Ister kabul edin ister etmeyin, cinsellik evlilikte en onemli seydir. Kocamla oynamicam da napicam?Ne diyim bacım evliliğinin Allah belasini mi versin diyim içimizden geldiği gibi iyi dilekte bulunduk bravo evliliginiz harika aferim sizeama bizimki cinsellik olmadan da favori sizinkiler cinsellik çıksa terkedecek terk edileceksiniz demek ki çok yazık demek isterdim ama dememem lazim ayıp başkalarının hayatlarına dil uzatmak
Yavaş yourhusband'sbiglove senin gibiler kaostan beslenir o yuzden fikrini kendine sakla bende esimde her turlu mutlu olurum dusunme sen cok fazlaIster kabul edin ister etmeyin, cinsellik evlilikte en onemli seydir. Kocamla oynamicam da napicam?
Her sekilde her pozisyonda
Cinsellik olmazsa tabiki çöp gibi olur.
Sevismek istemiyorsam(siz istemiyorsunuz) yoldan gecen bir adamdan ne farki olur benim icin?
Sevismek istemiyorsam sevmiyorum demektir, mesela suan tatildeyim ve çok zor, sevismek olmasa bile dokunmayi sarilmayi ozledim.. Siz de o da yok, siz demeseniz de ben diyim madem, cidden yazik, ve hayatiniz hakikaten sıkıcı bir hal almis, neyse çok surmez umarim.
Önümüzdeki aya kadar asamazsam Türkiye ye geldiğimde yine bir terapist yolu gözükecek. Yurtdisinda çok fazla çözümü yok. Evet ben görevmisim gibi görüyorum umarım olur artık siz ne kadar sürede aştınız ve nereye gittinizBen seneler sonra yendim kardeşim. Psikiyatrist ile terapiye gittim. Psikolojik olarak kasiyormusum tamamen bunu anladım. Şu an normal bir seks hayatım var. Merak etme oluyor sekse bakış açın değişince görev gibi değil kendi isteğinle oluyor. Ben de senelerce asamadim ve bir şekilde hatta zannettigimden çok daha hızlı oldu terapiye devam et.
Hayatta olmaz diye bir sey yok, olabilir. Onemli olan olduğu zaman ayrılabilmek, bunu basarabilirim,Yavaş yourhusband'sbiglove senin gibiler kaostan beslenir o yuzden fikrini kendine sakla bende esimde her turlu mutlu olurum dusunme sen cok fazlakocanı ara o kadar cinsellik dürtüsü belki farklı yollar aratmistir ona sen bana laf yetiştirirken aldatmasın seni
Sadece kafamda o sorunu çözmek için gidiyorum. Haklısınız bunu başarmam lazım çünkü bugüne kadar sadece bunu atlatayim vardı ama umarım artık biter yaSadece vaginismusu çözeceğim odaklanmasıyla terapiye gitmeyin. Vaginismus bir sonuç, ona gelene kadar cinselliğe bedene sevgiye dair ya da güvensizlik hissi gibi sorunlarınız da vardır ki hepimizde var bunlardan derece derece. Bahar temizliği gibi düşünün terapiyi ruhunuzu havalandırıp atılması gerekenleri atıp temizlenmesi gerekenleri temizleyecek ve hayatınıza hafiflemiş olarak devam edeceksiniz. Bu süreçte vaginismus da çözülür elbette
Valla benim için gerçekten de ekmek su gibi.1 gün ara versem bile enerji doluyorum, zor dayanıyorum.bir erkek arkadaşım günde 4 defa ilişkiye girerdi, bırakın günlerce yapmamayı.ama anlattığınız gibi olanlar da var gercekten.iki türlüsünü de kabul ederek yorumlar yapmak gerekiyor.kişisel bir mevzu biraz.ben konu sahibinin eşine de şaşırdim.bizimki belli ki çok istekli değil ama bir kadınla 4 sene seks yapmadan aynı evde yaşayabilen bir erkekten bahsediyoruz.nasıl oluyorr ya. Ben sevgililerimden düşünüyorum adamlar resmen tecavüz ediyordu bana kavgalıyken falan.sık sık ilişki yaşamamıza rağmen.iki taraf da bir ilginç.Aşırı anlayışlı erkek de garip geliyor bana.bu kadar anlayışlı olmayıversinler böyle olacaksa.marifet sanki.kızan kızsın ama iki zorlamaya bakar yani.sonra alışır gider zaten.Gerçekten bu sorunu çözmek istemiyor olabilir misiniz?
