Aşamadigim sorunum vajinusmus

Ilk cumleye kesinlikle katiliyorum.Sorun 4 yil surmesi.Bende ucundan kiyisindan dondum diyebilirim.Denedik ilk yok olmuyor yapamiyorum.Dedim bir sikinti var.Belirtiler birebir herkesin anlattigi gibi ve bunu acilen cozmem gerekiyor dedim.Doktora gitmeden burda sitede vajinusmus basligini gece gunduz okudum,uyelerin kendince cozumlerini denedim.3 haftami aldi ve hallettim.Korkmamak gerekiyor,uzerine gitmek gerekiyor cunku bu hastalik korkup kactikca dehset bir döngüye sokuyor insani.

safi bencilmiş o da. eşimin yerinde olsam sürprizi falan bırak direkt boşanma davası açardım. ne demek yarıda bırakmak

Muhakak gidin Reyyan Hanıma şeker gibi bir kadın.Ben dilatörle yendim ama tedaviden önce internetten tavsiye olarak gördüğüm parmak egzersizi falan çok midemi bulandırıyordu yapamiyordum aynada özel bölgeme bakinca bile midem bulanıyordu.Reyyan hoca dilatör setini ilk gösterdiginde de midem bulanmıştı stres olmuştum basit bir antidepresan tedavisiyle cözdük dideral kullandirmisti bir sekilde sihirli degnek degmis gibi cözüldü

Bende ilk 4 ay yapamamıştım sizi çok iyi anlıyorum ama ben parmak egzersizi ile ilk orayı genişlettim sonrasın da vemacine uyuşturucu sprey ve uyuşturucu krem ile yendim inanın benim kadar korkak yoktur hiç bişey hissetmedim hatta eşime oldu mu diye sormuştum oldu hissetmiyormusun demişti o kadar basitti yani sıfır acı ben yaptıysam herkes yapar inanın ertelemeyin siz isterseniz herşey mümkün

Konudanbağımsız da bu kadsr korkmanın sebebi ne aci duyacağını düşünmek mi kızlarımız niye vajinusmus oluyor. Yetiştirme tarzından mi.

Olay beyinde bitiyor, kas gevşetici falan işe yaramaz. Seni korkutan ne? Olay psikolojik. Benim mesela kanamam çok oldu çok acı çektim istemedim falan sonra alıştım ama psikolojim iyi olmayınca yapmak istemiyorum vücut da gevşeyemiyor mesela

Ben de anlamiyorum. Adam nasil dayaniyoru konusuyoruz burda. Ama kadin da nasil dayaniyor ki??? Esimle 3-4 gunu geçip sevişmesek evde iki ejderha oluyor sanki. Bi gerginlik bi asabiyet. Iliski yurumez yani cidden oyle bi ortam. Seks yapinca aşk böcüğü modu açılıyor otomatik olarak

Çok teşekkür ederim arkadaşım.

Eksik olmayın inşallah.

Konudanbağımsız da bu kadsr korkmanın sebebi ne aci duyacağını düşünmek mi kızlarımız niye vajinusmus oluyor. Yetiştirme tarzından mi.
Yetiştirme tarzı, cinsel eğitimsizlik, tabular, geçmişte yaşanan kötü deneyimler, inanırsanız atalardan gelen aktarımlar...

Vajinismus böyle bir şey değil işte. Sizinki başka bir şeymiş.

kötü yorumlara bakmayın siz, bu sorunu yaşayan biriyim ve sizi çok iyi anlıyorum. 4 sene değil ama 10 aydır bu sorunu yaşıyorum hep çok inandım kendime yeneceğim vajinusmusu diye. hala tam geçmedi ama ilk günlerime göre çok daha iyi bir seviyedeyim. biliyorum bir gün bitecek. sizinki de aynı şekilde. seneler geçmesi umuduzu kaybettirmesin, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. her gün yavaş yavaş bacak açmayı deneyin, parmak sokmayı deneyin. yapamıyorum demeyin kendi kendinize evde ugrasın. ben de belli bir seviyeye bu şekilde geldim. bir psikolog ve bir psikiyatristle denedim ve bıraktım. şimdi pelvik taban fizyoterapistiyle ilerliyorum benimde bacaklarda kasılma sorunum kaldı

Bu sitede jinekoloji bölümünde vajinismus sabit başlığı var. Oraya baktınız mı?

blincaltı terapizi acilen. Atalardan gelen biljnmeyen bir üyenin tecavuze uğraması yada tecavüz sahnesine maruz kalması size kadar aktarilmiş olabilir. Atalardan cok alıyoruz malesef sorunların bır kısmını. Insallah aşarsınız aile dizimi theta healing metotları mutlaka deneyin. Belkide sizi şifalandıracak yola doğru gitmeniz gerek.

4 yil beni yanina yaklastirmayan kocayi ben olsam baya tazminatli falan bosardim yani. Erkekte cinsel problem olunca adami yerden yere vururlar. Ahhh şu kadinlar kulubu kadinlarinin cifte standartciligi
Boşamayıp, bir de hediyeler alan, ölüp biten tatillere götüren kocalar varmiş işte.kadınların haketmediğini, erkeğe bunu reva görmemesi gerektiğini düşünüyoruz ama alan memnun satan memnun.bize de bilmem ne yamek düşer yani .bizim sabah akşam sevişerek bağlayamadığımız kocaları, hâtunlar nefes alarak bağlamış.çatlasak da patlasak da durum bu..hayat mantikla işleyen birşey değil.biz çifte standart göstermesek ne olacak yani ? Adamlar bayıla bayıla hâlâ bu kadınlarla evli.

4 yıl çok uzun süre. Bende çektim benim 2 yıldan az sürdü. Vajinusmuslu iken hamile kaldm doğumdan sonra kendiliğinden ilişki de gerçekleşti. Herşey psikolojik aslında çok basit bir durum kendini rahat bırakmadın sürece ilişki gerçekleşmiyor

merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bu konuda çok iyi bir doktor biliyorum gokcen erdoğan
instagramdan bi inceleyin harika bir doktor size iyi geleceğine inanıyorum allah şifa versin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…