• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Karakter olarak anlasamamis olsalar da ten uyumları ve cinsel çekimleri çok yüksektir, o cekimi unutamiyordur.

Böyle bir şeyi duymak midemi bulandırır yapamazdim herhalde bu daha o adamla .

gerçekten evlenmek istiyor ve seviyor ama

Cok az detay yazmişsiniz madem şoyle soyleyeyim. Erkeklerin evlendikleri kadinlar en çok asik olduklari kadinlar olmayabilir. Bu kadinlar icin de gecerli, mantik evliligi yapan çok.
Nikahlanmak demek karsinizdaki asiri seviyor, asik demek değil.
Bir tanidigim vardi aşik olmak başka, evlilik başka demişti o zamanlar kucuktum anlam verememiştim insanlar sadece asik olunca evlenir sanirdim. 😃

Neyse yani o kiza da yogun sevgi beslemiyordur muhtemelen arzuluyor olmakta duygulardan bagimsiz olabilir😃 ama size de aşik degil orasi kesin.

telefınla konuşuyolardı ve o kızı sevmiyor
kızı sevmiyor ama çatır çatır sevişmek istiyor öyle mi?
siz öyle bir yazıyorsunuz ki amaaaan onla sevişsin sonuçta beni seviyor!!
çok sinirlendim size

böyle erkekler gerçekten var duygu istemeyen sadece karşıdaki kadınla olmak isteyen
sizinki de onlardan biri

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Öyle olduğunu nereden biliyorsun

sadece telefonda konışuyolardı ve sevmiyor kızı
Kızı arzuluyor,erkek olduğunu hissediyor,böyle kaçak göçek buluşma ilişkiye heyecan katıyor.
Sizinle evlenir belki" seviyordur" ama ilk koşup kollarına alacağı odur.Sizin misyonunuz belli fazla bir şey beklemeyin oturun evde adama heyecan lazım 🤢

Hani iliskiyi becerisizliklerinden yürütemeyip ayrilam, ama kendini gelistirmek yerine gidip halasinin kizi ile evlenen erkekler var ya. Onun gibi birsey. Bu insanlar ciddi iliskilere hazir degil. Ama baska insanlari yara bandi olarak kullanmak, kendini gelistirmekten daha kolay. "Sonunda beni oldugum gibi kabul edecek bir hiyar cikar" kafasi.

Sesi cinsellik yasiyor gibi degildir, oyle olsa duramazdi. Bence pismanlik ya da uzuntu diyelim, oyle gorunuyor burdan bakinca
hayır o şekilde duymamıştım hiç. o moda girmişti sesinden belliydi. üzüntü pişmanlık sesi değildi

sevişmek için kız arkadaşı yaptırmıyordur evlenince diyordur buda ihtiyacını eski kız arkadaşından karşılamak için sevgi yok tabi ki. :ruh::KK57:
dalga mı geçiyosunuz anlamadım emojilerden

Karakter olarak anlasamamis olsalar da ten uyumları ve cinsel çekimleri çok yüksektir, o cekimi unutamiyordur.
bu ne demek oluyo görüşürler mi? sevmeyen insan nasıl arzular bende bunu anlamıyorum ben soğuyunca cinsel anlamdada soğuyorum arzum bitiyor

Cok az detay yazmişsiniz madem şoyle soyleyeyim. Erkeklerin evlendikleri kadinlar en çok asik olduklari kadinlar olmayabilir. Bu kadinlar icin de gecerli, mantik evliligi yapan çok.
Nikahlanmak demek karsinizdaki asiri seviyor, asik demek değil.
Bir tanidigim vardi aşik olmak başka, evlilik başka demişti o zamanlar kucuktum anlam verememiştim insanlar sadece asik olunca evlenir sanirdim. 😃

Neyse yani o kiza da yogun sevgi beslemiyordur muhtemelen arzuluyor olmakta duygulardan bagimsiz olabilir😃 ama size de aşik degil orasi kesin.
evet herkes aşık olarak evlenmiyor ama birini sevmiyosan soğumuşsan cinsel olarakta soğursun. kızı sevmediğini söyledi

kızı sevmiyor ama çatır çatır sevişmek istiyor öyle mi?
siz öyle bir yazıyorsunuz ki amaaaan onla sevişsin sonuçta beni seviyor!!
çok sinirlendim size

böyle erkekler gerçekten var duygu istemeyen sadece karşıdaki kadınla olmak isteyen
sizinki de onlardan biri
öyle bişey demedim gitsin sevişsin demedim rahatsız olmasam burada konu açmazdım

Bir insan kadin da olsa erkekde olsa biri ancak sevdigini arzular
Benim bakiş acım bu ve boylede olmali
Hadi diyelim seni seviyor evlenmek istiyor evlenicegin adam başka bir kadini arzuluyor
Bunu bilerek nasil kabullenip
Onunla nasil evleniceksin benim kocam yapsaydi boyle evlenmeden once baskasini arzulasa direk birakirdim
Böyle saygisizlik ahlaksizlik terbiyesizlik olamaz

Bu sizin dusunce yapiniz. 🙄
hemen altınızdaki yoruma bakın. tek ben değilim böyle düşünen. ve düşünce değil, yaşadaığımı söylüyorum. soğuduğum birinden cinsel olarak da soğurum normali bu

Bir insan kadin da olsa erkekde olsa biri ancak sevdigini arzular
Benim bakiş acım bu ve boylede olmali
Hadi diyelim seni seviyor evlenmek istiyor evlenicegin adam başka bir kadini arzuluyor
Bunu bilerek nasil kabullenip
Onunla nasil evleniceksin benim kocam yapsaydi boyle evlenmeden once baskasini arzulasa direk birakirdim
Böyle saygisizlik ahlaksizlik terbiyesizlik olamaz
bende konuşmayı sonlandırıcam

Back
X