hemen altınızdaki yoruma bakın. tek ben değilim böyle düşünen. ve düşünce değil, yaşadaığımı söylüyorum. soğuduğum birinden cinsel olarak da soğurum normali bu
En güzelini yaparsin bacimsu bu adamdan sana koca olmazz sevgili olmaz hic birsey olmaz gözü başkasindaysabende konuşmayı sonlandırıcam
Boşver canım kendini değersiz hissettiğin yerde durma.bende konuşmaycam güvenmiştim farklı biri sanmıştım
Her söylenen gerçek olsa keşkeeeöyle olmasa bile bu kişi beni sevdiğini defalarca söylemişti
rahatsız oluyorsanız bu ilişkiyi bitirmelisiniz! bitirmeliydinizöyle bişey demedim gitsin sevişsin demedim rahatsız olmasam burada konu açmazdım
kız arkadaşıyla birlikte olamıyordur kız bakiredir diğer kızıda kullanıyordur bu.esdalga mı geçiyosunuz anlamadım emojilerden
sadece sevdiği kadını arzulayan erkek yok mu?Erkekler çekici bulduğu kadınları arzular. Senden başkasını arzulamiyorum diyen yalan soyluyordur
neden beni sevdiğini sanmıyorsunuz?rahatsız oluyorsanız bu ilişkiyi bitirmelisiniz! bitirmeliydiniz
arzular arzular.. illa aşk şart değil biçok erkeğe
sizi de sevdiğini sanmıyorum.. üzgünüm
evleneceği kişi zaten evlenince yapacak, o yüzden dediğiniz doğru değil evlenmeyi uzun süre beklemek zorunda olduğu bir durumda yokkız arkadaşıyla birlikte olamıyordur kız bakiredir diğer kızıda kullanıyordur bu.
Var elbet ama başka bir kadını da arzularlar yani bunun duyguyla alakası yoksadece sevdiği kadını arzulayan erkek yok mu?
evleneceği kişi zaten evlenince yapacak, o yüzden dediğiniz doğru değil evlenmeyi uzun süre beklemek zorunda olduğu bir durumda yok
diyelim ki seviyor sizi dengeli ve sadık olmadıktan sonra ne fayda?neden beni sevdiğini sanmıyorsunuz?
diyelim ki seviyor sizi dengeli ve sadık olmadıktan sonra ne fayda?
başkalarını arzuluyor ama beni seviyor olayını sizin mideniz alacak mı?
Seven insanın gözünü başkasını görmez kaldı ki siz arzuluyor diyorsunuz . Öyle iş olur mu evlenince sizi aldatır bu adam başkasında gözü olandan koca moca olmazgerçekten evlenmek istiyor ve seviyor ama
Sadece yatacak kızla yani:)))sadece telefonda konışuyolardı ve sevmiyor kızı
aman haa kızar :)Sadece yatacak kızla yani:)))
Sen de evde onu sevmiyor beni seviyor sadece onunla yattı dersin.
Allah akıl fikir versin.
hayır tabikide almaz. ben sadece sevmiyorsa istememiş ayrılmışsa nasıl arzuluyor onu anlamadımdiyelim ki seviyor sizi dengeli ve sadık olmadıktan sonra ne fayda?
başkalarını arzuluyor ama beni seviyor olayını sizin mideniz alacak mı?
anlayamadığım için sordum sen birini sevmiyosan istemiyosan neden arzularsın? anlamadığım bişeyi sorup fikir almak istedim hata mı ettim?büyük ihtimalle alıcak çünkü konuşması yaklaşımı, ama beni seviyoru vurgulaması bunu gösteriyor ..
bazı üyeler için boşuna kürek çekiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?