Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz


Az kalmış artık doğuma.Son haftalar insanı biraz zorluyor ama sonra hiç yaşamamışsın gibi geliyor.Jollycim sezaryen olacak diye hiç moralini bozma.Artık sezaryende çok kolay.Sezaryenden 4 saat sonra hastane koridorlarında tek başıma geziyordum.Yatağıma bile kendim yatıp kalktım.Üstelik 2 tanede kocaman miyom alındı benden.Herkes çok şaşırmıştı halime.Belki mutluluktandı o enerji bilmiyorum ama şimdi bile şaşırıyorum o halime.İnşallah seninde çok güzel bir doğumun olur.Sana tavsiyem eğer olanaklar elveriyorsa bir doğum fotoğrafçısı ile anlaş.Öyle güzel anlar yakalamışki ileride oğluma çok güzel bir anı olacak bir sürü fotoğraf karemiz var.Bugün psikiyatristime gittim artık dayanamadım.Aslında kuzucuğum çok sorunsuz bir bebek.Sanki halimi anlıyorda işimi kolaylaştırmak için sorun çıkarmıyor yavrum.Ben doğumdan önce de uzun süre depresyon tedavisi gördüğümden hamilelikten sonra da olması beklenen bir durumdu.İnşallah geçecek.İyi uyuyamamın nedeni oğlumun gece uyandığında tekrar uykuya dalamaması.Dün gece 2 buçuk saat uyutmaya çalıştım mesela.İyi uyuyamamakta beni yorgun, bitkin, dalgın yapıyor.Organize olamıyorum.Mükemmeliyetçi kişilik yapısında olmamın dezavantajı işte.Bebekten sonra hiç birşeye yetişememek de beni üzüyor.Annem, kayınvalidem başka şehirdeler İzmirde hiç akrabamız yok sadece arkadaşlar var tabi onlarında işi gücü var.Annem yanımdaydı ama gidecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum.Ayyy ne kadar dert yandım sana , kusura bakma.Neyse geçer bunlar.Dediğin gibi bir ay daha geçerse daha keyifli olabilir.
 
 
kandiliniz mübarek olsun kızlar yazacak bişey olmayınca okuyup geçiyorum

ercelff canım dikiş işi ne oldu dr iyi bakmıyor demişsin niyeki bence başka drlarada git.
 
 
Allahim hepinizin yuzunu guldursun bu gece vesilesiyle, dualarim hepimiz icin. kandiliniz mubarek olsun
 
canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

Yetecim canim suan tup bebek dusunmuyomusun..canim rabbim sanada en yakin zamanda versin icindeki bi ses bu sefer senin tup tutucak diyoo en yakin zamanda basla...anne olmana bence cok az bi zaman kaldii
 
 
canım sen hamile degilmiydin? düşükmü oldu benden önceydi sanırım hamilelegin geçmiş olsun kaç aylık kaybettin hayırlısı elimizden bişey gelmiyor

canım ben hamileydim ama malesef 8.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..düşük değildi benimki..bebeğin kendi kromozomundan kaynaklanıyomuş test yaptırmıştık..şimdi olsaydı doğumuma 1 ay olacaktı ama nasip değilmiş demekki..6 ay oldu kaybedeli ve yeniden hamile kalamadım..umutla bekliyorum inşallah kendiliğinden gelir yine..yoksa kışa doğru tüp yolları gözükecek bana..hayırlısı ne diyelim..
 
Son düzenleme:

canım seni ve senin durumunu biliyorum tabiki süpriz yapmştın onca aşılamadan sonra ama kısmet dgilmiş.. heista düşürdü zannettim biranda neysei çoktan kucagına almış sanırım güle güle büyütsün benim olsaydı 3yaşında oglum 6 aylık kızım olacaktı son düşügümle of of çok zor ya bekle bencede biraz kendiliginden olmuştu senin beni malesef olmuyor yine tüp yolları gözükecek
 

ikinci çizginin silik çıkması da hamileliktir cnm 2 yada 3 gün sonra tekrarla testi adetin geciktimi bendede silik çıkmıştı daha yeni oluştuğu için silik çıkarmış gebelik yoksa silik te olsa çıkmaz ve sonucun kesinleşene kadarda ilişkiye girme bence İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
 

Evet cnm yaa az kaldı valla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum hafta sonu gelmiş :) Doğru söylüyorsun nerde o eski sezeryanlar biçiyorlardı resmen kum torbaları felan. Birde sende epidural oldun sanırım onunda avantajı çok fazla. Ağrıları bir kaç saat sonra hissetmeye başladığın için çok daha kolay atlatabiliyormuşsun. Bende epidural
deniycem bakalım eğer tansiyonum düşerse bayıltırlar. Hem epidural hem genel anestezi olmuş olur Fotoğrafçıyla anlaştımm . Bende anı meraklasıyım zaten sorma incik cincik bile herşeyi saklamaya bayılırım :) Birde şimdi bebeğin ilk 10 günü içinde yenidoğan pozları çekiyorlar ona heveslendim. Düş taneleri diye geçiyor. Türkiyede yapan sayılı kişi var zaten oda benim zamanımda yurtdışında olucakmış . Denk getirebiliriz inşallah. Maşallah bebeğine üzmüyormuş annesini. Zorlu yollardan geçerek elde ettik bebeklerimizi. 9 ay kaybetme korkusu insanda psikolojimi kalıyor. Durumun çok normal inş. aldığın destekle dahada iyi olucaksın.
 

