denizgel aramıza hoşgeldin öncelikle.aşılamada iğnelerin süresi kesin olmuyor yumurtalar istenen büyüklüğe gelene kadar devam ediyorsun.eşin sadece aşılama günü 3-5 günlük cinsel perhizle gelip örnekl veriyor onlarda yıkanıp ayıklanıp sana enjekte ediliyor.
kızlar hepınıze selam ;
inşallah hepımız bır gun hamilelık duygusunu yasarız ben sızlere bısey sorucam ist avrupa yakasında aşılama ıcın fıyat ve doktor bakıyorum benım doktorum özel muayene oldugu ıcın asılama 2 bucuk mılyar ıgneler hariç ..bu ay gonal f ıgne oldum sonucu beklyorum ama olumsuz olucagı kesin dıye dusunuyorum .pko var bende bırde.. aşılama yaptırıcam ıyı bır doktor ve ıyı bır fıyat bulablırsem bu konuda yardımlarınızı beklıyorummm
güzel bir gün diliyorum hepinize,
Masal baya döktürmüşsün hepsini üşenmedim okudum valla Erol bey'i aklıma not ettim :))
Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktantabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?
Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktantabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?
sagol cevabın ıcın denizgelevet canım cok normal idrarda kesin cıkmaz 9.gün belki kanda cıkabilir varsa ,inşallah en güzeli hayırlısı olsun canım
NOrmal tabii ki tatlım bugün 10.günün 12.gününde kanda baktırabilirsin :)) İnşallah heyecanın boşa çıkmaz pozitif yanıt alırsın :))
cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle .günaydınnnnnn
sagol cevabın ıcın denizgelsonucu alır almaz hber verırım teşekkurler ıyı dıleklerın ıcın
inş. canım,sağol. Ama işte 12.gün cumartesıye denk gelıyorhaftaiçini bekleyecegız
Pekı acaba denıze gırsem sorun olur mu? :44: ben gırmemeyı düşünüyorum şahsen
Geleyim...şimdiki son 6 aydır birlikte yürüdüğüm şuanki doktoruma....
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
masalcım valla bravo yazdıklarına hayran kaldım:)
canım dilerim inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun...ben ocak 20 de laparoskopi oldum.sağ tüpüm genişlemiş olduğundan hamile kalamamışım öyle dedi kapattı tüpümü. mart ayında aşılama yaptı ve kavuştum bebeğime.hatta bize normal yolla hamile kalabilirsin engel yok dedi mart ayında gittik kontrole yumurta rahim herşey çok iyi kendiliğinden olur ama dedi risk almayalım aşılamada yapmak istiyorum dedi.hangisiyle olursa dedi hem aşılama hem ilişki ile bebeğim bana geldi çok şükür.inşallah sende kavuşursun canım bütün çektiklerimiz bebeşlerimiz gelsin diye....
cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle
merhaba seyhan daha önce konuşmuştuk.memoriale başladın demek.cem beyle mi başladın.bende araştırma içindeyim.fiyatlar nasıl ?memnun musun?
mikrop katmamak adına girmesen daha iyi gibi,
bu yaz her an acaba hamile miyim tedirginliği ile deniz falan yok şahsen bana :))))
maşallah canım. senin 2. aşılaman mı puregon falan kullandın mı hiç ondan fayda göremedin mi gonal f kuvvetli bir ilaç.
QUOTE]
canim ben 1. aşılamamda da gonal f kullandım şimdi 2. aşılama hazırlığındayım yarın yine yumurta kontrolü var ve aşılama günü verilecek ,gonal f in çok etkili olduğunu bilmiyordum ama gittiğim yerdeki tüm hastalara aynı iğneden veriyor doktorlar.
günaydın kızlar. sabahtan randevum vardı ama doktorumum acil ameliyatı çıkmış 7.30 da ameliyattaydı, başka bir doktor baktı(hiç sevmedim kendisini,hiçbir şey konuşmadı benimle) sağda 18mm 19 da yazabilirsin diyor hemşireye 12 var diyor, önceden neymiş falan dedi, solda da 15 mi ne bir şey dedi, ne dediği duyulmuyor bile. büyük olan gayet güzel görünüyor dedi hemşireye bakıp. zaten kendi doktorum muayaneden sonra e2 ve progesteron tahlili isteyecekti o nedenle kan verdim. sonuç öğlen çıkacak ona göre yarın aşılama denebilir. ama 19 olan kaliteli ise ne bileyim tek yaa başarı şansı çok düşüyor. gerçi geçen ay 7-8 tane vardı da ne oldu:) bu ay iğnesiz bu kadar olmuş:) öğlen aradıklarında hemen çatlatma iğnesi yaptırmam gerekiyor, yarın da 4 gibi falan aşılama oluyor ama keşke c.tesi sabahı olsaydı, şimdi yarın için tekrardan izin derdigerçi herşey çıkacak sonuca bağlı bakalım ne olacak.
canım benim de yarın aşılama günüm belli olacak bu 2.si, ama 1.sinde benden aşılama öncesi kan tahlili istememişlerdi,bu tahlil ne kadar önemli,yapılmasa da oluyor mu acaba???en azından yarın doktoruma bir danışayım...
canım benim de yarın aşılama günüm belli olacak bu 2.si, ama 1.sinde benden aşılama öncesi kan tahlili istememişlerdi,bu tahlil ne kadar önemli,yapılmasa da oluyor mu acaba???en azından yarın doktoruma bir danışayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?