Aşık olmak istiyorum diyenler......

bende olmak istiyorum nasıl bi duygu sonunda ne olacak merak ediyorum
olıyım ama karşılıklı olsun
herkesinde öyle olsun inşallaha.s.

kıslarrr..az önce dışardan işyerine girdim..güneş yüzüme vurdu..
gerçekten mehmet coşkundenizin yorumu doğru..
aşk istiorum aşk...bayanssulusmile

bütün yaz süslü kokana gezmek istiyorum..hehehe yaz mevsimini çok seviyorum....

umarım her kez mutlu olur..
aradığını bulur..
bende bulurum inşallah...
hepinize bol güneşler diliyorumm..

Sadece sevmek değil sevilmek de istiyorumopuyorumnanaktanHavadan mıdır nedir bu isteğim tavana vurdu.:kedi:

Hayatimda bir kez asik oldum ama cok agir bir sekilde terkedildim,dersimi aldim...bundan sonra beni oldugum gibi ve gercekten cok sevecek birini bulursam aska varim, yoksa hic almiyim,boyle de iyiyim...

Hayatimda bir kez asik oldum ama cok agir bir sekilde terkedildim,dersimi aldim...bundan sonra beni oldugum gibi ve gercekten cok sevecek birini bulmak istiyorum umarım bıran once bulabılırım hatta geçenlerde fal baktırdım 24 yaşında evleneceksın adını falan soyledı bırcok baktırdıgım falda cıkıyor falcıların dedıgı gıbı ben özgürümü arıyorum,onu bır an once tanıyıp aşık olmak ıstıyorum..

Hayatimda bir kez asik oldum ama cok agir bir sekilde terkedildim,dersimi aldim...bundan sonra beni oldugum gibi ve gercekten cok sevecek birini bulursam aska varim, yoksa hic almiyim,boyle de iyiyim...
aynen:1hug:ama umudumu yitirmedim elbet vardır dünyada adam gibi biri dimi adam olmayanlara değil kalbimi günahımı bile vermem bundan sonra:dilcikar:
Rabb'im hepimizi iyilerle karşılaştırsın:Saruboceq:

isim de mi veriyo bak seeennn:roflol::roflol::roflol:

yaa aslında çok kötü bir ayrılık yaşadım yakın zamanda ve aslında deli gibi korkuyorum da ama yine de aşık olmak istiyorum....

mazoşist miyim neyim anlamadım ki....

Sevgili "granada" yazdiklarinda cok haklisin,benim sorunum gunahimi bile vermemek degil ama yasadigim inanilmaz guzel, ayaklarimi yerden kesen askimdan sonra kimseyi begenmez oldum..sanirim bundan sonra gelecek olanin-sayet olursa tabii- isi cok zor...benimle cok ugrasmasi gerekecek..-tatlicadiarzu-

Sevgili "hayata" gecenlerde bana da hic tanimadigim bir hanim israrla fal bakti ve inanilmaz hos seyler soyledi..hatta "ilgili" kisinin ismindeki 3 harfi kagida yazdi..bundan sonra kesinlikle dusunmedigim halde ikinci bir evlilik olacagini soyledi..tabii ki buna kargalar bile guler ya..neyse bekleyelim ve gorelim....!!
bayanssulusmile

Son düzenleme:
sourcream bılmıyorum ama ben kıme fal baktırsam bana 1 yıldır onun ısmını verıyor hatta eskı erkek arkadaşımla olmayacagını 1 yıl geçtikten sonra şuanda bulundugum ısyerınden bırısının tanıştıracagını yada bır sekılde tanışacagımı soylemıştı ısımde vermıştı ve bıkac falcıda aynı sekılde o ısmı tekrarladı ne kadar ınanmasamda ıcımden bır hıc acabamı dıyor kım bılır belkıde hayatta bır yerlerde bırısı vardır benım ıcın ve onun adıda özgürdür kim bilir.

Cnm falcilarin soylediklerine tabii ki cok takilmamak gerekiyor..sadece soylenen hos seyler insani rahatlatiyor..yoksa benim hayatimda yeni bir ask, hele evlilige hic yer yok, o kadar kirildim ve yiprandim ki..ama umarim sen ilk firsatta "Ozgur"une kavusursun da bizi de haberdar edersin!!!!!::Saruboceqpuyorumnanaktan

Aşık olmak çok da zor değil de aşık olup da karşılık alamamaktan korkmak lazım.
Çok yıpratıyor insanı çok. (
Bu yüzden aşık olmayı istemenin yanında aşkınızın karşılığını da isteyin ki tam olsun. yerimseniben

Üfffff yaaaaaaa...senağlamasenağlamasenağlama
Ben de şu falcılara gide gide bi hal oldum bi dönem. Artık uzak duruyorum; çünkü aşk konusunda ben de aynen senin gibi aynı tip şeyleri duydum hep; lakin en ufak bir kıpırtı bile yok hala aylardır. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Boşuna umutlanıyoruz, bekliyoruz ya da zamanı var daha. Bilemiyorum..

bende hep ünlülere aşık oluyorum..en son 9 10 yaşlarıda canlı canlı gördüğüm birine aşık olmuştum..tabi o yaşta hayrınlaktır bence... ve bildiğim kadarıyla kimse bana aşık olmadı..hiç aşkla aram yok sevgilimde olmadı :roflol:

ben de varım...(evli yazıyor ama yanlış anlaşılmasın düzeltemedim ayrıldıktan sonra)

Son düzenleme:
bende asik degilim ve olamiyorum vede olmak istemiyorum hicbi erkege guvenim yok ve hic kimse askimi haketmiyor diye dusundugumden asla kimseye asik olmiycam

Son düzenleme:
kızlar fal dedinizde bende pek inanmam ama 3 yıl kadar önce medyum bir çocuk falıma bakmıştı hepsi çıktı hem tarot hem ebcete bakıyo şimdi tatlıses tv de çıkıyomuş bende kime bulaşsam ya ünlü olyo ya başına iyi bişi geliyo valla kız kaç kişi söledi aşk konusunda insan biraz fren yapmayı bilmeli diyorum ayrıca

Kızlarr bildiğiniz iyi falcı var mı bu iş başka türlü olmayacak akannehir

Kızlarr bildiğiniz iyi falcı var mı bu iş başka türlü olmayacak akannehir

işimiz fala kaldıysa zorr=)) ama genede fala inanma falsız kalma felsefesini uygulamaktan alıkoyamıyoruz kendimizi..cnm taksimde kadınlar kahvesi ( cafe'des femmes ) dilek veya peline baktırabilirsin .. çok iyilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…