Sagolasin canim.basliycam.bide sana ve dger kizlara sormak isterim tup bebek sonrasi lenforid asisi yaptiran varmi aranizda..
yok canım hiç duymadım daha önce .
erceft cim maşallah iyi gidiyorsun. allah daim etsin canım.
mavicim.çok üzüldüm. allah acil şifalar versin bebişine,
pek giremiyorum, ama hep takipçinizim. biz 28 haftalık olduk bu arada. 1170 gr. çok şükür herşey yolunda. erceftcim merak edersin sen açılma aşağı inme vs. yok çok şükür. darısı başına inşallah.
sağol leyla cım ben de bugün bir profesör e gittim rahatlatıcı konuştu 22. haftamda detaylı ultrasona da ona gideceğim onun dışında rutin kontrollerime medikal park da bir doktorum var ona gidiyorum. o da 3. aydan sonra ölçecek eğer 4 cm nin üzerindeyse atmayız takip ederiz dedi pek gerekli görmüyor iki doktor da gerek olmayacağını da düşünüyorlar umarım öyle de olur.
birdaha girermisin bilmem ama progestan desteğine ne zamana kadar devam ettin merak ettim inşallah yakın zamanda yeniden girersin. 28 hafta bitmiş maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
cansucum meryem suresini okuyormussun belki biliyorsundur ama benim icin rahat etmedi yazayim dedim. bu sure okunduktan sonra bir de tilavet secdesi yapiliyormus. ya her okudugunda ya da en son gun hepsi icin tek tek. ben bilmiyordum tesadufen ogrendim senin vesilenle okumak isteyenlere de bilgi olsun. allahim tez zamnda saglikli evlatlar versin isteyen herkese
yok canım hiç duymadım daha önce .
sağol leyla cım ben de bugün bir profesör e gittim rahatlatıcı konuştu 22. haftamda detaylı ultrasona da ona gideceğim onun dışında rutin kontrollerime medikal park da bir doktorum var ona gidiyorum. o da 3. aydan sonra ölçecek eğer 4 cm nin üzerindeyse atmayız takip ederiz dedi pek gerekli görmüyor iki doktor da gerek olmayacağını da düşünüyorlar umarım öyle de olur.
birdaha girermisin bilmem ama progestan desteğine ne zamana kadar devam ettin merak ettim inşallah yakın zamanda yeniden girersin. 28 hafta bitmiş maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
canım hep giriyorum, takipteyim, progestan hiç kullanmadım bu defa ben. doğal oluşmuştu gebelik, bu defa diğerindeki gibi başlarda kanama vs. de yoktu. hiç kullanmadım. normal gebelerin kullandığı vitaminleri kullandım. birde içim rahat etsin diye coraspirin aldım 100 mg 1 tane. onuda 7. ayda bıraktım bebeğin akciğer gelişimine zararlıymış o yüzden. her kontrolde rahim ağzı uzunluğum takip ediliyor. çok şükür sıkıntı yok şu ana kadar.
canım hep giriyorum, takipteyim, progestan hiç kullanmadım bu defa ben. doğal oluşmuştu gebelik, bu defa diğerindeki gibi başlarda kanama vs. de yoktu. hiç kullanmadım. normal gebelerin kullandığı vitaminleri kullandım. birde içim rahat etsin diye coraspirin aldım 100 mg 1 tane. onuda 7. ayda bıraktım bebeğin akciğer gelişimine zararlıymış o yüzden. her kontrolde rahim ağzı uzunluğum takip ediliyor. çok şükür sıkıntı yok şu ana kadar.
Benim başta lekelenmeler oldu zaten tüp bebek ya progestana da rahim kalınlaştıran hapa da 12. Haftaya kadar devam belki pogestanı kesmez çünkü ben korkuyorum coraspin ben de içiyorum. İlk ölçümü 3. Aydan sonra olacak dikişe sıcak bakmıyolar nedense inşallah gebeliğin sonları sorun olmaz coraspini biz de en az 6 aylık olana kadar içicez. Haftaya salı ikili tesimiz var çok şükür bugünlere geldik. Hazırlıklara başladın mı ev almıştınız yeni eve yeni bebek:) kızmıydı?
