- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Korkulacak bir şey yok ki ablacım ya cinsellik acı veren kötü bir şey olsa bütün dünya yapar mı bunu. Bi salsan kendini hiç öyle korkacak bir şey olmadığını göreceksin zaten. Hani bebek çıkıyor ordan ki o biraz zor ama o bile bu kadar düşünecek bir şey değil yani doğum bile insanların anlattığı kadar zor falan değil. Ben hamileyken arkadaşım her gün soruyordu Ayy korkmuyor musun nasıl doğuracaksın diye. Herkes nasıl doğurduysa öyle ne korkcam diyordum. Biraz kafada bitiyor korkuları da biz oluşturuyoruz. Tabi bu cümleler işe yarasa şimdiye hallolurdu ama bilmiyorum belki senin de biraz küçümsemen önemsizleştirmen gerekiyordur durumunu. Ne var yani insanlar çatır çatır sevişiyor acırsa da acısın anasını satıyım diyip Bi girişmek gerekiyor olabilir.Her doktor dilator verdi elbet ama ben hiç yapamadim onlar da denediler ama bayağı panik atak geçirince uzak tuttular terapilere, meditasyonlara hipnoz yöntemlerine başvurdular. Eşim hiçbir baskı uygulamıyor. Ayrica aramızda süper ötesi yani kimse aramizda cinselligin olmadığına inanmaz söylesem bile. Dediğiniz gibi çok fazla bu konuyu düşünüyorum artık yani mahvettim kendimi 40 kiloya düştüm yani sadece başarmak istiyorum. Önümüzdeki ay esimle tatile çıkacağız ama o sürece kadar başarmak gerek artık klinik görmek istemiyorum bu sebep yuzunden. Sonuçta yaşayan birileri vardır burada nasıl atlattilar bunun için yazdım ya da yapanlar hiç mi korkmuyorlar bilmiyorum ya....
Bilemiyorum artık.kadın kanser atlatmış. uzun süre mücadele etmiş. muhtemelen onu strese sokmak istemiyor
İhanet ediyor ya da etmiyor bilemem de adamın eşinden cinsellik istemediği çok belli.Tabi ki öyle.
Ama erkekler bazen bu tür durumlarda karşı tarafa haddinden fazla iyi davranıyor. Bir tür savunma mekanizması sanırım.
Artık suçlu mu hissediyorlar neyse, bilemiyorum.
4 yıl gık demeyen bir erkek bana fazla mükemmel geldi. Ben de mükemmelliğe inanmam. En azından erkekler konusunda inanmam.
Evet yaaa bak bu da cok enteresan, yetiskin bir insan 4 sene cinsellik olmadan nasil ve neden dayansin?İhanet ediyor ya da etmiyor bilemem de adamın eşinden cinsellik istemediği çok belli.
Bu daha kesin bir ihtimal tabi. Ama ben olsam eşim beni istemese çok alınırdım.İhanet ediyor ya da etmiyor bilemem de adamın eşinden cinsellik istemediği çok belli.
Bu daha kesin bir ihtimal tabi. Ama ben olsam eşim beni istemese çok alınırdım.
Yıllar önce bir evlilik hikayesi duymuştum. Varlıklı bir adam aşık olarak evleniyor ama kadına bir kere bile dokunmuyor. Kadını güya çok seviyor ama cinsel olarak çekici bulmuyormuş. Açık evlilik denen bir şey yaşıyorlardı. Cemiyet tarzı kalburüstü insanlar bunlar. Dünyada neler var neler.
İşte hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz.Evet yaaa bak bu da cok enteresan, yetiskin bir insan 4 sene cinsellik olmadan nasil ve neden dayansin?
Çok da sır değildi Felis Hanım. Hani cemiyet dedikoduları olan dergiler olurdu ya, onlardan birinde okumuştum sanırım. :)Budayıcı teyze duymasın beş sezonluk dizi çıkartır bu konudan Yalı Sekssizi diye
Eşiniz sizi yeterince hazırlıyor mu? Her şey tamam bi ilişki mi eksikEvet zaten doktorların ilk verdikleri egzersiz. Yok eşimde değil malesef bende kendi ayaklarımı öyle kilitliyorum ki yani köşe bucak kaçıyorum ben ya artık çıkamıyorum işin içinden bu korku öldürecek beni 4 yıldır
EvetKegel çok ise yarıyor
Başınıza böyle bir şey gelince ne yaptınız pekiSeverek evlenip de sevişememek nedir iyi biliyorum
Sadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4
Haklısınız kimse ölmüyor diyorum herkes yapıyor ki ben yurtdisinda yasiyorum 13 14 yaşında başlıyor hele bir tanıdık 12 yaşındaki biriyle yasamaya başladı aklim benimde almiyor yani sevdigim insandan boşanmayi düşünecek kadar caresizim
Hastaydım.Başınıza böyle bir şey gelince ne yaptınız peki
Bu kadar basit yani derin bi uyku çekBak ben nasıl yemdim biliyomusun
Ben kremlwr kayganlastiricilar uyuşturucu kremlwr neler neler denedim Rabir dilator var onu al alışveriş uygulamalarında var 4 aparat kayganlastirici sur onunla dene kendin zaten onu deneyebilirsin hemen yaparsın ben oldugunda anlamadım bile öyle soyliyim cok tuhaf bi hastalık yaşamayan kimse bilemez ben yaşadığım halde keske daha önce yapsaydım keyif alicak bisey niye yapmamışım diyorum sakın korkma hatta şuan kalk git süslen şua dakika giyin kusan sakın korkma işve cilve kendini akışa bırak keyif almaya bak hopppp bitti hayirli olsun
İstemiyor dilatör ilgili hanımefendiBak ben nasıl yemdim biliyomusun
Ben kremlwr kayganlastiricilar uyuşturucu kremlwr neler neler denedim Rabir dilator var onu al alışveriş uygulamalarında var 4 aparat kayganlastirici sur onunla dene kendin zaten onu deneyebilirsin hemen yaparsın ben oldugunda anlamadım bile öyle soyliyim cok tuhaf bi hastalık yaşamayan kimse bilemez ben yaşadığım halde keske daha önce yapsaydım keyif alicak bisey niye yapmamışım diyorum sakın korkma hatta şuan kalk git süslen şua dakika giyin kusan sakın korkma işve cilve kendini akışa bırak keyif almaya bak hopppp bitti hayirli olsun
Kim istemiyo anlamadımİstemiyor dilatör ilgili hanımefendi
Soru sahibiKim istemiyo anlamadım
Anladım ben eşinizden ötürü sorun yaşadınız sandımHastaydım.
Tedavime devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?