Kötü niyetle söylemedim hani bazı insanlar cinselliğe hiç düşkün değildir. Yıllardır evli hatta evlatları olan bir çok çift uzun zamandır sevişmeyebiliyor. Kimi insan cinselliği çocuk için araç olarak görüyor kimi insan evlendik sevişmek gerek diyor,6 ayda bir yaşanıyor sonra o da bitiyor.
Burada da okumuyor muyuz; bazı erkekler bile aylarca eşlerine yaklaşmıyor.
Herkes cinsellik sevmiyor bence.
Yıllarca duyduğumuz cinsellik ekmek su gibi ihtiyaç büyük bir yalan galiba.
Bence sorun tamamen bundan. Siz esinizi arkadas gibi seviyorsunuz bir erkek olarak arzulamiyorsunuz. Tabiki vajinismus sorununuzun fiziksel yonleri var ama o yasadiklariniz sizin gozunuzdeki esinizin erkek olma tutku vs. Durumlarini oldurmus olabilir ki cok dogal. Acik konusmak gerekirse kendinizi tatmin acisindan diger yontemleri deniyor musunuz? Cinsel icerikli sahneler vs etkileniyor musunuz yani cinsel sorunlariniz esinizle mi ilgili sizin libidonuz da mi dusuk acaba?Hiç hatırlamıyorum bu yuzden hipnoz tedavisi bile aldım sadece annem ve cevre çok fazla baskı kuruyordu üzerimde. Eşimle de ilk 1 sene çok fazla sorunlar yaşadık onun ailesinden dolayı. Ben ülke değiştirdim okulum bitmeden ve anlatılanlarla ortada olanlar aynı şeyler değildi maddi değil kimseden maddi beklentim olmadı ama manevi anlamda onun ailesi bir öldürmediği kaldı neyse o günler bitti ama ben eskisi gibi olamadim
İstemişsinizdir ama olmayınca uzaklaşmışsınız.Ama baslarda çok istekliydim evlenmedigimiz zamanlarda da hatta bu durum nasil g3ldi buldu saskinim. Sadece bu kadar basarisizliklar cidden çok yordu ve nasılsa aynı şeyleri yaşayacağız durumu var kafamda. O istek yerini korkuya birakti
13 yıl mıHayatta olmaz diye bir sey yok, olabilir. Onemli olan olduğu zaman ayrılabilmek, bunu basarabilirim,
13 sene bitti hic oyle olaylara girmedik, her konuda birbirimize yettik:)
Allah yanlis yola dusurmesin tabi kimseyi.
Niye kiz13 yıl mı. 4 seneye inanamamıştım
Siz cinselliği seversiniz,o sevmez,birisi az sever,beriki hiç sevmez.Valla benim için gerçekten de ekmek su gibi.1 gün ara versem bile enerji doluyorum, zor dayanıyorum.bir erkek arkadaşım günde 4 defa ilişkiye girerdi, bırakın günlerce yapmamayı.ama anlattığınız gibi olanlar da var gercekten.iki türlüsünü de kabul ederek yorumlar yapmak gerekiyor.kişisel bir mevzu biraz.ben konu sahibinin eşine de şaşırdim.bizimki belli ki çok istekli değil ama bir kadınla 4 sene seks yapmadan aynı evde yaşayabilen bir erkekten bahsediyoruz.nasıl oluyorr ya. Ben sevgililerimden düşünüyorum adamlar resmen tecavüz ediyordu bana kavgalıyken falan.sık sık ilişki yaşamamıza rağmen.iki taraf da bir ilginç.Aşırı anlayışlı erkek de garip geliyor bana.bu kadar anlayışlı olmayıversinler böyle olacaksa.marifet sanki.kızan kızsın ama iki zorlamaya bakar yani.sonra alışır gider zaten.
