Allah hayırlı etsin. Cok sevindim. Kaç yumurtan vardı.. Ne kdr büyüdüler bilgi verebilir misin bende olucam pazartesi. Cok heyecanlıyım sonrasında belirtiler nasıl oldu?Kızlar merhaba bende 10 gün önce aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Moralim bozuldu dr gittik bugün kanda pozitif çıktı çok şükür ilk aşılamamdı bu. Allah isteyen herkese nasip etsiniyi şeyler düşünün umutsuz olmayın
hiçbir şeye dikkat etmedim. önceki 2 negatif aşılamadan dolayı tutacağına asla ihtimal vermemiştim çünkü. sadece 12. gün biraz bel ağrım oldu onun dışında hiçbir şey :)Asılama sonrası gebeliğin oluştuğuna dair belirtiler oldumu sizde ve asılama sorası dikkat ettiğiniz noktalar varmiydi. Bende pazartesi olucam çok heyecanliyim
İnşaallah canımTeşekkürler canım
Çektirecek olursan sonrasında biraz kanama oluyo ve birazcık ağrılı
Çektirme esnasında kıpırdamazsan 1 kerede biter ☺
Canım ne yaptın? Nasılsın?Haklısın canm elimde değil dün gece çok üzüldüm ağladım. İnşllh bişi olmaz dahiliye ye randevu aldım inşallh iyi olur herşey
Ben emekli sandığına bağlıyım canım. 2 aşılamadan sonra devlet ya da üniversite hastanesinde 3 tüp bebek hakkı var. Tabi bunun için hiç çocuğun olmama şartı var. Sgk içinde 900 gün sigorta primi olması lazımTüp bebek hakkı kazanmak nasıl oluyor arkadaşlar. Bilgi verirseniz sevinirjm
Canm faranjit ve boğaz iltihaplanmiş tedavi başlatcaz dedi daha kötü olursun dedi mecbur hamileliğe zararlı olmayan ama ilaç tedavisine başladım inşallh bi zararı olmaz çok zorlu bir süreçten geçiyorum ya canım sıkkın moralim bozukCanım ne yaptın? Nasılsın?
çok çok çok sevindim benimde 11. günüm bel ağrım var göğüs hassasiyeti ve arada kasıkta sancı o kadar çok negatif gördüm ki çok endişeliyim yaptırıp yaptırmamak için allahım inşallah banada ve diğer arkadaşlarada tattırır bu duyguyuhiçbir şeye dikkat etmedim. önceki 2 negatif aşılamadan dolayı tutacağına asla ihtimal vermemiştim çünkü. sadece 12. gün biraz bel ağrım oldu onun dışında hiçbir şey :)
aynen ya çok endişeli bir süreçteyiz rabbim yardımcımız olsunRabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Benimde 8. Günüm bel ve kasik agrim var
Basja belirti yok..
Sanki adet geliyomus gibi..
7 8 gün daha var halbuki
Aminn Allah sizede nasip etsinAllah hayırlı etsin. Cok sevindim. Kaç yumurtan vardı.. Ne kdr büyüdüler bilgi verebilir misin bende olucam pazartesi. Cok heyecanlıyım sonrasında belirtiler nasıl oldu?
Rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Benimde 8. Günüm bel ve kasik agrim var
Basja belirti yok..
Sanki adet geliyomus gibi..
7 8 gün daha var halbuki
Benimde öyleydi içinizi ferah tutun hatta gidip bakıyordum adetim geldi sanıyordum . Allahım inşallah hayırlısıyla sizlerede nasip etsinaynen ya çok endişeli bir süreçteyiz rabbim yardımcımız olsun
Seninle ben ayniyiz :) benimde 11.gunum. Doktorum bana 14 gun sonra degilde takvime bakti saydi daha ileri bi tarihte test yapabilirsin dedi baktim 11 ocak yaziyor. Sormadim niye bu kadar gec diye. Benim son adetim 11 aralikti 30-31 cekiyor o yuzdenmi acaba? Ben yinede 24.gunu test yapsam olurmuki, iğnenin de etkisi gecmis olur heralde ozamançok çok çok sevindim benimde 11. günüm bel ağrım var göğüs hassasiyeti ve arada kasıkta sancı o kadar çok negatif gördüm ki çok endişeliyim yaptırıp yaptırmamak için allahım inşallah banada ve diğer arkadaşlarada tattırır bu duyguyu
yaaa hadi bakalım inşallah görecez bizde vanada 15 gün sonra kan ver dedi adet tarihimde 14 ocakPardon 14.gun olcakti o 24 degil
Benim karnim oyle boyle hafif agriyor adet oldum olacam gibi onun disinda fazla bisey hissetmiyorum arada göğüs hassasiyeti oluyor oda degisken bi az bi cok. Progestan fitil kullaniyorum yani ilacinda etkileri olabilir diye kendimi cok fazla dinlemek istemiyorum acikcasi. Hakkimizda hayirlisi..bugün çok ağrı var belimde normaldir inşallah sanki heran adet olacakmışım gibi
benimde göğsümde var amin amin inşallah bu 2. cumamız inşallah 3. de haberlerimiz olumlu olacak haklısın onunla etkisi olabilirBenim karnim oyle boyle hafif agriyor adet oldum olacam gibi onun disinda fazla bisey hissetmiyorum arada göğüs hassasiyeti oluyor oda degisken bi az bi cok. Progestan fitil kullaniyorum yani ilacinda etkileri olabilir diye kendimi cok fazla dinlemek istemiyorum acikcasi. Hakkimizda hayirlisi..
Sen ne zaman test yapicaksin? Benim. Kafam cok karisti ya aslinda 6 ocak pazartesi yapmayi dusunuyorum 14 hun olmus oluyor. Ignenin etkisi gecer ozamana kadar heralde..benimde göğsümde var amin amin inşallah bu 2. cumamız inşallah 3. de haberlerimiz olumlu olacak haklısın onunla etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?