Amin inşallah canım bizede haber et sana yarın olmaz smdiYarın test günüm zaten yarın sabah verecem inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
Merhaba benimde bugün 7. Günüm sizde belirtiler var mıMerhaba asilamamin 7 iğnenin 8 ci günüm terste tek çizgi çıktı iğnenin etkisi tamamen gitmiş sizlerde belirti varmi
Bugün 8ci günümdü hiç bisi yok bitek Kasiklarima ara ara hafif ağrılar oluyor okadarMerhaba benimde bugün 7. Günüm sizde belirtiler var mı
Sizin varmiMerhaba benimde bugün 7. Günüm sizde belirtiler var mı
Bende bel ağrısı var bide dediğiniz gibi ara ara batma acaba progestandan mı bilmiyorum onun dışında normalimSizin varmi
Bana prrgestan bisi vermedi gerek yok dedi ama aşılama olanların çoğuna verilmis benim doktorum vermiyor kimseyeBende bel ağrısı var bide dediğiniz gibi ara ara batma acaba progestandan mı bilmiyorum onun dışında normalim
Bana da mantıklı gelmiyor diyorum ya olmazsa boşuna hormon almış oluyorum şuan ama Rabbim hayırlısını versin İnşAllahBana prrgestan bisi vermedi gerek yok dedi ama aşılama olanların çoğuna verilmis benim doktorum vermiyor kimseye
Doktor bana fitil olarak al demişti. Ağızdan dese bile eczacı ki eczacı öyle yazmıştı zaten sen gene de fitil olarak kullan dedi bana hemşireArkadaşlar bir şey sorucam aşılama sonrası progestan fitil olarak mi ağızdan mi kullandınız
Aynı gün aşılama olmuştuk dün bende test yaptım ama negatif çıktı o kadar negatifti ki tek çizgi kırmızı dışında bembeyazdıValla ben 8. Günden beri test yapıyorum benimde gitti şuan tek çizgi bugün adet günüm hemde olmadım yarın kan vericem
Merhaba test yaptınız mı İnşAllah hayırlı haber alırsınızBana prrgestan bisi vermedi gerek yok dedi ama aşılama olanların çoğuna verilmis benim doktorum vermiyor kimseye
Dün geceden beri Kasık ağrım çoğaldı bugün aşılama günüde dahil 10 cu günüm sabah yaptım negatif çıktı çok mu erken ondan mı yokmu bilemedimMerhaba test yaptınız mı İnşAllah hayırlı haber alırsınız
Ya ben bekliyorum 14. Günü falanDün geceden beri Kasık ağrım çoğaldı bugün aşılama günüde dahil 10 cu günüm sabah yaptım negatif çıktı çok mu erken ondan mı yokmu bilemedim
Bende sanırım bekleyeceğim bir yanımda pzrtesi git kan ver diyor ama bilmiyorum napicam sizin kaçıncı gününüz canım belirtin faln varmiYa ben bekliyorum 14. Günü falan
Bugün 9. Gün canım bir belirtim yok bence daha erken belirtiler için sende kendini dinlememeye çalış dinlersen belirti oluyor kesinBende sanırım bekleyeceğim bir yanımda pzrtesi git kan ver diyor ama bilmiyorum napicam sizin kaçıncı gününüz canım belirtin faln varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?