Merhaba kızlar nasılsınız en son ben yazmışım gene sessizleşti buralar nerelerdesiniz neler yapıyosunuz paylaşsınıza ayol :)
biz iyiyiz çok şükür pazartesi günü bir profesöre gittim muayne için kafamdaki herşeyi sordum ve cevabımı aldım rutin kontrollerime medikal de devam edicem onun haricinde 22. haftamda detaylı ultrason için tekrar bu prof amcaya gidicez. haftaya salı da ikili test için gidicez medikale :)
bu günlere geldiğim için rabbime hamdolsun ikili testi görebilecekmiyiz diyordum işte geldi geliyor sonra cinsiyetiydi hareketleriydi alışverişti derken öönce 28 i sonra da 38 i görmek nasip olur inşallah hepinizi öpüyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız en son ben yazmışım gene sessizleşti buralar nerelerdesiniz neler yapıyosunuz paylaşsınıza ayol :)
biz iyiyiz çok şükür pazartesi günü bir profesöre gittim muayne için kafamdaki herşeyi sordum ve cevabımı aldım rutin kontrollerime medikal de devam edicem onun haricinde 22. haftamda detaylı ultrason için tekrar bu prof amcaya gidicez. haftaya salı da ikili test için gidicez medikale :)
bu günlere geldiğim için rabbime hamdolsun ikili testi görebilecekmiyiz diyordum işte geldi geliyor sonra cinsiyetiydi hareketleriydi alışverişti derken öönce 28 i sonra da 38 i görmek nasip olur inşallah hepinizi öpüyorum.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.İnşallah sonuna kadar da yolunda gidecek.Sağlıkla kucağına alacaksın pıtırcığını:)) Ben benimkine pıtırcık diyordum hamileyken:)) pek tenhalaşmış burası.Aslında bende artık sık giremiyorum bebişten dolayı.50 günlük oldu oğlum ama ben hala alışamadım.Doğum sonrası depresyona girdim sanırım.Yarın psikiyatriste gideceğim.Bebek isteyerekte olsa insan çok zorlanabiliyormuş bebekli hayata bunu anladım.Bazen bu durumumdan dolayıda vicdan azabı duyuyorum sanırım depresyonun etkisi.Neyse herşey yoluna girer herhalde bende alışırım.Sende kendine ve bebişine iyi bak.Allaha emanet olun...
Herkese merhaba sürekli girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey olmadığı için okumakla yetiniyorum..bugün doktorla görüşmem vardı tüp bebeğe başlamak istediğimi konuşmak için gittik eşimle..ortak bir fikirde buluştuk ve tüp bebeği 3-4 ay ertelemeye karar verdik..çok kilo verdiğim için adetlerim bikaç aydır düzene girdi,kistlerimde azalma var ve en önemlisi kendiliğimden yumurtlamam kolaylaştı..bu yüzden bu sürede yumurtlama takibine gideceğim ve çatlatma iğnesi kullanarak deneyeceğiz..doktorum ısrarla bana tüp bebek yapmamakta kararlı..çünkü herşey normal tüp bebek için bir durum yok,normalde olsa seni havada kaparım ama gerek yok diyor..bugün adetin 12.günü 1 tane yumurtam var 14,5mm ve cuma günü tekrar gidicem takibe çatlatma iğnesi vericek..inşallah şu bikaç ayda tüpe gerek kalmadan yeniden kavuşurum bebeğime..benden haberler bu kadar sizleride bilgilendirmek istedim..
hestia öncelike gözünaydın epeydir yoktun ya da ben denk gelemedim.bu tür sıkıntılar normal aslında.oluyor olmuyor kaygısı sıkıntısı daha sonra düşük olur mu ikili test nasıl çıkar ok erken doğum mu olacak sağ sağlim doğacak mı derken doğumdan sonra bilinç altımız isyan ediyor.sana tavsiyem seni strese sokan şeyleri uzaklaştır çevrenden.bebekle ilgili herkes sana akıl vermeye kalkacak kimseyi duyma görme tamam de geç kendi bildiğini yap.bebeğinle mutlu bir ömür seni bekliyor artık...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.İnşallah sonuna kadar da yolunda gidecek.Sağlıkla kucağına alacaksın pıtırcığını:)) Ben benimkine pıtırcık diyordum hamileyken:)) pek tenhalaşmış burası.Aslında bende artık sık giremiyorum bebişten dolayı.50 günlük oldu oğlum ama ben hala alışamadım.Doğum sonrası depresyona girdim sanırım.Yarın psikiyatriste gideceğim.Bebek isteyerekte olsa insan çok zorlanabiliyormuş bebekli hayata bunu anladım.Bazen bu durumumdan dolayıda vicdan azabı duyuyorum sanırım depresyonun etkisi.Neyse herşey yoluna girer herhalde bende alışırım.Sende kendine ve bebişine iyi bak.Allaha emanet olun...
