Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Eweeett chmscimm tilavet secdesi kiliyorum okuyup bittince arkasina kiliyorum.secde isareti var meryem suresinin kenarinda onu goren ve yaninda dinleyende kilmak zorundaymiss ..zaten kisa bi namaz.rabbim.kbul ederde insallAhh olurr

Merhaba kızlar nasılsınız en son ben yazmışım gene sessizleşti buralar nerelerdesiniz neler yapıyosunuz paylaşsınıza ayol :)

biz iyiyiz çok şükür pazartesi günü bir profesöre gittim muayne için kafamdaki herşeyi sordum ve cevabımı aldım rutin kontrollerime medikal de devam edicem onun haricinde 22. haftamda detaylı ultrason için tekrar bu prof amcaya gidicez. haftaya salı da ikili test için gidicez medikale :)

bu günlere geldiğim için rabbime hamdolsun ikili testi görebilecekmiyiz diyordum işte geldi geliyor sonra cinsiyetiydi hareketleriydi alışverişti derken öönce 28 i sonra da 38 i görmek nasip olur inşallah hepinizi öpüyorum.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.İnşallah sonuna kadar da yolunda gidecek.Sağlıkla kucağına alacaksın pıtırcığını:)) Ben benimkine pıtırcık diyordum hamileyken:)) pek tenhalaşmış burası.Aslında bende artık sık giremiyorum bebişten dolayı.50 günlük oldu oğlum ama ben hala alışamadım.Doğum sonrası depresyona girdim sanırım.Yarın psikiyatriste gideceğim.Bebek isteyerekte olsa insan çok zorlanabiliyormuş bebekli hayata bunu anladım.Bazen bu durumumdan dolayıda vicdan azabı duyuyorum sanırım depresyonun etkisi.Neyse herşey yoluna girer herhalde bende alışırım.Sende kendine ve bebişine iyi bak.Allaha emanet olun...

Herkese merhaba sürekli girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey olmadığı için okumakla yetiniyorum..bugün doktorla görüşmem vardı tüp bebeğe başlamak istediğimi konuşmak için gittik eşimle..ortak bir fikirde buluştuk ve tüp bebeği 3-4 ay ertelemeye karar verdik..çok kilo verdiğim için adetlerim bikaç aydır düzene girdi,kistlerimde azalma var ve en önemlisi kendiliğimden yumurtlamam kolaylaştı..bu yüzden bu sürede yumurtlama takibine gideceğim ve çatlatma iğnesi kullanarak deneyeceğiz..doktorum ısrarla bana tüp bebek yapmamakta kararlı..çünkü herşey normal tüp bebek için bir durum yok,normalde olsa seni havada kaparım ama gerek yok diyor..bugün adetin 12.günü 1 tane yumurtam var 14,5mm ve cuma günü tekrar gidicem takibe çatlatma iğnesi vericek..inşallah şu bikaç ayda tüpe gerek kalmadan yeniden kavuşurum bebeğime..benden haberler bu kadar sizleride bilgilendirmek istedim..

Son düzenleme:

Hepimiz bahar rehavetine girdik herhaldee :) Bir değişiklik yok bizde aynı artık 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz. Yakında haftada 1 'e düşücekmiş. Dr'um normal doğumu kesinlikle aklından bile geçirme sezeryan olacaksın dedi ve birden normal doğum aşkım tuttu benimde Allahım ne yasaksa onu yapmak istiyor insan :) Artık test felan birşeyde kalmadığı için sadece boy,kilo,suyu kan akımına felan bakıp dönüyoruz eve hee bide elimizde 1 vesikalık resimle çok pozcu bir kızım var. Her ultrosonda tam yüz resimini veriyor. Elini bile hemen çekiyor yüzünden :) Dr bile kendine benzetememişsin aynı babası diyo bakalım nasıl birşey çıkıcak :) Muhtemelen Haziran 24-27 arasında doğrucakmışım :) Maşallahh senin kuzuyada bak günler geçtikçe insanın kaygılarıda azalıyor. Şu 2'liyide atlattımı dahada rahatlıyacaksın. 2'li test sırasında prof. amca cinsiyetinide büyük ihtimalle söyler. Çok heyecanlıı :)

Ayy kıyamam minik pıtırcığına. En çok uykusuzluk problemimi var yoksa gaz problemi mi ? İnsan dediğin gibi ne kadar hazır ve istekli olsa bile o sürece girdidiği zaman neye uğradığını şaşırır. Birde her bebekte bir olmuyor ki. Hamilelikte herşey tozpembe. Bebeğimizi alıp sevip yerine koyucaz normal hayatımıza devam edicez gibi geliyor :) Ailen yakınındamıydı bilmiyorum ama bol bol destek al onlardan. Bırak sütünü at kendini arada dışarı. 1 ayı daha atlattı mı bebekte yeni dünyaya alışıcak herşey daha keyifli olucaktır bence.

