- 10 Aralık 2022
- 2.901
- 1.525
- 63
Kegel çok ise yarıyorSorunun sizden kaynaklandığına emin misiniz. Belki de sorun eşinizdedir
Kegel egzersizleri denediniz mi
Tedaviyi bırakın demek bi durumu kabul et demek ki benim buna hiç niyetim yok. Bu hastalıkla cebellesen çok kadın var. Mesela hastalık yaşarsınız ve onu atlatmaya bakarsınız değil mi uzunca bir zaman kanser tedavisi gördüm bu yüzden eşim bu durumdan razı olmasa da stressiz bir hayat yaşamam için elinden geleni yapıyor. Çok fazla doktordan doktora kosturdum yurtdisinda çok fazla anlamıyorlar sadece jel ve kas gevsetici verip olayı size bırakıyorlar. Kafamda bu olayı çok büyüttüm başarısızlığımin nedeni de bu konuyu çok düşünüyor olmam. Farklı hayatlardan geliyoruz siz daha geniş düşünen bir çevreden gelmissinizdir tabulariniz yoktur ve herseyi isteyerek yasamissinizdir sizin hayatınız bende kendim için herkesin yaptığı bu şeyi başarmak istiyorum bosanmayi da bilirim ayrılmayı da. iyi bir isim ve iyi bir kariyerim var ama severken bu şey için bitirmek doğru gelmiyor. Önümüzdeki ay Turkiyeye gelecegiz ve belki farklı tedavi yontemleri uygulayan klinikler vardir belki biri vardir bu durumu farklı şekillerde cozen benim odak noktam bi durumu çözmek ve evliligimi tamamlamak. Umarım sizde en iyi şekilde toparlanir ve istediginiz şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.Sizi bilemem ben ergenliğe girip kendimi ve karşı cinsi keşfettiğim andan itibaren cinselliği hep çok sevdim.
Genel olarak da düzgün erkeklerle iyi flörtlerim oldu. Hepsi geçmişte kaldı deşmeyeyim oraları da ilk gençliğim harikaydı.
Sonra psikolojik ve fiziksel hastalıklar araya girdi,bir afalladım. Şimdi gene toparlamaya çalışıyoruz.
Severek evlenip de sevişememek nedir iyi biliyorum ama tedavi görüp yanıt alamıyorsanız bence yeteri kadar ya sevmiyorsunuz ya da cinsellik istemiyorsunuz.
Eşiniz de hayatından memnunsa ki öyle görünüyor bence tedaviyi bırakın. Psikolojiniz bozulur,madem iyi bir evliliğiniz var,boşu boşuna birbirinize zarar vermeyin.
Yok bakın dokunmak istemez olur muyum sadece artık sonucunda basaramiyor olmak beni kahrediyor. Periyot donemlerimde temas herhangi bir sıkıntı yaratmiyor çünkü ucu son aşamaya gelmeyecek. Hiçbir yerde bosanmam demedim ama bu konu yüzünden bosanmayi düşünmek canımı yakıyor neden evlilik dogru insanla yapilmisken bir hastalık sebebiyle bitsin ki bunu sadece ben yasamiyorum eğer burda bunları yazarsak başkaları da umutsuzluga kapilir. Ama yol çözüm bulunur ve basari olursa insan hayatı kurtulur. Yasamadiginiz için sinanmadiginiz bir acinin üzerine ahkam kesmek çok kolaydir bunu yapmayin. Kadin kadinin halinden anlamali. Tabiki eleştiriler yapilir ama bir netice yaratacak eleştiriler yapilmali. Evliligim benim için degerli olmasa pazar gunumu burada bu konu için ziyan etmezdim.4 sene gecmis, dokunmak dahi istemiyor adama, ne diye evli diye sorduk, bosan dedik yok dedi, nispet değildi. Normal olani anlattim")
4 senede bulamadiginiz çözümü bulacağıniza inaniyor musunuz peki? Bir 4 sene daha boyle geçerse ne yapacaksiniz?Yok bakın dokunmak istemez olur muyum sadece artık sonucunda basaramiyor olmak beni kahrediyor. Periyot donemlerimde temas herhangi bir sıkıntı yaratmiyor çünkü ucu son aşamaya gelmeyecek. Hiçbir yerde bosanmam demedim ama bu konu yüzünden bosanmayi düşünmek canımı yakıyor neden evlilik dogru insanla yapilmisken bir hastalık sebebiyle bitsin ki bunu sadece ben yasamiyorum eğer burda bunları yazarsak başkaları da umutsuzluga kapilir. Ama yol çözüm bulunur ve basari olursa insan hayatı kurtulur. Yasamadiginiz için sinanmadiginiz bir acinin üzerine ahkam kesmek çok kolaydir bunu yapmayin. Kadin kadinin halinden anlamali. Tabiki eleştiriler yapilir ama bir netice yaratacak eleştiriler yapilmali. Evliligim benim için degerli olmasa pazar gunumu burada bu konu için ziyan etmezdim.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah arkadaşım.Tedaviyi bırakın demek bi durumu kabul et demek ki benim buna hiç niyetim yok. Bu hastalıkla cebellesen çok kadın var. Mesela hastalık yaşarsınız ve onu atlatmaya bakarsınız değil mi uzunca bir zaman kanser tedavisi gördüm bu yüzden eşim bu durumdan razı olmasa da stressiz bir hayat yaşamam için elinden geleni yapıyor. Çok fazla doktordan doktora kosturdum yurtdisinda çok fazla anlamıyorlar sadece jel ve kas gevsetici verip olayı size bırakıyorlar. Kafamda bu olayı çok büyüttüm başarısızlığımin nedeni de bu konuyu çok düşünüyor olmam. Farklı hayatlardan geliyoruz siz daha geniş düşünen bir çevreden gelmissinizdir tabulariniz yoktur ve herseyi isteyerek yasamissinizdir sizin hayatınız bende kendim için herkesin yaptığı bu şeyi başarmak istiyorum bosanmayi da bilirim ayrılmayı da. iyi bir isim ve iyi bir kariyerim var ama severken bu şey için bitirmek doğru gelmiyor. Önümüzdeki ay Turkiyeye gelecegiz ve belki farklı tedavi yontemleri uygulayan klinikler vardir belki biri vardir bu durumu farklı şekillerde cozen benim odak noktam bi durumu çözmek ve evliligimi tamamlamak. Umarım sizde en iyi şekilde toparlanir ve istediginiz şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.
