Aşık olmak istiyorum diyenler......

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
96
40
Arkadaşlar aşık olmak istiyorum ama aradığım kişiyi bir türlü bulamadım diyenleri bekliyorummm bakalım kaç kişi benim gibi yerimseniben

aşk yaz 3033 e gönder aşk kalbine gelsin şeklinde olmuyo ..radarları açıp geziniz..:hulya:

ben yeni acı dolu bir aşktan çıktım.
bir daha aşık olcağımdan bile şüpheliyim.
ömrümün sonuna kadar bı acıyı çekme düşüncesi bile delirtici:S
umarım beni hakeden adam gibi bi adama aşık olurum.

evet bende aynen gerçek aşkı bulamayanlardanım gerçi radarlar hep kapalı ama :kedi:

belki asik olmak okadarda guzel degildir.
ask bicok aciyida beraberinde getirir

Nasıl birşey oluyo biliyo musunuz biri çıkıyo aşkından ölüyo sizin için ama sizde en ufak bir kıpırdama yok en kötüsü bu benim için bilmiyorumkismile

Nasıl birşey oluyo biliyo musunuz biri çıkıyo aşkından ölüyo sizin için ama sizde en ufak bir kıpırdama yok en kötüsü bu benim için bilmiyorumkismile

ya evet yaa öyleleri varken biz gidip yüreksizlere aşık oluyoz onlar da bırakıp gidiyooo nasıl iş anlamadım çözemedimbilmiyorumkismile

valla ya niye boyle oluo??

kaçan kovalanır meselesi heraldee
peşimizden koşan yaramıo bize acı çekmeyi seviyoruz
ne biliim canım yaaa
keşke bizi seveni sevebilsek
çünkü ben şuna inanıyorum hani derler ya senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen haklılar galibaa:uhm:
benim sevdiğim beni yarı yolda bıraktı gitti
şimdi beni çok isteyen biri var ama ne biliim hala ne beklediğimi ben de bilmiyorumboshayallersmile

beni seveni ben sevemiyorum, benim hoslandigim kisi beni fark etmiyo bile. hep ayni :gitme:

Ask oyle siparisle oluyorsa bana da bir tane lutfen,cok ihtiyacim var !!!boshayallersmilebayanssulusmilezemuszemus

Kızlar,aşktan bahsediyosunuz .Yani mantığı yok ki bu işin ya.Ben de beni bırakıp giden biri için çok üzüldüm ve iyisimi siz, ayakları yere basan mantıklı bi ilişki dileyin,içinize sinen kalbbinizede siner eninde sonunda zaten

Biz acı çekmeyi seviyoruz kızlar kabul edelimmmm imkansızı seçiyoruz :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…