Ilk cumleye kesinlikle katiliyorum.Sorun 4 yil surmesi.Bende ucundan kiyisindan dondum diyebilirim.Denedik ilk yok olmuyor yapamiyorum.Dedim bir sikinti var.Belirtiler birebir herkesin anlattigi gibi ve bunu acilen cozmem gerekiyor dedim.Doktora gitmeden burda sitede vajinusmus basligini gece gunduz okudum,uyelerin kendince cozumlerini denedim.3 haftami aldi ve hallettim.Korkmamak gerekiyor,uzerine gitmek gerekiyor cunku bu hastalik korkup kactikca dehset bir döngüye sokuyor insani.bence sorun olayın dört yıl sürmesi.
biz nişanlıyken denedik olmadı. ilk denemede koştum doktora.
meğer benim zarım aşırı kalınmış. öyle normal yolla delinmezmiş.
doktor hanım benim zarımı aldı. 10 gün iyileşme süresinden sonra dilatör sete başladık.
her gün bir boyutuna ilerledik.
sonra eşli denemelere başladık. penis girmeden önce dilatörle alıştırma yapıyorduk sonra penetrasyona başlıyotduk bu süreçte kayganlaştırıcı sürüyorduk.
böyle böyle 1 hafta yaptık. en son benimki dedi ki kayganlaştırıcı her yerimizi beter ediyor bırakalım artık bunu.
bıraktık sonra da düzeldi işte. sakin ol. bu bir süreç. kendine zorlaştırma bu şeyleri.
safi bencilmiş o da. eşimin yerinde olsam sürprizi falan bırak direkt boşanma davası açardım. ne demek yarıda bırakmakSizlere garip geliyor bayanlar consellik olmadan mutlu bir evlilik ama bende sahit oluyorum valla.Cok ilginc ama oluyor.He eksiklik oluyordur tabi ama sanirim taraflardan biri bu hastalikla bogusurken yine de evliligi yurutuyorlar.Benim en yakin arkadasimin da 2. Senesi bitti ayni problemle ve yine de dunyanin en mutlu ciftlerinden biriler.Esi onun icin geberiyor diyeyim.Surekli onu mutlu etmek,eksikligini hissetmesin diye hediyeler,suprizler,tatiller...Kiziyorum ona da artik su isi hallet diye.Biraz esinin bu durumu kabullenme olmasa da anlayisindan dolayi rahatligina.Tedaviyi yarida birakti o da aslinda o dilatorlerin ilk 2 sini de halletmisti.Tekrar baslayacagim su tatillerimiz bitsin diyordu.Yani garip geliyor bazi arkadaslara ama oluyor ya.
Muhakak gidin Reyyan Hanıma şeker gibi bir kadın.Ben dilatörle yendim ama tedaviden önce internetten tavsiye olarak gördüğüm parmak egzersizi falan çok midemi bulandırıyordu yapamiyordum aynada özel bölgeme bakinca bile midem bulanıyordu.Reyyan hoca dilatör setini ilk gösterdiginde de midem bulanmıştı stres olmuştum basit bir antidepresan tedavisiyle cözdük dideral kullandirmisti bir sekilde sihirli degnek degmis gibi cözüldüYok ona gitmedim ama önümüzdeki ay tatile gelecegiz o zaman asamamis olursam muhakkak bakarım ya anlamıyorum zaten her Dr aynıydı aynı şeyleri dinledim ama konu pratiğe gelince kilitleniyorum ve panik atak geçiriyorum ve panik atak sorunu bununla başladı siz dilator calisabilmismiydiniz
Lale hanım konudan bağımsız olacak ama söylemek istiyorum çok kibar mesajlarınızı görüyorum hep konularda. Sürekli iyi niyetlerinizi sunuyorsunuz ve empati yapabiliyorsunuz. Sempatik buluyorum sizi söylemek istedimAllahım korusun inşallah öyle ihanet yoktur inşallah.
