Bana dr asilamanin 15.gunu gel kan testi yapicaz dedi..12.gun bile ogrenen var..14 gune ignenin etkisi buyuk ihtimalle gecmistir..Sen ne zaman test yapicaksin? Benim. Kafam cok karisti ya aslinda 6 ocak pazartesi yapmayi dusunuyorum 14 hun olmus oluyor. Ignenin etkisi gecer ozamana kadar heralde..
Hic korkma acili agrili bi islem deil..Merhaba kızlar bu ayın sonunda hayırlısıyla ilk aşılama mı olacam nasıl zor bir süreç mi içimde korku ve heycan var
Ozaman insallah 6 ocakta test pozitif cikarsa mutlaka haber vericemBana dr asilamanin 15.gunu gel kan testi yapicaz dedi..12.gun bile ogrenen var..14 gune ignenin etkisi buyuk ihtimalle gecmistir..
Geçmiş olsun canım. Hamileyken olmasındansa şimdi olması daha iyi. İlaçlarını kullan. Antibiyotik falan zarar vermiyor zaten ilk haftalarda. Aspirin tarzı ilaçlar zarar veriyor. Sen iyileşmene bakCanm faranjit ve boğaz iltihaplanmiş tedavi başlatcaz dedi daha kötü olursun dedi mecbur hamileliğe zararlı olmayan ama ilaç tedavisine başladım inşallh bi zararı olmaz çok zorlu bir süreçten geçiyorum ya canım sıkkın moralim bozuk
Aynen canm elimden gelen bişi yok her türlü bitki ilaç deniyorum iyileşmek için çok teşekkür ederm canmGeçmiş olsun canım. Hamileyken olmasındansa şimdi olması daha iyi. İlaçlarını kullan. Antibiyotik falan zarar vermiyor zaten ilk haftalarda. Aspirin tarzı ilaçlar zarar veriyor. Sen iyileşmene bak
Çok üzüldüm ya üzülme dicem ama insanoğluyuz elbet üzülüyor insan ama hakkımızda hayrlısı buymuş dıyoruz en son üzüldüğüm zamanlar tek söz beni ayakta tutuyor rabbim beklettikçe güzelleştırıodur demkk ki su an senin için Hayrlı değil nasibini zamanını beklıo canm hayrlısıyla olur inşallhMerhaba arkadaslar bugun aşilamamın 14.gunuydu test yaptim sonuç negatif tutmadi umarim dizlerin tutar
bende o gün yapsam mı bilemedimOzaman insallah 6 ocakta test pozitif cikarsa mutlaka haber vericem
Çok üzüldüm ya üzülme dicem ama insanoğluyuz elbet üzülüyor insan ama hakkımızda hayrlısı buymuş dıyoruz en son üzüldüğüm zamanlar tek söz beni ayakta tutuyor rabbim beklettikçe güzelleştırıodur demkk ki su an senin için Hayrlı değil nasibini zamanını beklıo canm hayrlısıyla olur inşallh❤
[/QUOTE Allah razi olsun haklisin insanogluyuz üzülüyoruz ama en zoruda umutlanip sonrada o umutlarin yikilmasi aslinda insani umutlar yikiyor bekleyişler yıkıyor ama ne diyelim nasip Rabbim ne zmn nerde isterse bekliycez biz önemli olan şükrederek beklemek Rabbim siz bekleyenlerin sonunu hayr etsin insllh siz mutlu olursunuz en azindan...
dayanamayıp yaptım ya kendime inanamıyorum şuanbende o gün yapsam mı bilemedimbirşeyde kalmadı o zaman 6 ocakta burda buluşalım
tutmadı maalesef.ilk umut o oluyo.gerçi nasip bu işler.yıllarca uğraşıp bırakıp olan varMerhaba bu ay içinde aşılama uygulanacak şuan yumurta büyütme iğnesi kullanıyorum cumartesi doktora gidicem yumurtalarıma bakıcak nasıl durumu diye aşılama zor mu can yakıyomu birde aşılama yaptıranlar sizin tuttumu hemen
Silik de olsa birçizgi var gibi ama keşke az daha bekleseydin . Aldığımız hormonlardan da pozitif görünüyorsa hayal kırıklığı daha ağır olur. 14. Gün kanda belli olur site biliyorum. Adet gecikmesi ile de idrardan belli oluyormuşkuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
okudum biraz ondan yaptım çatlatma iğnesinden sonra sayılıyormuş 13 gün oluyor yani o yüzden yaptım içime doğdu kendimi şartlandırmıştım oysaki işte be bileyim inşallah vardırSilik de olsa birçizgi var gibi ama keşke az daha bekleseydin . Aldığımız hormonlardan da pozitif görünüyorsa hayal kırıklığı daha ağır olur. 14. Gün kanda belli olur site biliyorum. Adet gecikmesi ile de idrardan belli oluyormuş
Var gibi inşallh da vardr canm yakuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
İnnnşaalllahhhhh vardırokudum biraz ondan yaptım çatlatma iğnesinden sonra sayılıyormuş 13 gün oluyor yani o yüzden yaptım içime doğdu kendimi şartlandırmıştım oysaki işte be bileyim inşallah vardıryanılma payı var tabiki hayırlısıyla
Ayy canım var gibikuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
Canım çok fazla bitki karıştırma onlar ilaçtan daha çok zarar verebilir. Örneğin ada çayı gibi güçlü bitkiler tutunmayı önleyebiliyor. Zaten gebelikte de içilebilecek çok az bitki çayı var bu yüzden. Aman dikkat etAynen canm elimden gelen bişi yok her türlü bitki ilaç deniyorum iyileşmek için çok teşekkür ederm canm
Kanda mı baktırdın kendin mi yaptın canım?Merhaba arkadaslar bugun aşilamamın 14.gunuydu test yaptim sonuç negatif tutmadi umarim dizlerin tutar
Ayy inanmiyoruummm insallah vardir canim benimmdayanamayıp yaptım ya kendime inanamıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?