Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öncelikle allahım sana ve hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin canım aşılama fiyatlarının bu kadar pahalı olması beni düşündürüyo canım benim şuan 2.aşılamam sonuç için bekliyorum ve ilçalar dahil 250-300 tl yi geçmemiştir sanırım özel hastanede yaptırdım üstelik prof.dr tabiki ssk lı olmamızın çok faydası var hatta tüp bebeğe geçersek 2000tl yi geçmez dedi inşllh oralardada daha ucuzunu bulursun canım kolay gelsin

bence degıstır hem yengende odaymıs amlıyathanede basında tanıdık olması ne guzel bısı hıc durma gıt derımm..
hanı senın zaten bı sorunun yok cok ozel bı durumun olsada doktorla basladın tedavıye desek neyse ama rutın kontroller ve sonra bebişş gelecek asılo sırada bekleme ınsanıı strese sokuyoo

canım çok sağol teşekkür ederim benim kullanmamda bir sakınca olurmu en çok hangisini tavsiye edersin rahim ve yumurtalıkları güçlendirmek için? isimlerini yazıp doktora sorsam mı bu ilaçları acaba. napıcam ben sevde sanki debelendikçe daha çok çamurun içine batıyor gibiyim. 1 kez gebe kalmış birisi olarak onu düşürmek onrasında birdaha hamile kalamamak üzerime kimler kimlerin doğurmuş olması beni çok üzüyor bizim ne zaman gülecek yüzümüz. en yakın arkadaşım dopurdu 4 aylık oldu çocuğu eğer düşmeseydi meleğim ondan 1 ay önce doğum yapacaktım. onlar da çok koşturmuşlar ama anlatmadı ilk başta ben anlattıkça açıldı o da.laparoskopi olmuş tüpleri tıkalıymış eşi de spermi azmış sanırım az demiyor da antibiyotik kullandı diyor :) çocuk olunca da bi gün bizim sırf stresten olmadı çocuğumuz dedi o bile acımasızca düşün. yaşları da geçkin. kimbilir nasıl koşturdular özele dünya para saçtılar. sonra gel sen böyle de. ben de anlatmicam artık.bıktım ya.benim gibi bir insan anne olamıyor ya kimler kimler oluyor...

canım oh iyi yapmışsın sefan olsun yürümekten bişey olmaz hatta daha güzel tutunur sen hiç merak etme içini ferah tut.

SONUÇ: BT HCG < 1.0 mL..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..

kısmet değilmiş canım önümüzdeki maçlara bakıcaz :) yılmak yok.

sanmıyorum canım. arkadaşımda da miyom vardı yerini değerlendirdiler gebeliğe engel olmaz dediler ve hamile kalabildi. polip daha küçük birşey ve doktorlar engel değil dediyse emin ol değildir. kafana takma böyle şeyleri.

bence degıstır hem yengende odaymıs amlıyathanede basında tanıdık olması ne guzel bısı hıc durma gıt derımm..
hanı senın zaten bı sorunun yok cok ozel bı durumun olsada doktorla basladın tedavıye desek neyse ama rutın kontroller ve sonra bebişş gelecek asılo sırada bekleme ınsanıı strese sokuyoo

evet canım doktorum cok pahalı oldugu ıcın fıyatlar oyle ..daha uygun ve ıyı bır doktor bakıyorum bende sımdıden ..rabbım gonlumuze gore versın saglıklı bebısler ıns..

denizgel aramıza hoşgeldin öncelikle.aşılamada iğnelerin süresi kesin olmuyor yumurtalar istenen büyüklüğe gelene kadar devam ediyorsun.eşin sadece aşılama günü 3-5 günlük cinsel perhizle gelip örnekl veriyor onlarda yıkanıp ayıklanıp sana enjekte ediliyor.
SONUÇ: BT HCG < 1.0 mL..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..

berra çok çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere pozitif olur.

