Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benim çok yürüdüğüm yada ayakta kaldığım zaman kasık ağrısı oluyordu. Büyüklerimiz derki bel ağrısı olursa erkek kasık ağrısı olursa kız diyorlar :)) Benimkinin cinsiyetini daha öğrenmeden tahmin etmiştik o yüzden :) Bakalım sende tutcak mı :) Normalmiş yani cnm . Benim iş yerinde arkadaşımda yeni doğum yaptı . Ondada çok bel ağrısı oluyordu. Tesadüfmüdür bilmem onunkiside erkekti :)

herkese merhaba gördüğüm kadarıyla herkes iyi.inşallah hep böyle devam eder...

meraba canım nasılsın görüşmeyeli?
çok şükür tedavisiz hamile kaldım 1,5 aylık hamileyim.
ama 2 defa aşılama oldum tutmadı,3.aşılamam yumurta oluşmadı demişti dr um çatlatma iğnesi vermeyelim boşuna dediği halde bir hafta sonra hamile kalmışım dr umda inanamadı,konukoğlu has. İbrahim bey...
sağsalim alırız inşallah bebeklerimizi,isteyen bütün arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin...

Çok mutlu oldum canım hayırlı uğurlu olsun allahım kucağınada almayı nasip etsin.Bende sankoya gidyorum dr Engin bey

Allah biliyor içimde kız yatıyor ama inanki bu tedavi işlerine giriştikten sonra hiçç farketmez dedim hep rabbimden sağlıklı sıhhatli olsun istedim ikisine de hasretiz neticede erkeğe de sıcak bakmaya başladım. ve nedendir bilmem başından beri erkek gibi hissediyorum. kasık ağrısı maşallah hiç yok o daha çok korkuturdu herhalde beni ama belim cidden sanki kalçalarım genişliyormuşcasına ağrıyor bazen çatlayacak gibi sonra geçiyor günde 1-2 kez oluyor. çok oturunca batıyor yatmak gerekiyor. yatınca dinlenince geçiyor. bakalım cinsiyete daha 1 ay var önce sağlık sıhhat henüz bir merak içinde değilim kız mı erkek mi diye ama büyüdükçe heralde ortaya çıkar. şimdilik sadece sağlıklı mı herşey yolunda mı derdindeyim ve ilk ayların sıkıntılarını atlatmak için dua ediyorum:)

bu arada ben şu hamilelik takcimini beceremedim eklemeyi nerden yapılıyor anlatırmısın çok da incelemedim ama :)

herkese merhaba gördüğüm kadarıyla herkes iyi.inşallah hep böyle devam eder...

çok şükür canım iyiyiz bu günleri de gördüğüm için hamdolsun rabbime. Allah evlat bekleyen herkese istediğini versin inşallah tez zamanda hala tedavide olan arkadaşlarımız için dua ediyorum. superisi cansu karakedi ismini sayamadığım herkes en kısa zamanda kavuşsun meleklerine. özellikle superisi içime doğuyor yakında bize yine güzel haberler verecek :)
siz nasılsınız kaç aylık oldu kızın ?

tebrik ederim canım Allahın mucizesi işte ben de 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım ama transferimin 8,9 ve 10. günleri lekelenme sonra da kırmızı kanamam oldu ve adet oluyorum dedim çok ümitsizdim ama yavrum tutunuyormuş 9. haftamızın içindeyiz. darısı bekleyen herkesin başına. Allah tamamına erdirsin bizim hamileliklerimizi de inşallah.

Selamun aleykum kızlar bı kızım olacakmıs
çok sevındım allahım sızlerede nasıp etsın ıns

Valla bende ne yalan söyleyim senin diğer tüptki kesin kızdı diye düşünüyorum bu sefer banada kesin erkek gibi geliyor :) Tabi cnm bende çok kız istedim . Her anneye 1 kız çocuğu lazım diyorum ama erkekte olsa başımızın üstüneydi. Cinsiyete üzülecek kadar lüksümüz yok sonuçta :) Bende hep kasık ağrısı oldu dediğim gibi resmen yanıyordu biber sürmüşsün gibi annemde hep benimde sende kasık ağrım olmuştu abinde çok bel ağrım var kız seninki diyordu :) Bol bol dinlene fırsat buldukça uzan. Bebişin ağırlaştıkça ağrılar biraz artabilir çünkü. Sağlıkla gelince inş.miniklerimiz

Hamilelik takvimi icin Kullanıcı kontrol panelinde profil düzenleme var oraya giriyorsun. Orada bebeğinizin muhtemel doğum tarih diye bir alan var. Tarihi oraya yazdığın zaman gebelik takvimi otomatik olarak çıkıyor. Yap tabi annesi her gün bebişin neler yapıyor diye okursun . Günden güne gelişip büyüyorlar 1 günlerini kaçırmamak gerek :)

canımm inşallah içine doğan olur bende sizler gibi bebeğime kavuşurum..eğer olursa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz haftaya doktorla görüşmeye gidicez..artık beklemeye sabrım kalmadı..normal yollarla olmasını bekleyemiyorum..dualarını eksik etme lütfen senin duan kabul olur..

tevekkeli boşuna saklamıyormuş edepli prenses kızmış demek :) Hayırlı olsun canım Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Artık başlarsın pembe pembe alışverişlere.. tam olarak kaçıncı haftanda gösterdi cinsiyetini?

