aşıkken yaptığınız sonra da ben bunu nasıl yapmışım dediğiniz olaylar oldu mu ?

bikere ipi eline vermeyegör bittn demektr gerçi evlendkten sonra bütün danalarda bi rahatlama oluyor
ayy bayılazamm aynen öyle iş yerimde bi arkadaş war o da aynı durumlardan şikayetçi biz kısaca eşlerimize atletli danalar diyorz :)) ewde atletle doşatıkları için :84:

kız gece gece kocamı çekiştiriyom ne ayıp ne ayıpp adam yatağında uyuyor ben dedikodu yapıyom danamın dedikodusunu :))

bikere ipi eline vermeyegör bittn demektr gerçi evlendkten sonra bütün danalarda bi rahatlama oluyor

bu mesaja karsılık yazdım ben aşkolsun yaa ne anladınz?ayrıca haziranda düğünüm var evlendikten sonra haber veririm demek istedim. bu saatte anladığım kadarıyla aklınızdan kötü seyler gecio

anacım sende öyle bi yazmışsın ki yanlış anlamamak elde değil hoş ben yanlış anlamamıştım yaa

ay walla gülmekten kırıldım ewet itiraf ediyoru m yanlış anladım bide ben yeni üyeyim ya diyorum ki burda ne kadar rahat konuşuluyormuş böle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…