canım cok tesekkürederim cok.
ben aşilama diil direk tüpde 2 başarisiz sonuc aldım..ama yine de bana doktor laporoskopi demedi ..tüplerden biri tıkalı oldugu halde şimdi ggittigim doktor aşilama yapalım diyor..
ama bende başka sorunlar varsa zaman kaybetmeyim diyorum oyuzden sordum..ben ameliyattan korkmuyorum canım.hani olman lazım deseler guvensem bugun olurum ama her kafadan bir ses cıkıyor.kimi de diyor ki rezervleri azaltıyormus lapo,ama mecvursan yaptırıcan tabide ben onu bilemiyorum işte doktorlarada güvenilmiyor ki...buarada bişey daha sorucam canım sende iz oldu mu ,ameliyat izi?yani ben onuda istemiyorum ama ...buarada ben 32 yasondayım,aşilama deneyim tamam ama her ay zamanım biraz daha azalıyor tabi sabrımda enerjimde..
hakkında hayırlısı olsun...
canım benim ben az belirti derken adet belirtisini değil hamile olma belirtisini kastettim.yoksa son aşılamamda testten iki gün önce oturup ağladım belimin ağrısından test bile olmadan adet olacağım diyeayrıca sivilcelenme sorunumda olmuştu.bi tek tuttuğuna dair hiçbir belirtim yoktu.bu yüzden sen genede içini ferah tut ümidini kaybetme.Allah hakkında hayırlısını hayırlı olan zamanda verecektir buna inan...
kızlar çok sıkıldım boğuldum attım kendimi dışarı gittim kuaföre manikür yaptırdım süslendim sonra gittim bir güzel yemek yedim tek başıma üstüne bide pasta aldım akşam kocamla yeriz diye biraz yürüdüm sonra eve geldim..biraz diyorum ama kaptırmışım kendimi yürümeye sonradan farkettim herhangi bişey olurmu sizce bu kadar yürümek sakıncalımı acaba bugün aşılama yapılalı 5.günüm..
mcan'ım canım benim umut oldun içime....başka tür kastettiğine sevindim ne yalan söyleyeyim..hernekadar aksini iddia etsemde bu güzel umut temennilerini duymak beni mutlu etti olsun olmasın ben böyle güzel destek sevgi teşekkür beğeni aldıkça çok mutlu oluyorum..SİZLERE VERDİĞİM DEĞER DUYDUĞUM SEVGİ...TOPİĞE VERDİĞİM EMEKLER KARŞILIK BULDUKÇA BEN DAHA ÇOK MUTLU OLUYORUM BU DA BANA YETER ...çok teşekkür ederim desteğin ilgin ve dileklerin için sevgiyle öpüyorum seni...iyi ki buraya üye olup bu topiğe gönülden bağlanmışım.sosyal paylaşım sitelerinde bile yokum prensip gereği ama burayı ikinci evim yaptım.seve seve sizlerleyim
sevocum...nasılsın canım... ümidim kalmadı evet okumuşsun yazdıklarımı.tez canlıyım fazla programlı birazda işkolik olunca koşturma bitmiyor.Tüp bebek tedavisi görmek durumunda kalırsam Ağustosta bir ay boyunca aktif olarak çalışmayacağım homeofis yapacağım canım izin almak gibi bir durumum yok..kendi ofisim kendi işim canım serbest avukatlık yapıyorum o yüzden zaten işi ofisi bırakamıyorum keşke biryerde çalışıp izin alabilseydim ama ağustos ayı bizim meslekte adli tatil ayı zaten güzel bir tesadüf her nekadar bu adli tatil adliye personeline ve memur statüsünde ki hakim savcılara yarayıp bizim için işler devam etsede ofisi kapatmak mümkün değil tebligatlar geliyor..icra işleri nöbetçi mahkeme duruşmaları devam ama azalıyor tabi rahat oluyoruz adliye tatil yaptığı için bende bu fırsatı kullanıp tedavi olurken elemanlarıma teslim edeceğim ofisi evden idare edeceğim.kısmetse.haklısın yani dediğini yapacağım
Canım banada copy paste yapar mısın rica etsem ,bende 2.tüp bebek denemesini ısrael bey lemi yoksa baskasıylamı yapayım bilmiyorum budefa acele etmeden beni tatmin edecek doktorla başlayacagım.oyuzden enaz 2 doktor ile gorusucem bukonuda..bu konuda sana ayrıntılı olarak yazacağım bu akşam...daha öncede aynı doktorlar hakkında soru soranlar oldu madem sen de sordun vesile olsun iş günü bitsin uzun uzun anlatacağım canım umarım tekrar topiğe girer okuma şansı bulursun.
