Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım biraz zor karar verdim ama doktoruma çok güveniyorum..inşallah bu sürede yeniden bebeğime kavuşurum..ümitlerini boşa çıkarmam umarım..sende maşallah zaman ne çabuk geçmiş 2.li test zamanın gelmiş..hayırlısıyla kucağınada alacağın günler gelicek inşallah..

kızlar buarada bugün tekrar doktora gittim yumurtam 17,5mm olmuş buakşam 6da çatlatma iğnemi vurucam 36 saat sonra çatlar hayırlısıyla inşallah..haftasonu çalışın dedi doktor yumurta çatlamadan ilişkiye girersek şansımız artarmış..bakalım kısmet inşallah herşey güzel olur..

Ben de erken diye düşünüyodum neyse pazartesi gidicem ölçsün biçsin kanımı da vereyim bir tahmini olurmu bilmem bendem hevesli doktorum bence bakar ben yine de bir çikolata yiyip öyle gideyim:) sonuçlar çıkınca da giderim böyle haftada bir ultrason süper oluyo bebeği görmek rahatlatıyo mesela şuan yine endişelerim başladı
Çokk sevindim canım maşallah sana tek başına yumurtlaman süper değerlendirin dua edicem senin için hemen kalkma azcık ayaklarını da kaldır belinin altına yastık koy canım hayırlısı olsun bakalım.

Ohhh çatlama iğnesinde vurulmuş. Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bu şekilde gelir bebişş

Ohhh çatlama iğnesinde vurulmuş. Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bu şekilde gelir bebişş

sağolun kızlar iğnemi vurdum ve hayırlısıyla üstümüze düşeni yaptık 2 gündür..artık beklemekten başka çaremiz yok..inşallah hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin..

sağolun kızlar iğnemi vurdum ve hayırlısıyla üstümüze düşeni yaptık 2 gündür..artık beklemekten başka çaremiz yok..inşallah hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin..

2 günle kalma superim 2 gece ara ver sonra yine çalışın belli mi olur geriden gelen yumurta falan olur 1 hafta sık ilişki anlayacağın.
Sonra normal hayatına dön hiç düşünme Allah hayırlısını nasip etsin.

yok canım dediğin gibi günaşırı devam edicez ilişkiye..içimde bir umut var sanki olucak gibi geliyo inşallah hamile kalırım..

yok canım dediğin gibi günaşırı devam edicez ilişkiye..içimde bir umut var sanki olucak gibi geliyo inşallah hamile kalırım..

Ne güzel böyle umutlu olman herşey başı zten sters etmemek zaten umarım bu güzel ayların hürmetine hayırlı bir bebek nasip etsin işallah.Güzel haberlerini bekliyor olucam

yalnız benim yaptığım test hamilelik testi değil ovulasyon yani yumurtlama testi zaten kaç günden beri yapıyorum hep silik çıkıyo bişey anlamadım belkide yumurtlama gününü kaçırdım bilemiyorum artık bi daha ki aya kısmet bu arada seni tebrik ederim inş kucağına da sağ salim alırsın...

burcucum bende yapıyorum ovülasyon testini adetinin 10.gününden itibaren hergün yap canım bak benim 2 gün üst üste çift çizgi çıktı kopkoyu ve akıntımın gelmesinden anladım yumurtladığımı..sende de bende de pko var ya bizim yakalamamız zor çift çizgiyi ama umudunu kaybetme..sürekli takipte ol canım..

haydi hayirli olsun ben de cok umutluyum bi kere oldu bi daha olmamasi icin hic sebep yok:) mujdeler verirsin umarim tez zamanda:)))

haydi hayirli olsun ben de cok umutluyum bi kere oldu bi daha olmamasi icin hic sebep yok:) mujdeler verirsin umarim tez zamanda:)))

cnm ben ceyberta özelden mesaj atmışsın ama ben cevap yazamıyorum telefonum 0 531 389 95 57 sen çaldır ben ararım bu düşüncen için çok teşekkür ederim gonal f 450 ihtiyacım var haber bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

bi dahaki ay bende 10. günden itibaren yapayım en iyisi malzeme bol nasıl olsa bu ay yapmam artık ilk yaptığım gün biraz koyu çıktı ama yinede 1. çizgi kadar değil di sonraki günler hep silik çıktı demekki yumurtlama günüm geçti.
senin içinde çok sevindim ne güzel bi tane yumurtan oluşmuş inş bebek olarak geri döner sana.

sağol tatlım dediğin gibi bir kere oldu inşallah bu seferde kendiliğinden gelir..umutluyum bakalım haziranın ilk haftası veririm müjdemi sen nasılsın canım tedaviye ara vermiştin dimi?görüşemiyoruz uzun süredir..

sağol canım baya kilo verdim adetlerim düzene girdi bu sayede kendiliğinden yumurtam oluşuyo çok şükür darısı seninde başına..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim..ikinci çizginin ilk çizgiden daha koyu olması lazım canım unutma silik çizgiler işimize yaramıyo..ben 15.günümde gördüm dediğim gibi 10.günden itibaren hergün yap ve sabah idrarınla yapma öğlen yap..en azından ben öyle yapmıştım..20-22. günlere kadar yap canım..

hmm ovulasyon testi hiç yapmamıştım cnm o yüzden bilemiyorum çizgiler ne anlama geliyor ama pco da zor değilmi yumurtlama gününü hesap etmek bendede pco olduğu için biliyorum sen dr tedavisi görüyomuydun cnm

hmm ovulasyon testi hiç yapmamıştım cnm o yüzden bilemiyorum çizgiler ne anlama geliyor ama pco da zor değilmi yumurtlama gününü hesap etmek bendede pco olduğu için biliyorum sen dr tedavisi görüyomuydun cnm

geçen sene bu zamanlarda aşılama oldum tutmadı onun öncesinde de klomenle denedik ama nasip olmadı.
uzun zamandan beri doktora gitmiyorum ama tüp bebek düşünüyorum ekim kasım gibi yaz aylarında hem işler çok yoğun hemde çok sıcak o stresi çekemem.
tüp bebeğide ya istanbul tüp bebek merkezi ya da ege doğum evi düşünüyorum daha tam olarak karar vermedim önce bi ön görüşme yapmam lazım
sen kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedavi ile mi canım?

amin amin canım sabah sabah ağzından bal damlıyor.
ben bi dahaki ay 10. günden itibaren yapmaya başlayayım bakalım o zaman ne çıkacak
yaptıklarımıda zaten öğleden sonra saat 2 gibi yapıyordum
senin sonuç ne zaman belli olacak inş bu defa olur yeniden kavuşursun...

ben ovulasyon mikroskobu kullanıyorum, gayette memnunum, biraz pafhalıya aldım ama çook uzuuun süre kullanabiliyorsun:)

hamile kalman için en elverişli 5 günü gösteriyor.

ben ovulasyon mikroskobu kullanıyorum, gayette memnunum, biraz pafhalıya aldım ama çook uzuuun süre kullanabiliyorsun:)

hamile kalman için en elverişli 5 günü gösteriyor.

evet bende çok araştırdım ama şimdilik bunu denemek istedim olmadı bi kaç ay sonra bende almayı düşünüyorum sen nerden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…