aynen:1hug:ama umudumu yitirmedim elbet vardır dünyada adam gibi biri dimi adam olmayanlara değil kalbimi günahımı bile vermem bundan sonra:dilcikar:Hayatimda bir kez asik oldum ama cok agir bir sekilde terkedildim,dersimi aldim...bundan sonra beni oldugum gibi ve gercekten cok sevecek birini bulursam aska varim, yoksa hic almiyim,boyle de iyiyim...
Hayatimda bir kez asik oldum ama cok agir bir sekilde terkedildim,dersimi aldim...bundan sonra beni oldugum gibi ve gercekten cok sevecek birini bulmak istiyorum umarım bıran once bulabılırım hatta geçenlerde fal baktırdım 24 yaşında evleneceksın adını falan soyledı bırcok baktırdıgım falda cıkıyor falcıların dedıgı gıbı ben özgürümü arıyorum,onu bır an once tanıyıp aşık olmak ıstıyorum..
sourcream bılmıyorum ama ben kıme fal baktırsam bana 1 yıldır onun ısmını verıyor hatta eskı erkek arkadaşımla olmayacagını 1 yıl geçtikten sonra şuanda bulundugum ısyerınden bırısının tanıştıracagını yada bır sekılde tanışacagımı soylemıştı ısımde vermıştı ve bıkac falcıda aynı sekılde o ısmı tekrarladı ne kadar ınanmasamda ıcımden bır hıc acabamı dıyor kım bılır belkıde hayatta bır yerlerde bırısı vardır benım ıcın ve onun adıda özgürdür kim bilir.
sourcream bılmıyorum ama ben kıme fal baktırsam bana 1 yıldır onun ısmını verıyor hatta eskı erkek arkadaşımla olmayacagını 1 yıl geçtikten sonra şuanda bulundugum ısyerınden bırısının tanıştıracagını yada bır sekılde tanışacagımı soylemıştı ısımde vermıştı ve bıkac falcıda aynı sekılde o ısmı tekrarladı ne kadar ınanmasamda ıcımden bır hıc acabamı dıyor kım bılır belkıde hayatta bır yerlerde bırısı vardır benım ıcın ve onun adıda özgürdür kim bilir.
Kızlarr bildiğiniz iyi falcı var mı bu iş başka türlü olmayacak akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?