Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayşe çok geçmiş olsun.inşallah bebeine bişeyolmaz.çok acil kendi doktoruna haber ver durumunu...
canım sagol allah razı olsun druma gıttım tekrar tahlıller yapıldı sukur kı temız çıktı rabbım herkese şifa versın ıns bebısın nasıl ne kadarlık oldu

canım allah razı olsun sukurler olsun kı temız çıktı tahlıllerım
rabbım sana sorunsuz hamılelık nasıp etsın ıns

herkese merhaba bugün topik bayağı canlı.tpıkı eski ünlerdeki gibi...

Benim adet tarihim 4ü bakalım gelcek mi yoksa hamilemiyim.nasip artık bekleyip görcez..inşallah hayırlısıyla sende çift çizgiyi görüceksin canım merak etme..haberlerini bekliyorum yaz sürekli

Ayşecim tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim allahım bebişini korusun..

evet bende çok araştırdım ama şimdilik bunu denemek istedim olmadı bi kaç ay sonra bende almayı düşünüyorum sen nerden aldın canım?

gg den aldım, yanındada 20 tane hamilelik testi verdiler, sana ayrıca Türkçe kulllanım klavuzuda gönderiyorlar, e mail adresine bazı bilgileride gönderiyorlar, art tlf numarasıylada yardımcı oluyorlar, ilk 1-2 at öğrenme zamanı şekilleri doğru yorumlayabilmen için sonra uzmanlaşıyorsun.

ve ve ve preseed benzeri bi üründe kullanıyorum conceive plus diye bi ürün.

ben 2 sene ilaç tedavisi gördüm yanlış dr yanlış hastane derken bi yer buldum dr bana dediki haplarla boşuna uğraşmışsın dedi zaman kaybetmişssin dedi aşılama ile kaldım bende sadece pco vardı dr sen ilaçla da kalırsın herşey normal dedi ama eşimde varikosel vardı gecen sene ramazanda ameliyat oldu o yüzden oyalanma dedi eşimin sperm sayısı düşük olduğu için ne yaptıysak olmamıştı kısmet aşılamadaymıştı cnm eğer eşinde problem yoksa tüp bebek için acele etme derim aşılama hakkın daha var 3 defa yapıyolar galiba ben ankaradayım cok iyi araştır gerçekten dr dan da farkediyormuş cnm okumuştum bunu araştırmadan hemen gitme merkeze hem parana hem sana yazık kendimden biliyorum çok zorlu süreçler geçirdim paramla rezil oldum köpek gibi azarlayanlar da oldu ve bunlar özel hastanede oldu ama allaha şükür şuan memnunum drmdan

merhabalar...
bizim elimizde gonal f 75 lik var...
soğuk gerektirmeyen türden, uygun fiyattan vermeyi planlıyoruz...
kargoyla çok rahat gönderebiliriz...
yıl sonuna kadar son kullanma tarihi var...
kapıda ödemeli gönderebiliriz, ilaçları kontrol edip parasını öyle ödeyebilirsiniz...
toplam 15 kutu/ tanesi 20 TL ama hepsini alana indirim yapılır...
gulten_ttk@yahoo.com adresine mail ile tel. numaranızı gönderirseniz biz sizi ararız...
buradan özel mesaj ve cevap yazamıyoruz bazen...
ihtiyacı olanlara duyurulur...
hoşça kalın...

aşılama oldum ama o zaman tutmamıştı sonrada yaptırmaktan korktum işin açıkcası bi daha negatifi görmekten ama eğer cesaretimi toparlayabilirsem eylül gibi bi aşılama daha yaptırabilirim.
oda olmazsa tüp bebeğe geçerim.
eşimde allha şükür bi sorun yok spremler gayet iyi allahtan.
ben daha önce devlet hastanesinde olmuştum aşılamamı eğer yaptırırsam bu defa özel düşünüyorum ama bu yazdıklarından sonra korktum çünkü devlette ben hiç azarlanmadım ve çok iyi davrandılar aksine...

superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))

cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.

bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur

canım dr dan dra fark ediyor şuan gittiğim yerde özel zaten git drun hareketleri belli ediyor zaten işine gelmezse bidaha gitmezsin ilk gitmende zaten hemen başlayamazlar aşılamaya inşallah fazla aratmaz rabbim herkese versin yokluğunu çok iyi biliyorum cnm

evet yokluğu çok zor inş bizede nasip eder allah
aslında bi gidip görüşsem mi?
kararsızım biraz daha bekleyelim bakalım şu aralar işlerde çok sıkışık izin almam problem olur eylül gibi düşünüyorum işin açıkcası
sende sağ salim kucağına alırsın inş.

