Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet kuzum biz varız işte oyyyy kimsede bir belirti bişeyler yokmu yaaaa

günaydınlar canlar nasılsınız umarım bu hafta hepimize güzel haberler getirir.

canım merhaba
evet bu aralar çok yogun ama daha öncede yazmıştım galiba gözden kaçtı, artık listemiz ilk sayfada ama degişikler varsa özelden mesaj atılırsa daha net takip edebiliyorum. Çünkü çogu zaman cepten giriyorum ve cepten liste düzenlenemiyor ve arada unutulabiliyor sizlerden ricam gelişmeleri özel mesaj olarak atmanızdır öpüyorum kuzum

evet kuzum biz varız işte oyyyy kimsede bir belirti bişeyler yokmu yaaaa

canımmm uydurmak istemiyorum ama benim bu gün sabahtan beri başım dönüyor. klavye bile sallanıyor resmen.
gribin etkisi geçmedi ondanmı diyorummm acaba. bide göğüsler şiş ve hassas.
kan tahliline gidecektim, sağolsun superi bekle dedi bende hakverdim ve gitmedim...
ama 2tane idrar yaptım negatifi gördüm :)
inşallah sen ve jolly bana yarın umut olursunuzzzzz.
İnşallah bebişleriniz gelmiştir. nerde ve kaçta kan vericen canım.

canım hiç sorun değil. biz burdan idare4 ederiz sen iyi olll gerisi mühim değil bitanem.

ay kuzum inş. hamilesindir canım benim benimde vallaaa gögüsler şiş değil gibii ama hafif acıma var dokununca acıyo gibi gene hafif hafif adet ağrısı gibi sancımda oluyo ama bakalım hayırlısı diyorum yaaa offfff valla akşama adet falan olmazsam eğer yarın sabah 8 de hastanede olucam inş. hemşireler kan istemi yapar hemen veririm kanımı sonrada gelirim işe orda beklemem çatlarım orda vallaa gelirim işe hemşirelerin telefonu var ararım onları 10 gibi falan benim planım bu bakalım hayırlısı olsun ayyy yazarken bile kalbim güm güm atıyooo

Off ilk negatifimiz geldi desene :/ İnsan nasıl teselli edeceğini bilemiyorki. Hayırlıssı olsun inş. çok bekletmeden gelir bebişi.

yarın haberler var umarım herkez güzel sonuçlarla gelir

Evettt kuzucuğumm yarın inş. cici cici haberler veririzzzz

pelikancım ..dayanamadın idrar testleri yapmışsın ah ah..şu sabırsızlıklar umarım yanıltmıştır seni de kan testinde pozitif sonucu alırsın sen de diğer arkadaşlarda bekliyoruz sizi..aç kalma sabahları dediğin gibi baş dönmen belkide grip yüzünden dir geçmiş olsun cnm

canım son saatleriniz inşallah hamilesinizdir.

aşılamalarınız hayırlı olsun. rabbim gönlünüzün muradını bu sefer nasip eder inşallah. 11 haziranda mutlu haberlerinizle bizlerde mutlu oluruz.

amin cnm inşallah..ikimizde mutlu haberlerle geliriz inşallah o günn

Herkese Günaydın,

Hafta sonu aşılaması olan arkadaşlarımızın inşallah dilekleri kabul olur ve anne olurlar.Bizide umutlandırıp sevindirirler :)))

önce onlar sonra da biz anne oluruz inşallah :))

inşallah bitanem amin.inşallah hepimiz seviniriz burada...

Herkese Günaydın,

Hafta sonu aşılaması olan arkadaşlarımızın inşallah dilekleri kabul olur ve anne olurlar.Bizide umutlandırıp sevindirirler :)))

önce onlar sonra da biz anne oluruz inşallah :))

tünaydınnn,İzmir'de yine yeniden bunaltıcı sıkıntılı bulutlu kötü bir hava...ay bayılacam şimdi daraldımmmmmmmm :))))

tünaydınnn,İzmir'de yine yeniden bunaltıcı sıkıntılı bulutlu kötü bir hava...ay bayılacam şimdi daraldımmmmmmmm :))))

sorma valla masal :))) bir bakıyorsun paldır küldür yağmur yağıyor,bir bakıyorsun mis gibi güneş açmış :)) İzmir'de yaşıyorsan Şemsiye olmazsa olmazın olacak çantada :)))

Bir de ben bilmezmiş gibi dünkü havaya kanıp açık ayakkabı giydim. :))

Fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü gibi oldum :)))))

üstelik bu sabah itibarı ile adete tahmini 4-5 gün kala belirtilerim haftanın ilk bunalım gününde sabah sabah bana merhaba dedi bacaklarım sağolsun.. 2.aşılamanın yolları gözüktüğünün habercisidir zaten bu ay yorgunluktan geceleri yatıştaydım olsa mucize olurdu gelsin çifter çifter iğneler gene balon gibi şişeceğim stresten ve hormondan

:)))) bugün şemsiye attım çantaya sabah çıkarken ...geçen gün dersimi aldım :) yağmur bir tarafa baş ağrısı yapıyor havadaki dengesizlik basınç verimli olamıyorum çalışırken ..bir de adet olacağım için haftasına girdim tüm hormonlarım ayakta dokunsalar avaz avaz bağırıcam çatacak yer arıyorum ofiste sabahtan beri

masalcım nasılsın yoğunsun sende sanırım bu aralar pek giremiyosun..

canım inşallah pozitif sonucu alırsın..bebeskoyu merak ediyodum demek sonucu negatif çok üzüldüm ona yaa

kızlar buarada sizlere bişey sorcam..ben aşılamayı 1 ay erteledim ya diyorumki bu adetimin 3.günü hormon testi yaptırayım en son 3-4 ay önce yaptırmıştım çünkü hem belki doktorda ilaçlara başlamadan önce ister o zaman zor yaptırırım diye düşünüyorum ne dersiniz?birde E2,FSH,LH,PROLAKTİN,TSH VE PROGESTERON dışında bir test varmıydı yaptırmam gereken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…