su perisi yeniden doktor kontrolüne başlaman çok iyi olmuş.umarım her şey yolunda gitmeye devam eder ve yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur...Herkese merhaba sürekli girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey olmadığı için okumakla yetiniyorum..bugün doktorla görüşmem vardı tüp bebeğe başlamak istediğimi konuşmak için gittik eşimle..ortak bir fikirde buluştuk ve tüp bebeği 3-4 ay ertelemeye karar verdik..çok kilo verdiğim için adetlerim bikaç aydır düzene girdi,kistlerimde azalma var ve en önemlisi kendiliğimden yumurtlamam kolaylaştı..bu yüzden bu sürede yumurtlama takibine gideceğim ve çatlatma iğnesi kullanarak deneyeceğiz..doktorum ısrarla bana tüp bebek yapmamakta kararlı..çünkü herşey normal tüp bebek için bir durum yok,normalde olsa seni havada kaparım ama gerek yok diyor..bugün adetin 12.günü 1 tane yumurtam var 14,5mm ve cuma günü tekrar gidicem takibe çatlatma iğnesi vericek..inşallah şu bikaç ayda tüpe gerek kalmadan yeniden kavuşurum bebeğime..benden haberler bu kadar sizleride bilgilendirmek istedim..
kızlar kandiliniz mübarek olsun...
benim sizlere bi sorum olacak.
eşimle en son 25 nisanda ilişkiye girdik ve iş için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.
dün yanı mayısın 15 inde geldi beraberlik oldu.
ama benden dünden beri yoğun beyaz akıntı ve bunun içerisinde kan damlacıkları olan bi akıntı geliyor.
bugün daha da yoğunlaştı ve korkmaya başladım.
sizce bunun nedeni ne olabilir.
başına bu tür bi olay gelen veya duyan varsa allah rızası için birşeyler yazsın kafam çok karıştı.
((((((((((((((((((((((
cnm gebelik varmı yada tahlil falan yaptırmışmıydın ben 8 haftalık hamileyim dr 34 ay ilişkiyi yasakladı kanama olabiliyormuş ilişkiden sonramı kanama geldi
kızlar kandiliniz mübarek olsun...
benim sizlere bi sorum olacak.
eşimle en son 25 nisanda ilişkiye girdik ve iş için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.
dün yanı mayısın 15 inde geldi beraberlik oldu.
ama benden dünden beri yoğun beyaz akıntı ve bunun içerisinde kan damlacıkları olan bi akıntı geliyor.
bugün daha da yoğunlaştı ve korkmaya başladım.
sizce bunun nedeni ne olabilir.
başına bu tür bi olay gelen veya duyan varsa allah rızası için birşeyler yazsın kafam çok karıştı.
((((((((((((((((((((((
Benim başta lekelenmeler oldu zaten tüp bebek ya progestana da rahim kalınlaştıran hapa da 12. Haftaya kadar devam belki pogestanı kesmez çünkü ben korkuyorum coraspin ben de içiyorum. İlk ölçümü 3. Aydan sonra olacak dikişe sıcak bakmıyolar nedense inşallah gebeliğin sonları sorun olmaz coraspini biz de en az 6 aylık olana kadar içicez. Haftaya salı ikili tesimiz var çok şükür bugünlere geldik. Hazırlıklara başladın mı ev almıştınız yeni eve yeni bebek:) kızmıydı?
hazırlıklara yeni başladık. nolur nolmaz diye. 2 hastane çıkışı 2 alt üst takım 1atlet, 1 tulum, 1 yelek, port bebe, puset, havlu, alt açma, anne çantası filan aldık. annem bir dolu örgü yapmış. yavaş yavaş alıyoruz bakalım. kız betül feyza inşallah.
nasılsınız
kandılınız mubarek olsun ıns rabbım tum dualarınızı kabul eder
benım moralım bozuk
dun sağlık ocagında alınan kan sonucumu aldım sarılık ve kotu kolestrol varmıs tahlıl tekrarlandı sonucu yarın bebegıme gecer dıye çok korkuyorum
rabbım kımseyı evladıyla sınamasın korkuyorum bebegıme bısey olacak dıye
Öncelikle herkese iyi kandiller arkadaşlarr.. Burcucum 20 gün ilişki olmadığı için biraz zorlanmış olabilirsin kanama o sebepten olabilir diye tahmin ediyorum. Sen yinede içinin rahat etmesi açısından dr'unu arayıp sor bence. Şimdi ne söylesek boş olacak çünkü.
canım rabbim şifa versin. hiç duymadım hamileyken sarılık geçireni. inşallah sıkıntı yaratmaz. dr. bişey demedimi, tedavi uygulamıyor mu? bu arada seninde kandilin mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?