Aşılama Sonrası Test

Arkadaşlar benim asilamamda 3.gün ve beyaz akıntı gelmeye başladı sizde böyle bir durum oldu mu neden oldu acaba

Kızlar normal gebelik testinde aşılamanin 9 cu günün de gebelik varsa silik te olsa cikarmi

Arkadaşlar bir şey sorucam aşılama sonrası progestan fitil olarak mi ağızdan mi kullandınız

Valla ben 8. Günden beri test yapıyorum benimde gitti şuan tek çizgi bugün adet günüm hemde olmadım yarın kan vericem
Aynı gün aşılama olmuştuk dün bende test yaptım ama negatif çıktı o kadar negatifti ki tek çizgi kırmızı dışında bembeyazdı Yarın kan vermeye gidecem ama umudum yok. Olsaydı diyorım azcık da olsa bi çizgi olmaz mıydı

Bende sanırım bekleyeceğim bir yanımda pzrtesi git kan ver diyor ama bilmiyorum napicam sizin kaçıncı gününüz canım belirtin faln varmi
Bugün 9. Gün canım bir belirtim yok bence daha erken belirtiler için sende kendini dinlememeye çalış dinlersen belirti oluyor kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…