Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok cnm bu yeni açılan hastanede sgk geçerli fiyatlar böyle, ama bence açılış fiyatları gibi. Acıbadem sigortalı indirim rakamları daha yüksek oluyor:) Çarşamba medipole gittim bu arada, bu sefer suyu beğendi, ne yaptın dedi, demiş ekstra bir şey yapmadım, bir sorun görmedi bu sefer, 1,5 saat bekledim yine, sinir oldum Yine ameliyattaydı, 2 hafta ikisine birden gideyim bakayım:)
Valla işe geliyorum ama dün mesela çok zor geçti, sırt ağrısından öldüm denilebilir, nedense çok sırt ağrım oluyor, gece de uyumak bu yüzden işkence, bugün midemde sabahtan berbattı, neyseki şimdi iyiyim:) Yani dayanabildiğim kadar burdayım, ev yakın nasılsa diyorum, bir şey olursa geçerim eve modundayım:)

Oy maşallah kocaman olmuş ikiz dingiller :) Nasıl geçiyor hamilelik çok şiştin mi ağırlaştınmı normal gebeliğe göre çok mu fark ediyor karın büyüklüğü merak ettim :) Bu haftayı atlattık cumaları süt iznimi kullanıyorum. 4 gün iş 3 gün ev Temmuz'a kadar böyle devam bakalım :) Bebek şekerlerin çok şirin olmuş cnm. Sonrasında devam ettirebilirsen hem bütçeye katkı hem kafanı dağıtırsın ama bakalım vakit bulabilicekmisin :) Bunlara magnet dışında anahtarlık ucuda dikebilirsin ben öylede yapmıştım güzel olmuştu,

Selam kizlar nasilsiniz ?
Benim 3 asilama da tutmadi tup bebege gecicez simdi..
Tüp bebekte basari orani nedir ?
Korkuyorum bu kezde olmamasindan yardimci olabilecek biri varmi

Selamm; tüp bebek yaptıracağın merkeze ve probleme göre değişiyor ama ortalamada %40-50 gibi şans veriyorlar. Ben 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım . 2. Tüp bebekte geldi kuzucum .İnş. Sen Ilk seferde kavuşursun bebişine

Vayy süpermiş valla normalde Acıbadem Aile 'de SGK geçiyor ama diğer Acıbademlerde geçmiyordu . Çok beklemiştin yaf ameliyat programına göre arayıp muayne saatini güncellesinler. Smin günler artık git ikisinde bol bol gör miniği artık yüzünüde pek göstermez bu saatten sonra :) Benim en son 37. Haftada var aynısında çıktı zaten :)) İş yerindekiler idare etsinler artık o kadar git gel zaman geçsin :) Vay sıpaya bak sen ya 9 aylık oldun nerdeyse hala mide bulantısı. Erken çık arada git eve keyfine bak işe dönünce bütün saltanat bitiyo bak tecrübe ile sabittir :)

tatli anneler anne adaylari annelik icin dua edenler herkes iyi mi?
karakedicim guzel haberini simdi okudum iyi olmaniza sevindim 3 silahsorlersiniz siz her turlu zorlugu yeneceksiniz
superim senin msjlarini goremedim kizinla ask yasamaktan giremiyorsun sanirim... ben de kardesim yanima geldigi icin az da olsa kendime zaman ayirabiliyorum yoksa nerde...
dun asilarimizi olduk gece mizmizlanmakla gecti bugun de pek keyfi yok bebegin.
saglik sorunu olmasin resmen ona asi yapildi benim yuregim daglandi. sifa bekleyen bebeklere allah yardim etsin annelerine de sabir versin ilk sinav benim icin bayagi zorlu oldu.
bunun disinda zaman su gibi akiyor bebek o kadar hizli buyuyorki bi giydigini bi daha giyemiyor. ben ne kdar bilgisiz ve cahilsem bebekler konusunda herseye sasirmakla geciyor gunlerim:) sali gununden itibaren kardesim de gidecek basbasa kalicaz. ne yazikki surekli kusuyor bu da isleri zorlastiriyor. bir an bile kendi haline birakamadigim icin ve de uykusuz bir bebek oldugu icin 24 saat mesaim bitmiyor. aynadaki goruntum bana yabancilasti. halimtipim kaydi iyice tam saci supurge anne oldum
ama ona her baktigimda sukretmeye ve isteyenlerin de evlatlarina kavusmasi icin dua etmeye devam. artik daha da iyi anliyorum herkesi.