bakalım görücez birkaç hafta sonra tabi ayse nin ki gibi inat edip saklamazsa kendisini 12. haftada öğrenmeyi isterim tabiki. bakalım tez ler doğru çıkacak mı? küçük teyzemin iki oğlu var. benim de ilk 3 ay hep bel ağrılarım olurdu demişti o geldi şimdi aklıma. yani erkeğe de heves etmeye başladım böyle erek olacakmış gibi hissedince. hem bizim beyin gönlünde de hafiften erkek yatıyormuş meğerse :) herkes kendine istiyo anası kız ister babası erkek. erkekler genelde zaten ilk çocukları erkek olsun isterler nedense :)
Allah hayırlısını versin.
Hamilelik takvimini eklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir :) sağol canım.

bugün bir magazin programında izledim. songül karlı hamile sanmış kendisini ama değilmiş su gibi programında içtenlikle konuklarla falan konuşup ümitlenmiştim meğerse değilmişim dedi. sonra eşi bağlandı canlı yayına kadın tutamadı kendini ağladı eşi destek oldu falan. ikisinin de ilk evliliklerinden birertane çocuğu varmış. ama yine de üzüldüm. içimden dedim Allah isteyen herkese versin ama önce hiç çocuğu olmayanlara versin. zaman kaybetme canım tedavi de bir vesile rabbimin lütfu. dualarım seninle.

ercelfım canım çok sagol allah razı olsun 21.haftada gosterdı mınıgım ama çok erken ögrenenler var mesela 12. haftada fılan
senın nasıl gecıyo hamılelelık

Songul karlida agliyosa biz napalimm:--( ikisininde bebesi var yesinler icsinler keyiflerine baksinlarr

ercelfım canım çok sagol allah razı olsun 21.haftada gosterdı mınıgım ama çok erken ögrenenler var mesela 12. haftada fılan
senın nasıl gecıyo hamılelelık

sanki biraz daha iyiyim artık canım mide bulantılarım hafifledi o halsizlikler uyku hali falan biraz düzeldi. sadece bel ağrılarım oluyo çok ayakta duramıyorum çabuk yoruluyorum. o kadar. belirtilere o kadar alışmışım ki kendimi iyi hissedince acaba bebeğe bişey mi oldu diyorum çünkü midem bulanınca demekki bebek iyi diyordum. haftaya pazartesi kontrolüm. o zamana kadar moralimi yüksek tutmak istiyorum iyidir Allahın izni ile inşallah. ama görene kadar rahat yok kontrolden sonra biraz rahatlıyorum sonra yine başlıyor vesveseler birkaç gün sonra :) böyle böyle 9 ay geçer inşallah.

Songul karlida agliyosa biz napalimm:--( ikisininde bebesi var yesinler icsinler keyiflerine baksinlarr

canım bende zaten Allah önce hiç çocuğu olmayanlara versin dedim. ama ağlıyordu kadın üzüldüm işte ünlü de olsa o duygu herkesde aynı günü geçince heveslenmiş aynı bizim yaşadığımız şeyler yani neyse Allah önce size versin canım onlar bikere tadmışlar zaten.

inşallah canım bende inan herkesin adını saymıştım ameliyat masasına yattığımda.inşallahyakında herkes bebeğine kavuşacak.şuan elimizden bişey gelmiyor sadece dua ediyoruz arkadaşlarımıza ama antalyaya gitme imkanı olan varsa ona doktor önerebilirim benim doktorum orda şuan mükemmel bir doktor her şeyden önce mükemmel br insan .canım benim kızım bir hafta sonra 4.5 aylık olacak.

ayşe çok tebrikler.inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine...

Dr kim ankarada

canım çok tesekkur ederım
masallah kızın buyumus ıns benımnınde o gunlerını gormek nasıp olur
canım bel ve kasık agrısı benım hamılelık belırtımdı sonraları kasık agrısı gectı bel sıddetlendı ..
sadece agır kaldırma dıkkat et kendıne mıde bulantılarının gecmıs olmasına sevındım benımkı 14.haftada gecmıstı
vesveseler hıc bırakmıyo malesef kı sımdı bebısım tekme atmayınca bende bıseymı oldu demeye baslıyorum..tekmesını hıssedınce rahatlıyorum..bol dua et arkadasım ıns dr kontrolunden ıyı haberlerle gelırsın

slm arkadaşlar nasılsınız bayadır giremedim forma cınarımla uğrasıyorum nisandan beri hastane lerde geziyoruz nöbet geçiriyo oğlum ne yazıkki...pazartesi cıktık hastaneden en son.sizler nasılsınız kimler hamile geçmişe bakamadım hiç...

Geçmiş olsun mavi çok üzüldüm epilepsi gibi bişey mi? Rabbim derman versin ilaçlarla önlem alınır inşallah. Ben hamileyim çok şükür canım Allah nasip eder inşallah kucağımıza almayı ama ben çok üzüldüm çınara inşallah iyikeşir tez zamanda canım.

Mavicimmm rabbim cinarimizi korusun nasil durumu simdii......

ayyyyy aynen canım benimkide seninkide ve daha birsürü arkadaşın mucizesi...

düşün dr um hiç yumurtan oluşmadı dediği halde kalmışım tamamen aklımdan çıkmştı çok şükür buğün kalp atışlarını duyduk,tarifsiz bi duygu....

rabbim yalvarıyorum sana isteyen herkese en kısa zamanda nasip eyle ne olur....

çok teşekkür ederim canım,isteyen herkese nasip etsin buğün kalp atışlarını duyduk çok şükür duymaya başlayınca gülmeye başladım cihazdan garip garip sesler gelince İbrahim bey annemiz bi gülmeyi bırakırsa devam edicez duymaya diyo çok şaşırdım çok güzel bi duyduymuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…