arkadaşlar haberler yine kötü çok kötü durumdayım şuan bugünki kontrolde yine folikül yok tayfun bey vardı sabır dedi yine pazartesi gel hala yoksa dozu arttırıcaz dedi. coraspin i sordum gerek yok dedi tüp bebekte veriyolarmış sadece.neden böyle oluyor diye sordum rahim anomalimden mi kaynaklanıyor neden yumurtlamıyorum diye hayır dedi tamamen yumurtalığın verdiği cevap falan dedi. çıktım öylece. eşimlede çok gerildik yolda izin alamıyor artık pazartesi de çağırdı deyince cinleri tepesine çıktı bütün sinirini benden çıkardı. üsküdardan gebze ye gelene kadar söylendi durdu.kendim giderim pazartesi diyorum nasıl gidip geliceksin giyor kolay değil gerçekten yolum çok uzun. onu da anlıyorum üst üste aldığı izinlerin haddi hesabı yok. tatil rezervasyonumuzu iptal ettirmek zorundayız. çünkü izini kalmıyor zaten gidemicemizi de biliyordum. sıkıntılar bitmiyor ki aşılama tutmazsa tüp bebek için koşturmaya başlicaz yine izin gerekicek. tatil bizim neyimize.bana da saydı sövdü buraya girip okuyup araştırıyorum diye de kızdı bu kadar uzak hastaneyi buldum diye de kızdı medicine da da rapor çıkarttırılıyomuş madem çok okuyup araştırıyosun onu niye bilemedin diye de söylendi. işi bırakmayı bile düşünüyorum dedi bana. herşeyin suçlusu ben oldum şimdi.özelde yaptırsaydık keşke kaynarca bari yakındı. raporla yaptırırsım 2 aşılamayı ne tutarsa tutsun. böyle mazot parasının da dibine vurduk. sonra tüp bebeğe geçerdim. ama emin olamadım işte yine de özelde raporla da olsa devlette sorun çıkabilir diye düşündüm. insanlar çok rahat özellerde oluyolar tedavileri sonra da işlerini kalıbına uyduruyolar. çok çaresizim. yol boyu sıktım kendimi. ağlamamak için zor tuttum.bana yazık değil mi daha ne kadar çekicem bu çileyi.neden 1 yumurta bile olmaz ki... daha kaç kez gidip gelicez. birbirimizi boğazlicaz en sonunda. tartışmamak için sustum. o kime patlasın ki onu da anlıyorum saydı sövdü eve bıraktı beni ve bastı gaza gitti. Allah vere de kaza filan yapmasa. Allahım yalvarıyorum nolur acı bize gör halimizi. bu günler böyle geçmez sıkıntı sinirden dermanım kalmadı.böyle giderse tüp bebek raporumu alınca tüp bebeği medicin da yaptırmak zorunda kalıcam yakın olduğu için.
herşeyi unutmak istiyorum şuan günlerce uyutan bir hap olsa.herşeyden tiksiniyorum yaşamaktan bile usanmış vaziyetteyim. canıma kıymayı bile geçirdim aklımdan.bir süre buraya da girmesem iyi olucak. bir de böylemi denemek lazım bilemiyorum ki........
