aşık oldum olmasına da :)

Viyyy
Keske hayirlisi icin dua etseymisisniz illa asik olayim yerine.
Neresi oturakli olgun adamin?
Kanki demek seks arkadasi demek mi ki bunlar cinsellik oaylasiyor demissin ve buna normal demisin. 92 li nerede 30 yasinsaki adam nerede? Biri 85 biri 92 li. 13 yas fark var sanirim.
Hic kendimden 13 yas kucuk biriyle kiz yada erkek kanki olmadim ki her yastam kisi ile anlasirim.
Neyse.. senin hazmetmene kalmis birsey. Ben asla yapamazdim.
Cinselligi paylasiyorlar derken neyi kast ettin tam olarak anlamadim.

13 değil 6 yaş var aralarında.

Bir yıl mı? Hayatta beklemez. Aktif seks hayatı olan insanlar için imkansız.

Böyle adamlar aşktan meşkten bahsetmez o başka boyuta geçmiştir onlar için meme ve vajina önemlidir

canım evlenir evlenmesine o mesele değil ki
zaten asıl iş evlendikten sonra başlıyor

konuyla alakasız olacak ama polısler dovme yaptıramaz dıye bılıyorum..bıde komser yardımcısı olabılır galıba, oda şuan zamanı deıl sankı....polıs oldugundan emın mısın canım...konumuza donersek :) ya ben ya o de...

Al karşına açık ve net konuş. Kabullenebileceğin şeyleri, kabullenemeyeceğin şeyleri bilsin. Ona göre hareket etsin. Ha etmezse de bırak yoluna gitsin. Seninki de can değil mi? Sırf aşığım diye gözünü karartıp bununla evlenirsen ne olacak bi düşün? O kız evliliğinizde bir kambur gibi olacak. Onun yüzünden kavgalar çıkacak, gizli saklı işler yapılacak.
Sürekli içinde bi şüpheyle yaşayacaksın ''acaba hala onunla görüşüyor mu? acaba şu an gerçekten dediği yerde mi yoksa onunla mı?'' vs..

Ha ortada güvensizlik olunca sorun sadece bu kız da olmaz.. Her konuda güvensiz olursun.Telefonuna her mesaj geldiğinde aklına binbir soru üşüşür.

O bu durumları yaşatarak seni yıpratır, sen yıprandıkça onu yıpratırsın. Sonra evliliğiniz yıpranır. Sonra bi de allah korusun çocuk olursa arada olan ona olur... Ve bu böyle giderse önündeee sonundaa mahkemenin yolunu tutarsın.

Sana tavsiyem kalbini değil aklını dinle.

Al karşına, ''Bak ben buna buna gelemem kabul edemem, sen kabul ediyor musun bunu? Benimle birlikte olman demek o arkadaşından vazgeçmek zorunda olman demek, cumartesileri sabaha kadar bir kızla takılamazsın demek, beni rahatsız edecek şeylerden uzak duracaksın demek, sen benimle olmak uğruna bunları kabul ediyor musun'' de.

Kabul ederse -gerçi yine güvenemem yalan durumu olabilir ama- o zaman şans verirsin, yok etmezse zaten barındırma hayatında.
Bundan sonra da dua ederken eksik dilek dileme, sadece aşk değil hayırlı bi aşk dile. Umarım bu ilişkinin sonunda üzülmezsin. Ama kartlarını baştan açık oyna.

aaa tabi ya.. konuyla alakasız değil aslında.. bi de işin bu yüzü var değil mi? vücudunda en ufak bi dövmesi olan kişi, asla polis olamaz, mülakatta direk elenirler. polis iken de dövme yaptıramazlar zaten. hiçbi memur kurumu kabul etmez ama polis asker kesinlikle olamaz. yoksa yeni bi yönetmelik çıktı da haberimiz mi yok? eğer öyle bi yönetmelik çıkmadıysa konu sahibi, senin bu dövmeli arkadaş yalan söylüyor o zaman, polis falan değildir.

agzina saglik o kadar iyi anlatmissin ve düşündüklerime tercuman olmussun ki inşallah konu sahibi birimizi ciddiye alip da su sevdasindan vazgecer yoksa ilerde cok basi agriyacak

oy iğrenc. ben sevmedım senın cocugu. biraz fazla rahat ve edepsiz. heleki paylaşımlara işte bunlar hep s.e.x die yazacak kadar iğrenç. 30 yaşına gelmiş ama bence olgunlaşmamış daha.
onun senın icin yapmamışlar , sen öyle gormuş olabilir misin ? . yanı ne bileyim tuhaf geldi bana cocuk. bak cocuk diom adam demıom :)

içinde bu kuşku varken mutlu olmazsın
buyuk ıhtımalle gider zaten o cocuk baska sehre
o kızla kopmaz gibi
sonrasında daha cok baglanıp daha cok uzulmektense bitir
eger cocuk sevıyorsa ıkna etmek ıcın ugrasır zaten
güven bitti mi bitiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…