canım sagol allah razı olsun druma gıttım tekrar tahlıller yapıldı sukur kı temız çıktı rabbım herkese şifa versın ıns bebısın nasıl ne kadarlık olduayşe çok geçmiş olsun.inşallah bebeine bişeyolmaz.çok acil kendi doktoruna haber ver durumunu...
sağol canım inşallah tamamına erdirir rabbim sana da geçmiş olsun insan bu kadar arzuladıktan sonra doğumdan sonra depresyona da girilebiliyormuş demekki inşallah zamanla düzene girince bebiş sen de atlatırsın canım.
çok mantıklı bir karar vermişsin canım senden çok ümitliyim allah inşallah nasip edecek bu süreç içerisinde.
Ikili teste gittiğimde 11+6 olacağım sanırım cinsiyet için biraz erken olabilir ama yine de şansımızı deneyeceğiz tabiki :) profesör e 22. Haftamızda detaylı ultrason için gideceğiz onun haricinde rutin kontrollerime kadın doğum doktoruma gidiyorum. Içine kız doğuyormuş benim için doktorumun ama bakalım :)
inşallah canım allah nasip ederse olur rahat olmaya çalışıyorum hep ölüm korkusu olur son zamanlarda gebelerde rabbim acılarını göstermesin.
Geçmiş olsun canım kolesterol bişey yapmaz belki ama sarılık için hiçbir bilgim yok hemen doktora git ne gerekiyorsa yapılsın. Rabbim ikinizi de korusun.
Canım normal kadın doğum doktorum ve geçen hafta gittiğim profesör ikisi de dikişi takip edecekler serviks uzunluğunu gerek yoksa atmayı düşünmüyolar iki doktorun fikri de bubiraz tedirginim ama rahim boyu iyi çıkarsa atmayı düşünmüyolar. Düzenli ölçülecek kısalırsa o zaman atarız dedi. Ama iki doktorum da gerek olmayacağını düşünüyor. Allaha emanet artık inşallah uzunluk iyi çıkar da bu şekilde gider.
Sen nasılsın neler yapıyorsun hamişmiydin sende?
herkese merhaba bugün topik bayağı canlı.tpıkı eski ünlerdeki gibi...
amin amin canım sabah sabah ağzından bal damlıyor.
ben bi dahaki ay 10. günden itibaren yapmaya başlayayım bakalım o zaman ne çıkacak
yaptıklarımıda zaten öğleden sonra saat 2 gibi yapıyordum
senin sonuç ne zaman belli olacak inş bu defa olur yeniden kavuşursun...
canım sagol allah razı olsun druma gıttım tekrar tahlıller yapıldı sukur kı temız çıktı rabbım herkese şifa versın ıns bebısın nasıl ne kadarlık oldu
canım allah razı olsun sukurler olsun kı temız çıktı tahlıllerım
rabbım sana sorunsuz hamılelık nasıp etsın ıns
ayşecim tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim allahım bebişini korusun..
evet bende çok araştırdım ama şimdilik bunu denemek istedim olmadı bi kaç ay sonra bende almayı düşünüyorum sen nerden aldın canım?
gg den aldım, yanındada 20 tane hamilelik testi verdiler, sana ayrıca Türkçe kulllanım klavuzuda gönderiyorlar, e mail adresine bazı bilgileride gönderiyorlar, art tlf numarasıylada yardımcı oluyorlar, ilk 1-2 at öğrenme zamanı şekilleri doğru yorumlayabilmen için sonra uzmanlaşıyorsun.
geçen sene bu zamanlarda aşılama oldum tutmadı onun öncesinde de klomenle denedik ama nasip olmadı.
uzun zamandan beri doktora gitmiyorum ama tüp bebek düşünüyorum ekim kasım gibi yaz aylarında hem işler çok yoğun hemde çok sıcak o stresi çekemem.
tüp bebeğide ya istanbul tüp bebek merkezi ya da ege doğum evi düşünüyorum daha tam olarak karar vermedim önce bi ön görüşme yapmam lazım
sen kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedavi ile mi canım?
ben 2 sene ilaç tedavisi gördüm yanlış dr yanlış hastane derken bi yer buldum dr bana dediki haplarla boşuna uğraşmışsın dedi zaman kaybetmişssin dedi aşılama ile kaldım bende sadece pco vardı dr sen ilaçla da kalırsın herşey normal dedi ama eşimde varikosel vardı gecen sene ramazanda ameliyat oldu o yüzden oyalanma dedi eşimin sperm sayısı düşük olduğu için ne yaptıysak olmamıştı kısmet aşılamadaymıştı cnm eğer eşinde problem yoksa tüp bebek için acele etme derim aşılama hakkın daha var 3 defa yapıyolar galiba ben ankaradayım cok iyi araştır gerçekten dr dan da farkediyormuş cnm okumuştum bunu araştırmadan hemen gitme merkeze hem parana hem sana yazık kendimden biliyorum çok zorlu süreçler geçirdim paramla rezil oldum köpek gibi azarlayanlar da oldu ve bunlar özel hastanede oldu ama allaha şükür şuan memnunum drmdan
sağol tatlım dediğin gibi bir kere oldu inşallah bu seferde kendiliğinden gelir..umutluyum bakalım haziranın ilk haftası veririm müjdemisen nasılsın canım tedaviye ara vermiştin dimi?görüşemiyoruz uzun süredir..
aşılama oldum ama o zaman tutmamıştı sonrada yaptırmaktan korktum işin açıkcası bi daha negatifi görmekten ama eğer cesaretimi toparlayabilirsem eylül gibi bi aşılama daha yaptırabilirim.
oda olmazsa tüp bebeğe geçerim.
eşimde allha şükür bi sorun yok spremler gayet iyi allahtan.
ben daha önce devlet hastanesinde olmuştum aşılamamı eğer yaptırırsam bu defa özel düşünüyorum ama bu yazdıklarından sonra korktum çünkü devlette ben hiç azarlanmadım ve çok iyi davrandılar aksine...
canım dr dan dra fark ediyor şuan gittiğim yerde özel zaten git drun hareketleri belli ediyor zaten işine gelmezse bidaha gitmezsin ilk gitmende zaten hemen başlayamazlar aşılamaya inşallah fazla aratmaz rabbim herkese versin yokluğunu çok iyi biliyorum cnm
superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))
cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.
bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur
superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))
cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.
bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?