mda :çok geçmiş olsun canım ....yeni bakıyorum daha topiğe Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah kızçene sağlıklı bi ömür diliyorum .....

superisi :ne güzel kendi isteğiyle gelmiş melis kuzusu rabbim şansını açık etsin hep ....hayırlı sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşallah ....

jolly:sende ,işe başlamışsın hakkınızda hayırlısı bu sana iyi gelicektir biraz nefes almış olursun ...maşallah ayaklandıda yürütecemi biniyo minnak kedi tontiş yanaklardan öperim çok ..

karakedi:
çoğu gitti azı kaldı canım ya rabbim kolaylıklar versin iki bebe taşıyosun karnında hayırlıve en önemlisi sağlıklı bi şekilde al kucağına bebelerini

cy_76 : doğum geldi çattı ay ne heyecanlısındır sağlıklı bi şekilde al kucağıına inşallah ...

Herkese merhabalar anne olanlar hamile olanlar hepinizi çok öpüyorum MDA geçmiş olsun canım bende daha önce yazmıstım benım kızımda çift taraflı fıdık ameliyatı oldu ve benım kızımında yumurtalığını alacaklardı.Helekı bız zor cocuk sahıbı olan insanlar bebeklerımızde bu durumu yaşamak çok acı allahım kımseye yasatmasın bızde atlattık çok şukur benım meleğimde rahatladı.
Kız çocugu olan anneler bebeklerınızın kasıklarını ıyı kontrol edın allah korusun çok gec farketmek belkıde onların anne olma haklarını ellerınden almış olmak demektır.Allahım bebeklerımızı herturlu hastalıktan korusun .

Bende ışe başlıyorum son 25 gun nasıl ayrılıcam kızımdan bılmıyorum

Selam kizlar nasilsiniz ?
Benim 3 asilama da tutmadi tup bebege gecicez simdi..
Tüp bebekte basari orani nedir ?
Korkuyorum bu kezde olmamasindan yardimci olabilecek biri varmi

öncelikle çok geçmiş olsun.tüp bebekte tutma şansı %50-55 tabi çift embriyo olursa bu %2-3 daha artar.umarım ilk tüp bebekte hamileliği yakalarsın...

onurumsun çok geçmiş olsun daha önce duymamıştım.belirtiler neydi sen böyle azınca korktum açıkcası.inşallah kuzularımız ömür boyu hep çok sağlıklı kalırlar...

evet cnm kocaman oldu bebişlerim..valla hamilelik çok kolay geçmiyor cnm iki tane oldukları için daha şimdiden sırt bel ağrısı yapmaya başladılar tehlikeyi şükür atlattık doktor gaezinebilirsin dedi bende az az geziniyorum ama biraz fazla dolanayım belim kopuyor akşamına hemen eşime masaj yaptırıyorum ancak öyle rahatlıyorum artık 7. 8. ayda halim nasıl olur hiç bilmiyorum...göbişim şu anda bayağı büyük 7 aylık hamilelerle aynı durumdayım birazda kilolu hamile kaldım oda kötü oldu biraz daha zayıf kalsaydım belki biraz daha küçük olurdu göbişim..bebeklerim sağlıklı olsunda kilo fln problem değil Allahtan cok kilo almadım henüz inşallah bundan sonrada böyle devam ederim bakalım..sanada rabbim kolaylık versin ev iş bebek cok zor olsa gerek..

inşallah canım benim inşallah sağ salim kucağıma alırım yavrularımı

sağol cnm Allah razı olsun..bebeklerim sağlıklı sıhhatli gellsin ben başka bişey istemiyorum..

canım çok geçmiş olsun..neyseki atlatmışsınız..rabbim birdaha yaşatmasın inşallah...

maşaalah kuzulara canım olsun bu zorluklar neki onları beklerken yaşadıklarımızın yanında insan dogduktan sonra hamileliyini çok özlüyo seninkiler kımıldıdımı ikisini nasıl ayırt edebiliyomusun

selam kızlar kızımdan fırsat bulursam girip okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyo..biz iyiyiz şükür bi sıkıntımız yok sadece sarılığımız vardı hala geçmedi uzayan sarılıkmış bizimki 2-3 ay sürermiş bir yığın test yaptırdık kızımın minicik kolundan 3 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım..çok şükür testler temiz anne sütündeki bi protein bilirubin seviyesinin azalmasını engelliyomuş 2 ayda falan geçicekmiş kendiliğinden..onun dışında 1kg almış ve 4cm uzamış boyu sağlığımız yerinde..