arkadaşlar haberler yine kötü çok kötü durumdayım şuan bugünki kontrolde yine folikül yok tayfun bey vardı sabır dedi yine pazartesi gel hala yoksa dozu arttırıcaz dedi. coraspin i sordum gerek yok dedi tüp bebekte veriyolarmış sadece.neden böyle oluyor diye sordum rahim anomalimden mi kaynaklanıyor neden yumurtlamıyorum diye hayır dedi tamamen yumurtalığın verdiği cevap falan dedi. çıktım öylece. eşimlede çok gerildik yolda izin alamıyor artık pazartesi de çağırdı deyince cinleri tepesine çıktı bütün sinirini benden çıkardı. üsküdardan gebze ye gelene kadar söylendi durdu.kendim giderim pazartesi diyorum nasıl gidip geliceksin giyor kolay değil gerçekten yolum çok uzun. onu da anlıyorum üst üste aldığı izinlerin haddi hesabı yok. tatil rezervasyonumuzu iptal ettirmek zorundayız. çünkü izini kalmıyor zaten gidemicemizi de biliyordum. sıkıntılar bitmiyor ki aşılama tutmazsa tüp bebek için koşturmaya başlicaz yine izin gerekicek. tatil bizim neyimize.bana da saydı sövdü buraya girip okuyup araştırıyorum diye de kızdı bu kadar uzak hastaneyi buldum diye de kızdı medicine da da rapor çıkarttırılıyomuş madem çok okuyup araştırıyosun onu niye bilemedin diye de söylendi. işi bırakmayı bile düşünüyorum dedi bana. herşeyin suçlusu ben oldum şimdi.özelde yaptırsaydık keşke kaynarca bari yakındı. raporla yaptırırsım 2 aşılamayı ne tutarsa tutsun. böyle mazot parasının da dibine vurduk. sonra tüp bebeğe geçerdim. ama emin olamadım işte yine de özelde raporla da olsa devlette sorun çıkabilir diye düşündüm. insanlar çok rahat özellerde oluyolar tedavileri sonra da işlerini kalıbına uyduruyolar. çok çaresizim. yol boyu sıktım kendimi. ağlamamak için zor tuttum.bana yazık değil mi daha ne kadar çekicem bu çileyi.neden 1 yumurta bile olmaz ki... daha kaç kez gidip gelicez. birbirimizi boğazlicaz en sonunda. tartışmamak için sustum. o kime patlasın ki onu da anlıyorum saydı sövdü eve bıraktı beni ve bastı gaza gitti. Allah vere de kaza filan yapmasa. Allahım yalvarıyorum nolur acı bize gör halimizi. bu günler böyle geçmez sıkıntı sinirden dermanım kalmadı.böyle giderse tüp bebek raporumu alınca tüp bebeği medicin da yaptırmak zorunda kalıcam yakın olduğu için.
herşeyi unutmak istiyorum şuan günlerce uyutan bir hap olsa.herşeyden tiksiniyorum yaşamaktan bile usanmış vaziyetteyim. canıma kıymayı bile geçirdim aklımdan.bir süre buraya da girmesem iyi olucak. bir de böylemi denemek lazım bilemiyorum ki........
18 haziranda aşılama oldum,bugun 11.gün. Sabah tuvalete gıttıgımde yakşasık 1,5 saat once cok kırmızı olmayan kan vardı peçetede.Hemen regl oldugumu zannettım, ama sonrasında pede gelen hıc bırsey yok suana dek.Sadece hafıf ucuk pembe kan ıkı damla anca.
6 hazıranda regl omuştum en son. pko'luyum. Ama regl ıcın de cok erken, ne yapacagımızı şaşırdık. Yerleşme kanaması mı, yoksa regl olma belırtısı mı bu? Ama daha cok erken regl ıcın de.:18:
Bılemedım,yardımcı olun
süperim canım, sabahtan beri hastahanedeyim, geçen tüp bebekteki yaptırdıgım testlerde karaciger enzimlerim çok yüksekti onun için hafta içi doktora gitmiştim gene bir sürü test yapıldı kısacası doktor çok kafa dengiydi bana check-up yaptı her şeyin pek güzelmiş.sadece mesanemde 2 tane çukur varmış orada idrar birikiyormuş evvelde doktorum her seferinde sen wc ye gitmedinmi idrar var deyip duruyordu bundanmış, biraz gastrit çıktı birde sol yumurtalığımda kist çıktı bunu doktorun biliyormu dedi bende biliyordur herhalde zaten sol dan yumurtlayamıyorum dedim. işte böyle gittik geldik turp gibiyim
canım adet olsan devamı gelmesi lazımdı.ama devamı yok diyorsun.hadi inşallahhhhhhhhhhhhhh yerleşme kanamasıdır.
yarına kadar bekle bence bişey gelmezse çok çok sevinebilirsin.ama bugün çok yorma kendini yat dinlen derim ben.
Sagol canım cevabın ve ıyı dıleklerın ıcınOkula gıdıp geldım, eve nasıl dondugumu bılemedım netten arastırcam dıye.
boşuna heveslenmeyeyım ama bı de
aşılamanın ılk gununden ıtıbaren cok fazla batma olmuştu,bugun o da uctu gıttı:44: bastırınca hafıf acıyor.Yoksa onceden oturup kalkarken, hapşururken, yururken hıssederdım.Bugun yok.
Ayy belırsızlık cok zor
kızlar öyle güzel duygular içindeyimkitest günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
18 haziranda aşılama oldum,bugun 11.gün. Sabah tuvalete gıttıgımde yakşasık 1,5 saat once cok kırmızı olmayan kan vardı peçetede.Hemen regl oldugumu zannettım, ama sonrasında pede gelen hıc bırsey yok suana dek.Sadece hafıf ucuk pembe kan ıkı damla anca.
