Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel bir gün diliyorum hepinize,

Masal baya döktürmüşsün hepsini üşenmedim okudum valla Erol bey'i aklıma not ettim :))

Masal'cım bugün ben israil aruh'a gidicem ilk randevu ,ama belki erol tavmergen'e de giderim onuda cok duydum fakat ,ben ksk da oturuyorum kent bana yakın hem diye ona gideyim demiştim .bakalım bugun elektrik tutacak mı ..busefer acele etmeyeceğim ..
birde İrenbe 'de Aral Bey varmiş onu da hastaları cok iyi anlatıyor hep just for your info,

hepimize güzel günler olsun :)

sevgiyle

cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle

güzel bir gün diliyorum hepinize,

Masal baya döktürmüşsün hepsini üşenmedim okudum valla Erol bey'i aklıma not ettim :))

günaydınnnnnn

Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktan tabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?

Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktan tabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?

evet canım cok normal idrarda kesin cıkmaz 9.gün belki kanda cıkabilir varsa ,inşallah en güzeli hayırlısı olsun canım

Bu çok normal degıl mı?

NOrmal tabii ki tatlım bugün 10.günün 12.gününde kanda baktırabilirsin :)) İnşallah heyecanın boşa çıkmaz pozitif yanıt alırsın :))

evet canım cok normal idrarda kesin cıkmaz 9.gün belki kanda cıkabilir varsa ,inşallah en güzeli hayırlısı olsun canım
sagol cevabın ıcın denizgel sonucu alır almaz hber verırım teşekkurler ıyı dıleklerın ıcın
NOrmal tabii ki tatlım bugün 10.günün 12.gününde kanda baktırabilirsin :)) İnşallah heyecanın boşa çıkmaz pozitif yanıt alırsın :))

inş. canım,sağol. Ama işte 12.gün cumartesıye denk gelıyor haftaiçini bekleyecegız

Pekı acaba denıze gırsem sorun olur mu? :44: ben gırmemeyı düşünüyorum şahsen

cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle .günaydınnnnnn

bahceciye gitmeyin de nereye giderseniz gidin para tuzagıdır ve doktorlar diil hemsireler ilgilenir sizinle,
tüp denemesini bahceci fulya da yaptım ben,evet basarısız oldu ama ondan diil,psikolojimi bozdular benim..
bide şimdi buradakilerle konustukca görüyorum ki bizden nekadar fazla paraalr almışlar

mikrop katmamak adına girmesen daha iyi gibi,

bu yaz her an acaba hamile miyim tedirginliği ile deniz falan yok şahsen bana :))))

tesekkur ederim inşallah senin hamileliğinde sağlıkli ve güzel bir şekilde sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın

mikrop katmamak adına girmesen daha iyi gibi,

bu yaz her an acaba hamile miyim tedirginliği ile deniz falan yok şahsen bana :))))

hmmm, tedbırlı olmakta fayda var
Ben sadece aşılama sonuclanana kadar denıze gırmem, pko var bende.Normal yoldan gebe kalamıyorum,hiç yumurtam oluşmuyor cunku iğnesiz.
sonuc ıyı olsun da koca yaz denıze gırmeyeyım ınşallah.

günaydın kızlar. sabahtan randevum vardı ama doktorumum acil ameliyatı çıkmış 7.30 da ameliyattaydı, başka bir doktor baktı(hiç sevmedim kendisini,hiçbir şey konuşmadı benimle) sağda 18mm 19 da yazabilirsin diyor hemşireye 12 var diyor, önceden neymiş falan dedi, solda da 15 mi ne bir şey dedi, ne dediği duyulmuyor bile. büyük olan gayet güzel görünüyor dedi hemşireye bakıp. zaten kendi doktorum muayaneden sonra e2 ve progesteron tahlili isteyecekti o nedenle kan verdim. sonuç öğlen çıkacak ona göre yarın aşılama denebilir. ama 19 olan kaliteli ise ne bileyim tek yaa başarı şansı çok düşüyor. gerçi geçen ay 7-8 tane vardı da ne oldu:) bu ay iğnesiz bu kadar olmuş:) öğlen aradıklarında hemen çatlatma iğnesi yaptırmam gerekiyor, yarın da 4 gibi falan aşılama oluyor ama keşke c.tesi sabahı olsaydı, şimdi yarın için tekrardan izin derdi gerçi herşey çıkacak sonuca bağlı bakalım ne olacak.

mrb arkadaşlar sonuç bekleyen herkes inşallah pozitif haberleriyle bizleride mutlu ederler negatif sonuç alan arkadalarım bu ayda kısmetimiz değilmiş üzülmeyin yıkılmayın umudunuzu kaybetmeyin rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek inşallah...

Az önce arkadaşımdan aldığım bi habere hem çok sevindim hemde çok üzüldüm.5 yaşında çocukları var ve eşi tekrar hamileymiş karı koca ikiside üzülüyorlar bense haberi duyunca gerçekten çok sevindim eyy büyük allahım sen biz bu kadar uğraşırken olmayınca bu kadar üzülüp yıkıllırken bizlere nasip etmiyorsunda çocuk istemeyen bebek haberiyle üzülüp yıkılan belki ondan kurtulmayı bile düşünen kullarına nasip eyliyorsun rabbim bu nasıl bi adalettir.... sen büyüksün allahım bizleri evlat hasretiyle sınama rabbim sen bizlere de anna baba olmayı nasip eylee

canım benim de yarın aşılama günüm belli olacak bu 2.si, ama 1.sinde benden aşılama öncesi kan tahlili istememişlerdi,bu tahlil ne kadar önemli,yapılmasa da oluyor mu acaba???en azından yarın doktoruma bir danışayım...

Vallahi akşam bekle bekle helak oldum.En sonunda sevgili kocam yeter artık kapta şu bilgisayarı deyince 23:25 ten sonra çıkmak zorunda kaldım.İlgine alakana sabrına arkadaşlığına çok teşekkür ederim canım.Verdiğin bilgiler gerçekten bana ışık tuttu.Ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım şimdi diyebilirim.
Ha bir de avukata ihtiyacım olursa bir gün mutlaka seni bulacağım

mrb canım aşılama öncesi benden bu tahlilleri istemişlerdi e2 sonucuma göre hemen çatlatma iğnesini vuralım demişti yüksek çıkmıştı benim e2 değeri progestron da yumurta kalitesini gösteriyormuş sen tahlillerini ihmal etme canım hakkında hayırlısı olsun inş. aşılama sonucunda bebeğin seninle olur...

benimde olursa 2. aşılama olacak cnm. ilkinde bana da tahlili yapılmadı. bu ay iğne kullandırtmadı doktor ama kala kala büyük bir tane yumurta kalmış gibi görünüyor. onun kalitesine bakılacak, o nedenle istediler bu tahlili. normalde genelde tüp bebek tedavilerinde bakılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…