Inşallah tutmuştur bu sefer cnmBende 27 Aralıkta oldum canım
Olumsuz düşünme benimde kasıklarım çok ağrıyo
İnşeAllah tutmuştur bu sefer
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canımBeklemedeyim
Daha cuma günü oldum canım
Ne için aşılama yaptırmıştın canım? Yani eşinden kaynaklı mı yoksa senden kaynaklı mı?Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Ikimizde de tahlillere gore sıkıntı yok cnmNe için aşılama yaptırmıştın canım? Yani eşinden kaynaklı mı yoksa senden kaynaklı mı?
İnşeAllahInşallah tutmuştur bu sefer cnm
Çektirdim canımİnşaallah güzel sonuçlar alırsın canımhiç hsg çektirdin mi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımIkimizde de tahlillere gore sıkıntı yok cnm
Sebersiz
Aşılamaya karar verirsen sana da hsg çektirelim dedi de canım doktorum. O yüzden sordumÇektirdim canım
Çok güzel dedi doktorum
Biraz dinlen canım.inşallah anne oluruzAşılamam tutmadı ikinci aşılamayı bir ay sonra yapcaz . Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum. Şimdi araştırıyorum. Soğan kürüyle incir havuç kürünü birlikte mi yapıyorlar diye. Eşimin değerleri çok düşük geldi doktor tüp bebek dedi ama devlet iki aşılama olmadan karşılamıyormuş . Mecbur 2. Aşılama olacak. Bu ay eşime ceviz ve fıstığa başladım. Ne yapcam bilmiyorum .
Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye.bende sorun yok ama tedavi adet düzeni mi boZdu. Sen soğan kürü yaptın mı?
Hsg cektirmelsin mutlaka tuplerin acik mi degil mi kontrol ediliyorAşılamaya karar verirsen sana da hsg çektirelim dedi de canım doktorum. O yüzden sordumçok şükür sevindim adına
Çektireceğim canım önümüzdeki ay baya tırsıyorum gerçiHsg cektirmelsin mutlaka tuplerin acik mi degil mi kontrol ediliyor
Geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma daha dün aşılama yaptırmışsın hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sen kendini böyle strese sokarsan asıl rahmin kasılır ve tutunmayı önlersin. Canını sıkma adet olmadığın sürece de umudunu kaybetmeCanım çok sıkkın daha dün aşılama yaptrmıştım bu saate öksürük ten hastanelik oldum Allah büyük tabi ama ümidim yok öksürük mahvetti bni ağlıom tutmayacak diyeNapcam ben ya
Haklısın canm elimde değil dün gece çok üzüldüm ağladım. İnşllh bişi olmaz dahiliye ye randevu aldım inşallh iyi olur herşeyGeçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma daha dün aşılama yaptırmışsın hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sen kendini böyle strese sokarsan asıl rahmin kasılır ve tutunmayı önlersin. Canını sıkma adet olmadığın sürece de umudunu kaybetme
Teşekkürler canımAşılamaya karar verirsen sana da hsg çektirelim dedi de canım doktorum. O yüzden sordumçok şükür sevindim adına
Asılama sonrası gebeliğin oluştuğuna dair belirtiler oldumu sizde ve asılama sorası dikkat ettiğiniz noktalar varmiydi. Bende pazartesi olucam çok heyecanliyimherkese merhaba.
ben aşılamayla hamile kaldım hemde 4 senede bir kez bile tutmamıstı.
2 klomenle 1 kez gonal-fle yaptırdım.
3. kerede tuttu allaha sükür..
acılı bi işlem değil smear testi aldırdıysanız orada takılan rahim ağzını açan alet takılıp şırıngayla enjekte ediyorlar. 3 dk sürmüyor bile :)
Kaçıncı gününde çıktı bu değer acabaestradiol hormon tahlili verdim 650 lerde çıktı doktor çok iyi yumurtaların baya oluşmuş dedi 14 cm olmuş çarşambaya kadar devam edicem iğneye çarşamba tekrar kan verip yumurta boyutunu ölçücek inşallah böyle güzel gider
İki yumurta oluştu ya sizinKızlar merhaba. Tedavileriniz hayırla sonuçlanır inşallah.
Bende gonal f iğne kullanıyorum. İğneden kaç gün sonra aşılama oldunuz genel olarak ve kaç yumurtanız oluştu merak ediyorum aslında heyecanlıyım biraz da bilgim olsun istiyorum
Tüp bebek hakkı kazanmak nasıl oluyor arkadaşlar. Bilgi verirseniz sevinirjmaynen daha makul olur. Ben de resmi olarak da tüp bebek hakkı kazanmış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?