Aşamadigim sorunum vajinusmus

Ister kabul edin ister etmeyin, cinsellik evlilikte en onemli seydir. Kocamla oynamicam da napicam?
Her sekilde her pozisyonda
Cinsellik olmazsa tabiki çöp gibi olur.
Sevismek istemiyorsam(siz istemiyorsunuz) yoldan gecen bir adamdan ne farki olur benim icin?
Sevismek istemiyorsam sevmiyorum demektir, mesela suan tatildeyim ve çok zor, sevismek olmasa bile dokunmayi sarilmayi ozledim.. Siz de o da yok, siz demeseniz de ben diyim madem, cidden yazik, ve hayatiniz hakikaten sıkıcı bir hal almis, neyse çok surmez umarim.

Sadece vaginismusu çözeceğim odaklanmasıyla terapiye gitmeyin. Vaginismus bir sonuç, ona gelene kadar cinselliğe bedene sevgiye dair ya da güvensizlik hissi gibi sorunlarınız da vardır ki hepimizde var bunlardan derece derece. Bahar temizliği gibi düşünün terapiyi ruhunuzu havalandırıp atılması gerekenleri atıp temizlenmesi gerekenleri temizleyecek ve hayatınıza hafiflemiş olarak devam edeceksiniz. Bu süreçte vaginismus da çözülür elbette

Ben seneler sonra yendim kardeşim. Psikiyatrist ile terapiye gittim. Psikolojik olarak kasiyormusum tamamen bunu anladım. Şu an normal bir seks hayatım var. Merak etme oluyor sekse bakış açın değişince görev gibi değil kendi isteğinle oluyor. Ben de senelerce asamadim ve bir şekilde hatta zannettigimden çok daha hızlı oldu terapiye devam et. Gittiğim psikiyatrist sadece vajinismusa odaklanmadi bütün kişilik ilişki problemlerime odaklandık. Çocuksu kişilik yapım ozguvensizlik obsesiflik travmalar. Vajinismus tamamen bir sonuç çocukluk travmalarinin sonucu. Terapiye devam et ve diğer problemlerinle birlikte o da çözülüyor.

Yavaş yourhusband'sbiglove senin gibiler kaostan beslenir o yuzden fikrini kendine sakla bende esimde her turlu mutlu olurum dusunme sen cok fazla kocanı ara o kadar cinsellik dürtüsü belki farklı yollar aratmistir ona sen bana laf yetiştirirken aldatmasın seni

Önümüzdeki aya kadar asamazsam Türkiye ye geldiğimde yine bir terapist yolu gözükecek. Yurtdisinda çok fazla çözümü yok. Evet ben görevmisim gibi görüyorum umarım olur artık siz ne kadar sürede aştınız ve nereye gittiniz

Hayatta olmaz diye bir sey yok, olabilir. Onemli olan olduğu zaman ayrılabilmek, bunu basarabilirim,
13 sene bitti hic oyle olaylara girmedik, her konuda birbirimize yettik:)
Allah yanlis yola dusurmesin tabi kimseyi.

Sadece kafamda o sorunu çözmek için gidiyorum. Haklısınız bunu başarmam lazım çünkü bugüne kadar sadece bunu atlatayim vardı ama umarım artık biter ya

Valla benim için gerçekten de ekmek su gibi.1 gün ara versem bile enerji doluyorum, zor dayanıyorum.bir erkek arkadaşım günde 4 defa ilişkiye girerdi, bırakın günlerce yapmamayı.ama anlattığınız gibi olanlar da var gercekten.iki türlüsünü de kabul ederek yorumlar yapmak gerekiyor.kişisel bir mevzu biraz.ben konu sahibinin eşine de şaşırdim.bizimki belli ki çok istekli değil ama bir kadınla 4 sene seks yapmadan aynı evde yaşayabilen bir erkekten bahsediyoruz.nasıl oluyorr ya. Ben sevgililerimden düşünüyorum adamlar resmen tecavüz ediyordu bana kavgalıyken falan.sık sık ilişki yaşamamıza rağmen.iki taraf da bir ilginç.Aşırı anlayışlı erkek de garip geliyor bana.bu kadar anlayışlı olmayıversinler böyle olacaksa.marifet sanki.kızan kızsın ama iki zorlamaya bakar yani.sonra alışır gider zaten.