Su pericim dun iki tane dusuk yapan arkadasimdan guzel hber aldim biri tam 12 ay sonra hamile kaldi dgeridee 7.ayda ben senin yerinde olsam en bi yil beklerdim..benim rezerv sorunum olsugu icin acele ettiriyolar.rabbim sanada verir emin ol
 
günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
 

Epidural oldu benimde.Bende daha önce panik atak yaşamış biri olarak iyi cesaret etmişim epidurale.Masaya yattığımda birden çok korktum, kızdım kendime neden genel anestezi istemedim diye.Sonra tansiyonum düştü korkudan sanırım.Midem bulanmaya başladı.Söyledim başımdaki anesteziste.Seruma bi ilaç kattı.Tam uyumadım ama uykuyla uyanık arası bi durum oldu bende.Ama çok rahatladım.Genel anesteziye çevrilmeden atlattım.İyikide genel olmadı çünkü oğlumu çıkardıkları anda onu görmek, koklamak ve öpmek anlatılamaz bir duyguydu.Allah sanada isteyen herkesede yaşatsın inşallah.
 

sağol canım inşallah tamamına erdirir rabbim sana da geçmiş olsun insan bu kadar arzuladıktan sonra doğumdan sonra depresyona da girilebiliyormuş demekki inşallah zamanla düzene girince bebiş sen de atlatırsın canım.


çok mantıklı bir karar vermişsin canım senden çok ümitliyim Allah inşallah nasip edecek bu süreç içerisinde.


ikili teste gittiğimde 11+6 olacağım sanırım cinsiyet için biraz erken olabilir ama yine de şansımızı deneyeceğiz tabiki :) profesör e 22. haftamızda detaylı ultrason için gideceğiz onun haricinde rutin kontrollerime kadın doğum doktoruma gidiyorum. içine kız doğuyormuş benim için doktorumun ama bakalım :)


inşallah canım Allah nasip ederse olur rahat olmaya çalışıyorum hep ölüm korkusu olur son zamanlarda gebelerde rabbim acılarını göstermesin.


geçmiş olsun canım kolesterol bişey yapmaz belki ama sarılık için hiçbir bilgim yok hemen doktora git ne gerekiyorsa yapılsın. rabbim ikinizi de korusun.

kandiliniz mübarek olsun kızlar yazacak bişey olmayınca okuyup geçiyorum

ercelff canım dikiş işi ne oldu dr iyi bakmıyor demişsin niyeki bence başka drlarada git.

canım normal kadın doğum doktorum ve geçen hafta gittiğim profesör ikisi de dikişi takip edecekler serviks uzunluğunu gerek yoksa atmayı düşünmüyolar iki doktorun fikri de bu biraz tedirginim ama rahim boyu iyi çıkarsa atmayı düşünmüyolar. düzenli ölçülecek kısalırsa o zaman atarız dedi. ama iki doktorum da gerek olmayacağını düşünüyor. Allaha emanet artık inşallah uzunluk iyi çıkar da bu şekilde gider.
sen nasılsın neler yapıyorsun hamişmiydin sende?
 

Bende ikili için 11+5 'te gittim. Benim dr sonuçlar hemen çıkmadığı için önümüzdeki hafta yine gel hem net cinsiyeti söylerim hemde sonuçları konuşuruz 1 ay bekleme şimdi cinsiyet için dedi :) 1 hafta sonra gittiğimde hem 2'li test sonuçlarını konuştuk hemde cinsiyet için girdim ultrosona . %100 kız dedi zaten. Ultroson cihazına hasta bilgilerine hemen kız diye ekledi. Her kağıttaa kız diye yazıyor şimdi :) Dr 'una deseydin ama bzim jolly'nin içine erkek diye doğuyormuş :)) Hayırlısı bakalım ya sağlıklı olsunlarda :)
 

ayşe çok geçmiş olsun.inşallah bebeine bişeyolmaz.çok acil kendi doktoruna haber ver durumunu...
 

olsun canım ne demiştik tüp olsun normal yoldan olsun ama artık gelsin meleklerimiz sağlıkla inşallah..
 
Su pericim dun iki tane dusuk yapan arkadasimdan guzel hber aldim biri tam 12 ay sonra hamile kaldi dgeridee 7.ayda ben senin yerinde olsam en bi yil beklerdim..benim rezerv sorunum olsugu icin acele ettiriyolar.rabbim sanada verir emin ol

beklemek çok zor cnm yaa helede bu duyguyu tatmış olduğum için dahada zor..amin canım inşallah bende 1 yıl dolmadan kavuşurum tekrar bebeğime..ne kadar çok zormuş hamile kalmak..sende hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..rezerv durumuna hiç üzülme yeterki allahım ol desin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…