Hepimiz aynı yaa yazıcak bir şey yok öyle bakıp çıkıyoruzz :) Dr'un vicdanlı bir insanmış. Bu zamanda ben tüp bebek yaptırıcam deyip yapmayan dr bulmak zor :) Hiç bir tedavi görmeden ,bir sorunu olmadan aşılama bile yapılmadan direk tüp bebek yapılan hastalar var malesef İnş. bebeğin tüpe gerek kalmadan bu şekilde gelir sana. Güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz.

ercelfim canım benim merak etme öyle böyle derken zaman geçiyor su gibi.ben doğuma girdiğimde bile kesin ölü doğacak diye umutsuzdum ama çok şükür çok sağlıklı kuzucum.işallah sende benim gibi sağlıkla kavuşursun bebeğine...

hestia öncelike gözünaydın epeydir yoktun ya da ben denk gelemedim.bu tür sıkıntılar normal aslında.oluyor olmuyor kaygısı sıkıntısı daha sonra düşük olur mu ikili test nasıl çıkar ok erken doğum mu olacak sağ sağlim doğacak mı derken doğumdan sonra bilinç altımız isyan ediyor.sana tavsiyem seni strese sokan şeyleri uzaklaştır çevrenden.bebekle ilgili herkes sana akıl vermeye kalkacak kimseyi duyma görme tamam de geç kendi bildiğini yap.bebeğinle mutlu bir ömür seni bekliyor artık...

su perisi yeniden doktor kontrolüne başlaman çok iyi olmuş.umarım her şey yolunda gitmeye devam eder ve yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur...

Son düzenleme:
nasılsınız
kandılınız mubarek olsun ıns rabbım tum dualarınızı kabul eder
benım moralım bozuk
dun sağlık ocagında alınan kan sonucumu aldım sarılık ve kotu kolestrol varmıs tahlıl tekrarlandı sonucu yarın bebegıme gecer dıye çok korkuyorum
rabbım kımseyı evladıyla sınamasın korkuyorum bebegıme bısey olacak dıye

Son düzenleme:
kızlar kandiliniz mübarek olsun...
benim sizlere bi sorum olacak.
eşimle en son 25 nisanda ilişkiye girdik ve iş için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.
dün yanı mayısın 15 inde geldi beraberlik oldu.
ama benden dünden beri yoğun beyaz akıntı ve bunun içerisinde kan damlacıkları olan bi akıntı geliyor.
bugün daha da yoğunlaştı ve korkmaya başladım.
sizce bunun nedeni ne olabilir.
başına bu tür bi olay gelen veya duyan varsa allah rızası için birşeyler yazsın kafam çok karıştı.
((((((((((((((((((((((

cnm gebelik varmı yada tahlil falan yaptırmışmıydın ben 8 haftalık hamileyim dr 34 ay ilişkiyi yasakladı kanama olabiliyormuş ilişkiden sonramı kanama geldi

cnm gebelik varmı yada tahlil falan yaptırmışmıydın ben 8 haftalık hamileyim dr 34 ay ilişkiyi yasakladı kanama olabiliyormuş ilişkiden sonramı kanama geldi

gebelik bildiğim kadarı ile yok
dünden beri ovulasyon testide kullanıyorum dün ikinci çizgi silikti bugün çıkmadı bile.
ilişkiden hemen sonra geldi dün ve bugün de devam ediyor yogun beyaz akıntının içinde geliyo silinincede kan oluyo peçetede.

Öncelikle herkese iyi kandiller arkadaşlarr.. Burcucum 20 gün ilişki olmadığı için biraz zorlanmış olabilirsin kanama o sebepten olabilir diye tahmin ediyorum. Sen yinede içinin rahat etmesi açısından dr'unu arayıp sor bence. Şimdi ne söylesek boş olacak çünkü.

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

canım rabbim şifa versin. hiç duymadım hamileyken sarılık geçireni. inşallah sıkıntı yaratmaz. dr. bişey demedimi, tedavi uygulamıyor mu? bu arada seninde kandilin mübarek olsun.

oda bi ihtimal tabi jollyy
eğer yarında devam ederse en iyisi doktora gitmek bakalım bekleyip görücez artık.

canım rabbim şifa versin. hiç duymadım hamileyken sarılık geçireni. inşallah sıkıntı yaratmaz. dr. bişey demedimi, tedavi uygulamıyor mu? bu arada seninde kandilin mübarek olsun.

canım bende duymamıstım ama dr sadece onceden varmıydı dedı yok dedım tekrar kanda bakılıyor sonucum yarın ıns temız cıkar korkuyorum bebegıme bısey olacak dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…