Bence sorun tamamen bundan. Siz esinizi arkadas gibi seviyorsunuz bir erkek olarak arzulamiyorsunuz. Tabiki vajinismus sorununuzun fiziksel yonleri var ama o yasadiklariniz sizin gozunuzdeki esinizin erkek olma tutku vs. Durumlarini oldurmus olabilir ki cok dogal. Acik konusmak gerekirse kendinizi tatmin acisindan diger yontemleri deniyor musunuz? Cinsel icerikli sahneler vs etkileniyor musunuz yani cinsel sorunlariniz esinizle mi ilgili sizin libidonuz da mi dusuk acaba?

İstemişsinizdir ama olmayınca uzaklaşmışsınız.

Hatta sadece birleşmeye odaklandığınız için ön sevişmeden değil öpüşmekten bile mutlu olamıyorsunuz.

Bence yaşadığınız korku değil eşinizden şiddet vs görmüyorsanız sadece cinsellik istemiyorsunuz. Ama eşinize ne kadar aşıksınız onu da bilmiyoruz. Sadece hoşlanmayla yapılan mantık evliliği yaptıysanız belki de aşık olsanız sevişeceksiniz. Belki de kesinlikle istemeyeceksiniz.

Olabilir dedim ya insanlar ne hayatlar yaşıyor.

Hepimizin hayatı 2+2=4 değil.

Çok uzun yazdım,kusura bakmayın. Uzman değilim de öyle şahsi fikirlerimi söyledim.

Hayatta olmaz diye bir sey yok, olabilir. Onemli olan olduğu zaman ayrılabilmek, bunu basarabilirim,
13 yıl mı . 4 seneye inanamamıştım

Bir de burada okumuştum.

Ergenlik döneminde cinselliği tabu olarak görenler,titizlik takıntısı olanlar,Allahım korusun istismar ya da şiddet görenler daha çok kasılıyormuş muş muş muş…

Yani gene burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum.

Siz cinselliği seversiniz,o sevmez,birisi az sever,beriki hiç sevmez.

Herkes farklı.

Ya askta sevmede bir sorun yok temasi da çok severim hele evlenmeden once ama şimdi sorunu getirememek dene dene sadece denemeler amacı ulasmamak beni kendimden bile uzaklastirdi. Şiddet falan Allah korusun ki öyle birsey olsa ikimizde bir saniye bir arada durmayiz konu sadece ben ve jorkularimin kabusa donusmesi. Mesela periyot dönemlerinde birleşme olmayacagi için çok rahatım sadece o ana odaklaniyorum ama diğer zamanlar sadece aklimda tek şey ne zaman olacak.

Periyot donemlerimde eşimle oldukca yakinim libido tavan konu oralara varmayacagi için sadece ilişkimize odaklanip ani yaşayabiliyoruz. İstekli biriydim ama son zamanlarda artık o kadar çok deneme sonrası bir yorgunluk oldu ki temas edelim herseyi yapalım ama konu korkularima varmasin bu işlerde öyle olmuyor eşimi her şekilde istiyorum zaten öyle olmasa bu eziyete asla katlanmam onunla bir ömrü geçirmek istiyorum asabilecegim sadece bir adım ama o bir adım ikimizinde hayatını mahvetti

Kadın burda derdini anlatıyor siz nispet yapıyorsunuz yakıştıramadım

Ne alakası var şu yazdığınızın? Çok mutlu olsanız buraya konu açmazdınız heralde değil mi? Beklemediğiniz cevaplar gelince hemen belden aşağı vurup sinirleniyorsunuz. O zaman açmayın konu, eşinizle ev arkadaşı gibi yaşamaya devam edin.

Sizi bilemem ben ergenliğe girip kendimi ve karşı cinsi keşfettiğim andan itibaren cinselliği hep çok sevdim.

Genel olarak da düzgün erkeklerle iyi flörtlerim oldu. Hepsi geçmişte kaldı deşmeyeyim oraları da ilk gençliğim harikaydı.

Sonra psikolojik ve fiziksel hastalıklar araya girdi,bir afalladım. Şimdi gene toparlamaya çalışıyoruz.

Severek evlenip de sevişememek nedir iyi biliyorum ama tedavi görüp yanıt alamıyorsanız bence yeteri kadar ya sevmiyorsunuz ya da cinsellik istemiyorsunuz.

Eşiniz de hayatından memnunsa ki öyle görünüyor bence tedaviyi bırakın. Psikolojiniz bozulur,madem iyi bir evliliğiniz var,boşu boşuna birbirinize zarar vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…