile kim uğraşacak aldattığı kadınlar mı? Evde sorumluluğu üstlenecek bir kadın olmalı oda eşi. Diğeriyle de gönül eğlendirecek işte.

Asıl konu siz onun eski sevgilisini arzuladığını nasıl anladınız... adama arzu ölçer takmadiysaniz muhtemelen kuruntudur. Yok adam kendisi itiraf ettiyse nasıl saçma bir ilişki ki bu, bunu rahatça dile getiriyor...
telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….

Siz bunu nasil anladınız?Ayrıca kendisi söylediysede sevgiliyken başkasını arzulayan evliyken meler yapmaz.Baska kadını arzulayan bir adamla bir ömür geçer mi kardeşim dertsiz başına dert mi arıyorsun?Kişinin kendine yaptığını kimse yapmıyor cidden kendine gel lütfen

Ha bide siz ailesine uygun bir gelin iseniz hanı

Aile terbiyesi aile kültürü terbiye gibi gibi şeyleriniz varsa sizle tabiki evlenmek ister bunu kendi için değil ailesi için yapar

Kendi her halti yapar eski yeni sevgili akşam evine gelir çünkü evinde bekleyen seven bir kadın var

sahte profile uymayan derken ne demek istediniz anlamadım o kısmı
Toplumda sergilediği bir insan profili iste. Aslında keyif aldığı, mutlu ve ait olduğu için değil, çevresine ayak uydurmak için mış gibi yaşadığı hayat. Diğer kadın o hayata uymuyordur. Evlenmek istediği kadın uyuyordur.
Bu evliliklerin sonu da genel olarak aldatma ile biter.
Başkasını arzulayan adamla evlenen kadona da süpriz olmamalı bu durum tabi.

Back
X