- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ay kıyamam ucundan alsaydın barıArkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen.Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun.
Abinizde önünüzde bir güzel yedimi eti. Hey masallahhhh.Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen.Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun.
Şimdi ucundan alsam abim ben açım diye hiç yemicekti oda bana kıyamıcaktı :)Ay kıyamam ucundan alsaydın barı
Pişirirken 1 tane almıştım zaten ama daha çok yemek istedim. Teşekkür ederim :)İyi de bir çatalı batırsaydın, ucundan az alsaydın ne olurdu ki.
Nefsini köreltirdin en azından.
Bişey olmaz merak etme. Sağlıkla al kucağına..
Teşekkür ederim :)Birşey olmaz ama keşke bir lokma alsaydınız. :)
Sağlıklı doğumlar dilerim
Canımsın ya keske yeseydin azıcıkArkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen.Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun.
Yarın zaten eşime aldircam da şuan göğüslerim sızladı ondan korktum. Teşekkür ederim :)Olmaz ya batıl inanç onlar. Çok canınız çektiyse yarın bir dilim et alın kasaptan pişirip yersiniz. Sağlıklı doğumlar dilerim. :)
Bende anlamadım belki psikolojiktirYarin yeseniz birsey olmaz heralde. Etten caniniz cekti diye gögüsleriniz niye sizladi onu anlamadim.
Bencede psikolojiktir. Toplumda "hamile aninda yemeli" diye yansitildigi icin yemeyince birsey olacakmis gibi geliyor. Buyuzdende aşerme olayi baya abartiliyor.Bende anlamadım belki psikolojiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?