6 hazıranda regl omuştum en son. pko'luyum. Ama regl ıcın de cok erken, ne yapacagımızı şaşırdık. Yerleşme kanaması mı, yoksa regl olma belırtısı mı bu? Ama daha cok erken regl ıcın de.:18:
Bılemedım,yardımcı olun
keşke arkadasım,iyi olur umarım.Beklemek zorundayız o zaman. Yarın bı şekılde tahlıl yaptırmaya calışırım ama o da zortatlım bende de hiç belirti yok ama kızlar zaten belirtilere takılmayın diyor hatta bunu diyenlerin çoğu gebe arkadaşlar.
sen güzel düşün inşallah bu mübarek cuma gününde içinde güzel şeyler oluyordur.
canım ben bi kere yaşadım ozaman aşılama değildi puregon kullanmıştım normal yolla denemiştik leke geldi hafif sonra hemen doktorumu aradım o bana kan testi yapmamı söyledi.bizimde kafamızdaki soru işaretleri bu sayede gitti.sonucum negatif çıkmıştı.senin yarın 12.günün nasıl olsa kan testinde sonucun çıkar.inşallah yerleşme kanamasıdırda bebeğine kavuşursun sende
günaydın hayırlı cumalar mutlu birgün olması dileğiyle inş 2. Pozitif haberle sevinçten havalara uçarız :) masalcım dualarımız seninle inş mutlu haber verirsin bize güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz
hadi masalcım güzel haberini bekliyoruz....
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar güzel bir gün olsun inşallahh..
Masalımm canım ne zaman testi yaptırıyosun aklım sende valla hadi şampiyonluk bekliyorum bak ona göre
canım inşallh bu gün ipi gögüsleyen sen olursun ve güzel haberler verirsin canım sabırsızlıkla bekliyoruz.
arkadaşlar herkese günaydınnnnn.
Masal'cımmmm güzel haberlerini bekliyoruzzz canımm. Pozitifle gelirsin inşallahhhh.
aklım masalda olduğundan sanırım vakit geçmiyor. Masal için bu kadar sabırsızlanıyorsam pazartesi günü benm test günüm ve ben o günü nasıl geçircem hiç bilmiyırum. :)) allahım bu zor geçen zamanları güzellikle sonuçlandır bu güzel hayırlı cuma günü yüzü suyu hürmetine ... Aminnnn =)
kızlar öyle güzel duygular içindeyimkitest günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
canlarım.. Işlerim bitti döndüm ..dönüşte kanımı verdim damarımı yırttı hemşire kolumdan aşağı kan boşaldı..üstüm başım kan.neyse ki durdu...varsın olsun iyiyim sadece yorgunum sabahtan beri sıcakta girmediğim delik kalmadı..sonucum saat:15.00-15.30 arası çıkacak...kısmetse.
Hiçbirşey yiyemedim fırsatım da olmadı şimdi yere yapışmadan bir yemek yiyeyim sanırım tansiyonum düştü..yemekten sonra dönerim hemen aranıza
beni..benimle beklediğiniz merak ettiğiniz için çokk müteşekkirim.her duygumuz düşüncemiz merakımız karşılıklı...iyiki varız iyiki birlikteyiz..
Görüşmek üzere hemen döneceğim..
Ercelf.......lütfen hayatım dirayetini kırma.....ümitsizim bittim mahvoldum ben....duygusundan lütfen sıyrıl...kapılar kapalı değil...nefes aldığın sürece sen ve eşin iyi olduğu sürece bu mücadele devam edebilir...önce kendini bir rahatlat..biraz oluruna akışına bırak biliyorum zor aksilik çıkınca daha da zor...ama başa gelen bu şekilde çekilmez...kendini dahada tüketme..senin kesinlikle ...morale..dinlenmeye...kendine gelmeye ihtiyacın var hep söylüyorum önce sennnnn bunu aklına mıhh gibi yaz..herşey güzel olacak bir gün...öpüyorum seni...
kizlar... bugun benim regl gunum ama cok sukur henuz bisey yok hamile olup olmadigim kan testinde bugun baktirsam cikar mi?? yoksa 5 temmuzu mu beklemeliyim
Canım benım de bugun kanamam oldu, 11.günüm.Senın kaçıncı gun? Suan kanama yok,durdu.
benim de 10. gunum canimm ne dersin bi cilginlik yapip test yaptirsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?