- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.392
- 83
Siz bence o an esinize birakin ve onu oyle yap bunu boyle diye mudahale etmeyin. 4 yil cidden cok uzun sure, esiniz yakinda ariza vermeye baslar
Amin gerçekten sizin adiniza çok çok mutlu oldum Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Artık doktorda gormek istemiyorum o asamadayim. Aynı anda ya da farkli zamanlarda kac doktora gittim. Siz hiç ilac, dilator, uyuşturucu krem falan kullanmadan mi basardiniz
Allah sizin eşlerinize gercekten hastalık göstermesin. Demekki cinsellik yaşayamayacakları bi hastalık gelse başlarına direk ayrılırsınız. Nasıl bi zihniyet.Evet ben de bunu yazacaktım ama ağır olur diye yazmadım. Ben kocasının yerinde olsam boşanırdım çünkü seks hayatın önemli bir parçası. Olmuyorsa olmuyor demek ki. Uzatmaya gerek yok
Evet ayrılırım. Sonuçta bir ihtiyaç. Yemek yemek su içmek gibi.Allah sizin eşlerinize gercekten hastalık göstermesin. Demekki cinsellik yaşayamayacakları bi hastalık gelse başlarına direk ayrılırsınız. Nasıl bi zihniyet.
Allah sizin eşlerinize gercekten hastalık göstermesin. Demekki cinsellik yaşayamayacakları bi hastalık gelse başlarına direk ayrılırsınız. Nasıl bi zihniyet.
Kusura bakmayın ama demekki siz vajinismusun ne olduğunu bilmiyorsunuz. En illet hastalıklardan birtanesi. Hastalık illa fiziksel olmaz. Psikolojik hastalıklar çok daha ağır olabilir.Hastalik ayri bi durum. Ortada hastalik/uzuv kaybi vb bir durum olmadan 4 senedir iliskiye girememek ayri bir durum. Kaza gecirip sakat kalinmis, bobrek yetmezligi yuzunden diyalize girip iliskiye giremiyo diye ayril mi dedik? Sapla samani karistirmayin.
Alakasi yok. İnsanlar sevisip o bagi kurduktan sonra hastalik vs durumlari sebebiyle ayrilsin demiyor kimse ama o bag kurulamadiysa elbette bitmeli. Ayni sey iktidarsiz erkek icin de gecerli. Dusunsenize evleniyorsunuz ama esiniz iktidarsiz, kac sene beklersiniz tedavi olmasini ve sevisebilmeyi? 4 sene mi?Allah sizin eşlerinize gercekten hastalık göstermesin. Demekki cinsellik yaşayamayacakları bi hastalık gelse başlarına direk ayrılırsınız. Nasıl bi zihniyet.
Cok zayif (anoreksik) olmak cinsel isteksizlik yapiyor. 40 kusura bakmayin ama bir kadinin degil cocugun kilosu. Bence once kilo alin. Esinizi sevdiginize inanmiyorum bu arada.Her doktor dilator verdi elbet ama ben hiç yapamadim onlar da denediler ama bayağı panik atak geçirince uzak tuttular terapilere, meditasyonlara hipnoz yöntemlerine başvurdular. Eşim hiçbir baskı uygulamıyor. Ayrica aramızda süper ötesi yani kimse aramizda cinselligin olmadığına inanmaz söylesem bile. Dediğiniz gibi çok fazla bu konuyu düşünüyorum artık yani mahvettim kendimi 40 kiloya düştüm yani sadece başarmak istiyorum. Önümüzdeki ay esimle tatile çıkacağız ama o sürece kadar başarmak gerek artık klinik görmek istemiyorum bu sebep yuzunden. Sonuçta yaşayan birileri vardır burada nasıl atlattilar bunun için yazdım ya da yapanlar hiç mi korkmuyorlar bilmiyorum ya....
Tamam da sizin gibiler zinaya da karşı. Eee evlenince de seks yapamayan adam ne yapsın?Kusura bakmayın ama demekki siz vajinismusun ne olduğunu bilmiyorsunuz. En illet hastalıklardan birtanesi. Hastalık illa fiziksel olmaz. Psikolojik hastalıklar çok daha ağır olabilir.
aynı şey mi bu burda biraz demogoji yapmışsınızAllah sizin eşlerinize gercekten hastalık göstermesin. Demekki cinsellik yaşayamayacakları bi hastalık gelse başlarına direk ayrılırsınız. Nasıl bi zihniyet.
İşte sorun tam da kontrolün sende olmaması. Eşin ısrarcı olacak ama kontrol sende olacak ve üstte hiç olmuyor dediniz ya üstte olunca aslında daha çok kontrol sizde oluyor.Aynen ona da bunu anlatıyorum yapi gereği stres yaptigim çok anlasilmiyor. Ustte hiç olmuyor ya aslında benim sorunum çok fazla hesap yapmam bu isler de hesaba gelmiyor. Eşime diyorum şimdi böyle yapalım bunu böyle yapalım sanki yemek tarifi verir gibi tabi hepsi de basarisizlik... Eşimde diyor bana bırak ona güvenmiyorum ama kontrolun bende olmamasi engelliyor beni. Ya ayağınızın hiç acmadan kendi kendine girse mesela ya da birsey alsam ve dusundurtmese korkuyu
Yapanlar hiç mi korkmuyor demişsiniz ya yaptığınızda, alıştığınızda, hoşunuza gittiğinde sadece uykuya rahat dalmak için bile sevişeceksiniz. Size bu kadar söyleyim.Her doktor dilator verdi elbet ama ben hiç yapamadim onlar da denediler ama bayağı panik atak geçirince uzak tuttular terapilere, meditasyonlara hipnoz yöntemlerine başvurdular. Eşim hiçbir baskı uygulamıyor. Ayrica aramızda süper ötesi yani kimse aramizda cinselligin olmadığına inanmaz söylesem bile. Dediğiniz gibi çok fazla bu konuyu düşünüyorum artık yani mahvettim kendimi 40 kiloya düştüm yani sadece başarmak istiyorum. Önümüzdeki ay esimle tatile çıkacağız ama o sürece kadar başarmak gerek artık klinik görmek istemiyorum bu sebep yuzunden. Sonuçta yaşayan birileri vardır burada nasıl atlattilar bunun için yazdım ya da yapanlar hiç mi korkmuyorlar bilmiyorum ya....
Önümüzdeki aya kadar asamazsam Türkiye ye geldiğimde yine bir terapist yolu gözükecek. Yurtdisinda çok fazla çözümü yok. Evet ben görevmisim gibi görüyorum umarım olur artık siz ne kadar sürede aştınız ve nereye gittiniz
Yapanlar hiç mi korkmuyor demişsiniz ya yaptığınızda, alıştığınızda, hoşunuza gittiğinde sadece uykuya rahat dalmak için bile sevişeceksiniz. Size bu kadar söyleyim.Eğer o gün yorgunsak ya da uykuya dalmakta zorluk çekiyorsak ohhh mis gibi sevişip uyuyoruz 2 dakika içinde
Masaj gibi düşünün bunu. Masajı kim sevmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?