İnşallah tedavin başarılı olur ve hamile haberlerini alırız burdan.Ama bana 2.500 tl çok fazla geldi.Hiç bu kadara aşılama yapan bi yer duymadım.Nerdeyse tüp bebek ücreti kadar.İlaçlarla birlikte epey fazla olacak.Bence başka yerleride araştırın.Neticede aşılamanın başarı oranı%18-20. İnşallah tutar ama bence fiyat çok çok yüksek.

aşılamada geri sayım son 7 gün ... rabbim hepimize çifter çifter versinnnn:13:​

benimde 7 günüm kaldı canım bugün doktor kontrolüm vardı doktor yumurtlama olmuş dedi ne demek istedi tam anlamadım aşılama olurken küçük yumurtalarım vardı doktor bunlar ilerde kis olabilir demişti onlarda yok olmuşlar bu iyi benim için bide yumurtaların sıvısı rahmimim içine dağılmış ondan çok gazım oluyomuş öyle dedi bakalım beklicez

aşılamada geri sayım son 7 gün ... rabbim hepimize çifter çifter versinnnn:13:​

7günmü az kalmış diycem ama kalmış baya neyse geçecek bugünler derinde aynıymış hadi hayırlısı

KIZLARRRRR benim 1,5gün neyyyy az kalmış ama geçmiycek gibi inme inecek gibi oluyor KOR KU YO RUM

RABBİM NE OLUR DUY SESİMİZİ SIRAYLA ANNE OLALIM:26::26:

canım biosteron la menitonina yı zaten dr vermişti bana . kimi dr. gerek yok diyor. ama benim gibi rezerv sorunu olanlara veriyorlar . tüp bebekten önce tüp merkezleri kullandırıyormuş biosteronu . melitonina da uyku düzenleyici bir ilaç melitonin akşam 8 ile 2 arasında salgılanan bir hormon vucudun dinlenme ve yenilenme komutu gibi düşün netten araştırabilrsin . e ve c vitamini hücre yenilenmesi için zaten kalsiyum ben yaş ve menapoz geregi alıyordum zaten digerleride (arı sütü bal polen probolis) kısırlıktan kansere kadar şifa olarak kullanılıyor . çin geveninini de dr mehmet öz tavsiye ediyor bir yazısını okudum kök hücrelerle ilgili bunların hiçbiri zararlı şeyler degil. hangisini kullanacagına sen araştırıp dr. sorup karar ver canım . neticede herkesin bünyesi farklı . ben güvendim ve kullanıyorum . ilaçla zayıf zayıf gelen reglim bile bu ay daha bir canlı geldi belki psikolojik neticede vitamin psikolojik bile olsa oda yeter diyorum .öptüm canım .

sebı beklıyorum masal.bır ara gorundun ama kayboldun((

sana sayfalar dolusu yazdım site çöktü kabul etmedi ve ben iki saattir yazdıklarımı parçalayarak sürekli giriş yaparak sana yollamaya çalışıyorum sandelyede belim sırtım koptu oy oy oy...ay halimi bir görseniz sinirlerim bozuldu koptum gülüyorum halime...:)))

sebı beklıyorum masal.bır ara gorundun ama kayboldun((

yab...halimi görmelisin sana söz verdim diye ikİ büklüm oturdum 22.30 gibi o zaman görmüşsündür başladım yazmaya bende bu ifade fazlalığı çene varken yaz yaz sayfalar olmuş kendimden geçmişim tabi site iflas etti attı beni habire durmadan giriş yapıyorum bu arada site kilitlendi ...sonra tüm bir saattir yazdıklarım uçtu gitti..ve ben üşenmeden ikinci kez aynı şeyleri yazdım düşünn ama tabi gene göndermedi topiğe uzun dedi..çık dedi...dedi de dedi..aldım yazılarımı copypaste bu sefer uçup gitmesin diye şimdi parçalayarak göndermeye çalışıyorum saat 00 oldu şu halime koptum gülüyorum:))))) sinirlerim bozuldu ayy..söz verdim yazacağım ya inadına site beni atıyor delirdim uğraşıyorum arkadaşım görsen bilsen kıyamazdın bana valla.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

bencede fılızcım cok yuksek yanı maddı durumun ı olsa bıle yazık o paraya cunku gebelık sansı cok dusukk...

bende ılk asılama ozelde yaptırdım yanı ozel muayenedee 1000 tl doktor 250 ılac tuttu
sonuc sıfır ve 5 dkklık bı ıslemm sonra devlete gectımm 5 dkklık bı ıslem ıcın bu kadar para alan doktorlarada ben doktor dememm zatennn

ınsallah canım.. evet oldukca yuksek ozel bır muayene gıdıyorum ben 6 aydır tüp bebek 7 8 mılyar cıvarında oldukca yuksek.. bende eger asılamada tutmassa 2.500 atmıs olucaksın vermeye verırsınde ah tutucagını bılsenn. buldum gıbı bır yer canım .arastrımadayım daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…