Ya askta sevmede bir sorun yok temasi da çok severim hele evlenmeden once ama şimdi sorunu getirememek dene dene sadece denemeler amacı ulasmamak beni kendimden bile uzaklastirdi. Şiddet falan Allah korusun ki öyle birsey olsa ikimizde bir saniye bir arada durmayiz konu sadece ben ve jorkularimin kabusa donusmesi. Mesela periyot dönemlerinde birleşme olmayacagi için çok rahatım sadece o ana odaklaniyorum ama diğer zamanlar sadece aklimda tek şey ne zaman olacak.İstemişsinizdir ama olmayınca uzaklaşmışsınız.
Hatta sadece birleşmeye odaklandığınız için ön sevişmeden değil öpüşmekten bile mutlu olamıyorsunuz.
Bence yaşadığınız korku değil eşinizden şiddet vs görmüyorsanız sadece cinsellik istemiyorsunuz. Ama eşinize ne kadar aşıksınız onu da bilmiyoruz. Sadece hoşlanmayla yapılan mantık evliliği yaptıysanız belki de aşık olsanız sevişeceksiniz. Belki de kesinlikle istemeyeceksiniz.
Olabilir dedim ya insanlar ne hayatlar yaşıyor.
Hepimizin hayatı 2+2=4 değil.
Çok uzun yazdım,kusura bakmayın. Uzman değilim de öyle şahsi fikirlerimi söyledim.
Periyot donemlerimde eşimle oldukca yakinim libido tavan konu oralara varmayacagi için sadece ilişkimize odaklanip ani yaşayabiliyoruz. İstekli biriydim ama son zamanlarda artık o kadar çok deneme sonrası bir yorgunluk oldu ki temas edelim herseyi yapalım ama konu korkularima varmasin bu işlerde öyle olmuyor eşimi her şekilde istiyorum zaten öyle olmasa bu eziyete asla katlanmam onunla bir ömrü geçirmek istiyorum asabilecegim sadece bir adım ama o bir adım ikimizinde hayatını mahvettiBence sorun tamamen bundan. Siz esinizi arkadas gibi seviyorsunuz bir erkek olarak arzulamiyorsunuz. Tabiki vajinismus sorununuzun fiziksel yonleri var ama o yasadiklariniz sizin gozunuzdeki esinizin erkek olma tutku vs. Durumlarini oldurmus olabilir ki cok dogal. Acik konusmak gerekirse kendinizi tatmin acisindan diger yontemleri deniyor musunuz? Cinsel icerikli sahneler vs etkileniyor musunuz yani cinsel sorunlariniz esinizle mi ilgili sizin libidonuz da mi dusuk acaba?
Kadın burda derdini anlatıyor siz nispet yapıyorsunuz yakıştıramadımHayatta olmaz diye bir sey yok, olabilir. Onemli olan olduğu zaman ayrılabilmek, bunu basarabilirim,
13 sene bitti hic oyle olaylara girmedik, her konuda birbirimize yettik:)
Allah yanlis yola dusurmesin tabi kimseyi.
Yavaş yourhusband'sbiglove senin gibiler kaostan beslenir o yuzden fikrini kendine sakla bende esimde her turlu mutlu olurum dusunme sen cok fazlakocanı ara o kadar cinsellik dürtüsü belki farklı yollar aratmistir ona sen bana laf yetiştirirken aldatmasın seni
Sizi bilemem ben ergenliğe girip kendimi ve karşı cinsi keşfettiğim andan itibaren cinselliği hep çok sevdim.Ya askta sevmede bir sorun yok temasi da çok severim hele evlenmeden once ama şimdi sorunu getirememek dene dene sadece denemeler amacı ulasmamak beni kendimden bile uzaklastirdi. Şiddet falan Allah korusun ki öyle birsey olsa ikimizde bir saniye bir arada durmayiz konu sadece ben ve jorkularimin kabusa donusmesi. Mesela periyot dönemlerinde birleşme olmayacagi için çok rahatım sadece o ana odaklaniyorum ama diğer zamanlar sadece aklimda tek şey ne zaman olacak.
4 sene gecmis, dokunmak dahi istemiyor adama, ne diye evli diye sorduk, bosan dedik yok dedi, nispet değildi. Normal olani anlattim")Kadın burda derdini anlatıyor siz nispet yapıyorsunuz yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?