Aşamadigim sorunum vajinusmus

Tedaviyi bırakın demek bi durumu kabul et demek ki benim buna hiç niyetim yok. Bu hastalıkla cebellesen çok kadın var. Mesela hastalık yaşarsınız ve onu atlatmaya bakarsınız değil mi uzunca bir zaman kanser tedavisi gördüm bu yüzden eşim bu durumdan razı olmasa da stressiz bir hayat yaşamam için elinden geleni yapıyor. Çok fazla doktordan doktora kosturdum yurtdisinda çok fazla anlamıyorlar sadece jel ve kas gevsetici verip olayı size bırakıyorlar. Kafamda bu olayı çok büyüttüm başarısızlığımin nedeni de bu konuyu çok düşünüyor olmam. Farklı hayatlardan geliyoruz siz daha geniş düşünen bir çevreden gelmissinizdir tabulariniz yoktur ve herseyi isteyerek yasamissinizdir sizin hayatınız bende kendim için herkesin yaptığı bu şeyi başarmak istiyorum bosanmayi da bilirim ayrılmayı da. iyi bir isim ve iyi bir kariyerim var ama severken bu şey için bitirmek doğru gelmiyor. Önümüzdeki ay Turkiyeye gelecegiz ve belki farklı tedavi yontemleri uygulayan klinikler vardir belki biri vardir bu durumu farklı şekillerde cozen benim odak noktam bi durumu çözmek ve evliligimi tamamlamak. Umarım sizde en iyi şekilde toparlanir ve istediginiz şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.

4 sene gecmis, dokunmak dahi istemiyor adama, ne diye evli diye sorduk, bosan dedik yok dedi, nispet değildi. Normal olani anlattim")
Yok bakın dokunmak istemez olur muyum sadece artık sonucunda basaramiyor olmak beni kahrediyor. Periyot donemlerimde temas herhangi bir sıkıntı yaratmiyor çünkü ucu son aşamaya gelmeyecek. Hiçbir yerde bosanmam demedim ama bu konu yüzünden bosanmayi düşünmek canımı yakıyor neden evlilik dogru insanla yapilmisken bir hastalık sebebiyle bitsin ki bunu sadece ben yasamiyorum eğer burda bunları yazarsak başkaları da umutsuzluga kapilir. Ama yol çözüm bulunur ve basari olursa insan hayatı kurtulur. Yasamadiginiz için sinanmadiginiz bir acinin üzerine ahkam kesmek çok kolaydir bunu yapmayin. Kadin kadinin halinden anlamali. Tabiki eleştiriler yapilir ama bir netice yaratacak eleştiriler yapilmali. Evliligim benim için degerli olmasa pazar gunumu burada bu konu için ziyan etmezdim.

4 senede bulamadiginiz çözümü bulacağıniza inaniyor musunuz peki? Bir 4 sene daha boyle geçerse ne yapacaksiniz?
Adamin aktiv bir sex hayati olmasin mi? Sizi mi beklesin hep?

Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Kabul et dedim çünkü psikolojinizin bozulacağını,bunun evliliğinize zarar verebileceğinizi düşündüm.

Dedim ya tek sevişmeyen ya da sevişmek istemeyen siz değilsiniz. Burada bile bir sürü kadın var hem de hiç bir fiziksel sorun olmadığı halde aylarca sevişmeyip evliliğine devam eden.

Siz bu konunun üzerine gittikçe daha sıkıcı olmaz mı?

Bencilsiniz ama.
Dört senedir kanka gibi yaşıyorsunuz.
Siz evli değilsiniz, bu yaşadığınız da evlilik değil.
Yaptığınız şey de bencillik.
Bir zahmet dilatör diyorsa doktor yapacaksınız.
Eşli kolaysa temastan kaçmayacaksınız.
Hem istemem hem boşanmam bencillik

Ne bakimdan Lalecim? Olabilir valla ya ben cozemedim bu çifti
Allah aşkına siz çözmeyin zaten. Cozumleriniz ortada. Ortalıkta yargı dağıtmak için sinsi sinsi bekleyenlerdensiniz hayatınızın çok normal olmadığı kanısına düşmemeye çalışıyorum bu kadar yargı dağıtan vakalarda çok psikolojik bozukluklar meydana geliyor kendi hayatınıza odaklanın. Tatilde bile bu sitedeyseniz çokta fazla bor cevreniz mi yok enerjinizi tatile verin anlıyorum ki benim durumumla ilgili bir fikriniz yok zikrinizin olması sadece zamaninizi götürür benim için o güzel parmaklarınızı yormayın artik

psikoterapi denediniz mi

Ne bakimdan Lalecim? Olabilir valla ya ben cozemedim bu çifti
Adam aseksüeldir.
Kadının yanında uyumak ona yetiyordur.

Yetmese nasıl dayansın?

Hastalık olur beklersin,psikolojik bir sıkıntı vardır beklersin,iş güç yüzünden hasretlik olur beklersin,lohusalık dönemi de bekleniyor galiba.

Bekleriz,beklerler de neyi beklemediğimizi bilmeden bekliyorsak hayatımızdan memnunuz demek ki.

Bence, bu durumda ayrilmak isterse kadina haksizlik edecegini dusunuyor olabilir, ha ben dusunmezdim. Vicdan yapiyor da olabir, ama senin dediginde olabilir, her sey olabilir

Bence de ayrilmalisiniz. Kimse ev arkadasi olmak icin evlenmiyor, cinsellik olmadan evliligi yurutmek cok yipratici

çocukken taciz ya da tecavüze uğramış olma ihtimaliniz var mı

Bana da adamın sabrı garip geldi. Yazdıklarınız ihtimal dahilinde tabi.
Konu sahibi öyledir demiyorum ama belki de aldatıyor bile olabilir. Çünkü birkaç kez örneğini gördüm.
Bir şey fazla iyiyse ben hep şüphelenirim.

Allahım korusun inşallah öyle ihanet yoktur inşallah.

Allahım korusun inşallah öyle ihanet yoktur inşallah.
Tabi ki öyle.
Ama erkekler bazen bu tür durumlarda karşı tarafa haddinden fazla iyi davranıyor. Bir tür savunma mekanizması sanırım.
Artık suçlu mu hissediyorlar neyse, bilemiyorum.
4 yıl gık demeyen bir erkek bana fazla mükemmel geldi. Ben de mükemmelliğe inanmam. En azından erkekler konusunda inanmam.

kadın kanser atlatmış. uzun süre mücadele etmiş. muhtemelen onu strese sokmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…