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim .. anlayabiliyoruz az çok birbirimizi hepimiz burada..ne kadar güzel yazmışsın ''iyiyse sevinmek , değilse katlanmak zorundayız'' diye... bu söz bizim gibilerin yaşam felsefemiz aslında.. bence adetinden sonra bir kaç günlüğüne kaçamak yap eşinle... direkt tüp bebek tedavisine geçme.. bedenen ve ruhen ara vermen iyi gelecektir..
bu konuda sana ayrıntılı olarak yazacağım bu akşam...daha öncede aynı doktorlar hakkında soru soranlar oldu madem sen de sordun vesile olsun iş günü bitsin uzun uzun anlatacağım canım umarım tekrar topiğe girer okuma şansı bulursun.
ah canım ya keşke gelsen keşke görüşebilsek ne güzel olur.
SONUÇ: BT HCG < 1.0 mL..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..
SONUÇ: BT HCG < 1.0 mL..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..
kızlar hepınıze selam ;
inşallah hepımız bır gun hamilelık duygusunu yasarız ben sızlere bısey sorucam ist avrupa yakasında aşılama ıcın fıyat ve doktor bakıyorum benım doktorum özel muayene oldugu ıcın asılama 2 bucuk mılyar ıgneler hariç ..bu ay gonal f ıgne oldum sonucu beklyorum ama olumsuz olucagı kesin dıye dusunuyorum .pko var bende bırde.. aşılama yaptırıcam ıyı bır doktor ve ıyı bır fıyat bulablırsem bu konuda yardımlarınızı beklıyorummm
kızlar hepınıze selam ;
inşallah hepımız bır gun hamilelık duygusunu yasarız ben sızlere bısey sorucam ist avrupa yakasında aşılama ıcın fıyat ve doktor bakıyorum benım doktorum özel muayene oldugu ıcın asılama 2 bucuk mılyar ıgneler hariç ..bu ay gonal f ıgne oldum sonucu beklyorum ama olumsuz olucagı kesin dıye dusunuyorum .pko var bende bırde.. aşılama yaptırıcam ıyı bır doktor ve ıyı bır fıyat bulablırsem bu konuda yardımlarınızı beklıyorummm
Karar verdınız mı aşılamaya canım? Oyalanmak istemıyorsun sanırım artık
aramıza hoşgeldin arkadaşım bende senin gibi pcoluyum..yaptırdığın ilk aşılaman mı tutmayacağını nerden biliyosun peki?ben aşılamamı bahçeci grubunda yaptırdım doktorumdan memnunum merkezden de aynı şekilde..tavsiye ederim..
mcan'ım canım benim umut oldun içime....başka tür kastettiğine sevindim ne yalan söyleyeyim..hernekadar aksini iddia etsemde bu güzel umut temennilerini duymak beni mutlu etti olsun olmasın ben böyle güzel destek sevgi teşekkür beğeni aldıkça çok mutlu oluyorum..SİZLERE VERDİĞİM DEĞER DUYDUĞUM SEVGİ...TOPİĞE VERDİĞİM EMEKLER KARŞILIK BULDUKÇA BEN DAHA ÇOK MUTLU OLUYORUM BU DA BANA YETER ...çok teşekkür ederim desteğin ilgin ve dileklerin için sevgiyle öpüyorum seni...iyi ki buraya üye olup bu topiğe gönülden bağlanmışım.sosyal paylaşım sitelerinde bile yokum prensip gereği ama burayı ikinci evim yaptım.seve seve sizlerleyim
masalcım canım arkadaşım. heycanla bekliyorum sonucunu. senin. su perisinin diğer tüm arkadaşlarımın. her zaman dualarımdasınız. rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah meleğinizi. bizler çok emek veriyoruz çok zahmet çekiyoruz. inşallah hayırlı evlatlarımız olur. hala kucağıma almadan inanamayacak gibiyim. pek etkilemedi beni hamilelik halsizlik dışında bişey hissetmiyorum. her muayenede korkuyla karışık büyük bir heycan yaşıyorum. sizlerde dualarınızda bizleri unutmayın lütfen. inşallah tüp bebeğe geçmek için yapsammı yapmasımmı diye düşündüğün bu aşılaman getirir sana meleğini. iyiki vazgeçmemişim dersin sende. görüşmek üzere canım. sağlıkla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?