Belki adamın da bu durum işine geliyordur.4 senede bulamadiginiz çözümü bulacağıniza inaniyor musunuz peki? Bir 4 sene daha boyle geçerse ne yapacaksiniz?
Adamin aktiv bir sex hayati olmasin mi? Sizi mi beklesin hep?
Ne bakimdan Lalecim? Olabilir valla ya ben cozemedim bu çiftiBelki adamın da bu durum işine geliyordur.
Bencilsiniz ama.Ya gerçekten bencil biri oldugumumu zannediyorsunuz bencil insanin burda hiç tanımadığı insanlara bu konuyu açması hiç mantıklı değil neyse siz mutlu olun ve güzel bir ilişkiniz olsun her daim. Biraz sadece empati bekliyor insan hiç tanımadığı insanlardan bile.
Allah aşkına siz çözmeyin zaten. Cozumleriniz ortada. Ortalıkta yargı dağıtmak için sinsi sinsi bekleyenlerdensinizNe bakimdan Lalecim? Olabilir valla ya ben cozemedim bu çifti
psikoterapi denediniz miMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Adam aseksüeldir.Ne bakimdan Lalecim? Olabilir valla ya ben cozemedim bu çifti
Bence, bu durumda ayrilmak isterse kadina haksizlik edecegini dusunuyor olabilir, ha ben dusunmezdim. Vicdan yapiyor da olabir, ama senin dediginde olabilir, her sey olabilirAdam aseksüeldir.
Kadının yanında uyumak ona yetiyordur.
Yetmese nasıl dayansın?
Hastalık olur beklersin,psikolojik bir sıkıntı vardır beklersin,iş güç yüzünden hasretlik olur beklersin,lohusalık dönemi de bekleniyor galiba.
Bekleriz,beklerler de neyi beklemediğimizi bilmeden bekliyorsak hayatımızdan memnunuz demek ki.
Bence de ayrilmalisiniz. Kimse ev arkadasi olmak icin evlenmiyor, cinsellik olmadan evliligi yurutmek cok yipraticiMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
çocukken taciz ya da tecavüze uğramış olma ihtimaliniz var mıSadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4 koskoca sene
Oyle deme, seks olmazsa bizim evliliğimiz bitermiş, bizi seks bagliyormus falan.Bence de ayrilmalisiniz. Kimse ev arkadasi olmak icin evlenmiyor, cinsellik olmadan evliligi yurutmek cok yipratici
Bana da adamın sabrı garip geldi. Yazdıklarınız ihtimal dahilinde tabi.Adam aseksüeldir.
Kadının yanında uyumak ona yetiyordur.
Yetmese nasıl dayansın?
Hastalık olur beklersin,psikolojik bir sıkıntı vardır beklersin,iş güç yüzünden hasretlik olur beklersin,lohusalık dönemi de bekleniyor galiba.
Bekleriz,beklerler de neyi beklemediğimizi bilmeden bekliyorsak hayatımızdan memnunuz demek ki.
Seks tabi ki insanlari bagliyor ama bu saatten sonra seks olmasa da mevcut evlilik bitmez; cunku o bag kurulmustur artik. Ne alaka yani sizinkiOyle deme, seks olmazsa bizim evliliğimiz bitermiş, bizi seks bagliyormus falan.
Allahım korusun inşallah öyle ihanet yoktur inşallah.Bana da adamın sabrı garip geldi. Yazdıklarınız ihtimal dahilinde tabi.
Konu sahibi öyledir demiyorum ama belki de aldatıyor bile olabilir. Çünkü birkaç kez örneğini gördüm.
Bir şey fazla iyiyse ben hep şüphelenirim.
Tabi ki öyle.Allahım korusun inşallah öyle ihanet yoktur inşallah.
kadın kanser atlatmış. uzun süre mücadele etmiş. muhtemelen onu strese sokmak istemiyorBana da adamın sabrı garip geldi. Yazdıklarınız ihtimal dahilinde tabi.
Konu sahibi öyledir demiyorum ama belki de aldatıyor bile olabilir. Çünkü birkaç kez örneğini gördüm.
Bir şey fazla iyiyse ben hep şüphelenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?