Bende ilk 4 ay yapamamıştım sizi çok iyi anlıyorum ama ben parmak egzersizi ile ilk orayı genişlettim sonrasın da vemacine uyuşturucu sprey ve uyuşturucu krem ile yendim inanın benim kadar korkak yoktur hiç bişey hissetmedim hatta eşime oldu mu diye sormuştum oldu hissetmiyormusun demişti o kadar basitti yani sıfır acı ben yaptıysam herkes yapar inanın ertelemeyin siz isterseniz herşey mümkünMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
4 yil beni yanina yaklastirmayan kocayi ben olsam baya tazminatli falan bosardim yani. Erkekte cinsel problem olunca adami yerden yere vururlar. Ahhh şu kadinlar kulubu kadinlarinin cifte standartciligiEvet ayrılırım. Sonuçta bir ihtiyaç. Yemek yemek su içmek gibi.
Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Ben de anlamiyorum. Adam nasil dayaniyoru konusuyoruz burda. Ama kadin da nasil dayaniyor ki??? Esimle 3-4 gunu geçip sevişmesek evde iki ejderha oluyor sanki. Bi gerginlik bi asabiyet. Iliski yurumez yani cidden oyle bi ortam. Seks yapinca aşk böcüğü modu açılıyor otomatik olarakIster kabul edin ister etmeyin, cinsellik evlilikte en onemli seydir. Kocamla oynamicam da napicam?
Her sekilde her pozisyonda
Cinsellik olmazsa tabiki çöp gibi olur.
Sevismek istemiyorsam(siz istemiyorsunuz) yoldan gecen bir adamdan ne farki olur benim icin?
Sevismek istemiyorsam sevmiyorum demektir, mesela suan tatildeyim ve çok zor, sevismek olmasa bile dokunmayi sarilmayi ozledim.. Siz de o da yok, siz demeseniz de ben diyim madem, cidden yazik, ve hayatiniz hakikaten sıkıcı bir hal almis, neyse çok surmez umarim.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Lale hanım konudan bağımsız olacak ama söylemek istiyorum çok kibar mesajlarınızı görüyorum hep konularda. Sürekli iyi niyetlerinizi sunuyorsunuz ve empati yapabiliyorsunuz. Sempatik buluyorum sizi söylemek istedimLaale
Yetiştirme tarzı, cinsel eğitimsizlik, tabular, geçmişte yaşanan kötü deneyimler, inanırsanız atalardan gelen aktarımlar...Konudanbağımsız da bu kadsr korkmanın sebebi ne aci duyacağını düşünmek mi kızlarımız niye vajinusmus oluyor. Yetiştirme tarzından mi.
Vajinismus böyle bir şey değil işte. Sizinki başka bir şeymiş.Olay beyinde bitiyor, kas gevşetici falan işe yaramaz. Seni korkutan ne? Olay psikolojik. Benim mesela kanamam çok oldu çok acı çektim istemedim falan sonra alıştım ama psikolojim iyi olmayınca yapmak istemiyorum vücut da gevşeyemiyor mesela
blincaltı terapizi acilen. Atalardan gelen biljnmeyen bir üyenin tecavuze uğraması yada tecavüz sahnesine maruz kalması size kadar aktarilmiş olabilir. Atalardan cok alıyoruz malesef sorunların bır kısmını. Insallah aşarsınız aile dizimi theta healing metotları mutlaka deneyin. Belkide sizi şifalandıracak yola doğru gitmeniz gerek.Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Ne ile uyutsun eterle mi? Kendinize gelmenizi öneririm acilen.Uyutsun sizi. Bildiğin anestezi. Sonrası malum.
Boşamayıp, bir de hediyeler alan, ölüp biten tatillere götüren kocalar varmiş işte.kadınların haketmediğini, erkeğe bunu reva görmemesi gerektiğini düşünüyoruz ama alan memnun satan memnun.bize de bilmem ne yamek düşer yani4 yil beni yanina yaklastirmayan kocayi ben olsam baya tazminatli falan bosardim yani. Erkekte cinsel problem olunca adami yerden yere vururlar. Ahhh şu kadinlar kulubu kadinlarinin cifte standartciligi
4 yıl çok uzun süre. Bende çektim benim 2 yıldan az sürdü. Vajinusmuslu iken hamile kaldm doğumdan sonra kendiliğinden ilişki de gerçekleşti. Herşey psikolojik aslında çok basit bir durum kendini rahat bırakmadın sürece ilişki gerçekleşmiyorMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bu konuda çok iyi bir doktor biliyorum gokcen erdoğanMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?