Anamm ne güzel bir haber bu. Bebecik kendi istediği zaman gelmek istemiş. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmm . Hayırlı olsun şimdiden :)

Ayy canım benim ne güzel bir haber bu çok sevindim bak gördün mü kötü biten herşeyin sonunda mutlaka güneş doğar allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin hiç korkma herşey çok iyi olucak mucizen artık seninle..ne kadarlık peki?inşallah bizlerde o güzel haberi veririz en kısa zamanda.dualarını bekliyorum canım..

Bende biraz sizler umut olmak isterim 1 yil cocugunuz olmayinca acele edip tup bebek yaptirdim eylul 2012 de malesef tutmadi tabi bunun oncesi klomen tedavisi gormustum...subat ayinda uterus unicornus oldugu yani dogustan rahmimin sol tarafla baglantisinin olmadigini daha kucuk.oldugunu ogrendim yikildim tup bebek tedavisinde yada onca gitrigim dr hic anlamamis normale cok yakinmis ama tek tupum oldugu icin gec hamile kalabilirmisim benim riskim ilerleywn aylardaymis...ben bunu uzuntusuyle yasarken o ay hamile oldugumu ogrendimm...ama.malesef yavrumun kalp.atisi duyulmadi 20 gun once kurtaj oldum...haa benim tup bebek icin acele etmemin nedeninden biride esimin morfji sorunuydu...ama artik hic birini dert etmiyorum belki melegime kavusamadim ama bana cok buyuk umut oldu dogal yoldana kalabilecegimi gordum gittigim tum drlar hemen tup yapalim diyip gecti...ben kurlerle dogal beslenmeyle ve kafamdan atarak hamile.kaldim.ve inaniyorum yine kalicam...tabi dua etmeyi hic birakmadim...kisaca arkadaslarim eger derdiniz varsa tabiki dr agideceksiniz beklemekle cozulmeyecek biseyde tabi tup bebek yaptiracaksiniz ama buyuk bi sorununuz yoksa bekleyin ister tup ister dogal ister asilama rabbim ol demezse olmuyoo buna artik daha cok inaniyorum...bakin ben tek tuple hamile kaldimm sizler daha sanslisiniz umudunuzu hic kaybetmeyin rabbim hepimize evlat yuzu gostersin

günaydın kızlar keyifler nasıl :21

canım ne güzel bir haber bu maşallahhh hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. sen şimdi kendine çok dikkat bak benim ilk 3 ayım bitti hem inanamıyorum bittiğine günler hızla geçiyor hem de daha korkuyorum. hep yat uzan kendini sakın yorma. :)))

günaydın kızlar bu güzel hamilelik haberinden sonra inşallah tekrar döner topiğimizin şansı sessiz günleri geride kalsın herkes bir bir yavrularına kavuşsun inşallah.

bize gelince ilk 3 ay bitti inanılacak gibi değil. pazartesi 11hafta5 günlük iken gördüm en son meleğimi ama doktorumuz uğraşmasına rağmen ölçüm yapamadı ense kalınlığı için cumartesi tekrar gideceğim hemde biraz daha büyümüş olur. benim için iyi olduğunu kalbinin attığını görmek yetiyor. inşallah ikili testimiz de temiz çıkar sağlıkla sıhhatle doğar yavrum.

jolly cim sana o kadar çok soru sordum ki bunu sormuşmuydum daha önce hatırlamıyorum ama sorduysam da unuttum canım :)
cuma günü artık estrofem denen illet hapı bırakıyorum 3 ay dolduğu için. ama progestanı bırakmak istemiyorum. daha doktorumla konuşmadım da sen devam etmişmiydin?
hani bu düşüğü erken doğumu falan da engelliyomuş ben böyle baya 6 aylık olana kadar kullanmak istiyorum. doktorum da gereksiz ilaçları istemiyor çok ilaç alıyorsun diyor. inan kesecek progestanı diye dün gidip sağlık ocağında yazdırdım

yani kullanmak istiyorum diye sorucam fikrini alıcam elbette ama o sorana kadar ben sesimi çıkartmiyım diyorum. sen ne zamana kadar kullandın? ha bu arada 8. haftadan sonra iğneyi bırakıp vajinal fitile geçtik sabah akşam. hala da öyle. sen iğneyi 12. haftaya kadar kullandın diye hatırlıyorum hatta daha fazla peki sonrasında direk kestimi? fitil falan vermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…