Gözün aydın rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder değerin kaç çıktı canimBugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Çok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin bende yarın kan testi yaptırcam ama galiba yok hastalancakmışım gibi karnım ve belim agrıyo :-(Bugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Çok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah bende yarın test yaptırcam ama galiba yok hastalancakmışım gibi karnım ve belim agrıyo :-(Bugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Canim benim de oyle oldu hep adet sancisi vardi..gene varÇok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah bende yarın test yaptırcam ama galiba yok hastalancakmışım gibi karnım ve belim agrıyo :-(
Çok umutlanmak istemesemde çok umutluyum :'( inşallah üzülmem belinde agrıyomuydu bende kasıktan çok bel agrısı var şuanCanim benim de oyle oldu hep adet sancisi vardi..gene var
ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınaalmayı nasip etsincanımBugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Ben de umutlu olmamaya calistim gittim oylesine teste..ne heyecanlandim ne de merak ettim..isten cikinca gec oldu sonucu yarin dediler ama nette yayinladilar bi baktim sok oldumÇok umutlanmak istemesemde çok umutluyum :'( inşallah üzülmem belinde agrıyomuydu bende kasıktan çok bel agrısı var şuan
gözün aydın cnm darısı bize insallahBugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Süper ya çok sevindim adına çokBen de umutlu olmamaya calistim gittim oylesine teste..ne heyecanlandim ne de merak ettim..isten cikinca gec oldu sonucu yarin dediler ama nette yayinladilar bi baktim sok oldum
Sperm dgwrlernz ymrta synz kac pko vrmiBugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Cogul gebelik olabilir diye onceden uyardi henuz bunlari konusmak icin cok erken cok yeniSperm sayimiz 50 milyon..yalniz normalde 83 milyon civari cikiyordu bu defa dr.1 gun ancak perhiz verdi ondan az cikti...hareketlilik %90 yumurtalama sorunum yok
Evet bugün 4 gün canım hafif sol tarafimda ağrı oluyor ara ara ama ben fitilden kaynaklı olduğunu dusunuyorum. Evet ayni gün öğreneceğiz galiba inş güzel sonuçlar alırız rabbim hayırlısını versin.Tuğba nasıl geçiyor senin bugün 4.günün sanırım benimde 6.günüm birlikte aynı gün öğrenicez sonucu hayırlısı olsun bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?