Aşık olmak istiyorum diyenler......

offff of ben de ıstıom hayatımda biri var ama uzakta
benı sevdiğini söluyor ama artık kımseye güvenemıyorum bır evlılık yasayıp delı gbı seven ınsandan ummadıgın seylerı yasayınca ınsan kımseye ınanamıo

offff evet ıstemekle olmuyor en kötusu de karsımızdakı ınsan ya oynuyorsa diye düşünmmek ,,ilişkilerde karsı tarafa hiç güven yok artık özellıkle erkeklere

bende olmak istiyorum asigimda aslinda asikmiyim hoslaniyormuyuum?? ama ayni hissin banada olmasini istiyorum benide sevsinler karsilikli olsun istiyorum ama asik oldugum kisi imkaniz bana göre tanimiyor beni aileler tansiyir.1 defa gördük.sadece .yaz tatilinde hastanalerine gitmistik.ben de tr de tatilde üst alirim diye eskilerimle gitmistim.yüzümde bakimsiz haldeydi igrencitim ama unutamiyorum twitterde ekli bir tek ama söylemeye kokruyorum söylesemmmi bilemiyorum daha önce bisi hissetgm birine demsitim sonucu kötü olmustu yani olmustu ama uzun hikaye hata karsi tarafindi ama asik olmak istiyorum akil verin nolur napiyim ben

Aşık olmak istiyorum. Sabahleyin kalktığımda iş, güç, program, stres ve hayatın zorluklarından önce o gelsin aklıma..
Acıktığımda, adım atarken, nefes alırken, konuşurken, her işe başlarken o gelsin aklıma.. Çok istiyorum her şeyden uzaklaşmak, onun yanındayken kalbimin düzensiz atması, ses tonumun değişmesi ve o yokken onu düşünmek..
Bilemiyorum çok şey mi istiyorum? Ayın denize vurduğu yansımaya bakıp, onu görmek….

bnede istiyorum nasıl bulacağımızı söylemek isteyen önerisi olan varmı:))

ailece görüşüyorsanız red cevabı aldığında zor olur senin için.twitterda kayıtlıysa ordan muhabbet etmeye çalış arkadaş olarak sonra sana olan yaklaşımına göre hareket et bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…