Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen ne zaman test yapicaksin? Benim. Kafam cok karisti ya aslinda 6 ocak pazartesi yapmayi dusunuyorum 14 hun olmus oluyor. Ignenin etkisi gecer ozamana kadar heralde..
Bana dr asilamanin 15.gunu gel kan testi yapicaz dedi..12.gun bile ogrenen var..14 gune ignenin etkisi buyuk ihtimalle gecmistir..

Geçmiş olsun canım. Hamileyken olmasındansa şimdi olması daha iyi. İlaçlarını kullan. Antibiyotik falan zarar vermiyor zaten ilk haftalarda. Aspirin tarzı ilaçlar zarar veriyor. Sen iyileşmene bak

Merhaba arkadaslar bugun aşilamamın 14.gunuydu test yaptim sonuç negatif tutmadi umarim dizlerin tutar

Geçmiş olsun canım. Hamileyken olmasındansa şimdi olması daha iyi. İlaçlarını kullan. Antibiyotik falan zarar vermiyor zaten ilk haftalarda. Aspirin tarzı ilaçlar zarar veriyor. Sen iyileşmene bak
Aynen canm elimden gelen bişi yok her türlü bitki ilaç deniyorum iyileşmek için çok teşekkür ederm canm

Merhaba arkadaslar bugun aşilamamın 14.gunuydu test yaptim sonuç negatif tutmadi umarim dizlerin tutar
Çok üzüldüm ya üzülme dicem ama insanoğluyuz elbet üzülüyor insan ama hakkımızda hayrlısı buymuş dıyoruz en son üzüldüğüm zamanlar tek söz beni ayakta tutuyor rabbim beklettikçe güzelleştırıodur demkk ki su an senin için Hayrlı değil nasibini zamanını beklıo canm hayrlısıyla olur inşallh

kuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli

Eklentiler

• B7EB54A3-6A7C-4E87-A2DF-F862EF1F009F.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 3BCEDA56-74AB-42B0-A709-AF6057556632.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 27
  • E2AE61D9-FA1F-4493-83A3-245C3D48DAE1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 30
tutmadı maalesef.ilk umut o oluyo.gerçi nasip bu işler.yıllarca uğraşıp bırakıp olan var

kuzular 11. gün dayanamayıp evde yaptım sizce ne kadar geçerli
Silik de olsa birçizgi var gibi ama keşke az daha bekleseydin . Aldığımız hormonlardan da pozitif görünüyorsa hayal kırıklığı daha ağır olur. 14. Gün kanda belli olur site biliyorum. Adet gecikmesi ile de idrardan belli oluyormuş

okudum biraz ondan yaptım çatlatma iğnesinden sonra sayılıyormuş 13 gün oluyor yani o yüzden yaptım içime doğdu kendimi şartlandırmıştım oysaki işte be bileyim inşallah vardır yanılma payı var tabiki hayırlısıyla

İnnnşaalllahhhhh vardır

Aynen canm elimden gelen bişi yok her türlü bitki ilaç deniyorum iyileşmek için çok teşekkür ederm canm
Canım çok fazla bitki karıştırma onlar ilaçtan daha çok zarar verebilir. Örneğin ada çayı gibi güçlü bitkiler tutunmayı önleyebiliyor. Zaten gebelikte de içilebilecek çok az bitki çayı var bu yüzden. Aman dikkat et

dayanamayıp yaptım ya kendime inanamıyorum şuan
Ayy inanmiyoruummm insallah vardir canim benimm ignenin etkisi gecmis olmasi gerekiyor oyle olsa dahada silik cikardi hem. Bu bariz daha koyu yemin ederim benim basima gelmis kadar mutlu oldum. Ozaman bende sabah yapicam insallah cikar bendede canim kan ver eger bu dogruysa benimde tutmustur demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…