Karakedi; ikizlerimiz erkekmiş anca görebildim evde 3 erkekle nasıl başedicen sen çok sevindim sağlıklı olsunlarda önemli olan o..sen nasılsın ikiz taşımak zordur sanırım..

charms; canım yukarda yazmıştım görmedin sanırım biz iyiyiz şükür..senin oğlanın reflüsü azda olsa düzelmedimi çok zor gerçekten..ama allahtan onlar yanımızda her türlü zorluğa katlanırız onlar için..5.-6.ayda düzeliyomuş az kaldı hayırlısıyla düzelicek herşey..öpüyorum tatlı oğluşunu ve seni..

jolly; işe başlamışsın canım eminim çok zor olmuştur kızından ayrılmak..ben çalışmıyorum ama düşündüğüm zaman nasıl bırakırdım acaba diye zor gerçekten..imkan olsada kendin bakabilsen keşke..allahtan biaz büyüdüde işe başladın küçükken daha zor olurdu heralde..

çok sağolun kızlar hepimizin bebekleri uzun ömürlü olur inşallah

bende bugün 6.gün oldu aşılama yapalı merak ediyorum ilk aşılaması tutan oldumu aranızda yazarsanız mutlu olurum burada herkesten dua istiyorum

bebeğini kucağına alma sırası sana geldi desene canım az kalmış hayırlısıyla sende kavuş oğluna..son zamanlarda daha zor oluyo herşey benim hamileliğim çok rahat geçti son günlere kadar sadece son 1-2 haftada belim çok ağrımıştı sende olmaz inşallah..hangi acıbadem hastanesine gidiyosun halkalıda biyer açılmış orayamı..normal doğum yaptıran doktor bulmanada sevindim inşallah normal olur doğumun bende istedim herşey uygundu suyumda gelmişti ama olmayınca olmuyo işte..

arkadaşlar merhaba bnde bu ayın 18nde aşılama yaptırdım ilk aşılamam sonuç için gün sayıyorum sizlerde ne gibi belirtiler var 10. günüm benm arada kasık ağrılarım oluo ve gceleri özellkle ayaklarımın altları ateş saçıo resmen çok rahatsız oluorm ve özellkle bgn gögslerim inanlmaz ağrıo szdede böle oluor mu benmle aynı şeyleri yaşayan var mı?

maşaalah kuzulara canım olsun bu zorluklar neki onları beklerken yaşadıklarımızın yanında insan dogduktan sonra hamileliyini çok özlüyo seninkiler kımıldıdımı ikisini nasıl ayırt edebiliyomusun

eminim bende bu günlerimi çok özliycem tatlım :))..kımıldadılar canım tekmeler başladı enim keselerden iri sağda diğeri solda o yüzden hangisi tekme atıyor şimdilik ayırt edebiliyorum bakalım biraz daha büyüdüklerinde nolur hiç bilmyorum ama :)

evet cnm iki oğluşum olucak rabbim nasip ederse inşallah..valla nasıl baş edicem bende bilmiyorum yaşayıp görücez sanırım .)) evet zormuş cnm gerçekten ikiz taşımak 5 ayı geçtik ama göbeğim 7 aylık gibi 30. haftadan sonra fln ne hal alırım bilmiyorum..sadece taşıması değil muayneleride zor oluyor..dün detaylı ultrasyonum vardı doktor tam ölçüm yapamadı ve çok uzun sürdü haftaya tekrar gidicem..onlar sağlıklı olsunda ben her zorluğa razıyım tatlım

cy_76 cnm nasılsın? sesin sedan çıkmıyor yoksa doğum mu yaptın canım? bizi merakta bırakma merak ediyoruz seni...

çok şeker saglı sollu tekmeliyolar demek yerim ben oayakları maşallah bebişlere isim düşündünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…