çoook haklısın adama sewgini belli ettiğin anda zaten bitiyorsn yada onun olduğunu.. her zaman kalkıp gidecekmişsin gibi hissetmeli eğer ona ait olduğunu hissettrsn bittin demektir.çok kezban bi söz ama kaçan kovalanır kezban ama gerçek bi söz bence
2,5 sene cokmuş yaa...hint kumaşıda bulunuo artık:))bosver sen onu hiç canını sıkma hatırlayıptaaman aman etmem tabiki kendmden çok ödün verdm resmen bulunmaz hint kumaşı gibi gördm onu çok sorunlar yaşadm geceleri uyuyamadığım çok zaman oldu ama yine bile 2buçuk sene dayandm zorum neydi acaba
sormaaaa bi kendini beğenmeler başladı bnmkinde tabi biliyo ben ondan wazgeçemem kendini hint kumaşı moduna soktu e tabi ben adamın her yaptığını yutarsam anamı karşıma alırsam o da kendini wazgeçilmez sanr( laf aramızda wazgeçemem de:)
aynen resmen acı cekmekten erkeğin peşinde kosmaktan zevk alıyoruz.ayy bide cok çirkindi herkes bana diodu yakısmıonz die aşığım seviorum yaa cok yakısıklı o diodum ama ayyh berbatt....
ya aslında ben bırakmayı deenedim eşim akrabam olduğu için bi türlü bitiremedik umarım bi daha asla yaşamayız o günleri eşimi çok sewiyorum sedece beni biraz daha dikkate almasını istiyorum(
sorma cnm bide ben bi kere gidersem bi daha dönmem dedim gittim ve beni ikna etti şimdi biliyo artık blöf yapılmayacağını biterse biter ecccik güweniyor kendine bnm minik danam :))
4 sene boyunca kendimi birine asik zannetmisim karsima gercek ask cikinca anladim...
:)))) eweeett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?