sağol canım inşallah tamamına erdirir rabbim sana da geçmiş olsun insan bu kadar arzuladıktan sonra doğumdan sonra depresyona da girilebiliyormuş demekki inşallah zamanla düzene girince bebiş sen de atlatırsın canım.
çok mantıklı bir karar vermişsin canım senden çok ümitliyim Allah inşallah nasip edecek bu süreç içerisinde.
ikili teste gittiğimde 11+6 olacağım sanırım cinsiyet için biraz erken olabilir ama yine de şansımızı deneyeceğiz tabiki :) profesör e 22. haftamızda detaylı ultrason için gideceğiz onun haricinde rutin kontrollerime kadın doğum doktoruma gidiyorum. içine kız doğuyormuş benim için doktorumun ama bakalım :)
inşallah canım Allah nasip ederse olur rahat olmaya çalışıyorum hep ölüm korkusu olur son zamanlarda gebelerde rabbim acılarını göstermesin.
geçmiş olsun canım kolesterol bişey yapmaz belki ama sarılık için hiçbir bilgim yok hemen doktora git ne gerekiyorsa yapılsın. rabbim ikinizi de korusun.
canım normal kadın doğum doktorum ve geçen hafta gittiğim profesör ikisi de dikişi takip edecekler serviks uzunluğunu gerek yoksa atmayı düşünmüyolar iki doktorun fikri de bubiraz tedirginim ama rahim boyu iyi çıkarsa atmayı düşünmüyolar. düzenli ölçülecek kısalırsa o zaman atarız dedi. ama iki doktorum da gerek olmayacağını düşünüyor. Allaha emanet artık inşallah uzunluk iyi çıkar da bu şekilde gider.
sen nasılsın neler yapıyorsun hamişmiydin sende?
Ben de erken diye düşünüyodum neyse pazartesi gidicem ölçsün biçsin kanımı da vereyim bir tahmini olurmu bilmem bendem hevesli doktorum bence bakar ben yine de bir çikolata yiyip öyle gideyim:) sonuçlar çıkınca da giderim böyle haftada bir ultrason süper oluyo bebeği görmek rahatlatıyo mesela şuan yine endişelerim başladı
Bende ikili için 11+5 'te gittim. Benim dr sonuçlar hemen çıkmadığı için önümüzdeki hafta yine gel hem net cinsiyeti söylerim hemde sonuçları konuşuruz 1 ay bekleme şimdi cinsiyet için dedi :) 1 hafta sonra gittiğimde hem 2'li test sonuçlarını konuştuk hemde cinsiyet için girdim ultrosona . %100 kız dedi zaten. Ultroson cihazına hasta bilgilerine hemen kız diye ekledi. Her kağıttaa kız diye yazıyor şimdi :) Dr 'una deseydin ama bzim jolly'nin içine erkek diye doğuyormuş:)) Hayırlısı bakalım ya sağlıklı olsunlarda :)
Çokk sevindim canım maşallah sana tek başına yumurtlaman süper değerlendirin dua edicem senin için hemen kalkma azcık ayaklarını da kaldır belinin altına yastık koy canım hayırlısı olsun bakalım.kızlar buarada bugün tekrar doktora gittim yumurtam 17,5mm olmuş buakşam 6da çatlatma iğnemi vurucam 36 saat sonra çatlar hayırlısıyla inşallah..haftasonu çalışın dedi doktor yumurta çatlamadan ilişkiye girersek şansımız artarmış..bakalım kısmet inşallah herşey güzel olur..
kızlar buarada bugün tekrar doktora gittim yumurtam 17,5mm olmuş buakşam 6da çatlatma iğnemi vurucam 36 saat sonra çatlar hayırlısıyla inşallah..haftasonu çalışın dedi doktor yumurta çatlamadan ilişkiye girersek şansımız artarmış..bakalım kısmet inşallah herşey güzel olur..
Ben de erken diye düşünüyodum neyse pazartesi gidicem ölçsün biçsin kanımı da vereyim bir tahmini olurmu bilmem bendem hevesli doktorum bence bakar ben yine de bir çikolata yiyip öyle gideyim:) sonuçlar çıkınca da giderim böyle haftada bir ultrason süper oluyo bebeği görmek rahatlatıyo mesela şuan yine endişelerim başladı
Çokk sevindim canım maşallah sana tek başına yumurtlaman süper değerlendirin dua edicem senin için hemen kalkma azcık ayaklarını da kaldır belinin altına yastık koy canım hayırlısı olsun bakalım.
