Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Ne için aşılama yaptırmıştın canım? Yani eşinden kaynaklı mı yoksa senden kaynaklı mı?

Biz sperm için uyguladık.

Bi kaba Hakiki zeytinyağı koyun bir de kuru incir koyun birsürü yağ bittikçe ekleyin incir bittikçe ekleyin. En az bir ay uygulayıp tekrar olcturun spermlerini bakalım yararı olacak mi? Benim eşime fayda etti.

Test sonuçları değişkenlik gösterir takılmayın buna. Moreliniz ve ilişkiniz iyi olsun yeter

Canım çok sıkkın daha dün aşılama yaptrmıştım bu saate öksürük ten hastanelik oldum Allah büyük tabi ama ümidim yok öksürük mahvetti bni ağlıom tutmayacak diye Napcam ben ya

Canım çok sıkkın daha dün aşılama yaptrmıştım bu saate öksürük ten hastanelik oldum Allah büyük tabi ama ümidim yok öksürük mahvetti bni ağlıom tutmayacak diye Napcam ben ya
Geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma daha dün aşılama yaptırmışsın hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sen kendini böyle strese sokarsan asıl rahmin kasılır ve tutunmayı önlersin. Canını sıkma adet olmadığın sürece de umudunu kaybetme

Haklısın canm elimde değil dün gece çok üzüldüm ağladım. İnşllh bişi olmaz dahiliye ye randevu aldım inşallh iyi olur herşey

Aşılamaya karar verirsen sana da hsg çektirelim dedi de canım doktorum. O yüzden sordum çok şükür sevindim adına
Teşekkürler canım
Çektirecek olursan sonrasında biraz kanama oluyo ve birazcık ağrılı
Çektirme esnasında kıpırdamazsan 1 kerede biter ☺

Asılama sonrası gebeliğin oluştuğuna dair belirtiler oldumu sizde ve asılama sorası dikkat ettiğiniz noktalar varmiydi. Bende pazartesi olucam çok heyecanliyim

Kaçıncı gününde çıktı bu değer acaba

İki yumurta oluştu ya sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…