Ohhh çatlama iğnesinde vurulmuş. Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bu şekilde gelir bebişş
sağolun kızlar iğnemi vurdum ve hayırlısıyla üstümüze düşeni yaptık 2 gündür..artık beklemekten başka çaremiz yok..inşallah hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin..
2 günle kalma superim 2 gece ara ver sonra yine çalışın belli mi olur geriden gelen yumurta falan olur 1 hafta sık ilişki anlayacağın.
Sonra normal hayatına dön hiç düşünme Allah hayırlısını nasip etsin.
yok canım dediğin gibi günaşırı devam edicez ilişkiye..içimde bir umut var sanki olucak gibi geliyo inşallah hamile kalırım..
ikinci çizginin silik çıkması da hamileliktir cnm 2 yada 3 gün sonra tekrarla testi adetin geciktimi bendede silik çıkmıştı daha yeni oluştuğu için silik çıkarmış gebelik yoksa silik te olsa çıkmaz ve sonucun kesinleşene kadarda ilişkiye girme bence İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
yalnız benim yaptığım test hamilelik testi değil ovulasyon yani yumurtlama testi zaten kaç günden beri yapıyorum hep silik çıkıyo bişey anlamadım belkide yumurtlama gününü kaçırdım bilemiyorum artık bi daha ki aya kısmet bu arada seni tebrik ederim inş kucağına da sağ salim alırsın...
haydi hayirli olsun ben de cok umutluyum bi kere oldu bi daha olmamasi icin hic sebep yok:) mujdeler verirsin umarim tez zamanda:)))
burcucum bende yapıyorum ovülasyon testini adetinin 10.gününden itibaren hergün yap canım bak benim 2 gün üst üste çift çizgi çıktı kopkoyu ve akıntımın gelmesinden anladım yumurtladığımı..sende de bende de pko var ya bizim yakalamamız zor çift çizgiyi ama umudunu kaybetme..sürekli takipte ol canım..
haydi hayirli olsun ben de cok umutluyum bi kere oldu bi daha olmamasi icin hic sebep yok:) mujdeler verirsin umarim tez zamanda:)))
bi dahaki ay bende 10. günden itibaren yapayım en iyisi malzeme bol nasıl olsa bu ay yapmam artık ilk yaptığım gün biraz koyu çıktı ama yinede 1. çizgi kadar değil di sonraki günler hep silik çıktı demekki yumurtlama günüm geçti.
senin içinde çok sevindim ne güzel bi tane yumurtan oluşmuş inş bebek olarak geri döner sana.
yalnız benim yaptığım test hamilelik testi değil ovulasyon yani yumurtlama testi zaten kaç günden beri yapıyorum hep silik çıkıyo bişey anlamadım belkide yumurtlama gününü kaçırdım bilemiyorum artık bi daha ki aya kısmet bu arada seni tebrik ederim inş kucağına da sağ salim alırsın...
hmm ovulasyon testi hiç yapmamıştım cnm o yüzden bilemiyorum çizgiler ne anlama geliyor ama pco da zor değilmi yumurtlama gününü hesap etmek bendede pco olduğu için biliyorum sen dr tedavisi görüyomuydun cnm
sağol canım baya kilo verdim adetlerim düzene girdi bu sayede kendiliğinden yumurtam oluşuyo çok şükürdarısı seninde başına..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim..ikinci çizginin ilk çizgiden daha koyu olması lazım canım unutma silik çizgiler işimize yaramıyo..ben 15.günümde gördüm dediğim gibi 10.günden itibaren hergün yap ve sabah idrarınla yapma öğlen yap..en azından ben öyle yapmıştım..20-22. günlere kadar yap canım..
ben ovulasyon mikroskobu kullanıyorum, gayette memnunum, biraz pafhalıya aldım ama çook uzuuun süre kullanabiliyorsun:)
hamile kalman için en elverişli 5 günü gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?